Markus Schulz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adaaam
Tényleg menni kell, valahogy én is összehozom hogy ott lehessek!

everything's better with music

gabi89
Na most már tényleg takarodok aludni.. 😄

"még egy jótanács mindenkinek: egyrészt ahogy feljebb is említették a 4BRO elég kicsi, másrészt egyelõre a szervezõk sem tudják megtippelni a várható létszámot, aki biztosra akar menni, inkább kérje el magát a munkából, suliból, vizsgáról (😄), és érjen oda jóval elõbb, mert nem fog bejutni!"

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Na mentem aludni és holnap (vagyis ma) jó sokáig fogok aludni remélhetõleg mondjuk délig minimum mert utána nem sok idõm marad aludni Markus és a csütörtökön délig tartó vizsga miatt...

Bulira amúgy érdemes minél hamarabb érkezni mert 21tõl van kapunyitás de mivel limitált és pár száz ember fér be ezért nem sokáig engednek majd be ez azért tuti.

Holnap azért egyeztessünk akkor még, hogy ki jön stb...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Denisse91
😄 nem csodálom.

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

donyyy20
Egyik szemem sír meg a másik is xD

Markus Schulz For President!

gabi89
Infó: Poleposition - Atish

"na közben jönnek az infók, a jegy 500 Ft lesz, az a százas már úgyis mindegy

a party limitált beléptetésû, szóval aki befér, az befér, aki biztosra akar menni, jöjjön korán, hogy beférjen!!!

egyelõre ennyi infót kaptunk, holnap napközben mindenképp figyeljétek a fórumot és a facebookon a Rio oldalát, mert ha bármi van, frissítjük az infókat! sztéj csúnd!"

Denisse91
Ahj de irigyellek titeket... Lélekben ott leszek!

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

JAST
aztán ott legyetek baszod. most aztán lehet pacsizni meg fotózkodni 😛

gabi89
21:00 KAPUNYITÁS!!!

gabi89
Az a szerencse ,hogy 1nap alatt csak nem jut el annyi emberhez az infó ,hogy ne férjünk be.

desigo
menni kell nincs mese
kérdés,hogy hány ember fér be a helyre...
Denisse91
Kihagyhatatlan és megismételhetetlen alkalom, legalább ti menjetek el és meséljetek el mindent 😄

gabi89
Hát ha én vagyok akkor örült (átgondolom 😄 ) ,hogy elmegyek annak ellenére ,hogy másnap vizsga akkor leszünk már páran azért az SG teambõl 😄

Denisse91
ahj nemár és én nem tudok ottlenni 😞 Gondolom ti mind mentek.

desigo
A helyszín:
4BRO Bistro
1123 Budapest, Csörsz utca 14-16.
jegyár : 600 Ft
gabi89
Elsõre azt hittem vicc mikor írtad MSN-en D:

Franc vinné el ,hogy csütörtökön vizsgázok :S

desigo
alakul xD
polepositiondj:

"BREAKING: MARKUS SCHULZ SZERDA ESTE BUDAPESTEN - EXKLUZÍV PARTY@4BRO - a buli bevétele az árvízkárosultaknak megy! #részletekhamarosan!"
gabi89
+1

Akkor lehet is szervezni xD

exTrem
fõleg Donié xDDD

Denisse91
az biztos, sztem mindenki álma teljesülne. 😄

desigo
egy házibuli korrekt lenne vele holnap...
Denisse91
gondolom, jó lenne összefutni vele 😄

desigo
hm
Macedoniába menet átutazóban?
Denisse91
http://twitter.com/MarkusSchulz/status/14244741148

desigo
hát addig még 50 sláger fog jönni kb,plusz az új album...
butcher20
Egy ilyesmi szettet azért elviselünk a Rio-ba nem?😄

butcher20
Ez a GDJB epizód hatalmas!!!!
baszott nagy party lehetett többször hallgatós😛

donyyy20
Mondjuk utolsó track-nél elbizonytalanodtam xD lehet mégis õ volt...

donyyy20
Nem Markus használta a kürtöt, hanem vmelyik partyface... Atom jó rész volt!

