Markus Schulz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Friday, Digital Stage
18:00 CARLO CALABRO 1:00
19:00 NITROUS OXIDE 1:00
20:00 ARTENTO DIVINI 1:15
21:15 W&W 1:30
22:45 CHICANE (LIVE ACT) 1:00
23:45 GARETH EMERY 1:30
01:15 MARKUS SCHULZ 1:30
02:45 ANDY MOOR 1:15
04:00 CLIFF COENRAAD 1:00
05:00 FAFAQ 1:00
link ~ 192kbps
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz
Új mixalbuma is úgy néz ki néha, hogy egyik szám véget ér másik meg kezdõdik elölrõl szinte.
Azt hozzátenném az utálat közös mert ATB meglátta egyik srácot Markus -os pólóban mutatott egy ilyet
Mondjuk ennek ellenére nem volt rossz ATB tavalyi settjénél jobbat produkált 😊
Szerintem ATB sokkal jobb szettet adott le mint tavaly de hát Markus közelébe nem fog érni soha.
A "csel" pedig csak hatásvadász néphergelés volt.Egyáltalán nem volt odavaló.
Nincs ezzel gond.Ha valaki ATBt szereti akkor hallgassa csak ne hasonlítsuk már a többi djhez.
Markus Schulz For President!
Tavaly Nirvana még jó volt, idén Smack my bitch up az nem "adja"???? hmm... pedig ez is legalább akkorát ütött... Markust meg pláne nem értem, egyébként ahogy tavaly is, most idén is õ volt a bunkó ATB-vel szemben, mert ATB felkonferálta, mutogatta, tapsolta, hogy õ jön, õ meg le se szarta, szóval neki kéne egy kicsit visszavenni az arcból szerintem..., és visszanézve a tavalyi videót, ott is ugyanez volt.. de mekkora arc, hogy lefikáza a smack my bitch up miatt.. hát ha majd egyszer Markus, vagy bármelyik top 3 dj csinál egy ilyen hirtelen "cselt" , hogy lead egy ilyen zenét, vagy bármi hasonlót.. szerintem ez sokkal inkább a közönségnek szól, mint az, hogy bármi van, én is úgyis ezt fogom játszani -effekt...
Hozzáteszem a keverések szarok voltak, nem tudom miért ...:S
egyébként is nehéz atb helyzete szerintem, mindenki a slágerek miatt jön el rá, és ha nem azokat játssza, akkor mindenki áll egy helyben..
Nem értem, hogy miért nem értitek meg, hogy ATB nem az a tipikus dj, õ egyedi, most ez lehet valakinek nem tetszik, de azért a közönség elég vevõ volt rá, úgy vettem észre...és valószínûleg ez a lényeg neki... mármint elvileg a dj feladata ez... ettõl függetlenül én is örülnék ha kevesebb saját zenét tolna, és több "idegen" számokat, meg trancesebb legyen, meg minden...
kicsit elfogult itt a fórum, úgy érzem, mert egybõl megjegyeztétek a polós esetet.. ami lehet viccbõl volt...
ATB játszott régen Markus zenét, nem hiszem, hogy utálná..
Érdekes, miért nem flasheltek , hogy leadta a meet her at the loveparade-t, vagy say hello-t?? bezzeg, ha pl. PVD játszana ilyet, akkor már milyen komoly....
Dash Berlin - Never cry again, yuri kane nem nagy zenék? vagy hogy van ez?? áááh.....
Egyébként az elején elkezdte a Sunset Beach-rõl játszani a zenéket, és szerintem annyira nem voltak vevõk rá, ezért (is) tért rá a slágerekre... és legalább beszélt, ezt is melyik dj csinálja??? és nem magát sztárolta, pont az,hogy megköszönte a közönségnek, azért is lépett elõre a színpadra, de hát mindenki másképp látja ezt..
Hello Budapest. Not sure I'm at the right venue. ATB is supposed to be playing but right now I hear "Smack my Bitch Up" and someone MCing.
milyen igaz 😄
everything's better with music
DE ez az ember azzal az alázattal amivel zenélt végig és csinálta a bulit megállás nélkül egyszerüen hihetetlen!!! zenélt 3 óra 20 percet és egy kortyot nem ivott! és csak kétszer törölte meg az arcát a törülközõbe!!! ááááááá #1!!!!!!!!!!!DJ MARKUS SCHULZ!!!!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Are the air traffic controllers on strike again? WTF, I been sitting on this plane for 2 hours and we still have not taken off!!!
43 perccel ezelõtt
Videóm:
everything's better with music
Vége mennyire ütött már New World,Surreal és még képes volt egy On A Metropolis Day -t is betolni.
Off: Beszélt vki Márióval mert láttam ott volt. Reggel ott állt a bal oldalon. 1/2 Poleposition -al együtt.
Sorry, hogy nem sokat voltam veletek de 3csapat között ingáztam (+ egy Szolnoki srác) Illetve egyik csajnak ez volt élete elsõ trance bulija szóval velük voltam fõleg. Fontos a jó benyomás, hogy ezentúl mindig járjon xD
What amazing morning in Budapest. Just finished playing, and wanted to play another hour but gotta catch a flight. Boarding in 25 mins!
Ibiza Summer Sessions - Sunrise Set
With Markus Schulz
Markus Schulz
01. Markus Schulz - Spilled Cranberries
02. Brian Eno - An Ending (Ascent) (Leama & Moor Remix)
03. Snatt & Vix vs. In Progress - Sunride (Ronski Speed Remix)
04. Sassot - Where it All Begun
05. Matt Darey Presents Urban Astronauts - See The Sun (Aurosonic Remix)
06. Chicane vs. Matt Darey Presents Urban Astronauts - See The Sun Offshore (Markus Schulz Mashup)
07. Chuck Luis - Collision
08. DJ Observer & Daniel Heatcliff Featuring Madeleine Rison - Vision (Lentos Dub)
09. Solarstone vs. Sirocco - Destination
10. Rex Mundi - Sunrise in Ibiza
11. Girl Nobody - Cages (Lemon8 Remix)
12. Paul Oakenfold - Southern Sun
13. Moonpax vs. Snatt & Vix vs. Yuri Kane - Replay Girl Right Back (Markus Schulz Mashup)
14. Kalafut & Fygle - 3579Km
15. Masters & Nickson Featuring Justine Suissa - Out There (Christian Rusch's Chillout Mix)
16. Humate - Love Stimulation (Paul van Dyk Love Club Mix)
17. Cressida - 6am (Kyau & Albert Remix)
18. Bartlett Bros. vs. Mazza - Satellite of Love (Ronski Speed Remix)
19. Protoculture - Big Blue
20. B.B.E. - Seven Days and One Week
21. Markus Schulz Featuring Angelique Bergere - Lightwave (Club Mix)
Markus Schulz feat. Angelique Bergere - Lightwave
Valahogy passzol a nyári mixbe még ha kicsit dnb beütése is van.
<#eljen>#eljen>
When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz
1993 ha nem tévedek 😄