434
-
#314 http://www.stop.hu/articles/article.php?id=312330 -
#313 Milyen baleset volt? -
#312 De, hogy kapná be az ilyen! Egy órát álltam sorban a bénasága miatt. :( -
#311 Off: Nem itt volt a baleset? -
#310 lecsapnék rá, ha lehet.
höhö -
spy803 #309
Remélem elfogadható, tehet aki akar. -
spy803 #308 Elfogadva! Ezt pedig hétfőn letudom kapni, szinte mellette van a sulim. :D -
Logitech #307 ha elfogadva, akkor ez a feladvány:
-
Logitech #306 ha még belefér:
-
#305 Akkor sorry... :D -
#304 de az a kép elsején lett berakva, te pedig 14-én tetted be, az pedig picit több mint 7 nap, nem? :) -
#303 "Egy feladvány 7 napig van játékban!"
Akkor a szabályok minek vannak? Mind1 legközelebb gyorsabb leszek... -
blackgamer #302 sajnos már nincs játékban, de azért -
#301 -
#300 de nem az a lényeg, hoyg találj egy fotót a helyről, hanem hoyg menj el oda, és ennek bizonyítékául készíts egy fotót közel azonos szögből. a Te fényképed márc. 21-én készült, amikor még fel se volt adva a feladvány... -
blackgamer #299 hát, nehezen látható a hasonlóság :) készíts inkább másik képet, próbáld abból a szögből ahonnan a feladvány is készült -
csepelista #298 Szóval ez a forgalmi helyiség jobb oldaláról készült, ugyanabban az irányban. Megfelel? Ha nem, akkor holnap úgyis megyek arra, csinálok egy másikat. -
csepelista #297 -
csepelista #296 Hello, valaki segítsen hogyan kell képet betenni. A képfeltöltéssel feltöltöttem, de utána hogyan találom meg, hogyan kell beszúrni? -
#295 -
#294 Csere ment. -
#293 -
#292 jóóó tényleg... :D:D -
blackgamer #291 ezt nem kérte senki, mi képre várunk!
[ha lesz ereje, módosítja a szabályokat]
a banner bedöglött? -
spy803 #290 Indul inne volán is, csak az a másik végén és Halásztelek felé. -
#289 úgy hívják BKV sztárk :) , és úgy néz ki a szórása ennek a véletlennek elég kiegyensúlyozatlan... -
ooz #288 csepel szt. imre téri buszvégállomás. innen csak bkv indul, volán nem.
különös véletlen hogy épp egy busz sem áll benn -
mate317 #287 De ha jobban megnézem ki van írva akkora betűkkel a busz száma mint sehol máshol, tévedtem -
mate317 #286 Szerintem Budaörs felé lehet, ott az árulkodó Tesco és magyartesco táble, a kettő együtt csak Budaörsön van ha jól láttam. Talág gazdagréti buszvégállomás? -
gabesz012 #285 Ha eltéríted... :)
Gyerekek, aki tudatlankodik és csak tippelget, az nagyítsa már ki a képet, és lásson is, ne csak nézzen, simán leolvasható, hogy hányas buszok indulnak onnan, aztán meg lehet nézni bkv.hu-n, hogy honnan is indulnak azok. :)) -
#284 lehet hogy keverem, deee... [nagyon ismerősnek tűnik neki]
el lehet ide jutni hetes busszal-e? -
gabesz012 #283 A világ végén... :D
Kicsit fura így buszok nélkül, ráadásul volános sem parkol a háttérben. :) Vagy már nem szoktak oda parkolni? (kb. 2-3 éve jártam utoljára arra; de nem is nagyon vágyom oda :P) -
#282 Én tudom hol, de csak akkor járok arra, ha muszáj, és úgy alakult, hogy 29-e elött nem az, szóval vagy megtartjátok addig a feladatot, vagy nem. :-D -
spy803 #281 Az! Na és hol? :)
(nem kritérium, hogy a helyszinen ne legyenek buszok :P ) -
#280 Akkor ezt csak jövő pénteken lehet így lefotózni. ;-) -
blackgamer #279 bkv strájk :) -
spy803 #278 nem -
#277 nem vagyok ismerős annyira a környéken, de ez Örs, nem? (Ha nem, akkor egy szimpla 'nem' elég. Nem akarom más játékát elvenni.) -
spy803 #276 -
blackgamer #275 ha valakinek van kedve/ideje tehet képet...