Budapest - Találd meg a helyet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
el lehet ide jutni hetes busszal-e? <#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Kicsit fura így buszok nélkül, ráadásul volános sem parkol a háttérben. :) Vagy már nem szoktak oda parkolni? (kb. 2-3 éve jártam utoljára arra; de nem is nagyon vágyom oda :P)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
(nem kritérium, hogy a helyszinen ne legyenek buszok :P )
gondoltam hogy nem lesz népszerû a hely, de a belsõbb kerületek képeire is sokszor napokig kell várni, szal...
több tízezren járnak el naponta a felüljárón, valaki csak kattint <#idiota>#idiota>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
(de még így sem tom h hol van :S)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
és pontosítok, a képen közúti felüljáró van autóknak és alatta megy a vonat vele merõlegesen
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
egy vasúti felüljáró mellett áll ez a graffitis, asszem közösségi ház (pontos funkcióját nem tudom)

szebb ennél, csak reggel rosszul sütött rá a nap
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

szabad a vásár!
csak célozni akartam rá, h tegyél újat :D
azt hiszem most passzolok, nem találtam semmi jót, amit meg ma csináltam az se az igazi
persze a legjobb ha bekészítve a kép
3 nap utáni rávezetés jó ötlet