Markus Schulz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shad0w
jó én hiszek nektek, néha másik dimenzióban mozogtam. rám viizo üvöltött, az megmaradt, a többiért verekedjetek meg ti 😄

don't give a fuck

xotyi
Vitába kell szálnom,mert kb 10mp-után rászoltam Desi-re h jön az egyik kedvence a LOST!😄 Így volt,vagy nem így volt? xD

Trance&Friends nothing more..

shad0w
így volt, tanúsíthatom 😊 ugyanis az én voltam akinek elõször nem esett le, mert ugye hát nekem épp lassúznom kellett 😄 de viizo felrázott, semmi gáz 😄 viszont a daydreamet én kiabáltam szét, elsõ hangból, alap 😄

don't give a fuck

xotyi
Áhhh... nem így voolt,sztem csak a sok pia miatt voltál belassulva 😄

donyyy20
áá én tudtam én csak causo you know-ot néztem be arra azt hittem daydream legalábbis elsõ ütemekböl 😄

Markus Schulz For President!

nekem? 😄

bazz én kajabáltam szét hogy LOOOOOOOST!!! mire a többiek arcán halvány zavar, majd a felismerés, hogy téééénnyleeeg, ez a LOOOOOSTTTT 😄

donyyy20
jaa viizo visszatérve rád xD Lost-nál már agyad nem fogodt olyan gyorsan 😄D kb mikor már énekelt a csaj akkor esett le neked h mi szól xDDDDD ejnyebejnye

shad0w
khm, palace záró, bár nem egyszerre voltak, hanem 1 nap szünettel, de én ettõl még sírtam 😄 atyavilág az mekkora parti volt, jézusom...

mod.: a kettõ között tesóm esküvõjén voltam 😛

don't give a fuck

shad0w
na erre nem emlékszem mondjuk. csak azon gondolkodtam el mikor hazaértem, h miért is énekeltem én a hév megállóban kb 50 markus schulz rajongó elõtt 30y-t. szerencsére mindenki túl fáradt volt ahhoz h verekedjen 😄

don't give a fuck

DJ Tope
XD.De megnézném egyszer armint és markus-t egy közös bulin😊Azthiszem elsirnám magam<#bee1>

When I&#8217;m in the studio, I can&#8217;t wait to play out what I&#8217;m making and seeing people react to it- Markus Schulz

xotyi
Erre emlékszem😄 Mondtam jó volt nézni😄 Reggelre azért felerõsödtél,kelett a kidobó fehér pulcsija 😄

shad0w
öhm... volt ilyen... 😄

don't give a fuck

Lord Nomak
Amúgy, köv bulira is megyek ha lesz valami jó, Digweed kimarad mert hosszú hétvégém lesz, de nyugodtan lehet szólni vagy keresni engem fényképezés végett =) Meg én vagyok általában az egyetlen józan mert nem iszom alkoholt egyáltalán =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

donyyy20
xDD na azt megnéztem volna..

DJ Tope
Nem tom ki lassuzozz a lostra.Nem te voltál shadow?😄

When I&#8217;m in the studio, I can&#8217;t wait to play out what I&#8217;m making and seeing people react to it- Markus Schulz

xotyi
Irigyeltelek is<#ravasz1>

Lord Nomak
Nem feszülök, amúgy sem élvezem a táncolást. Fényképezéssel meg erõteljesen én vagyok a jógyerek, tegnap 12 számot gyüjtöttem be, meg 2 msn cimet hogy a képet küldjem át amit csináltam róluk vagy csak összefutunk-e valamikor. Kicsit olyan érzésem volt mint vidéken, ott szokták ezt a csajok =D

shad0w
ja én reggel mindig pörgök, megedzõdtem már 😄

amúgy pedig mindig igyekeztem lejönni az emelvényrõl, mert tudtam h takarom a kilátást, de ennél többet sajnos nem tehettem az ügy érdekében 😊 amúgy is, minnél késõbb volt annál keskenyebbnek tûnt az a lépcsõ 😄

