Budapest - Találd meg a helyet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dragooon
lehet hogy keverem, deee...
el lehet ide jutni hetes busszal-e? <#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

A világ végén... :D

Kicsit fura így buszok nélkül, ráadásul volános sem parkol a háttérben. :) Vagy már nem szoktak oda parkolni? (kb. 2-3 éve jártam utoljára arra; de nem is nagyon vágyom oda :P)

Papirzacsi
Én tudom hol, de csak akkor járok arra, ha muszáj, és úgy alakult, hogy 29-e elött nem az, szóval vagy megtartjátok addig a feladatot, vagy nem. :-D

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Az! Na és hol? :)
(nem kritérium, hogy a helyszinen ne legyenek buszok :P )

Pheel
Akkor ezt csak jövõ pénteken lehet így lefotózni. ;-)
bkv strájk :)

nem

tnm
nem vagyok ismerõs annyira a környéken, de ez Örs, nem? (Ha nem, akkor egy szimpla 'nem' elég. Nem akarom más játékát elvenni.)

ha valakinek van kedve/ideje tehet képet...

pTk
pesti oldal :) <#idiota>

igen, a megállónál a város felé vezetõ oldalon
gondoltam hogy nem lesz népszerû a hely, de a belsõbb kerületek képeire is sokszor napokig kell várni, szal...
több tízezren járnak el naponta a felüljárón, valaki csak kattint <#idiota>

kulabácsi
nekem meg amúgy is nagyon messze lenne :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mos néztem végig hol fog járni a metró, sztem ez vagy a kelenföldi vagy a tétényi úti megállónál lehet...
?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

Papirzacsi
173-as busz vonala.Én lusta vagyok kimenni oda. ;-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

kulabácsi
lol szöveg
(de még így sem tom h hol van :S)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

segítség: pesti oldal, 4-es metró 30 év múlva elhalad majd alatta :)
és pontosítok, a képen közúti felüljáró van autóknak és alatta megy a vonat vele merõlegesen

thx

RIZLA
klassz képek, grat!

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

kicsit keresgélõsebb...
egy vasúti felüljáró mellett áll ez a graffitis, asszem közösségi ház (pontos funkcióját nem tudom)

rakok még pár képet a templomról, nagyon megfogott, itt olvashattok róla, illetve itt, a térrõl itt írnak

jártam a Rózsák terei Szent Erzsébet Templomnál, nagyon szépen felújított és kellemes a kertje, kis oázis a város forgatagában

ja, rózsák tere :)
szebb ennél, csak reggel rosszul sütött rá a nap

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

Ilyen szép templom is van Pesten? <#wow1>

Rózsák tere? :)

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

gyors volt <#hawaii><#eljen>

és itt egy másik templom a szomszéd kerületbõl

íme :)

Rigó utca sarkáról van lõve

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

igen, csak kicsit odébb

harminckettesek tere?

:) nem, kirabolnának azon a környéken ilyenkor

kulabácsi
bazz kirohantál 1 képet csinállni? :DDD

ok :) akkor legyen ez

válasz gomb kimaradt, de mindegy,

szabad a vásár!

nekem nincs feladványom :)
csak célozni akartam rá, h tegyél újat :D

akkor tegyél

van benne valami :)

azt hiszem most passzolok, nem találtam semmi jót, amit meg ma csináltam az se az igazi

lehetne, mondjuk 12 óra? ha valaki reggel fotózott, hazafelé még készíthet feladvány képet
persze a legjobb ha bekészítve a kép

raksz képet? ha nincs kéznél passzolhatsz és akkor tesz másvalaki

esetleg azt is lehetne tisztázni, mennyi idõn belül esik el a megfejtõ a feladványadás jogától, ha nem tesz új képet <#beka3><#nevetes1>

<#eljen>
3 nap utáni rávezetés jó ötlet

Az új feladványoknál úgy kéne csinálni, hogy 3 nap után megadni a környéket ahol készült a kép, 5 nap után pedig a pontos helyet.

ma meló közben erre kanyarodtam

Carlos HUN
Látszik nem jártok ki mecsekre :D :D :D
aki tudja hol van tudja mire gondolok :D

sok hasonló kastélyszerû épület van a környéken, földgömb csúcsdísz a különös ismeretetõjegye

én azt hittem h ez a vakok intézete... pedig sokszor járok erre :D

Amikor megláttam, egybõl Ajstósi, Stefánia, Hermina környékre gondoltam. Ma elkeztem interneten keresgélni, hogy mik vannak a környéken és akkor már tudtam hogy ez az.

megadom a helyet, a Magyar Állami Földtani Intézet épülete