Markus Schulz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Markus hibátlan szettet tolt... a helyet nem fikázom mert örülök hogy legalább fellépett este vhol viszont az a sok csõcselék aki bennt volt akik fel alá járkáltak 20x izomkodtak lökdösõdtek le se szarták ki van a DJ pult mögött(minek jönnek az ilyenek ilyen bulira?) ezek idegileg ki tudtak volna készíteni de nem hagytam magam és élveztem a bulit😄
sajnálom hogy 3-kor el kellett mennünk:S szerettem volna egy közös képet Markussal.... de a második autogrammom meglett tõle.
A képeim és videóim elég jól sikerültek😊
megosztom majd veletek ahogy tudom.
Érkezés 9-kor.Ekkor már szép nagy tömeg gyûlt össze kint.
A listának pont semmi értelme nem volt mert mindenkit beengedtek csak ki kellett várni a sort ami kb háromnegyed órás toporgás volt.Szerencsére az esõ nem esett ezért lehetett bandázni.Bent a ruhatár már fullon volt ezért a kintit használtuk amit egy laza óra alatt össze is szereltek.Lehetett röhögni legalább a "10 perc múlva kész" dumákon amit a tákoló népek mondtak.
A club teljesen jó volt csak nem ennyi emberre méretezték.Középen iszonyat nagyot szólt a hang,szinte már zavaróan de a pult közelében elviselhetõ volt.A tömeg és a hely ésszerûtlen tervezése combo büntetett rendesen.A pult-konyha és a népek-WC útvonalon folyamatosan ment a közlekedés.Elõl középen jó volt csak sokszor agyon tapostak.A legzavaróbb nekem mégis az volt,hogy lehetett bent cigizni.Mozdulni nem lehetett sokszor de mégis minden harmadik embernek nagyon fontos volt rágyújtani.Szánalom...(összes helyen betiltanám dohányzást)
Érkezéskor Polepositionék zenéltek és atom jó hangulatot csináltak.Sosem csalódtam még bennük.Respect nekik is!
Markus hozta a szokásos formáját.Kipihent,jókedvû,energikus.2-körül fáradtam el kicsit de a végére elõszedett olyan zenéket,hogy ismét mozognom kellett.
Cass and Slide- Perception volt nekem a best
az rendesen odavert !
Jó volt hallani az új és a régebbi saját zenéit is.Egybõl felélénkült mindenki ahogy felrakott egyet-egyet.
Home,This Moment,Brace Yourself,Loneliness ezek odavertek rendesen...
Tömeget leszámítva teljesen korrekt buli volt.Örülök,hogy sok ismerõssel bulizhattunk együtt.
everything's better with music
don't give a fuck
don't give a fuck
nem tudom, lehet, hogy adott volt a kialakítás, és nem tudtak vele mit csinálni, és nem tudtak/akartak túl sokat költeni az átalakításra, de ez így még fele ennyi ember kényelmes szórakozására is alkalmatlan. az más kérdés, h mMrkusra ha fejen is kell állni, akkor is elmegy annyi ember amennyi csak befér, és még jól is érzik magukat, mert ha Markus zenél akkor egyszerûen nem lehet nem jól szórakozni 😄
szóval ez, hogy a bárpulttól is a személyzetnek a tömegen keresztül, a dj pult mellett kell átszenvedniük magukat, és a rengeteg dobozt, üveget, szemetet, kb 5 percenként :/ meg a másik oldalon ami mindenkinek egybõl feltûnt, h a wc a lehetõ legtávolabbi ponton, a bejárattól nézve a hely túlsó végében van, így ahhoz, h odajuss persze megint át kell verekedni magad a tömegen, ami zavarja azt is, aki ott szórakozna, mert kibaszott átjáróház, meg azt is aki wc-re menne, mert ha türelmes akkor sosem jut oda, ha nem akkor meg félre kell lökdösni az embereket.
ja és amúgy a hangzás is szar volt. vicces, h a dj-tõl távolabb, a bejárat felé, valamint a bárpultnál egész elviselhetõ volt. elöl, ami most a legnagyobb területû tánctér volt, katasztrófa. amúgy halk is volt, cserébe borzalmasan sípolt. nekem kb soha nem szokott, de most úgy bedugult és sípolt a fülem, h alig hallottam 😄
na és mindezek ellenére csinált Markus itt egy olyan bulit, ami sztem sok embernél be fog férni élete legjobb partijai közé.
don't give a fuck
Markus Schulz For President!
