The Requiem: Bloodymare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lintra halott szerver ha PVE zni akarsz Valdes

Ha pk zni Hammerine

e kettõ közt dönts a középsõ szerver Halott (nincs playerrajta)

Szevasztok! Nemrég kezdtem a játékot, melyik szerverre érdemes menni? A 3 közül az elsõ kettõt próbáltam, az elsõ nagyon gyakran kidob... A második stabilnak tûnik de Crescenten nem láttom sok playert...

War. War never changes.

Troyan
OFF
Szeva Traki 😊 Chlovis vótam.
UFF

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Looooser
a seHUNse feliratot már láttam párszor 😊
--Iridescent: nállam mûxik, nem toom mi lehet a baj

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ilyen oldal nincs is vagy csak engem szopat a munkahelyi gép 😊

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Nálunk tele a guild állandóan, mindig úgy takarítok, hogy legyen helye az új tagoknak. Aki 20 napig inaktív, az repül, de úgy néz ki a mércét még lentebb kell tenni...

Mindenki a saját fikájának a huszára!

😊)

nem requiemezek már nem tudom játszik e még magyar a Hammerinen 1-2 biztos van még imitt amott de igazából a Valdes szeron Leir nyomja még a seHUNse val 😊

Gubberx
Szívesen válaszolok csak az ilyen mondatok nagyon bántják a szemem, nem beszólásnak szántam 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Looooser
oks én csak ere szólok hgycsak játszm nem gondolom véresen komolyan ezt ajátékot sak unalm ûzés persze ha nagyobb szintkre utk akkor persze mehet madj parti a nagyobb night mare-ekre

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Doomista
te is csak pattogsz rám hogy mi vagyok, óh istenem egy rossz szót nem szóltam rád, és még neked áll feljebb ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ne figyelj rájuk gubbi normális bár nem tom miértnem válaszolt
doom meg egy fasz... tudnod kell róla hogy elhuzott egy karaktert 30 ig majd csak a szája járt de nem játszott mert láma volt...

nincs semmi átlag minden masteryre kapod az 1 pontot minden 10. levelen független attol mit hordasz milyen gyakran

Looooser
sry szar a billem és csak gépeltem utána csak kinyomtam a gépet de köszi beszólást....

szóval újra felteszem kérdést:

mindegyik mastery-s lehetõség plusszolódik 10 szintenként, vagy átlagolja a játék, hogy miket használok többet, és csak azokra tesz +1-et? Mert én általában azt veszem fel, ami jobb statokat ad.

remélem most már mindenkinek értehõ a szép kerek mondatom

ScarY MAN
hámstmé?
nemérted?<#idiota><#idiota>

...

Gubberx
szép kerek magyar mondatot olvashattunk....<#lama>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Looooser
de midegyik, vagy a játékvalahol átlaolja hogy milyen típusokat használok többet, mertáltalában azt vese fe aminek jobb statji vannak....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Doomista
akkor nem mék romozni és itt rontom a levegõt.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

te menj má RoM ozni ne itt rontsd a levegõt

Doomista
mert ez egy ilyen rotyaszar játék :-c

minden 10. lvl en nõni fog 1 et máshogy nem nõ és nem is tudod növelni

Looooser
jah igen ez lvl 14 rõl van ^^

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
sry elbasztam a kérdést 😄 mastery-ket hogy tudok növelni?

compound xeonnal www.hellobunny.atw.hu forum item upgrade topicba le van irva hogy hogyan

az attol függ wand shieldel a magic dps ed nagyobb bludgeon + shieldel kisebb a magic dmg ed 1 picit de nagyobb a meele dmg ed staffal 66 után érdemes tolni bár battle magenak sztem azzal se a knuckle semmiképp sem jó neked

Looooser
csocsi én is vissza tértem a Shámli még mindigjó kari,nagyobb szintekre nézve. a cuccok szintjeit mivel tudom fejleszten???

Gubberx
emlékeim szerint a legtöbbet shield+bludgeon kombóval láttam anno szaladgálni, de majd kijavítanak a többiek ha tévedek 😊

Sziasztok! bocsi, hogy megint kerdezek...😄 nah azt szeretnemmegtudni, hogy a battle magician kasztnak milyen fegyo a legjobb?a Knuckle vagy a wand?
valahogy éreztem a reakciód...
na mindegy nem is vártam mást tõled

