Budapest - Találd meg a helyet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nekem a belsõ memóriáján tárolt képek kellenek....
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Nem kapok kábelt a kicsi gépemhez.Se a médiában, se a násikban.
Viszont küldtem egy levelet a gyártónak.....hátha maradt a raktáron.
de ha szeretnéd az eredetit, átküldhetem
Holnap lefotózhatnám....nincs messze..., de eltüntettem a practica " mini linkkábelem, és nem kapok másikat :-(

BME kertje
bocs, kicsit közelebbrõl fotóztam
sok sikert, hajrá!

mindjárt berakom aztán adok fel újat
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
én is tudnék olyat fotózni, amit sose találnál meg, de nem ez a cél, látod, még ezt is lusták lefotózni...
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mostanaban nem szandekozok a fovarosba utazni.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
McDonáldsz épülete viszont egész igényes lett, olyan mintha festmény lenne, és gyorsan végeztek is vele (majd rakok képet Budapest connection topikba)