Budapest - Találd meg a helyet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Szerintem az elsõ a Szél Kálmán tér, a második pedig talán Sashegy, vagy a Széchenyi-kilátó
2: N47,496793 E18,987654
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
hány hídon van oroszlán ? :DD
feladványt rakhat aki akar, nekem nincs értelmes képem :/
<#eljen>#eljen>Elfogadjuk!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
ha elfogadjátok akkor keresek feladványt
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
alsót meg majd lekapom, ha megvettük asszonnyal és kifestettük (kaptunk rá banki hitelt)... -.-
http://kepfeltolto.hu/i/?132910&t=img
Ha igen, akkor legyen ez a következõ versenyzõ:
http://kepfeltolto.hu/i/?132911&t=img
jah, igen....az úttörõ áruháznak meghagyták a homlokzatát, vagy csak egy újjabb üvegpalotát építenek a daruk m
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Nem túl kreatív, nincs is az elõzõ helyszintõl nagyon messze, de viszont más a jólmegszokott szemszög.
Lécccciiii
Csak egy kicsi help !
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
erre az egyik rádhunyorítva, a botjával feléd gesztikulálva megszólal: "nem szényelli magát fiatalember!" :D
jó kandikamerás helyzet :)
remélem azért lesz valakinek bátorsága lefotózni <#crazya>#crazya> <#vigyor5>#vigyor5> <#hawaii>#hawaii> <#wave>#wave>
tök vicces, mert ha elmész és lefotózod, akkor megint dobogós lettem volna (tehát az a vicces, hogy õ dolgozik és én kapok érte érmet):D
ezt a cicit, ha már benn lesz a megfejtés áruljátok el, hoyg hol is van, mert lövésem sincs róla
Ez meg lehet a következõ:
de majd nyáron nagyon fel fog pörögni a topik! (a fenét fog, mki strandol, meg nyaral, vagy szobába pöffeszkedik majd...)
persze a melegre való tekintettel, lehet strandok belsejét kéne lefotózni a szezonban, majd