4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Leirren
    És nekem mit adsz?:P
  • Doomista
    bevallom...nem tagadom...én vagyok az egyik ember aki szétcseszte a guildot! kecibutának érzem magam ez miatt, kecire szégyenlem magam mint az állat,ezért gubbernek odaadtam a rohan online karimat hogy enyhitsek fájdalmamon:((
  • Nuclearity
    nos a Hello Bunny Guildet pár "jó" ember szétcseszte, de elég keményen, minden esetre itt vagyunk aki ugy érzi jöjjön nyugodtan, de akár el is érhettek itt
  • Braveheart
    Ja én amúgy 25ös shaman vagyok, haverom 26os hunter... persze ez még változhat addig.
  • Braveheart
    Júliustól bármiben... addig magolás :S
  • Nuclearity
    okéj, most jövünk vissza MEGINT XD ha esetleg érdekel Guild akkor majd megbeszéljük, továbbá szükségünk lenne majd rátok 1-2 tevékenységünkben :P
    persze csak ha ti is benne vagytok
  • Braveheart
    Én vagyok haverommal, de mostanában nincs időnk játszani...
  • Nuclearity
    na, akkor most van valaki a Hammerine szerveren?
  • Nuclearity
    nem azért mondtam...
    csak lásd be, hogy nem minden müködik csak azért mert valaki azt mondja...
    kb a játék helyzetét az orszgéhoz lehetne még hasonlitani, mindenki tolja bele a pénzt és csak romlik...
  • Looooser
    oké aláírom... te vagy a tapasztaltabb...
  • Gubberx
    megmondtad a frankót :P
  • Nuclearity
    valóban?

és azt tudtad, hogy a "heti javításban" van, hogy 4 hétig mégcsak 1 bugot se javítanak, hanem csak a nagy "item of the week" árát viszik le fel az Item Mallban, de előfordult, hogy április elsején bedoptak, egy olyna patch note-ot, hogym indenki örült neki tetszett az emberekenkek, majd közölték, hogy áprilisi tréfa és javitottak 1-2 vizuál bugot, holott a játékban az lenne a legkevesebb, és akkor javitanak 1 et, bejön vele 8 másik, miota bejött a Xenoa faj nem tudták azt megoldani, hogy ne legyen OVERPOWERED karakter egyik ágán sem, csak mert a Ranger és az Elementalist igenis OVERPOWERED karakter...
    és akkor most is haldoklik a játék gazdasága és mit tesznek?? előfizetés árakat csökkentenek (Y) tényleg milyen eszesek, persze ami pénzt az ember beleöl azt nem látja viszont mert a Gravity nem forgatja bele EBBE a játékba...
    nem adjak új zonákat closed beta óta, nem nagyon lehet fejlödni 60 után, mert azért az, hogy 60 felett +80% al azaz premiummal meg scrollal 2 hónap grind legyen 1 lvl az undorító...
    Arról nem beszélek, hogy lvl 62 ön, több % ot kapok addig mig kiütöm a mobbol a 80 rare itemet, mint magáért a QUESTÉRT és állok ott, bő 2-3 órás grind után és kapok 0.5% expet
    és akkor gondolkodom, hogy mi a fasz van???
    de jah, kaptok heti egy javítást :)
  • Looooser
    pedig heti 1 javítás szokott lenni...
    --
    thx
  • Nuclearity
    mert ha még nem tünt volna fel a játék iszonyat hiányos, és valószinüleg az elkövetkezendő 1 évben nem is lesz benne...
    a készítők lefossák, hogy fizetsz e nekik vagy sem, ami pénzt kapnak a játékból azt nem akarják vissza forgatni bele, ezért tart ott requiem ahol tart.

