1656
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Solt
    Jonnyka!

Kapok érdemben valami választ, vagy nem vagy hajlandó továbbra sem válaszolni sem itt, sem privátban? Így nem lehet fórumozni, ha önkényesen, meg dantes bemondásai alapján egyoldalúan dobálod a figyelmeztetéseket.
  • Zenty
    Privátban irok mert én nem offolok ès szapanoperazok a mód topicban mint dantes. ( moderátornak ment)
    Utoljára szerkesztette: Zenty, 2014.08.14. 13:57:07
  • Solt
    Azért annyi tisztesség lehetne benned, hogy válaszolsz a privátban feltett kérdésre. Egy picit átestél a ló túloldalára... ez nem moderálás, hanem baszogató hadjárat.

Az nem off, ha rákérdezek egy vitában valamire... ha nincs kedved, időd követni a témákat, akkor ne legyél moderátor. Ha meg vállalod az ezzel járó plusz munkát, akkor végezd korrekten a munkádat.

Jonnykának ment...
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.08.14. 13:30:19
  • j0nNyKa
    kezd elég lenni belőled, ezt most utoljára írtam le szépen
  • Zenty
    Öttöl=offolj
  • Zenty
    A dimenziók nem a témához tartozik és a 90 % -ban forrás nélküli fika vélemények sem. Elég megnézi a kommentet, nem tartod be a szabályokat. Még azt sem tartottad be hogy privátban irj és ne öttől a topicban. Jöhetsz ide naponta hazudozni, rágalmazni, manipulálni. Nem lesz akkor sem megengedve az offjaid és a fikazasaid. Ha nem tartod be a szabályokat akkor kívül tágasabb.
  • DantesHUN
    Zenty mint házigazda, megint kezdi. Igen, ismét a Ősmagyar topic. És igen, ismét kettős mérce. A témához szóltam hozzá, nem off az állításával szemben, sőt link is forrásként van mind két hsz-emben, és mégis törléssel fenyeget.
    5590 és 5592-es hsz. Semmi szabálysértő nincs egyikben sem. Kimondottan a témhoz tartozik, csak Zenty újra kezd azt a műsort, ami miatt egy hete itt balhéztunk.

Én kérek elnézést, hogy újra ide írok és állandóan emiatt műsorozok, de bocsánat, de kissé unom hogy ezt csinálja állandóan!
  • kamov
    Az NWO, és a Közel Kelet topikoknak jelenlegi formájikban semmi helye a tudomány címszó alatt.