JAST
Armin 2006 palack kertben én már untam az összes kiállás után a kürtöt.

desigo
Global DJ Broadcast with Markus Schulz
13 May 2010

Markus Schulz (Recorded Live From Pacha in New York City - May 7th 2010)

01. Magnetic Brothers & East Sunrise - Black Heart
02. Mark Knight & Funkagenda - Antidote (Original Club Mix)
03. Sander van Doorn - Reach Out
04. Blue & Black - Long Day
05. Jose Amnesia - La Scala (Markus Schulz Big Room Reconstruction)
06. Tomcraft & Jerome Isma-Ae - Trouble in the Red Light District
07. 16 Bit Lolitas - 4v2
08. Paul van Dyk Featuring Johnny McDaid - Home (Cosmic Gate Remix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
09. Faithless - Not Going Home (Armin van Buuren Remix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
10. Solarity - Laika (Arty Remix)
11. Marco V - Greed
12. Susana Featuring Omnia & The Blizzard - Closer (Beat Service Remix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
13. ID
14. Ben Gold & Lee Osborne - The Hunt is On
15. Artento Divini - Who's Next (Markus Schulz Big Room Reconstruction)
16. Reverse - Absolute Reality (Arty Remix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
17. Tomcraft - Loneliness (Markus Schulz Big Room Reconstruction)
18. Tenishia Featuring Jan Johnston - Flesh 2010
19. M6 - The Flow (Skytech Remix / Markus Schulz Big Room Reconstruction)
20. Markus Schulz Featuring Sir Adrian - Away
21. Markus Schulz Featuring Justine Suissa - Perception (Vocal Mix)
22. Richard Durand - Tiger's Apology
23. Scott Mac - Damager 02 (Mac Zimms Remix)
24. Rex Mundi - Opera of Northern Ocean (Phynn Remix)
25. Skytech - Comet
26. Stoneface & Terminal - Don't Give a F**k (Vocal Mix)
27. Gaia - Tuvan
28. Paul van Dyk, Starkillers & Austin Leeds Featuring Ashley Tomberlin - New York City (Markus Schulz Big Room Reconstruction)
gabi89
*flesh

gabi89
Kürtöt hozhatná hozzánk is RIO-ba mert elég nagy flash még így rádión keresztül is 😊

DJ Tope
azaz.hajókürt😛

When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz

gabi89
már megint 😄 a horn

gabi89
Boracay jöhet ja meg egy Galapagos is mondjuk nyitásnak 😊

DJ Tope
huh én ezt mashupnak hittem😄Jaj de várom már markust meg armint, és ami a legjobban izgat, hogy blake mit tol.Remélem borcay befigyel<#hehe>

When I&#8217;m in the studio, I can&#8217;t wait to play out what I&#8217;m making and seeing people react to it- Markus Schulz

gabi89
Rendesen át lett gyúrva az eddigi verzió de ez meg még jobban 😄

21. Markus Schulz Featuring Justine Suissa - Perception (Vocal Mix)

desigo
hoho
komolyság!
Adaaam
Perception <#eljen>

gabi89
Perception !!!

DJ Tope
na hi all.Ez a track...mmmmmm<#worship>

When I&#8217;m in the studio, I can&#8217;t wait to play out what I&#8217;m making and seeing people react to it- Markus Schulz

gabi89
albumról

20. Markus Schulz Featuring Sir Adrian (Mr.Pit) - Away

desigo
Tenishia Featuring Jan Johnston -- Flesh 2010

ez is komoly !
desigo
hétrõl hétre egyre több van

légkürt odaver...
gabi89
Nagyon komoly ez a zene + a mix is és már a 17.track 😄
Rekord lesz ma ami a trackek számát illeti ha így folytatjuk

Adaaam
jó kis classic, régen az eredetit sokat hallgattam

desigo
Tomcraft - Loneliness (Markus Schulz Big Room Reconstruction) <#eljen>
gabi89
Chat:
<Seb>: Markus, which is your favourite track on the album? Are you not satisfied with something?

<Markus_Schulz>: Surreal is my fav
--------------------------------------
13. ID - Micsoda zene

gabi89
Susana <#szeret>