110
  • A1274815
    #110
    Na látod az a külnbség köztem és egy gyakorló elmebeteg között, ő bemeséli magának a hasonlóságot a tükör előtt, míg nekem mások mondták, mi után megnézték az SW2-öt. Továbbá én nagyon jól tudom az internet előtt is magamról, hogy én ÉN vagyok, nem pedig az akinek kiadom magam. Sőt nem is próbálok magamnak más identitást kitalálni.

    Egyébként nem is kell magamnak más identitást kitalálni rigidus elvtárs megteszi helyetem.
  • A1274815
    #109
    Biztos úgy akarsz égni, mint az atom?
  • A1274815
    #108
    Hihetelen, hogy az internet anomitása ilyen jól működik.

    Hogy nem hogy nem ismernek fel, hanem még másnak is hisznek, valaki olyannak akit szaktudása miatt tisztelek.

    "> Továbra sem tudom, a kérdésemre a választ. Sting mióta tud OpenGL-ben vagy 3D-és akármiben programozni?

    Van ennek egyaltalan jelentosege?"

    De van ám, ha leállnál egy pillanatra gondolkodni rájönnél.

    További kellemes őnégetést.
  • Stiff
    #107
    Az egész online magamat adomban az a legundorítóbb, hogy egy szempillantás alatt bárkivé válhatok, még billentyűzetem is van hozzá! Az egészben meg az a legszebb, hogy bárki is legyek, bármit is írjak, el nem tudok vonatkoztatni saját magam lenyomatától, mert én ÉN vagyok...és soha nem leszek más, még akkor sem ha elhitettem magammal, hogy reggel Busht láttam a tükörben! :)
  • rigidus
    #106
    > Továbra sem tudom, a kérdésemre a választ. Sting mióta tud OpenGL-ben vagy 3D-és akármiben programozni?

    Van ennek egyaltalan jelentosege?

    > Bár lehet, hogy örülnöm kéne neki, hogy olyan magas szaktudású emberrel akarsz azonosítani.

    Anuszod mar tiszta, "magas szaktudasu" Berczi Gabor Ur.

    BTW, csak megemlitem: lattunk mar elegendo Sting/Equ Retro amokfutast a topikban, a tobbirol nem is szolva. Meg par ilyen kaland aztan szobrot is allitatnak neked a T. Magyar Forumozok.

    Reszemrol ennyi. Respect.
  • A1274815
    #105
    Igen viszont az esetek 100%-ban hibás lesz amit írok. És rühellem az ékezetek nélküli írást.
  • Match
    #104
    Ahogy nézem, javarészt az ékezetekkel van a probléma...Állítsd angolra a billentyűzetet, és meg van oldva az esetek legalább 80%-a :)
  • A1274815
    #103
    Jogos. De FF-et nem fogok fel tenni, rigidus az elméleteivel szereti égetni magát én pedig nem bánom, ha ilyen hibák miatt égetem magamat.
  • Match
    #102
    fordúlt = fordult
    ílyen = ilyen
    Továbra = Továbbra
    pszihológus = pszichológus
    annyí = annyi
    tíltakozól = tiltakozol



    What's New in Firefox 2
    - Inline spell checking: A new built-in spell checker enables users to quickly check the spelling of text entered into Web forms (like this one) without having to use a separate application.
  • A1274815
    #101
    Lehet hogy úgy indult, a napod, hogy Stinget (újra) nevetségessé teheted, de jelentem fordúlt a kocka, te válatál a kabaré tárgyává. Jó látni, hogy ílyen jól égeted magadat. Továbra sem tudom, a kérdésemre a választ. Sting mióta tud OpenGL-ben vagy 3D-és akármiben programozni?


    "Lenyegtelen. Szemely irant elfogultsagot ez nem igazol."

    Igazad van, valóban előitéletes vagyok.

    "> A James-nek szólítottál volna akkor is tíltakoztam volna.