Jó volt találkozni Veletek, szerintem még a nyár folyamán is fogunk 😉 Markus szettjében nem volt hiba, nagyon pörgõs számokat játszott, és a nagy kedvenceim is mind lementek: Johnny The Fox (Barns & Heatcliff Remix), Comet, The New World, Perception. És meglett a közös kép Markus-szal, most már nem csak donyyy-nak van 😄
everything's better with music
"Twitter is currently experiencing major problems. Lets all be cool and hope they get it sorted soon"
don't give a fuck
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EZ MEG EGY OLTÁRI NAGY BAROMSÁG 😄
Éjfélkor kezd Markus ahogy õ is mondta😄
Desi is jön elvileg szabit vett / vesz ki azt mondta tegnap. Gondolom Doni is jön
Akinek még nincs meg a számom: 06/70 406 0761
de majd keressük egymást.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
don't give a fuck
mi 9kor indulnánk innen, azt meg nem hiszem, h engedik, h valaki elõre megvegye nekünk a jegyet.
hm, rajta vagyok az ügyön, meg kell oldani 😄
don't give a fuck
Ehhez képest a pontos és hivatalos információ a következõ:
Markus valóban 14-15 óra között érkezik meg Budapestre, éjféltõl várható hogy a pultba áll, és normális klubos szett idõt fog játszani. Hangulattól függõen pedig simán lehet több is, és biztosak vagyunk benne, hogy lesz is!!
És egy kis kedvesség a Famous és a 4BRO jóvoltából csak a trancetream fórumosoknak. A szervezõk azt szeretnék, ha leginkább a Markus-t imádókkal lenne tele a hely, ezért a következõ felajánlást teszik a vidékrõl feljövõknek csak a trancetream fórumon(!):
Ha nem budapesti vagy és biztosan szeretnél feljönni, de félsz attól, hogy nem jutsz be, akkor ÉRKEZZ 20 és 21 óra között és iratkozz fel itt a listára, a következõképpen:
1. Személyi igazolványban szereplõ teljes neved + x fõ (pl. 4fõ ha ennyit hozol magadal)
A következõ ember így folytassa a listát: (az elõzõek adatait idézzétek és csapjátok hozzá a sajátotokat!)
1. Kovács Béla + 3 fõ
2. én is jönni akarok neve + 2 fõ
és így tovább...
A listát 18 órakor zárjuk, amit eljuttatunk a szervezõkhöz!
A legnagyobb budapesti fanoknak pedig a 20 és 21 óra közötti érkezést javasoljuk, elképzelhetõ hogy a budapesti trancetream fórumosoknak szintén lesz egy ilyen listája...
"Markus 2-3 között érkezik, kb fél 6-ig játszik. A helyrõl annyit sikerült megtudni (telefonon, tõlük), hogy -bár valószínû sokan leszünk-, ha valaki 11-12 óra körül ér oda,nem fog teltházzal és "kintragadással" szembesülni..."
Uhh Markus fél6-ig játszik ami nekem már határeset mert az utolsó vonat amivel muszáj hazajönnöm az a 5:53 -as :S ,hogy vizsgára is odaérjek 😄
Tulaj írta ,hogy FB-on ,hogy max 450en férünk be mint a heringek szóval annál több embert semmi esetre se engednek be.
Trantream csapat meg már ott fog sorakozni fél 8tól 😄
Ki jön akkor végeredménybe mert valakivel jó lenne összefutni + ha valaki ott van hamarabb vehetne jegyet a többieknek .... nehogy ne jussunk be.
9-tõl nyit? jön vki fehérvár felõl? lehet felugrom 😄
don't give a fuck
ez tök jó, csak aki nem pesti, vagy nem él annak vonzáskörzetében, annak most szívás van :[