434
-
#274 pesti oldal :) -
blackgamer #273 igen, a megállónál a város felé vezető oldalon
gondoltam hogy nem lesz népszerű a hely, de a belsőbb kerületek képeire is sokszor napokig kell várni, szal...
több tízezren járnak el naponta a felüljárón, valaki csak kattint -
#272 nekem meg amúgy is nagyon messze lenne :D -
gettobuxa #271 mos néztem végig hol fog járni a metró, sztem ez vagy a kelenföldi vagy a tétényi úti megállónál lehet...
? -
#270 173-as busz vonala.Én lusta vagyok kimenni oda. ;-) -
#269 lol szöveg
(de még így sem tom h hol van :S) -
blackgamer #268 segítség: pesti oldal, 4-es metró 30 év múlva elhalad majd alatta :)
és pontosítok, a képen közúti felüljáró van autóknak és alatta megy a vonat vele merőlegesen -
blackgamer #267 thx -
#266 klassz képek, grat! -
blackgamer #265 kicsit keresgélősebb...
egy vasúti felüljáró mellett áll ez a graffitis, asszem közösségi ház (pontos funkcióját nem tudom)
[center] -
blackgamer #264 rakok még pár képet a templomról, nagyon megfogott, itt olvashattok róla, illetve itt, a térről itt írnak
[center]
-
blackgamer #263 [center]
-
blackgamer #262 jártam a Rózsák terei Szent Erzsébet Templomnál, nagyon szépen felújított és kellemes a kertje, kis oázis a város forgatagában
-
gettobuxa #261 ja, rózsák tere :)
szebb ennél, csak reggel rosszul sütött rá a nap -
spy803 #260 Ilyen szép templom is van Pesten? -
Unreal1942 #259 Rózsák tere? :) -
blackgamer #258 gyors volt -
gettobuxa #257 és itt egy másik templom a szomszéd kerületből
-
gettobuxa #256 íme :)
-
Unreal1942 #255 Rigó utca sarkáról van lőve -
blackgamer #254 igen, csak kicsit odébb -
gettobuxa #253 harminckettesek tere? -
blackgamer #252 :) nem, kirabolnának azon a környéken ilyenkor -
#251 bazz kirohantál 1 képet csinállni? :DDD -
blackgamer #250 ok :) akkor legyen ez
[center] -
gettobuxa #249 válasz gomb kimaradt, de mindegy,
szabad a vásár!
-
gettobuxa #248 nekem nincs feladványom :)
csak célozni akartam rá, h tegyél újat :D -
blackgamer #247 akkor tegyél -
Logitech #246 van benne valami :)
azt hiszem most passzolok, nem találtam semmi jót, amit meg ma csináltam az se az igazi -
blackgamer #245 lehetne, mondjuk 12 óra? ha valaki reggel fotózott, hazafelé még készíthet feladvány képet
persze a legjobb ha bekészítve a kép -
blackgamer #244 raksz képet? ha nincs kéznél passzolhatsz és akkor tesz másvalaki -
gettobuxa #243 esetleg azt is lehetne tisztázni, mennyi időn belül esik el a megfejtő a feladványadás jogától, ha nem tesz új képet -
blackgamer #242
3 nap utáni rávezetés jó ötlet -
Logitech #241 Az új feladványoknál úgy kéne csinálni, hogy 3 nap után megadni a környéket ahol készült a kép, 5 nap után pedig a pontos helyet. -
Logitech #240 ma meló közben erre kanyarodtam
-
#239 Látszik nem jártok ki mecsekre :D :D :D
aki tudja hol van tudja mire gondolok :D -
blackgamer #238 sok hasonló kastélyszerű épület van a környéken, földgömb csúcsdísz a különös ismeretetőjegye -
gettobuxa #237 én azt hittem h ez a vakok intézete... pedig sokszor járok erre :D -
Logitech #236 Amikor megláttam, egyből Ajstósi, Stefánia, Hermina környékre gondoltam. Ma elkeztem interneten keresgélni, hogy mik vannak a környéken és akkor már tudtam hogy ez az. -
blackgamer #235 megadom a helyet, a Magyar Állami Földtani Intézet épülete