    1. En nem menekultem a "Jozsi bacsi" elol."

    Mint ahogy magasan képzett pszihológus úr tudhatná, hogy ahány ember annyí reakció, ezt pont te mondtad ebben a topikban, ami sajnos nem teljesen igaz. Mint ahogy ezt a kabaréd is bizonyítja.

    "2. Sting-kent, Equ-kent is lettel azonositva a #76-ban, ezek ellen nem volt kifogasod es nem is rohantal ki miatta 3x-4x."

    Bár lehet, hogy örülnöm kéne neki, hogy olyan magas szaktudású emberrel akarsz azonosítani.

    Tudod, ha te nem tíltakozól a neved "Józsi bácsi" ellen, akkor számora az is mardnál, ha nem tudnám azt, hogy P(rigidus == Józsi bácsi)=0.01%.

    További kellemes égést! Erre ráfargtál!
  • rigidus
    #100
    > Az fel sem merül benned, hogy régebb óta olvashatom a forumot, mint sem reggelve lennék.

    Lenyegtelen. Szemely irant elfogultsagot ez nem igazol.

    > A James-nek szólítottál volna akkor is tíltakoztam volna.

    1. En nem menekultem a "Jozsi bacsi" elol.
    2. Sting-kent, Equ-kent is lettel azonositva a #76-ban, ezek ellen nem volt kifogasod es nem is rohantal ki miatta 3x-4x.

    Ime
    #76: Ebbol kabare lesz megint, Kedves Sting aka EQU.
    #77: Lehet, de én akkor sem vagyok Gábor, bár már valaki másnak is neveztek egyszer.

    Most mar csak azon kene elgondolkodnod az eletben egyszer, hogy meddig kabare valami es mikor valik mar komollya...
  • A1274815
    #99
    Leborulok a pszihológiai hülyesége előtt mester. HeHeHe!

    Kérdés Sting mióta ért OpenGL programozáshoz, mert én még olyan jelegű topikban, sem a pcforumon, sem a prog.hu-n nem láttam nyílatkozni.
  • A1274815
    #98
    Kedves rigidus elvtárs!

    Az fel sem merül benned, hogy régebb óta olvashatom a forumot, mint sem reggelve lennék.

    A James-nek szólítottál volna akkor is tíltakoztam volna.
  • rigidus
    #97
    Na, ez egyebkent a sok kozul az egyik egyedi ujjlenyomatod, Gabor, ami miatt teljesen mindegy, hogy Sting-nek, Equ-nak, vagy akar A1274815 a nikked, az ened az nem valtozik.

    Meg az irasi szokasaidon is valtoztathatsz, elrejthetsz szandekos helyesirasi, gepelesi hibakat a lenyeg nem valtozik: a szemelyiseged.

    Na akkor nezzuk:
    En korabban ezen az A1274815 neven nem beszelgettem veled, sot, idokozben visszamigraltam Windowsra (amirol Te nem tudhattal), de a masodik hozzaszolasom utan ugy ugrott nekem mint akit bosszuvagy hajt valamiert es valami regi beallitott kep (Linux/OpenSource) alapjan koztes megfontolasok nelkul vakon rohan ezen a vaganyon... Hmm. Bizony a topik ahol egyszer mar elobujtattam Berczi Gabor urat, aka Sting/Equ/A1274815.

    Ott ahol mar nyilvanvalo volt, hogy Te voltal az, megis valtig mentegetoztel, hogy nem Te vagy Sting, de kesobb mar mikor sokadszorra kikacagtuk magunkat es rad hagytam az egeszet, olykor-olykor tobb helyen el is szoltad Magadat (csakugy mint ma), ami mar csak radobott az aktualis vidam hangulatra.

