7362
Markus Schulz
-
#5200 nem rossz ez a szinrise szett:D csak sztem kéne 1-2 pörgősebb közé:) habár elvileg ezt a szettet akarja nyomni a WT set után hajnalban...vmivel fel kell rázni majd a népet 5-6 között:D kiváncsi leszek milyen módszert alkalmaz ez érdekében:) -
#5199 Nekem bejön majd a vonaton berakok valami pörgősebb GDJB-t. Addig jó ez a sunrise set :)
01. Markus Schulz - Spilled Cranberries
02. Brian Eno - An Ending (Ascent) (Leama & Moor Remix)
03. Snatt & Vix vs. In Progress - Sunride (Ronski Speed Remix)
04. Sassot - Where It All Begun
05. Matt Darey Presents Urban Astronauts - See the Sun (Aurosonic Remix)
06. Chicane vs. Matt Darey Presents Urban Astronauts - See The Sun Offshore (Markus Schulz Mashup)
07. Chuck Luis - Collision
08. DJ Observer & Daniel Heatcliff Featuring Madeleine Rison - Vision (Lentos Dub)
09. Solarstone vs. Sirocco - Destination
10. Rex Mundi - Sunrise in Ibiza -
#5198 nah énis hangolódok Markusra ezzel a gdjb-vel:D
remélem nem lesz túl sok ilyen lightos szám mint ez az uccsó kettő:) -
#5197 Markus twitterén: "Finally arrived in Budapest. Took 2 tries to get here, but it's always a great time. See everyone tonight. GDJB world tour Budapest!!" -
#5196 Általában van filctoll Markusnál.
4Bro -ban volt azóta is a pénztálcámon az aláírása :) -
#5195 "Flight delayed again but finally on board and enroute to Budapest!!"
about 3 hours ago -
#5194 Üdv,
jó ez a kis ráhangolódás a bulira, de lehet hogy aludnom kéne egy kicsit asot alatt, mert nem fogom bírni 6-ig :)
Szerintetek vegyek fehér filctollat vagy lesz Markusnál? -
#5193 sunrise set :)
01. Markus Schulz - Spilled Cranberries
02. Brian Eno - An Ending (Ascent) (Leama & Moor Remix) -
#5192 durva lesz, lassan elkezdek készülődni én is :P -
#5191 Kezdődik
15perce jöttem meg a városból most pihi + GDJB aztán készülődés. -
#5190 jó lesz az, a borzalmasan szar minőségűeket is simán beveszi a scanner. ha esetleg mégsem, akkor meg ellenőrizni tudják a kód meg az adataid alapján is. -
#5189 hát ha a barcode scanner nem fogja olvasni a bejáratnál az kellemetlen lesz
én most csekkoltam a telefonommal és simán olvasta a kamerája a megfelelő programmal -
#5188 Jegyen elég ha a vonalkód száma teljesen jól olvashat ugye ? A vonalkód kicsit el van mosódva haveromnak azért kérdezem. -
#5187 Na jonnyt qa rókát kéne tolni napkeltére megint:Djaja percepsionre zuzásos party imádjuk -
#5186 jó pihenést :) -
viizo #5185 minimum olyan jó partyt mindenkinek, mint Arminon volt :)
[bár azt nehéz lesz überelni :)]
no indulok is a Tisza-tóra pihizni pár napot, byez :) -
#5184 szerintem csak hülyül ... még hogy Doni nem jönne Markusra ? :D -
#5183 Hogyhogy? :o -
#5182 nem megyek... -
#5181 *itt is -
#5180 hát itt lejárt a visszaszámlálás :) gyorsan megy az idő :) -
#5179 okés mi is ott leszünk tuti 3-an:D -
#5178 akkor ott tali fél és éjfél között :) -
#5177 legkésőbb éjfél de rendben -
#5176 Holnap 23.30kor ugyanott parkolóban tali ? -
#5175 Sg-Team póló -
#5174 mi már iszunk. hol a duna? -
#5173 ki merem jelenteni hogy 6:30-ig fog játszani Markus:)
Mekkora oltás lesz sok ember megy dolgozni reggel mi meg ott ropjuk:D
tisztára palace-os feelingem lesz úgy mint tavaly hogy tök világosban buli még:) -
#5172 21:00-22:15 Antoos Tebron
22:15-23:30 Poleposition
23:30-00:30 Josh
00:30-02:30 ATB
02:30-? Markus -
#5171 Istenem !!!
közelben lévő városban nyomtattam ki a képet és csak A3-asra tudtak az sztem meg kicsi meg hát a minőség se haj de jó.
Valakinek a közelében nincs olyan nyomda féleség vagy ahol ilyesmikkel foglalkoznak hogy A2-esre kinyomtatni? annak elküldeném a képet és megkérném rá és max én kifizetném:)
amúgy az A3-ason is tök jól mutat az egész sztem csak kikéne nyomtatni nagyobba... -
#5170 megkérek valaki(ke)t hogy hozzon vastag fekete alkoholos filctollat Markus aláírásáért a transzparensre:)
ha lehet hogy tuti legyen:) -
#5169 voltam ám tavaly:D csak örülök neki hogy valószínű jóval több hely lesz mint Arminon:) -
#5168 tavaly nem voltál? 5000ből 2500 ember simán volt negyed7kor még :D
Mi már ma este alapozunk Axwell-en. Egy kis Sander - Reach Out mindig jól jön :P -
#5167 ohhh ez tényleg nagyon nagy zene!!!:D
Oceanlab:P -
#5166 háhá remélem ez nálunk is előkerül ha már pénteken tolta
Above & Beyond - No One on Earth
egyik legkomolyabb classic
-
#5165 a buli tuti csak még nem publikus :) örültem, hogy ennyit kicsikartam Márióból :) -
#5164 LOL Extrem mondd már meg Myonéknak hogy frissítsék a honlapjukat:D legalább is a fellépési dátumokat:)
amelyik bulin fellépnek arra mennünk kell:)
-
#5163 valahogy sejtettem hogy Markus elég későn fog kezdeni:S
hát akkor tényleg ráérünk bőven éjfélkor találkozni hanem később.
És az is biztos hogy sok hely lesz:) tuti hogy csak tényleg a fanok maradnak ott a divatok mehetnek is haza nyugodtan:) -
#5162 Hu remélem nem történik semmi Markus faterjával... Az év bulija mehet rá... -
#5161 Már csak két nap és buli van megint^^