Markus Schulz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nem is értettem edddig mit késlekedik a timetable, mert Armin buli elõtt már jóval hamarabb meg volt.
WT dvd meg külön jó hír 😊
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
don't give a fuck
21-kor kapunyitás, majd
Antoos & Tebron
Poleposition
Josh Gallahan - szintén 23:30 körültõl várható, ahogy Blake is
ATB
Markus Schulz - kifejezetten kérte, hogy õ zárhassa a partyt, úgyhogy a buli vége gyakorlatilag nincs definiálva 8) , valamikor 2:30 magasságában fog a pultba lépni
Természetesen minden idõpont változhat!
Ahogy már elhangzott, a hétköznap és a helyszíni jegyvásárlások miatt érdemes korábban érkezni!
(meg mondjuk mert nem minden héten van trance buli Budapesten, pláne nem a RIO-ban 😊)
A forgatásról:
Nem csak egy helyszíni összefoglaló lesz, hamarosan DVD fog készülni Markus turnéállomásaiból. Ezügyben Markus és stábja mindenkit arra buzdít, hogy érezze nagyon jól magát, hozzatok zászlókat, transzparenseket, relikviákat, amit csak szeretnétek megmutatni ebben a videóban - reméljük ez is erõt fog adni neki, hogy a családjától kapott rossz hír ellenére tudjon önfeledten szórakoztatni minket.
Ismét World Tour helyszín vagyunk:
A tavalyi hatalmas sikerû party után döntött úgy Markus, hogy ismét World Tour állomás leszünk, ami annyit jelent, hogy a buli hanganyagát, és a közönséghangokat rögzítik, majd egy késõbbi idõpontban az interneten lesz hallható rádiómûsorában, a Global DJ Broadcastben.
Amire szeretnénk rávenni:
Néhányan összedugtunk a fejünket és megpróbáljuk Markust rávenni, hogy néhány régebbi úgymond classic tracket is belecsempésszen a szettjébe. Ha gondoljátok, ti is buzdítsátok erre a markusschulz.com fórumon, twitteren, hátha! 😉
de ha szted gáz ez a mondat akkor kiszedem😊
don't give a fuck
egyedi Markus képet akartam😄 nem internetrõl szedni😊 sztem ez elég jó kép róla... jellemzõ rá ha bepörög😊
ketõt kell aludni és végre ott leszünk a legnagyobb királyon!!!!!
DO YOU DREAMMMMMMMMMMMMMMMMMM😄
de amúgy mivel Markus akar utolsónak játszani ezért sztem 1-2kor fog kezdeni tuti és ráadásul valószínû 2 szettet fog tolni egy WT és egy sunrise szal cirka 4 órás....
Az én tippem timetable-ra:
9:00 Poleposition
10:00 Antoos & Tebron
11:00 ATB
13:00 Josh Gallahan
14:00 Markus Schulz
Elég sok a DJ erre az éjszakára úgyhogy tuti 1-1 órát játszanak a magyarok sztem és vagy ATB vagy Josh lesz Markus elõtt. ATB meg tuti 2 óra a többi lehet csak 1 órást nyom.
remélem semmi komoly mert rámehet a buli is... legalább is hangulatába:S
Szal ilyen 11-éjfél körüli érkezést tervezek.
persze parkolóban találkozzunk majd mindenképp
Nos akkor várom mindenkitõl az ötleteket már dolgozom a témán keményen😊 nagyon jó lesz😊
Lehet hogy egy A3-as lapon kéne de kinyomtatni nemtom hol lehet azt.
😄😄
Gyerekkori képe
ilyen lett volna Arminon egy pl KNVBs zászló...
Csak Markus és a fórumtagok látták volna senki más....
de semmi gond... mivel Desi nem akarod a neved rá ezért halott ügy, mert te vagy az egyik fõ tag.
Ezt csak úgy egy emlék lett volna ennek a topicnak Markus aláírásával megbélyegezve😊
np😊
várom az ötleteket, de ha senki sem szeretné akkor hagyjuk az egészet de sztem tök jó lenne😊
MEKKORA DURVASÁG LESZ!!!!
Azért milyen durva buli lehetett ez? Markus eléggé kivolt... meghát a nép😊 ez sztem egy DJ rémálma😄
egy másik srác is csinált Arminnal egy képet de aki csinálta azt meglökték és nem sikerült a kép... ekkora pechet😊
nehogy a kordonnál legyünk oldalt😄
szerencsére sztem hasonló lesz a helyzet mint tavaly Markusra annyian nem lesznek kiváncsiak, mint ATB-re.
Remélem Markus utolsó lesz és nem Josh Gallahan jön utána..