    Igertem Neked egy hosszabb jellemrajzot, de kivettem belole a maganeleti hatter vonasainak a jellemzeset mivel az mar publikalva nem etikus, igy kiegeszitesekkel csak azok jellemvonasok amik igazoljak a kiletedet:

    1. Szemely/csoport iranti elfogultsag, folyamatos kesztetes a felhalmozodott indulatok levezetesere (konkret esetben irantam), igy a felhalmozodott indulatok okozojanak a csillapitasara. (Ezt ugy lehet elkepzelni mint egy kondenzatort, ami ha feltoltodik, tarolja az elktromos aramot egeszen addig amig ki nem sul, vagy ki nem sutik. Ha levesszuk rola a feszultseget, csak szepen lassan sul ki, ha megfelelo fogyasztora kotjuk akkor pedig azonnal kisul. Ez a jelenseg egyeneknel es csoportokban is jol megfigyelheto. Most hadd ne hozzak erre politikai taborok, netan nepcsoportok kozti peldakat. De minden esetben a szemely iranti elfogultsag erosebb mint a csoport iranti. [Lasd szinten politikai vonatkozasban])

    Gabor elfogult velem es a szabad szoftveres kozosseggel szemben, mert onmaga szamara nem erzi, hogy ezt a feszultseget ami felgyulemlett hatekonyan es onmaga szamara meggyozoen le tudta volna vezetni. Ha o ugy erezne, hogy meggyozott bennunket, de elsosorban sajat magat akkor bizonyara szora sem meltatna. Szamara fontosabb az onmaga meggyozese, mint a tomege, ezert az sem erdekli, hogy a vitapartnerei, netan a kozonseg igazat ad-e neki, hanem sokkal inkabb fontosabb szamara az utolso mondatokra valo reagalas, mely biztositja szamara a velt felzarkozast. Pl.: Az uj nikkjen A1274815 meg emlekeim szerint nem beszelgettem vele, megis a masodik hozzaszolasa utan szorta az olyan jellegu megjegyzeseket, amelyek utaltak arra, hogy ismer es valamilyen oknal fogva a szemelyemmel szemben korabbi indulatait probalja csillapitani. (Ez nem azonos a csoport irantival, mert elegendo csak megnezni a tobbi OpenSource-t favorizalo formozot, egyikukre sem ugrott mely, hatterben levo indulatokkal.)


    2. Folyamatos mentegetozesi, menekulesi kenyszer mindennemu szembesites elol ami a pcforum.hu, Berczi Gabor, Sting, Equ. A pszihologiai szembesitesek kozott mindig erosebb nyomast gyakorol a konstans identitassal valo szembesites. Vannak ilyen vallatasi modszerek is, hogy beultetik az alanyt egy tukor ele es ugy kerdezik olyan dolgokrol amiket elhallgat. Rovid ido alatt elvesziti a koncentraciot a felrevezeto valaszai kozott. Ha egy kisgyerekkori fenykepet teszik ele nagyban, mar nem gyakorol ekkora nyomast. Pl.: a Gabor, mint polgari neve magasabb prioritast elvez, mint a nikkek mert ettol tud a legkevesbe szabadulni, igy amikor szembesitve lett vele, elveszitette a szalat es nem is az volt mar az erdekes, hogy Sting, vagy Equ is van ott, hanem a polgari identitas (idezem):

    Itt szembesitettem:
    #74: Szia Gabor.


    Itt pedig o jon:
    #75: Jónapot Józsi bácsi! (A neve lattan probalta magat kivagni)

    #77: Lehet, de én akkor sem vagyok Gábor, bár már valaki másnak is neveztek egyszer. (itt a tobbi ketto nem zavarta a #76-bol)

    #80: Ugye nem godolod komolyan, hogy Gábor vagyok? Ugye?