továbbá grat a lvl 20 hoz, mostmár értem miértnem hittetek nekem arról amit mondtam (amugy Cence vok per pill)
  • Looooser
    ahamde akkor miért lehet 3?
  • Leirren
    2 fajta van, a giont és a rebria, giont melee kariknak, rebria castereknek.
  • Looooser
    jah igen hány fajta possession beast form létezik? mert azt tudom hogy mindenkinek lehet 3, de mekkora a választék?
  • Looooser
    jah igen kedd este 11 kor megléptem a lvl20-at egy vasárnap este kezdett shámlival :D csak úgy peregnek a szintek
  • Braveheart
    Én ezért nem nyitok topikot már évek óta...
  • Cence
    :DD
  • kakimakika
    Köcce Cence, de majd az EUsat fogom tolni, ha most szintet lépek újabb skilleket kapok, és azt akarom hogy sok meglepi várjon még rám:D Pedig mit ne mondjak, van kisértés bőven....Bazdki nyitottam egy forumot, hogy majd ott frankón vitatkozunk stb, mindenki megmondhatja a magáét a kedvenc kis mmojáról ki mit miért, erre nem bezárta valamelyik csíra 2 órán belül...hihetetlen komolyan, ráadásul valaki belinkelt egy másik forumot, "failed" címszó alatt, gondolom arra utalva ezzel hogy már van hasonló topic, és ezt nemkellett volna, azt közben annak köze nem volt ahoz a témához amit én nyitottam, de hát SG powa...Amikor NFen L2öztem, onnan volt ismerős ez a feeling, ott csinálták ezt hogy se szó semmi, csak törlés, ban, "mert ilyen kedvünk volt és kuss!!" Tiszta szégyen komolyan! Jajjj nemtudok aludni, reggel 6kor kelek megyek melóba, olyan fáradt leszek mint a szar, de 1 órát fetrengtem az ágyban és semmi elalvás..:D Requiemezni kéne kicsit attól tuti elalszom egybőlXD
  • Cence
    Aion
  • Cence
    www.rockiem.com
  • Looooser
    ember!!!! ezer köszönet hála!!!!!!
  • Braveheart
    Nightmare szörnyek turba-n, valahol térkép is van...
  • Braveheart
    Ajánlom figyelmedbe a requiem wiki-t, én is ott találtam meg a questet...

Amúgy asszem anyiass vagy milyen stone pit-től nyugatra vannak...
  • kakimakika
    mi a fákjut kéne csinálni unatkozoooooooooom
  • Looooser
    jah igen Truba Island-on vagok
  • Looooser
    hali elakadtam egy küldiben Midnight Terror (nightmare) ez egy scroll küldi és igntudom 11pm-től 2am ig vannak nightmare szörnyek, nekem egy helyell van bajom amit nem tudok hogy holvan. a kldi second stone pit-nek nevezi a map-on nincs ilyen hely.. a szörnyet amit vadásznikell enverto-nak hívják ha valakitudja, hogy hol keressem légyszi help köszi előre is
  • Cence
    verhetetlen!
  • Gubberx
    én a hello kitty onlinera esküszöm :P
  • kakimakika
    gyertek tetris onlineozni
  • mohito
    jah.. format= formázás... nekem van 2 db meghajtom... de most ujrateszem a windowstXD megprobálom közben megoldani a formázást... csakhogy ez nem mindig jön össze
  • Gubberx
    5-6 nap is emgvan az :D minden 2 perc játék után a login képernyőt bámulhatom... 15 000-es ping ftw :F
  • mohito
    format?:O bocs hogy most igy kok-kodok... de tanulok a vizsgáimra, és leszivják midnen szellemi teljesítményemet XD
  • Cence
    format a legegyszerübb hidd el sokat segít, lehet olyan problémákat is orvosol amikre nem is gondoltál volna

Gubby UPC s neted van? :D

hallom szoptok vagy 3-4 napja már vele :D
  • mohito
    és csak 256kb/s- es a netem... szóval a net is akadály, de jelenlegi legnagyobb akadály az az, hogy a gépem televan mindenféle szeméttel, amiktől meg kell válnom
  • mohito
    nem... kábelnetes...
  • Gubberx
    véletlenül nem UPC-s neted van?
  • mohito
    ahha... még nemtudom, hogy mit szeretek... mert még nem igazán játszottam sokat vele... csak fél éve eltoltam egy karit 8-as szintig...

másrészröl most éppen azon ügyködök, hogy ne akadjon.. mert tegnap eléggé akadt...