Budapest - Találd meg a helyet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

innen fotóztam, most hirtelen nem jut eszembe a tér neve

senki ne várjon senkire! amúgy is, ez egy verseny!

húúú megvan! na holnap korábban kelek, és arra kezdek :)
Tudom hol van! <#vigyor> Tõlem nagyon messze :D

az még szerkesztés alatt volt akkor...

remélem behatárolható, direkt raktam segítséget a képre <#vigyor>

tnm
bocsánat a félreérthetõségért, úgy értettem, hogy: mi az új feladvány?

tnm
új?

mindjárt rakom a megfejtést... (aki akar még megelõzhet :)

Pheel
OFF Hja! ;-) Azt azért kihangsúlyoznám, hogy összesen nem egy óra dugó volt. Ez az egy óra PLUSZBAN volt. Remek város ez a Budapest. Olyan, mint a zsiráf: szép, szép, de otthonra nem kellene. ON
tnm
végülis csak az a lényeg, hoyg ezt elmondhasd és ezzel könnyíts a lelkeden, nem? :)

ok bocs :)

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

Pheel
Na akkor tényleg benéztem. Most esett le, hogy hol is van ez a hely. Akkor viszont az ominózus kékvillogós autó vs Suzuki balesetre gondol a kartárs. Mindegy, én ma akkor is álltam egy órát a dugóban egy majom miatt. Ehh!
tnm
"Remélem elfogadható, tehet aki akar." @ #309
"lecsapnék rá, ha lehet." @#310

szabályokat elolvastad?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

nem akarsz feladványt tenni?

Papirzacsi
Nem tudom melyik alsó képre gondolsz, de az én értelmezésem szerinti alsó kép az a Váci út - Dózsa György út - Dráva utca sarok. Nagyon messze van a Kõbányai úttól.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Pheel
Ja, akkor benéztem, mindenesetre az alsó kép kétségkívül azt a helyet mutatja.
Z
Köszi! Huhh, már azt hittem, hogy elgázoltak valakit a critical-on, mert Atomboy azt kérdezte az akadémia utcás képrõl, hogy ott volt-e a baleset. Viszont a "Könyves Kálmán körút és a Kõbányai út keresztezõdésében" odébb van.

De hogy lövöldözés is?!?!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Milyen baleset volt?

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Pheel
De, hogy kapná be az ilyen! Egy órát álltam sorban a bénasága miatt. :(
atomboy
Off: Nem itt volt a baleset?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Danman
lecsapnék rá, ha lehet.

höhö

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Remélem elfogadható, tehet aki akar.

Elfogadva! Ezt pedig hétfõn letudom kapni, szinte mellette van a sulim. :D

ha elfogadva, akkor ez a feladvány:

ha még belefér:

redbull0304
Akkor sorry... :D

shad0w
de az a kép elsején lett berakva, te pedig 14-én tetted be, az pedig picit több mint 7 nap, nem? :)

don't give a fuck

redbull0304
"Egy feladvány 7 napig van játékban!"

Akkor a szabályok minek vannak? <#bee1> Mind1 legközelebb gyorsabb leszek... <#pias>

sajnos már nincs játékban, de azért <#vigyor4><#eljen>

redbull0304

tnm
de nem az a lényeg, hoyg találj egy fotót a helyrõl, hanem hoyg menj el oda, és ennek bizonyítékául készíts egy fotót közel azonos szögbõl. a Te fényképed márc. 21-én készült, amikor még fel se volt adva a feladvány...

hát, nehezen látható a hasonlóság :) készíts inkább másik képet, próbáld abból a szögbõl ahonnan a feladvány is készült

Szóval ez a forgalmi helyiség jobb oldaláról készült, ugyanabban az irányban. Megfelel? Ha nem, akkor holnap úgyis megyek arra, csinálok egy másikat.
Hello, valaki segítsen hogyan kell képet betenni. A képfeltöltéssel feltöltöttem, de utána hogyan találom meg, hogyan kell beszúrni?
RIZLA
<#integet2>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Pheel
Csere ment.
RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Dragooon
jóóó tényleg... :D:D

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

ezt nem kérte senki, mi képre várunk! <#banplz>

a banner bedöglött?

Indul inne volán is, csak az a másik végén és Halásztelek felé.

tnm
úgy hívják BKV sztárk :) , és úgy néz ki a szórása ennek a véletlennek elég kiegyensúlyozatlan...

csepel szt. imre téri buszvégállomás. innen csak bkv indul, volán nem.
különös véletlen hogy épp egy busz sem áll benn

De ha jobban megnézem ki van írva akkora betûkkel a busz száma mint sehol máshol, tévedtem<#szomoru1>

Szerintem Budaörs felé lehet, ott az árulkodó Tesco és magyartesco táble, a kettõ együtt csak Budaörsön van ha jól láttam. Talág gazdagréti buszvégállomás?

Ha eltéríted... :)

Gyerekek, aki tudatlankodik és csak tippelget, az nagyítsa már ki a képet, és lásson is, ne csak nézzen, simán leolvasható, hogy hányas buszok indulnak onnan, aztán meg lehet nézni bkv.hu-n, hogy honnan is indulnak azok. :))