Markus Schulz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
így most úgy néz ki mi is ott leszünk idõben, életünkben másodszorra 😄
don't give a fuck
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Na lényeg, hogy 23:30 és éjfél között tali a parkolónál. Jól rémlik?
amúgy mi is kb 23:30-kor érünk oda aztán majd csak meglátjuk bemegyünk-e Joshra...ha be akkor se a tömegbe😊
12. Paul Oakenfold - Southern Sun
don't give a fuck
01. Markus Schulz - Spilled Cranberries
02. Brian Eno - An Ending (Ascent) (Leama & Moor Remix)
03. Snatt & Vix vs. In Progress - Sunride (Ronski Speed Remix)
04. Sassot - Where It All Begun
05. Matt Darey Presents Urban Astronauts - See the Sun (Aurosonic Remix)
06. Chicane vs. Matt Darey Presents Urban Astronauts - See The Sun Offshore (Markus Schulz Mashup)
07. Chuck Luis - Collision
08. DJ Observer & Daniel Heatcliff Featuring Madeleine Rison - Vision (Lentos Dub)
09. Solarstone vs. Sirocco - Destination
10. Rex Mundi - Sunrise in Ibiza
remélem nem lesz túl sok ilyen lightos szám mint ez az uccsó kettõ😊
everything's better with music
4Bro -ban volt azóta is a pénztálcámon az aláírása 😊
about 3 hours ago
jó ez a kis ráhangolódás a bulira, de lehet hogy aludnom kéne egy kicsit asot alatt, mert nem fogom bírni 6-ig 😊
Szerintetek vegyek fehér filctollat vagy lesz Markusnál?
everything's better with music
01. Markus Schulz - Spilled Cranberries
02. Brian Eno - An Ending (Ascent) (Leama & Moor Remix)
15perce jöttem meg a városból most pihi + GDJB aztán készülõdés.
don't give a fuck
én most csekkoltam a telefonommal és simán olvasta a kamerája a megfelelõ programmal
When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz
no indulok is a Tisza-tóra pihizni pár napot, byez 😊
Mekkora oltás lesz sok ember megy dolgozni reggel mi meg ott ropjuk😄
tisztára palace-os feelingem lesz úgy mint tavaly hogy tök világosban buli még😊
22:15-23:30 Poleposition
23:30-00:30 Josh
00:30-02:30 ATB
02:30-? Markus
közelben lévõ városban nyomtattam ki a képet és csak A3-asra tudtak az sztem meg kicsi meg hát a minõség se haj de jó.
Valakinek a közelében nincs olyan nyomda féleség vagy ahol ilyesmikkel foglalkoznak hogy A2-esre kinyomtatni? annak elküldeném a képet és megkérném rá és max én kifizetném😊
amúgy az A3-ason is tök jól mutat az egész sztem csak kikéne nyomtatni nagyobba...
ha lehet hogy tuti legyen😊
Mi már ma este alapozunk Axwell-en. Egy kis Sander - Reach Out mindig jól jön 😛
Above & Beyond - No One on Earth
egyik legkomolyabb classic <#eljen>#eljen>
amelyik bulin fellépnek arra mennünk kell😊
hát akkor tényleg ráérünk bõven éjfélkor találkozni hanem késõbb.
És az is biztos hogy sok hely lesz😊 tuti hogy csak tényleg a fanok maradnak ott a divatok mehetnek is haza nyugodtan😊
Markus Schulz For President!