Markus Schulz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
nah megakadt 😞((
desigo
Armin mehet csajozni meg számlát irni xD
gabi89
Meg van 😄 -Shakedown

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
shake down...
gabi89
Szégyen de ennek fogalmam sincs mi a címe 😄
Buttons-ról azért lemaradtunk :S

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
jah elsõ órában nem nagyon buliztak a népek...
másodikban ugráltak és egy japán srác különösen érdekes volt xD
gabi89
Lehet rosszul hallom ,de már megint lemaradunk egy jó számról talán a
Sia - Buttons megy

gabi89
Jól értettem arról ment a téma,hogy a japán (aki mellesleg nem nagy) csávó ugrált végig ? 😄

gabi89
MS végéig biztos aztán nem tudom 😄

desigo
alap,hogy itt😊
végig leszel?
gabi89
Folytatás itt akkor 😄
Ez The New World ?

shad0w
ennyi 😄

don't give a fuck

gabi89
Én lennék a szemüveges piroscsíkos (aki a kocsiban egy ideig ..... így hátha jobban beugrik xD )

xotyi
A karekteres arcokat egybõl megismerted mi?😄

Trance&Friends nothing more..

DJ Tope
Én bevallom öszintén probáltam megismerni a forumosokat de csak sedo-t,xotyi-t sikerült.Ha mondok kinézetet meg ruhát ir az nekem aki felismeri magát?😄
Pl.szemüveges piroscsikos polós😊fehérpolós nagy srác😊
meg akik ugyanojan poloba nyomták😊na ennyi😛köszi😊

When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz

gabi89
Nem számcímekre gondoltam hanem évszámokra,telefonszámorka...😄

Hááááááát..vonaton a klasszikusokból egyet se találtál el 😄
gabi89
Nekem van egy fasza képességem 😄
Neveket nagyon nem tudom megjegyezni bezzeg ha számokról van szó azokat egybõl megjegyzem 😄

Én megjegyeztem 😄 Ugyan..mért utálna meg mindenki? 😄 tök jó arc vagy 😄 ahogy Gabit állandóan be akartad vinni 😄 tetszett ez a vehemencia..ez a céltudatosság 😄
shad0w
bár nem tökéletesen emlékszem rá, de elhiszem, h így volt, mindig így szokott lenni, bocs érte 😊 ez egy ilyen velem született speciális képesség, h képtelen vagyok emlékezni nevekre, viszont legalább így az egy este alatt lefolytatott 8-10 bemutatkozás/fõ alkalmával az én nevemet mindenki megjegyzi, és egyben egy életre megutálja 😄

don't give a fuck

Jajj dehogy..csak 8 x mutatkoztam be 😄 de mondtam h semmi baj 😄
Biztos Rád is Gabi hatott 😄
shad0w
Attila, én is emlékszem, te voltál az aki nem igazán tolerálta, h debil vagyok hozzá, h megjegyezzem a neveket. Pedig igazán nem sok új arc volt, de számomra nincs lehetetlen 😄

don't give a fuck

Igen mert olyan jót beszélgetünk 😛 😄 te azért hamarabb bedobtad a szunyát.. 😄
Na akkor most már ezt is tudom 😄 Csak a te nevedre nem emléxem..a gabival történtek rongálták a Névrészleg-Memory-mat 😄
gabi89
Hát azért te is aludtál nekem úgy rémlik 😄 Mellesleg azt mondtad neki keltsen fel Kecskemét elõtt ha elaludnál.Hát errõl megfeledkezett

donyyy20
én voltam Renivel xD

Markus Schulz For President!

Jaja,még Reniékkel beültünk az õ vonatukba,aztán át a mienkbe..kerestünk olyan vagont ahol egy jó kis csaj volt egyedül 😛 Gabi aludt én meg baszélgettem vele...na.. elirtam:$ 😄 *beszélgettem*
gabi89
Igen akkor és 8:10 -re már itthon is voltunk kész csoda nem késett a vonat 😄 Majdnem el is aludtunk Kecskemét elõtt keltünk fel 😄
------
Hát a hubi nekem se lett a kedvencem 😄

donyyy20
végül ment 6-47 kor a vonatotok?

Egészségére és gratulálok neki! 😄
desigo
2-2 centtel megünnepeltük vele tegnap bnõm fizetésemelését xD
de nem lett a kedvenc piám...
Hello Desi 😄 A hubit megihatjátok ám! én rá se birok nézni..de sztem Gab se 😄
donyyy20
szombat matt darey ez kimaradt! 😊

desigo
Üdv néked xD
Na akkor azt hiszem..új "lakhelyre" találtam😛
gabi89
Üdv itt is 😊 Remélem sûrûn jársz majd erre.Cipõért bocsi :S
Szokott menni a rádió adások alatt a szövegelés. (Szerdán - Ferry Corsten,Csütörtök Markus,Armin,Mike meg pénteken Above & Beyond és Dj Shah alatt na meg MSN-en is)

donyyy20
üdv!

Üdv mindenkinek!

W.A. elõtt/ben mindenki kérdezte h én is sg-s vagyok? mondtam h még nem 😄
Na mostmár igen. Attila vagyok.szemüveges,én vigyáztam Gabi barátunkra a buli ideje alatt 😄
Személy szerint nagyon jól éreztem magam,bár..kicsit megilletõdtem h Gabi a 3 órás szettbõl csak egy 3/4 órát volt top-on 😄 Copõmre is sikerült termelned egy kisebb rókacsordát Gab ! 😄
mindent egybevetve sztem kijelenthetem h MARKUS EGY ISTEN 😄
Valahogy mikor elindultam jól sejtettem én h jó lesz ha Armin aláírását magammal viszem..jól tettem..😄 mostmár Markusé is ott van mellette XD

Üdv 😊
donyyy20
novemberi world tourba hallhatod... de youtube is tele van már...

DJ Tope
Van vmi remény hanganyagra is ebbõl a qva jó buliból?😊

When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz

donyyy20
xD helyettünk is sírhatsz..

desigo
Ma kétszer mentem el a Reményi Ede utca elõtt könnyes szemmel :/
donyyy20
jah én is annak örültem a legjobban hatalmas élõben az allways come back megunhatatlan.......

jajj, és lejátszotta a szuperlatívuszokban mért nyári megakedvencem, az Arnej - They Always Come Back-et, azt sem tudtam hirtelen hogy lépjek, annyira örültem 😊)))))
donyyy20
xD

de Ti fönt voltatok, én meg lent a stage-en, lent úgy tünt hogy senki nem vágja 😄

lent úgy áramlott szét tõlem az infó, mint a dõlõ domino a szélrózsa minden irányába, direkt mosolyogtam rajta 😄
donyyy20
eladtam kb 2 perc alatt xD viizo én figyeltem amikor kirobbant belõled a
Lost de akkor már késõ volt XD xD

xotyi
Ki esik elõbb az asztal alá és azzal eldöntjük xD

Trance&Friends nothing more..

desigo
Nekem is xotyi mondta,hogy jön az egyik kedvencem...
még jó,hogy ez a csengõhangom 😊
képben voltam nagyon...
shad0w
tényleg Doni, mit kezdtél a jegyekkel?

don't give a fuck