    #84: Ahogy parancsolja Józsi bácsi. Sajnos, mintahogy te sem vagy Józsi bácsi, úgy én sem vagyok Gábor, illetve a te olvasatodban Gabor.

    a). Erdemes megfigyelni, hogy ekozben egyszer sem szolitottam Gabornak, megis fontosnak tartotta a probalkozast, hogy meggyozzon bennunket: ez "nem" az o neve.

    b). Ha James-nek szolitom, nem probal menekulni a nev elol 3-4 HSZ-en keresztul, mert a James nem a valodi identitasa.

    [...]
  • A1274815
    #96
    "Hat meg szep, hogy nem. Minden embernek egyedi a jellemrajza, csakugy mint az arca."

    Kicsit erős kijelntés, mert ott vannak ugye az egy petéjű ikrek, a hasonló nézeteket képviselő emberek, stb.

    Egyébként az arcos dolog is érdekes.
    Ugyan is külsőleg eléggé hasonlítok Hayden Christensen-re még se vagyok ő.
  • A1274815
    #95
    Lehet nem kéne pszihológust játszanod képesítésnélkül.
  • A1274815
    #94
    Akkor valami baj van a teszteddel, mert jelenleg úgy működik mint egy hash algortimus, több emberre ugyan azt adja.
  • A1274815
    #93
    Ha te tudnád, hogy én mennyíre esemre a székről a röhőgéstől. Biztos fölakasztanád magadat.
  • rigidus
    #92
    > Arra nem gondolsz, hogy hasonló emberekre ugyan azt az eredményt kaphatod?!

    Hat meg szep, hogy nem. Minden embernek egyedi a jellemrajza, csakugy mint az arca.
  • rigidus
    #91
    Hat most mar leesek a szekrol.
  • A1274815
    #90
    Ezek szerint beismered, hogy provokátor vagy, sajonos a teszted megbukott, semmi közöm Stinghet, vagy Gaborhoz, vagy Equhoz. Arra nem gondolsz, hogy hasonló emberekre ugyan azt az eredményt kaphatod?!
  • A1274815
    #89
    Hát te lökött vagy! Erre már mást nem is tudok mondani.

    Pszihológus/pszihiáter látott már?

    "Bezony, ez mar a masodik lesz."

    Szerintem meg még az első sem lesz.
  • rigidus
    #88
    Es negyedszerre is ez zavar teged, a polgari neved...

    Egyszeruen felulmulhatatlan vagy.
  • rigidus
    #87
    Egyebkent most mar elmondom, hogy nem veletlenul lett ilyen hosszu. Figyeld meg a csillaggal jelzett 3 mondatot a hozzaszolasban. Ha Sting baratunk tovabb megy akkor bepostolom a jellemrajzat is - amit tegnap este 7-8 pontban osszegyujtottem -, ami folyamatosan lebuktatja ot, barmilyen nikk moge is bujik.

    Magyarul, az a hosszu HSZ egy modszeresen osszeallitott pszihologiai jatek, a tesztalany tudatalattijanak kozvetett manipulalasa. Egyebkent a tobbi is. Figyeld meg, hogy utana tudatalattija hogyan arulja el, hogy o van a nikk mogott. Pont ugy mint abban a topikban amit a #76-os HSZ-ben linkeltem.

    Bezony, ez mar a masodik lesz.
  • floatr
    #86
    Lehet h annyi idő is elég neki a hiperszuper célszerszám kifejlesztéséhez...
  • A1274815
    #85
    Fél évig így is lehet, pontosabban 180 napig.
  • A1274815
    #84
    Ahogy parancsolja Józsi bácsi.

