Budapest - Találd meg a helyet

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

birdo
XI-ker Szerémi út ?

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

ezt nem vagjatok hol van?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Erre viszont nem jöttem volna rá

Szerintem az elsõ a Szél Kálmán tér, a második pedig talán Sashegy, vagy a Széchenyi-kilátó
Papirzacsi
1: Moszkva tér
2: N47,496793 E18,987654

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Íme két feladvány :)

Mivel retró kép ezért segítek :)
popzu
szabadságtér.

Valaki megtudja mondani, hogy ez hol található Pesten?

tegyél :-)

kulabácsi
up!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

lol, nagyon pihent vagy :)

google earth-ben -.-

kulabácsi
:|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lullaby
én tudnám csak nincs idõm kijutni fotózni x:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

ennyire nehéz ? :(

hány hídon van oroszlán ? :DD

a helyre van tippem, de a rács nem tudom hogy jön oda

ha nem tesz senki :)

kulabácsi
megesik :D

feladványt rakhat aki akar, nekem nincs értelmes képem :/

Z
"énmeg részeg" <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

<#eljen>Elfogadjuk!

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

kulabácsi
sry a képminõségért, de sötét volt, énmeg részeg :D

ha elfogadjátok akkor keresek feladványt

RIZLA
:D

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

tnm
bazz, voltam Ferencieken én is tegnap, fotóztam is, de tök elfelejtettem (feladványon mondjuk nem is gondolkodtam)

alsót meg majd lekapom, ha megvettük asszonnyal és kifestettük (kaptunk rá banki hitelt)... -.-

Tygep
Na mégegyszer.

Megfejtés:

Új:

Tygep
Kicsit hátrébbról készült, de remélem elfogadható:
http://kepfeltolto.hu/i/?132910&t=img

Ha igen, akkor legyen ez a következõ versenyzõ:
http://kepfeltolto.hu/i/?132911&t=img

tnm
SE P1i

Jó egyszerû lehet a mobilod, ha 3,2 megapixeles:)

Köszi, pedig nem vagyok fotózseni, egyszerû mobiltelefonnal csináltam.

második képen jók a fények <#eljen>, nekem is ilyen idõben kellene kísérleteznem

birdo
Eltört nöiesség jut eszembe errõl s képröl.
jah, igen....az úttörõ áruháznak meghagyták a homlokzatát, vagy csak egy újjabb üvegpalotát építenek a daruk m

Csinálhattam volna jobb fotót is, de jött az esõ....

Nem túl kreatív, nincs is az elõzõ helyszintõl nagyon messze, de viszont más a jólmegszokott szemszög.

A google maps segített :P

Tygep
A gödör lejáratánál található ez a csodálatos alkotás :)

birdo
A Gödörtõl merre ?
Lécccciiii
Csak egy kicsi help !

Lefotóznám azzal nincs baj, na de hol van? Deák tér számomra nem gyakran látogatott környék. (max amikor a metró elmegy alatta <#zavart1> )

elképzelem a szitut, mellette a padon idõs hölgyek kötögetnek, te meg fényképezed a cici szobrot
erre az egyik rádhunyorítva, a botjával feléd gesztikulálva megszólal: "nem szényelli magát fiatalember!" :D
jó kandikamerás helyzet :)
remélem azért lesz valakinek bátorsága lefotózni <#crazya> <#vigyor5> <#hawaii> <#wave>

tnm
kár.
tök vicces, mert ha elmész és lefotózod, akkor megint dobogós lettem volna (tehát az a vicces, hogy õ dolgozik és én kapok érte érmet):D

Én tudom hol van, csütörtökön el is mentem ott kocsival. Ha ma jobb idõ lett volna meló után, akkor eltekertem volna bringával, de így nem mertem, hogy lehet esni fog, legalábbis felénk voltak felhõk.

Tygep
Segítek kicsit, hátha hétvégén lesz valaki aki arra jár. Deák tér környékén kell keresgélni.

Tygep
Még várok egy kicsit, aztán ha nem megy, akkor a hétvégén segítek a tájolásban :)

kulabácsi
nem vagy egyedül :)

tnm
grat!
ezt a cicit, ha már benn lesz a megfejtés áruljátok el, hoyg hol is van, mert lövésem sincs róla

<#worship>

Tygep
Hogy megtörjem a csendet és mivel úgy látom nincs más megfejtés, íme:

Ez meg lehet a következõ:

tnm
és sajnos hiába járok rájuk rendszerese, mégse fogynak :) ... :(

de majd nyáron nagyon fel fog pörögni a topik! (a fenét fog, mki strandol, meg nyaral, vagy szobába pöffeszkedik majd...)

persze a melegre való tekintettel, lehet strandok belsejét kéne lefotózni a szezonban, majd

tudom, nekem is <#hawaii>

tnm
vizsgák vannak :(

<#rinya> (tömegközlekedéssel) ennél könnyebben megközelíthetõ helyszín pedig nem lesz

Másold át õket kártyára.....

Oldal 1 / 9Következő →