don't give a fuck

Lord Nomak
Nálam 6 szál, WA-ban még nem voltam ezért is keltette fel érdeklõdésemet a buli. Szivtam volna többet is, de a 4. ott megvásárolt redbull után rájöttem, hogy ha szivom a cigit piás leszek, és nem fogok még 2-3 ezret kiadni itókára -.-"
A képek majd publikusak lesznek 1 hét múlva szerintem kb, átválogatom õket mert alap hogy voltak amikor a kopaszok meglöktek és elcsúszott a kép vagy valaki épp jópofán belemászott mert azt hitte hogy vicces fiú. =D

shad0w
Nomak, ilyenen ne feszülj, h hogyan tudsz táncolni, kb senkit nem érdekel 😄 én sem tudok, a legkevésbé sem, ehhez képest az utóbbi idõben elég szépen képviseltettem magam a partikon, sokszor eléggé nem trance stílusúakon (ugyebár a 30y éneklés még hazafelé, aki ottvolt 😄) és legfeljebb szerzek pár jó pillanatot annak aki kiröhög vagy pár rosszat annak akinek rálépek a lábára, vagy éppen homlokon csapom, mint Csillát 😊
sõt, ezekszerint büntetlenül ölelgethetsz olyan jó csajokat is mint Anita, mert nincs szíve pofánvágni, de nyilván annyira jóarc vagyok h még õ is jól érezte magát 😄 na jó, lelövöm magam, maradt kevert a partiról, amit én nem iszom, nem.

don't give a fuck

xotyi
Akkor azért nagyot néztem,mondom mivan,partyretard-tól van azért fotóz engem?? <#idiota>

donyyy20
shadow akkorára nõtt h néha már megkellett másznom a korlátot h legalább a zenét halljam xD

donyyy20
akárcsak te reggel xD

donyyy20
thx! egy srác csinált képet rolunk aza kopasz 😄

shad0w
de pörögtök már megint 😄

don't give a fuck

xotyi
Huuuh, ha vannak képek és publikusak, abból egy zip-fájlal kérhetnénk, öszintén megmondom nem volt idõm képeket csinálni, és ami a legfurcsább,láncbagóstól eltérõen,Markus alatt össz 4 szál cigi ment el!😊

desigo
Pedig szép neve van...
donyyy20
hidd el nem veled forult elõ elõször xD xD

gabi89
Ezt utólag is nagyon köszönöm 😊 -legközelebb nem is ütöm ki magam ennyire hanem együtt tombolok végig veletek.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Lord Nomak
Figy, engem feldob maga az egész banda. 😊 Bal oldalon álltunk a lépcsõn haverral, ráláttam Markusra, tudtam képeket csinálni, láttam hogy az emberek felpörögnek és ami igazán tetszett hogy végre nem csak a populáris szaroknál indul be a tömeg hanem az olyan zenéknél is ami pl 1-2 éve még ritka volt. Tudom net meg letöltés, de alapból az hogy a tömeg együtt van a zenével nekem bejön, a táncolási stilusokat nem szoktam kritizálni sem lenézni tehát.. 😊 Voltam pár tucat bulin az elmúlt 8 év alatt és láttam én már olyanokat hogy ajbazmeg. Fõleg sensation whiteon =D
Õszintén szólva ezért tetszett a tavalyi PVD mert az ottani vip még ha kicsit selejt is volt a maga módján tökéletes rálátást adott az egész partyra és beszaras.com képeket tudtam csinálni 😊

Lord Nomak
Nem arról van szó, de maga a trance zene úgy átalakult kb 3 év alatt, hogy csak pattogás megy más nem igazán. Egyre keményebbek a tracekek és maguk az ütemek is.
Amúgy a hely az hogy kicsi volt alapból láma dolog a szememben Markusnál, bõven megérdemelt volna egy nagyobb helyet.
Engem három dolog tart vissza a tánctól, az egyik hogy a szórakozóhely jelentése nem feltétlen táncból áll hanem abból, hogy érezzem jól magam és adja a jelentését a szó is innentõl. Kettõ, még ha nem is médiás belépõvel megyek vagy vippel akkor is fényképezek, ez még egy dolog ami meggátol a táncban, az a pár száz kép max 5-6 óra alatt.
Harmadik meg maga a táncolási stilus ugye.. mert sok variáció nincs, és pattogni inkább az edzõteremben pattogok =D

Blekk Síp
Szórakozóhelyre szórakozni járnak az emberek, ha neked az a szórakozás, hogy ülsz és támasztod a pultot, hát lelked rajta.

