Markus Schulz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beszámoló tõlem vmikor a nap folyamán várható, így két nap után remélem majd délutánra kitisztul már a fejem 😊
Nálam maga a hely rontott sokat a buli minõségén meg ezeket a szép de buta hostesek.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
remélem leszedik onnan, mielõtt még buknánk a novemberi world tour szereplést..
When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz
When I’m in the studio, I can’t wait to play out what I’m making and seeing people react to it- Markus Schulz
Markus Schulz For President!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Mindenesetre sajnálom,hogy csak a fél bulin voltam ott 😞 Mashupról lemaradt pont de kártpotolt a daydream meg a lost 😊
Ezúton is bocsi desi (csilla) a kocsiban mûvelt dolgokért nem tudom pontosan mit hagytam magam után :S - mert az a rész kevésbé rémlik amúgy a többi az tiszta.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Azért szépen elütöttük az idõt 11-ig.Régen röhögtem már ennyit 😊
Meganos srác nem volt egyszerû eset.Késõbb bent majdnem felmászott a pultra úgy ugrált.
Inpieces szettjét túlzottan nem figyeltem de elég jó zenéket pakolt fel szépen megalapozva a hangulatot.
"Nálam is ez a baj,hogy akikkel jövök még a vonaton akarnak alapozni"
Szegény Gabi ezen mondatát pár napja nem vettük eléggé komolyan és ugyanúgy adagoltuk neki a jófajta piát mintha 0-ról indult volna.
Szerencsére pár óra pihenés után azért bejutott.Remélem,hogy nem fázott meg kint!
Markus érkezését pont láttuk kint.Egybõl nyomulás a közelébe és meglepõ módon totál közvetlenül Ö köszönt egyesével annak a pár tucat embernek aki kint volt.Kezet fogott velünk és kérdezgette,hogy How are you? xD
Már ekkor látszott rajta,hogy jó kedve van fáradtságnak semmi jele.
A szettje hibátlan volt.Egy percig sem hagyta,hogy az elért szinttõl lejjebb essen.A közönség is hibátlan volt panaszra semmi ok.
A helyszín eléggé korrekt látszik,hogy nem kevés pénzt toltak bele.
A WC eléggé túlzás volt a tükrökkel és a sok LCDvel.
Inkább építettek volna egy korrekt Outline hangrendszert ami nem torzított volna idõnként.
A társaságot úgy láttam,hogy jól érezte magát velem együtt.
Örülök,hogy együtt buliztunk ismét!
shad:ha Csilla vezet tényleg lehet,hogy lenyomod de engem már nem biztos xD
hát akkor egyrészt bocs Tommtomtól, h kurvára nem vágtam le elsõre, h ki õ, nem mondhatnám h minden pillanatban a toppon voltam szellemileg, sõt, a nevekkel meg amúgy is mindig bajban vagyok 😄
Gabi az 5 csaj helyett meg valami egészen mással fogadott, vagy csak én maradtam le róluk? 😄 mindenesetre tud élni, az biztos.
Csillától meg (Csilla, ugye, vagy nem? tényleg nem tudok megjegyezni neveket 😊) elnézést h fejbekalimpáltam egyszer-kétszer, a mozgáskoordináció az megvan, nyilván, és amúgy is csak azért volt mert rohadt irigy vagyok a baromi jóésszép autójára, amibe amúgy Gabi természetesen NEM hányt bele. mellesleg simán lenyomom az elsõ generációs mélytengerkék swifttel, szóseróla.
mint megtudtuk az árpád híd visszafelé a margit híd elé kerül ha odafelé utána volt, bocs a félrenavigálásért, legalább a hévet megtaláltam, tõlem az is szép teljesítmény azthiszem.
a zene alapvetõen kurvajó volt (és volt daydream, aminek örültem, kicsit) ti meg arcok vagytok, mind, szóval köszi mindent, ha nincs szerencsétek akkor összefutunk még valaha 😊
most pedig megyek takarítani a lakást, egyedül, mert mint kiderült jobb h én általában skippelem a kevert piákat, alapos bekészülés sikeredett itt a kedves kisbarátaimnak. 😊
don't give a fuck
Trance&Friends nothing more..
én is indulok egyelõre a fehérváron belüli találkozási pontra, lassan csak összeszedjük egymást.
na akkor majd ott, addig is jókat! 😊
don't give a fuck
nyugatiban meg elvileg bombariadó volt/van, remélem nem fognak az odaérkezõk szívni miatta...
mod.: ja látom már rég vége, akkor semmi gáz 😊
don't give a fuck
don't give a fuck
don't give a fuck