Budapest - Találd meg a helyet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Bizony-bizony! :) S5IS remek kis kompromisszum. Nem véletlenül van nekem is olyan.
szép képeket csinált, ráadásul ezt kézbõl fotóztam

S5 IS jó kis gépnek tûnik :)

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

egy szép épülethez szeretnélek elkalauzolni titeket

(ezt a képet egy kölcsön géppel csináltam, alsót az új gépemmel, elõzõeket pedig a régivel) csak azért írom, ne legyen gond

voltam a Práter utcában, meg akartam nézni a szobrokat korábban is, szóval duplán jó feladvány volt

ez meg az új
ha sötétedés után mész, okosan :D

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

<#eljen>

valami ilyesmi

na, errõl lekéstem, most jártam arra, csináltam egy képet

kulabácsi
loál?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

AtomHeart
Ize, ahelyett, hogy benyogom ide, el kellett volna mennem, es lencsevegre kapnom..? <#fejvakaras>

Bocs. <#lama>

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Match
Basszameg, pont szerda este tudnék csak arra járni :D

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

persze, nyugodtan maradhat a fõposta (ha már #220 elárulta a helyet)

VRSDM
fa..vagy?! :CC

u dont have to listen anybody else but me

AtomHeart
Moszkva ter.

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

akkor most hogy legyen? átadod a jogot 214-nek?

kulabácsi
addig csak lefotózza vki :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

voltam olyan bátor és kimentem a Kossuth térre, arra számítottam hogy igazoltatnak, meg rossz arcok mászkálnak, de semmi nem volt, kihalt az egész, csak a kordont bontották és hordták el
szóval becsületbõl lefotóztam, a képen világosítottam mert nagyon sötét volt

nem ígérgetünk <#ejnye1> fotózunk! <#crazya>

kulabácsi
ez könnyû, ha szerdáig nem megy oda vki akkor este megcsinálom :)

Dragooon
na akkor tessék:)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Z
Jöhet. <#eljen>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

én voltam szombat de. parlament elõtt, de már kordon volt :)
bárki tehet újat, ha van friss képe

Dragooon
csináltam egy képet, ha gondoljátok beteszem, aztán mehetne tovább a topik..<#smile>
nem nehéz..
meg az egy hét úgyis lejárt már, gondoltam ma elmegyek a parlament felé, de nem volt idõm :(

na?

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Carlos HUN
Jah azthitem egy utcával odébb trollimegállo :D

Z
Az általam rakott képrõl van szó??? <#conf>

Az Alkotmány utca elején készült a kép, háttal a Parlamentnek. Pont van ott egy fekete háromszög, piros kitöltéssel. A fekete pont fölött, az Alkotmány utca elején. Ráadásul ahogy a háromszög áll, úgy kell beállítani a gépet. Igen, majdnem rá a sínre. Ha pár centivel hátrébb lett volna a gép, akkor látszott volna a villamos sín is.

De dobjon be inkább valaki egyet. Pörögjön inkább a topik. <#vigyor3>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Carlos HUN
ott a fekte pont alatt van a helyszin

Carlos HUN
gyerekek bejelöltem ott a megállo és a másik oldalt van egy ici picike tér egy hidal rajta nah most pont ahid meg a megállo között van lefotozva

még mindig nincs megoldás :(

hajrá!

uh, az gáz, pedig ott elgyalogoltam :(

VRSDM
ma este buliból hazafele menet talán útba is tudom ejteni. :] fotó 5letem van, csak mindig késõn érek oda és lecsúszok róla hogy berakhassam.

u dont have to listen anybody else but me

Z
Ha nyomtam volna egy hátraarcot, akkor ezt láttam volna.

sztem csak a legutóbbi feladvány miatt haldoklunk, ha felismerhetõ helyszín lenne én már lekaptam volna :)

kihaltunk mint a dínók :( lehet többi fórumon/közösségi oldalon is kellene hasonló témát nyitni...

atomboy
Addigra lejar az 1 het. :)

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

majd 15-én lefotózom, a tömegtõl úgyse látszik majd semmi :D

felültem egy 70-es trolira, de nem találtam meg a helyet, kerestem a képen látható dolgokat de nem leltem

Z

az

168-at nem tudom, elég sok helyen lehet, semmi jellegzetes nincs a képen...

hát én ki nem tekerek oda mégegyszer, h megnézzem neked :D

Újpest és palota között a piac,ha jól sejtem!!!!

üdv:junior1972

Z
Ez korrekt, de én nem konkrétan a tiédre gondoltam, hanem a jövõbeliekre. Btw cinizmus powa! <#nyes>

De mindegy, ha valaki odaadja mondjuk a saját gépét a havernek, hogy:
- Hé, öreg, fotózz má nekem egyet a BAH csomóponton...
akkor kb nem ért semmit a saját fényképezõgépes bizonyítás.

Na mindegy, csak egy ötlet volt. Inkább jöjjenek a feladványok!

Pheel
Ezt a képet azért raktam ide, hogy megmutassan az eredeti EXIFet a Gresham Palotáról szóló képemhez. Szerintem sem elég jó bizonyíték.
Z
Én arra gondoltam, hogy attól, hogy az EXIF/IPTC adatokat benne hagyják, még lehet másé a fotó, vagy nem?

jó az ötlet, de a kép adatai átírhatók, megvan az esély trükközni

Pheel

Mondjuk tényleg lehetne valami bizonyítási mód...
pTk
Tetszik, ha lenne fényképelõm elindulnék, csak telefonnal ratyi képek lennének :(

Z
Jó az a két hónapos.

Szvsz arra is lehetne valami szabály, hogy ne csak 0day fotót lehessen használni, de azért a googlizós kikeresettek nagyjából ne mûködjenek (saját kép a fényképezõ eszközrõl - telefon/fényképezõgép, bizonyításképp, hogy azzal csináltad, vagy ilyesmi). Folyó évben készült kép, stb...hm?