Mind1, mind2en leírtuk a véleményünket, részemrõl lezárva.
Meg amúgyis te is hal vagy... :Ð

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

donyyy20
Blekk Síp kicsit tényleg túloz! Semmi gond szerintem azzal aki hallgatja a zenét én is leálltam néha szusszanni, de több olyan buliba voltam ahol csak kíváncsiságból hallgattam a szettet, nem feltétlenül táncoltam rongyosra a lábam... de markus alatt esélytelen lett volna h ne bulizzam szét magam! nem azzal van a gond aki nem táncol hanem azzal aki nem táncol és közbe hülyének nézi a másikat h mit rázza magát, engem is egy csaj idegesítette fel meg BS en is pár fiatal h táncoltam és ök egyfolytába minket sasoltak és még én éreztem magam szarul! de szerintem ne vesszetek össze fõleg ne itt a forumban...

xotyi
Bazz,mikor a szöveg eleljét olvastam,le vert a víz😄

Nomak:Mindenki úgy bulizik,ahogy tud amíg ezzel nem zavar másokat sztem😊
táncolni nem tudok de igazából nem is érdekel ki mit mond,/mondott(egy kopasz krapek v.miért fényképezett ezerrel😄) rám,jól éreztem magam és tulajdonképpen ezért mentem. De,ha a tánc alatt arra gondolsz,hogy kicsi volt a hely,akkor sztem te áltál rossz helyen,mert ahol mi voltunk,ott nem lehetett érezni,hogy tömegnyomor lett volna,sõt..!😊

Lord Nomak
Ja értem, mert aki elmegy egy szórakozóhelyre az csak ugrálni mehet, de zenét hallgatni nem. Végülis van benne logika, köszönöm ezt az értékelhetõ kommentet.

Blekk Síp
Akkor sztem otthon hallgass zenét. Ráadásul az legalább tuti, hogy 100%-ig kedvedre való.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

donyyy20
hát figy eléggé szarul esett neki kicsit felidegesítetted vele meg mondta is h ez nem normális nem gyõztem nyugtatni, ma is mondta h ez egy idióta h nem tud 1 betût megjegyezni.. nem akartam veled balhézni ezért pedig megérdemeltél volna egy-két foltot xD persze ezt mind most találtam ki 😄 nem kell elnézést kérned Reni mavmondta h várja a következõ bulit meg h nagyon jól érezte magát veletek és örült h mindenki jófej volt fõleg azért mert hogy mindig volt valaki aki figyelt gab-ra és nem voltunk gecik vele...

Lord Nomak
Én 4 órát támasztottam a pultot mivel nem stilusom az ugrálás és csapkodás és csak a zene miatt megyek le. Meg a másik a táncolás hm, még is pontosan hogy vagy miként.

DJ Tope
Akkor aki bal oldalon volt az akkor kb mint sg-s?<#ticking>

xotyi
Hát igen volt pár ember akit legszívesebben felpofoztam volna "táncolj,vagy menny haza" felkiáltás kíséretében😊 A közönség egyébként nagyon jól érezte magát,alig volt olyan ember aki nem mosolygott, azt külön jó volt látni,hogy a mozgássérült fiatalember is a többiekkel szórakozott és végig mosolygott tele energiával. 😊

