Csökken a Vista ára
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezektõl a falnak megyek... DOS 1.0-val összehasonlítani a Berylt/Compizt...
Ehhez mit szólsz? :S
Mert egy kiforratlan xar kupac!
Az élet a legjobb méreg...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Blackmail the Universe
De erre úgyis csak flamewart kapok😊
Mondjuk az Upgrade verzióhoz nem sok értelme lenne Downgrade jogot adni. 😊
Minden jog fenntartva!
Akkor neked konzol kell. (Ott nem kell fizetned még pluszban az oprendszerért sem.)
Minden jog fenntartva!
Tinman: hehe, jó kis történet😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Persze. A DOBOZOSHOZ. Az OEM és Upgrade verziókhoz NEM. 😊
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
A felhasználók nagyon nagy százaléka viszont nem, és tudod milyen hülyének néznek, ha el akarsz adni nekik egy Vistát, majd felwarezolod az XP-t egy tört kulccsal???
Simán ilyenre azt válaszolják, hogy akkor kösz, nem kell az eredeti Vista.
Mert errõl van szó! És mégis jogtiszta.
Te érted, én értem, õk nem és nem is akarják megérteni.
Nem hinnéd el mennyire elmebeteg emberek vannak vezetõ/döntõ pozíciókban.
Példa tegnapról:
"Most 2 gombot látok, az egyikre ez van írva O és Ká a másikra az, hogy mégsem..., melyikre nyomjak?"
ÉRTED???!!! O és Ká??????? <#banplz>#banplz><#lama>#lama>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Akkor a fõnököd nem ért hozzá, minden MS termékhez jár a downgrade jog, vagyis a korábbi verziók használata az új helyett. Tehát veszel Vistát, és helyette legálisan használod az XP-t. Ennyi.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
1? Mind! ~~
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Na most ez mennyiert? pc ara, net elofizetes -husegnyilatkozat stb...-, 350-400 W gep + monitor fogyasztas -villanyszamla-. + meg oprendszer?! esetleg legalis progik: egy eros tuzfal kiki maganak miket vallal be... Jah szep is a jelen mi õõõ... wonderland, hogy nekunk is jo legyen...
Nektek jo ? En nem is tudom ra a valaszt hirtelen.
bezony
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A monopolhelyzet, az mondta...
A mennyből az összes érdekes ember hiányzik
Ez kb 70000 forintban. Namost Magyarországon 150000 forint a dobozos ultimate...
Erre mondjon valaki valamit.
Ez nem így van ám sajnos. Az intel és a mikorszoft majd egy éven át bírkózott, mivel az intel ki akarta árusítani a 915ösöket, és "kérte" õket h legyen má ez is támogatott. A mikorszoft fejlesztõcsapata állítólag 9 hónapig bírkózott vele, aztán végül feladták, és tényleges support nélkül lácsapták a capable matricát a 915re is.
Namost az átlagember bemegy a hiperbe lekap egy capable gépet, aztán otthon kiderül szar van a levesbe. Ez a baj...
A másik témát (ti. beryl) meg azért rángattam elõ majdnem, mert azok a kis lesajnáltak meg tudták oldani, amit a gigakirály mikorszoft nem. Ennyit érnek, és ennyit ér amit kiadnak a kezükbõl. Lehet h nem Visual Basic-ben kellett volna írni <#wink>#wink>
Jameg ki mondta h windózt kell használni?!
<#levele>#levele><#duhos2>#duhos2>
Ki nem szarja le a Visztát?
Különben úgy tûnik még is van hozzá driver: HP Laser Jet Full Feature Software
Szvsz nem érne többet a Windows (teljes) se 100 dollárnál, de hát ameddig szükség van rá, úgyis veszik...
LZ forever
Te kidobnád a 2 éve mondjuk 180-ért vásárolt fotónyomtatód, csak mert nem viszi a Vista, és veszel egy Canont? Szólj ha ilyesmit tervezel, én elfogadom ajándékba a HP-det is 😊
Telitalálat 😊
http://www.apple.com/getamac/
Bár alapjaiban tetszik az OSX, ezek az érvek elég gyengék a vista ellen és a mac mellett, van közötte néhány erõs hazugság.
"1. No upgrade nightmares.
Before you can even think about Vista, you’ll likely need a new PC. Or upgrades for memory, hard disk, and graphics card. Why go through all that hassle, when you can just get a Mac?"
Akinek érvágás egy memóriabõvítés vagy egy alsó-középkategóriás videokártya, annak pont Macre lesz pénze? 😊
"2. You can even run Windows."
Ez mint érv a Vista ellen?
"3. It’s simpler.
No need to choose from the many (and expensive) flavors of Vista."
Költséghatékonyság mint érv a Mac mellett? Na neeee...
"4. You don’t have to buy new stuff.
Your existing printer, camera, keyboard, and mouse will work with a Mac."
Ez szemenszedett hazugság.
"5. Know iTunes? You know Mac."
Hát az iTunest éppenséggel ismerem, de ha a Mac is olyan lenne, a büdös életben nem kéne 😊
"6. Macs run Microsoft Office."
Ez miért érv a Vista ellen?
"7. You can take it with you.
Most popular applications for Mac and PC use the same file formats, making it simple to exchange documents with friends and coworkers or move existing files from a PC to a Mac."
Szintén, miért érv a vista ellen?
A balra levõk is milyenek már... Vagy olyan amit a Vista is tud, vagy hazugság.
Nem nyomtat Vista alatt. ---> JA, akkor nem kell a Vista.
Nekem egy 20 éves HP LaseJet4 van, szerinted az megy Vista alatt?
Párhuzamosítva viszont lehet, hogy kifizetõdõ, és késöbb már a járatlan út is járt lesz.
És ez csak 1 hw eszköz ^^