    Sajnos, mintahogy te sem vagy Józsi bácsi, úgy én sem vagyok Gábor, illetve a te olvasatodban Gabor.
  • rigidus
    #83
    Ember, hat meg szep, hogy komolyan gondolom ha a 3. hozzaszolasodban is ez a legnagyobb problemad.
  • floatr
    #82
    Egy évig használhatna ingyen egy korábban lewarezolt mikoszoft cuccost
  • BlackRose
    #81
    Én is szoktam hosszút írni, de ez biztos az SG csúcs. Valami jutalom kellene érte. Pl. VIP előfizetés :)
  • A1274815
    #80
    Ugye nem godolod komolyan, hogy Gábor vagyok? Ugye?
  • floatr
    #79
    Én marha meg még dolgozok is közben... :)
  • rigidus
    #78
    Most mar hozok csipszet. El ne tunj addig!
  • A1274815
    #77
    Lehet, de én akkor sem vagyok Gábor, bár már valaki másnak is neveztek egyszer.
  • rigidus
    #76
    Ebbol kabare lesz megint, Kedves Sting aka EQU.
  • A1274815
    #75
    Jónapot Józsi bácsi!
  • rigidus
    #74
    Szia Gabor.
  • A1274815
    #73
    Ha igazán akrsz segítnei nekik ajájál be nekik kampányfőnöknek.
  • Match
    #72
    A1274815: Bejaánlhatlak a firefox team-hez reklámanyagnak a firefox 2-höz?
  • A1274815
    #71
    "Ugye itt szinten maradunk a korabbi allitasaimnal, hogy nalad "oldalak"-rol, szelsosegrol szol a vita es amikor probalom ra felhivni a figyelmedet, hogy ez bizony nem mindenkinel van igy, nem ez a termeszetes, Te azert tovabbra is kotod az ebet a karohoz, hogy "marpedig keremszepen ez igy van." "Hat micsoda dolog az, hogy valaki nem "oldalhoz" tartozik, vagy kasztokba? Hat csakis "oldalakrol" lehet szo, arnyalatok ezek kozott nincsenek." Es figyeld meg a tovabbiakban is ugyanez az attitüd mutatkozik meg a reszedrol."

    Akkor mondujuk azt, hogy te mindketőt utálok táborába tartozol. Ezt az oldalas kijelentesédet közöld az elmezőkkel, politikusokkal biztos érdekelni fogja őket.

    "kedvenc != szelsoseg"

    Én ezt nem mondtam. Viszont tény, hogy a kedvenccel elnézőbb vagy.

    A többihez:
    Tehát igazam volt kényszerből fejlesztes Windows-ra, mert egyszerűen az alternatívák nevetségesek.

    "1. szal"
    Az érdemi nyílatkozat alatt azt vártam volna, hogy a hálózati protokolokk programozási felületein végzett variálásokra valami konkrétumot mondasz. Az engem hidegen hagy hogy egyes reverze engineeringgel kialakított protokoll utánzatok nem mennek az eredetível. Ez a programozokat akik a Win32-re írják a programjaikat.

    "2. szál"
    Szöveg értelmezés, kettőnk között nem egyezik meg.
    "Mivel a MS tudatosan kiszolgaltatottsagban tartja az ugyfeleit, igy irrealis arakat is kerhet a szoftvereiert, ami annyit jelent, hogy torvenyszegessel meg extra profitot is termel.

    Na azért nem anyíra drágák az MS termékek.

    Mint micsoda?"

    Erre írtam, hogy anno az OS/2, Soralis, stb., de Oracle-val is kiegészíthetem, drágább volt mint most az MS termékek. A monopólium más kérdés. Nézegess régebbi árlistákat is.

    "3.szál"
    Ahogyan te sem tarfáltál telíbe. Provoktorkám.

    Gondolom arra számítottál, hogy vagy elmegyek innen fülemet farkamat behúzva, vagy egybet teszek. Akár hogy is itt igazad lett.

    Ezt a pszihológiai dolgot csak kizárólag az én provokálásora tetted be. Tudtad, hogy felhúzom magam rajta, mivel sértő.

    Ha nem vagy tanár sem pszihológus, akkor az egyetem vagy érdekel a pszihológia, vagy megbuktál valamiből és kellet a kredit. (Gondolom továbbra is mellé, de csak lödözgessünk egymás mellé.)