SG-s társaság megint remekelt, volt pár felejthetetlen pillanat,Shadow és Anita összeborulása,jó volt nézni titeket esküszöm 😄 Amit az alapozás során leszûrtem(örök tanulság nekem),nem szabad hagyni h viizo töltse ki az italmennyiséget😄 Debrecennel ellentétben jó volt látni Desin és Csillán,hogy mennyire élvezték a bulit,bármikor arranéztem táncoltak,mosolyogtak,jól érezték magukat!Zotya szokásához híven végigugrálta az egészet,Gab sajnos ominózus okok miatt egy ideig távol maradt a bulitól,de a végére azért õ is ott tombolt mellettünk. Ami még külön tetszett hogy,úgymond "senkit nem hagyunk hátra" elv végig élt a társaságban. Gab kint maradt sajnos egy jó darabig,de mindig volt valaki a társaságból aki kiment megnézni,hogy hogy smint van a barátunk és hogy elintézze hogy mielõbb bejuthasson Respekt everyone.<#worship>
Markus oriási volt! Együtt élt,szórakozott,bulizott a közönséggel,hihetetlen mennyi energia van ebben az emberben,és hogy milyen közvetlen.😊 Mikor elkezdte a Whitout You Near-t azt hittem lehidalok 😄

Buli 10/10 Társaság 10/1000000! 😊

Ui😄ony barátnõdtõl elnézést szeretnék kérni,annyiszor szólítottam Heni-nek hogy az márt nekem sértõ😄

Ami a buli után maradt:Kezeim fájnak,a a bal könyökömmel kupán vágtam valakit,elnézést érte(alig tudom használni a bal kezem😄),lábfájás offkorsz és azóta is vigyorgok😄

kicsit kusza lett,de remélem érthetõ😊

no íme az élményeim néhány mondatban:

Már korán felmentem pestre, lévén bonsai-kiállítás, állatkert volt a warm-up nálam, így eltöltöttem napközben az idõt rendesen - és alaposan sikerült lejárni a lábam a buli elõtt. Szerettem volna pihizni az este elõtt, de így túl sokat nem sikerült. A hidegre való tekintettel két tequila magamba döntése után (hát persze hogy a hideg miatt, persze Zotya... xD), némi metrózást követõen érkezés a megbeszélt talihelyre a Nyugati mekihez. Itt kis társaságunk bevárta Gab-ot és a haverját (a beígért csajok lemaradtak, ejnye xD), majd irány a helyszín tömegközlekedéssel és kocsival. A külsõ parkolóban pedig az a másfél óra... hát az majdnem jobban bejött nekem, mint a buli 😄
Desi említette, hogy régen nevetett annyit, hát én is csatlakozom, frenetikus volt, kezdve a szeszfõzde kipakolásán át a masszív alapozásig 😄 Azt hittem, ipari mennyiségû ital sorakozott fel a rögtönzött bárpultunkon, de úgy tünik, van az a mennyiség, amit meg lehet inni.. 😄
Utólag is bocs ha valakit esetleg nem nagyon hagytam szóhoz jutni, de nagyon elememben voltam... 😄