Doomista
<#rinya><#rinya><#szomoru2><#sniffles><#shakehead><#sir>

nem értelek, miért kell itt reklámozni minden fost? nyilván valóan nem véletlen kezdett el ide írni ill a requemmel játszani. Aztán vagy te mint õs farok és mindig azt a trágyát hozod fel példának a REQUIEM topicba és probálod csalni az embereket. Mivan Rune of fosban nincs ember v mi? esetleg pénzt kapsz minden egyes emberért...
Kicsit kezd szánalmas lenni amit csinálsz doom barátom nem gondolod? és az msn es irkálásról is leszokhatnál HA nem tudsz mást írni csak több órán keresztül egy szót: requiem...
Kezdetben értelmesebnek hittelek, lehet kár volt...
aztán várom az újabb anyázos szövegedet, meg azt, hogy én mekkora trágya vagyok meg a játék meg ilyenek. Nem nagyon érdekel a játékhoz sincs sok közöm és tény és való h nem lenne ilyen ratyi ha foglalkoznának vele, de vannak ilyen lusta emberek mint te akinek ha már kicsit is tennie kell akkor csinál vmi mást mert az a menõ meg viszi el az embereket... GG (Többekközt ezért nem lehet összehozni igazából JÓ NAGY Magyar Guildet.... mert vannak az ilyen emberek, és ezt ne vedd magadra Doom nem csak rád értem hanem jópár faszra még...)

Talán a defiler jobb pvp-re, bár egyik kaszt sem pvp kaszt. Ha eléred a 2. jobot, akkor vannak olyan skillek, amiket tovább tudsz fejleszteni akár 6-7-es szintig, viszont lesz olyan, amit nem tudsz, csak 4-re mondjuk. Dominator egyszerre 5 petet idézhet meg illúzióval együtt.

Mindenki a saját fikájának a huszára!

jah! Es meg azt szeretnem megkerdezni, hogy egyszerre hany petet summonalhatsz meg?
Sziasztok!MElyik jobb pvp-re?A Dominator vagy a Defiler?es az tenyleg ugy van, hogy ha elerem a masodik jobot, akkor az elotte tanult skilljeim egy reszet nem tudom majd hasznalni?
Irjatok, ha tudjatok a valaszt😊koszonom
Doomista
runes of magic ?😄

Cabal-t már tavaly abbahagytam, elmentem archlordozni amiben most ékszert farmolok és közben Requiemezek 😊

A vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

Doomista
kit látnak szemeim ? csak nem a nagy cabalos irit ? abbahagytad ?

Asszem meg is van, megnéztem helpet XD Amennyi skill pontot elosztottam annyi az aktuális skill masterym ahogy nézem ugye?

Sziasztok. Az szeretném megkérdezni, hogy a skill masterym mitõl emelkedik? Ha használok egy adott skill-t (1. jobon), akkor idõvel emelkedik a skill masterym is?

kb mert lámulnak ugyis...

Troyan
Tsátok, magyar idõ szerint 19:51-kor kidobott és nem enged vissza. 😞( és nincs szerverállapot jelzõ a hivatalos oldalon... ilyenkor mi van? ki kell menni és bontani egy sört?

grat 😊

Troyan
Üdv,
Na lecseréltem az 5 gombos egeremet, normál kétgombos görgõs egérre és láss csodát két napja nem volt DC-m. A hackshield nem szerette a több gombos egeret. Remélem marad a dc mentesség. 😊

Ma meg is lépem a 20-as szintet juhuuuu.

international van és kinek hogy van akinek laggol van akinek nem
nekem pl nem laggol haveromnak igen

Looooser
Csöcsi van már európai szerver?? ha igen mennyire laggos?

nem küldenék el igazábol mivel igy se oylan sok player van sztem és nekik meg számít... azért van normális support nem ugy mint pár über gamenál ahol azokat az üzeneteket kapod mint amit irtatok itt is

Troyan
Ez a probléma a ticket generálásnál már egy "megválaszolt" esetek közé tartozik. A support válasza lényegében:
"Mi nem tudunkbeavatkozni, hogy milyen internetszolgáltatókon kapcsolódik a szerverünkhöz. Futtason egy trackert (itt leírják hogy) majd küldje el a szolgáltatójának, hogy oldja meg a problémát. Ha nem tudják megoldani, küldje el szolgáltatója elérhetõségét meg a tracker eredményét..." Hmm T-online-nál kit is adjak meg? 😊

Doomista
ez egyértelmû, egy embert most miért ne szarnának le ? 😄 egy emberrel kevesebb sem, mert mindig jön újabb player 😄

Gubberx
majd küldenek neki egy üzit hogy nem kötelezõ játszani 😄

:S hivatalos forumot nézted probléma megoldás ott is szokott lenni
vagy irj ticketet nekik pár óra és válaszolnak (nagyon jokat hallottam a supportrol requiemben)

Troyan
Torrentes kliensel is disconnectel. Lejjebb vettem a felbontást is mindent, dc-zik.
Totál elkeseredettség...

Troyan
visszavonom. kaptam dc-t egymás után is.... most megyek öngyilkos leszek

megpróbálom a torrentrõl leszedett clienst telepíteni...