434
-
Logitech #354 Feladvány:
-
Logitech #353 -
#352 akkor igyekszem, egy könnyűt felrakni, hátha annál nagyobb a motíváció. ide jártam, és pont azután újították fel, hogy én már elballagtam... :)
-
Logitech #351 Sajnos nem pörög annyira a topik, hogy ezt ne tudjuk megvárni. -
Ha szabad időt kérni rá, akkor majd este teszek újat! -
blackgamer #349 egyébként sajnálom hogy senki sem fotózta le, mert jó helyszín, nekem meg az utóbbi időben semmi időm városban mászkálni -
blackgamer #348 ide kell kattintani (pls ne csepelen legyen :) -
#347 nem kell VIP, probáld meg igy -
csepelista #346 hogyan lehet VIP jogosultságot szerezni, lenne egy feladványom, de sajna 20kb méretben nem sokat ér... :(( -
gettobuxa #345 sztem tök jó kis park van körülötte.
én is tudnék olyat fotózni, amit sose találnál meg, de nem ez a cél, látod, még ezt is lusták lefotózni... -
#344 nagyszerü...... nincs máshol dolgod........? -
#343 fotózok én nektek olyat hogy büdöséletben nem találjátok meg :) -
#342 ez a fostalicska giccshalom Nemzeti -
#341 Tudnam rakni a megfejtest, de a bokkeno, hogy tavaly nyari felvetel. :)
Mostanaban nem szandekozok a fovarosba utazni. -
blackgamer #340 nincs tanítás érettségi miatt, középsulisok mehetnének fotózni -
gettobuxa #339 jah, láttam :) a közös költségbe meg gondolom nem kis összeget ad az a bolt a ház aljába, szóval van lé kifesteni... -
blackgamer #338 tegnap láttam hogy felálványozzák, mondjuk még annyira nem romos, lehet hogy az álványzati reklámfelület sokat hoz :)
McDonáldsz épülete viszont egész igényes lett, olyan mintha festmény lenne, és gyorsan végeztek is vele (majd rakok képet Budapest connection topikba) -
gettobuxa #337 és az új feladvány... ha már itt a hosszú hétvége, nem árt kimenni a mocsokból, bűzből :)
-
gettobuxa #336 nekem se jut eszembe a tér neve :)
-
#335 na idáig ez van a legközelebb az eddigi képekhez képest :D ha holnap reggel megtalálom muter gépét suliba menet lenyomázom :) -
blackgamer #334 innen fotóztam, most hirtelen nem jut eszembe a tér neve
-
blackgamer #333 senki ne várjon senkire! amúgy is, ez egy verseny! -
csepelista #332 húúú megvan! na holnap korábban kelek, és arra kezdek :) -
spy803 #331 Tudom hol van! Tőlem nagyon messze :D -
blackgamer #330 az még szerkesztés alatt volt akkor... -
blackgamer #329
remélem behatárolható, direkt raktam segítséget a képre -
#328 bocsánat a félreérthetőségért, úgy értettem, hogy: mi az új feladvány? -
#327 új? -
blackgamer #326 [center] -
blackgamer #325 mindjárt rakom a megfejtést... (aki akar még megelőzhet :) -
#324 OFF Hja! ;-) Azt azért kihangsúlyoznám, hogy összesen nem egy óra dugó volt. Ez az egy óra PLUSZBAN volt. Remek város ez a Budapest. Olyan, mint a zsiráf: szép, szép, de otthonra nem kellene. ON -
#323 [OFF]végülis csak az a lényeg, hoyg ezt elmondhasd és ezzel könnyíts a lelkeden, nem? :) [ON] -
gettobuxa #322 ok bocs :) -
#321 Na akkor tényleg benéztem. Most esett le, hogy hol is van ez a hely. Akkor viszont az ominózus kékvillogós autó vs Suzuki balesetre gondol a kartárs. Mindegy, én ma akkor is álltam egy órát a dugóban egy majom miatt. Ehh! -
#320 "Remélem elfogadható, tehet aki akar." @ #309
"lecsapnék rá, ha lehet." @#310
-
gettobuxa #319 szabályokat elolvastad? -
gettobuxa #318 nem akarsz feladványt tenni? -
#317 Nem tudom melyik alsó képre gondolsz, de az én értelmezésem szerinti alsó kép az a Váci út - Dózsa György út - Dráva utca sarok. Nagyon messze van a Kőbányai úttól. -
#316 Ja, akkor benéztem, mindenesetre az alsó kép kétségkívül azt a helyet mutatja. -
#315 Köszi! Huhh, már azt hittem, hogy elgázoltak valakit a critical-on, mert Atomboy azt kérdezte az akadémia utcás képről, hogy ott volt-e a baleset. Viszont a "Könyves Kálmán körút és a Kőbányai út kereszteződésében" odébb van.
De hogy lövöldözés is?!?!