Belépve a White Angelbe már az elsõ pillanatban leesett az állam - az áttetszõ padló alatt lévõ kivilágított virágokon mindig elcsodálkoztam amikor ki-be járkáltunk, roppant látványos megoldás. A hely belsõ tere is nagyon tetszett, igen látványos és igényes a hely. És akkor jött Desi lelkendezve, hogy srácok, ezt látnotok kell, ilyen mellékhelyiséget nem pipáltatok még.. és tényleg nem.. minden mosdó elõtt LCD tv, amin csajok egymást lökdösve tesznek megjegyzéseket az épp dolgát végzõnek, végig-végig tükör a falakon, luxus és csillogás minden mennyiségben.
A zene a Fõnixhez hasonlóan itt szintén nem volt feltekerve az elején, halkan ment a bemelegítés, de késõbb annál durvább szintre tornázták fel, pedig a kevesebb több lett volna - sokszor éreztem azt hogy recsegnek a mélyek és a magasak. A warm-up bér nem volt rossz, de nem is éreztem azt mint A First State-nél, hogy ez aztán valami. Többször is kimozdultunk a belsõ parkolóba kinézni Gabhoz, és ekkor esett meg a történet, miszerint Markus pont akkor szállt ki egy Audi A8-ból, és kezelt azzal a néhány szerencséssel, aki ott volt. Annyira közvetlen volt, hogy még õ jött oda hozzám, és boldog mosollyal kérdezte hogy 'hi, how are you?' 😊)) hát eléggé meglepõdten nyögtem ki azt a 'fine, thanks'-et.. 😄 Szinte meglepõ, mennyire közvetlen és barátságos volt. Miután visszamentünk, még volt rá idõ hogy Xotyival igyunk egyet (nah jó, két-két tequilát, kicsire nem adunk 😄) és zúztunk is vissza a tömegbe, pont elcsípve ahogy Markus leül a dj pult egyik szélére, és pötyög vmit az Apple-jén 😊 Mikor átvette a lemezjátszók feletti uralmat, nagy üdvrivalgás köszöntötte a közönség részérõl, õ pedig folyamatoson vigyorgott, integetett, tapsolt, nagyon nagy érzés volt látni hogy ennyire látványosan élvezi a bulit. Kellemes zenéket játszott, bár arra számítottam hogy ezeknél vokálisabb zenéket is fel fog tenni - így néha volt az az érzésem, hogy technobuliban vagyok. Mindenesetre a végén a Lost és néhány gyöngyszem nagyon kárpótolt 😊))
Kezek folyamatosan a levegõben, állandó üdvrivalgás, a közönség is hálás volt. Viszont: volt néhány mozzanat, ami nem tetszett, pl. mikor az elsõ sorokban tomboltunk, akkor akadtak olyan emberek, aki mellettem meg sem mozdultak, összefont karral állva nézték a dj-t, és alig fértem tõlük..
Kérdem én, minek megy az ilyen ember ilyen buliba, pláne miért áll az elsõ sorokban? De szerencsére a többség nem õk voltak, ennyi mosolygós és vidám embert régen láttam buliban. A fény a hanggal ellentétben kifogástalan volt, a kiszolgálás aránylag gyors, az árak viszont az ilyenkor szokásos, nem éppen nagyker-árak. A hely összességében kiválóan alkalmas a hasonló volumenû bulik szervezésére, bízom benne hogy lesz még alkalom itt partyzni.

Az sg-s társaság ismét kiváló volt, ez biztosította a hihetetlen hangulatot, nagyon sok ilyet még! 😊

Értékelés: 10/9, az év egyik legnagyobb partyja volt: bár most újra kell tanulnom újra járni, mert hajnalig széttáncoltam a lábam, és a fáradtságtól még mindig alig látok ki a fejembõl, már nagyon várom a következõ hasonló trance bulit! 😊

DJ Tope
gazdasági világválság<#vigyor>

shad0w
heLY
amúgy nem volt komoly baj a wa-val szerintem sem, látszik h egy meglehetõsen sznob hely mondjuk, a tükrök néha viccesek voltak, viszont fasza volt a szellõzés, jó volt a hangcucc. cserébe kurvadrága volt még a csökkentett árakkal is.

don't give a fuck

DJ Tope
pff lesett tommtom bakker ez a név igy nem csoda hogy nem ismertelek meg😊
Én még a lingust sajnáltam😊De nem értem mi bajotok volt a hejjel, sztem ennél szebb hejet nem kaphatott volna markus😄 Sokan voltunk de hát kit érdekelt😛Végig táncoltam a 3 és fél órát és azt hiszem idén markus bejön a top10be.

xotyi
Chakalaka-n pont a piás pultot támasztottuk 4*4 cent tequila társaságában. Se a pia,se én nem hagytam volna menekülni viizo kollégát😄

remélem a hangulat azért rendesen átjön majd.. bár szinte lehetetlen áthozni, mert akkora volt ott élõben 😄
láttam írtál eMeSeNén, de most ebuddy-ról vagyok fent mert dolgozom, és ilyenkor nem tok válaszolni ha rejtve van vki :| szal jer' fel rendesen 😊
donyyy20
jah kár de volt sok jóság kíváncsi vagyok h mi lesz a WT-be benne...Markus interjú

desigo
Érdekes,hogy nem volt Hide & Seek...