Utóbbiban a gyűlöletkeltés folyamatosan karcolgatja Btk. határait, illetve bűncselekmény szintű holokauszttagadás is előfordult az utóbbi pár hónapban.
  • SuperNova7
    Arról nem is beszélve, hogy egyik napról a másikra 20-al kevesebb mínuszom lett(NWO-ba meg jó ha van 6-7 állandó ember), Alienxperiment meg folyamatosan felértékeli magát alregekkel, nem mintha nagyon érdekelne az értékelés, de azért itt is látszik, hogy a legjobban a szólásszabadságért kiáltó emberek a legnagyobb sunyik.
  • SuperNova7
    Ahogy látom ötödikén kaptad az utolsó büntetőpontodat, csak azt nem értem, hogy a magyargyűlölő, elvtárs, meg fityma nélküli beszólásaidért miért nem kaptad meg a további pontjaidat??? Mert ezek ötödike után voltak..... érdekes....
  • Zenty
    Kértem, hogy ne offoljanak és hagyják a jelzős megjegyzéseket de a szép szóból nem értenek: komment példa
  • SuperNova7
    Most ezért komolyan bannoltátok? Már egy cikket se lehet kritizálni? Csak csecsemőket evő királyi vérvonalról lehet beszélni?
    De az, hogy előtte misuka meg a többiek megint burkoltan zsidóztak már nem érdekel senkit. Szánalmas ami itt megy. Még hogy nincs részrehajló moderáció, meg a moderátornak nincsenek kegyeltjei... persze....
  • uwu421
    Ez nem off. A hálózat kiterjedését nyomozzuk. Csak nem tetszik mert érintett vagy
    Utoljára szerkesztette: uwu421, 2014.08.12. 16:09:52
  • Zenty
    Offolás és topic hergelés: komment
  • ahddub
    Ez volt a példa. Helynevekkel, embertannal, régszettel bizonyított forrásinformáció. Ilyen kommentek kellenének. Ami csak fikázás volt, vagy a bizonyítás nem az állításra ment azokat szűrte meg Zenty. X éve fenn van, ostromolják naponta a hülyeségekkel és összegyűjtöttek ellene 3 kifakadást, óóó. A baj ott van, hogy a sértődött kommentelő inkább megy mószerolni, mint hogy leesne a primitív agyának, hogy miről szól egy komment. Ez a topik nem arról szól, hogy itt egy nő tetszik-e vagy nem, írd le mit gondolsz! A tudományos topikba bizonyítás kell!
  • j0nNyKa
    ennek mi köze a mod topichoz?
  • ahddub
    Konkrétan az őstörténetünkre nézve ilyen atlantiszi, szíriuszi, arvisúrás baromságokra semmi szükség nincsen. Ez annál komolyabb oldal. Továbbá, ha nyelvi kapcsolat van a finnekkel, vagy morfológiai törökökkel az nem jelenti azt, hogy tőlük származunk. Az kapcsolatot jelent semmi többet. Bulcsú és Tormás telibe nyomta a frankót a Bíborban születettnek. Szubartu régió Zab al Asfal folyó. Embertanilag az Árpádok nem uraliak vagy turániak , hanem pont az e régióban gyakori TAURID típusba tartoztak. Innen a Nimród hagyaték is. Gondolom az Emesa, Nimród, Árpád városok, Nimród hegy amely pont Mithras kultuszú mint a pomázi Holdvilág-árok. A Tarihi Agjeme pont ott folyik Lurisztánban. Na ezek kérem a bizonyítékok, nem a kimondta meg mikor írta le! Abba a topicba ilyen kommentek kellenek! Nem a sok hülyeség, ahol az állítás nincs bizonyítva, ami bizonyítva van az meg más állításra lenne jó.
  • ahddub
    Nekem elég annyi, ha szűrve vannak a hülyeségek. A személyeskedések úgyis abbamaradnak , ha az épeszű nem reagál. Mondok példát. Kiszely ismerteti a Magyar embertani típusokat, válasz a jómadarak részéről: " ő hiteltelen mert ügynök volt" ilyenekből van elegem. Cáfolja meg amit mond, és ne azt fikázza le aki írta.
  • j0nNyKa
    mit szeretnél hogyan tágítsunk? adatbázis jelszó jó lesz?
  • ahddub
    Na kérem, én elég régóta irkálok ide és ha jól emlékszem pont azért lett Zenty megválasztva topic gazdának mert egymást érték a hazug vagy légből kapott, forrás, bizonyítás nélküli kommentek, állítások! Ahogyan itt is ez az okádás megy. Semmiféle zsidózás stb. nem volt tőle a topikban, ezért sincs itt egy másolat sem erről ami bizonyítaná ezt! Továbbá pont azok a trollok irkálnak ide is, akik fúrják az Őstörténet topicot. Tdantes és Uwu személyében. Már régen ki kellett volna vágni őket a francba és az is Zenty birka türelmét bizonyítja, hogy a mai napig itt hazudozhatnak! Szóval én e két bomlasztó elem kitiltását javallom, Zenty jogkörének tágítása mellett!
  • Zenty
    Nana, amik itt fel lettek sorolva csak képzelgős ragalmazasok. Ezert sem reagáltam ra, viszont azt szánalmasnak tartom hogy a moderátor topicban mar lassan azt is be lehet irni, hogy nincs wc papirotok és ezert is a Zenty a hibás. Azert ezt a szapanoperát nem kéne engedni szerintem.
  • SuperNova7
    http://sg.hu/forum/tema/1108932295
    NYUZGA #72131
    allock #72135
    személyeskedés
  • SuperNova7
    Szerintem te ne beszélj magas lóról. Neked már nagyon sok minden el lett nézve, zsidózás, politizálás a magyar őstöri topikban. Téged már rég ki kellett volna vágni innen...
  • SuperNova7
    +1
  • ladista
    +1
  • gforce9
    +1
  • immovable
    +1
  • uwu420
    +1
  • Zenty
    Jah belőled
  • DantesHUN
    + Solt. 72051 ugyanez a topic. Kicsit elég már.
  • DantesHUN

Zenty.
    http://sg.hu/forum/tema/1108932295 ebben a topic-ban.

72042-es hsz zsidózik ,,De jó hogy semmit nem tudsz rólam fityma nélküli" idézném.
    72044 -es hsz magyargyűlőlőnek nevez. ez nekem elég durva sértés.
    72047-es hsz. ,,elvtársozik" és letagadja, és szerinte alázattal kell hozzá szólni. (szerintem max. tisztelettel, kell egymáshoz szólni nem alázattal, elvégre nem egymás alázatos szolgái vagyunk)

72030-es hsz. Ha tetszik neki más ember véleménye, egyből rásüti hogy troll.

(tudom baromira unalmas már ez a Zenty ügy, de nekem is unalmas, hogy egyszer megköveteli hogy hozzá mindenki rendesen normális hangnemben szóljon, utána meg így szólogat be mindenkinek. Tőle is el lehetne a sértegetés nélküli zsidózás mentes, stb hangnemet)
  • Zenty
    Offol őstöri téma tipikus terelése felszólítás utàn
  • uwu420
    ezt akozben írtam hogy bejottek a hsz-eid, csak gondoltam kirakom linkbe mielőtt relytélyes módon eltúnne
  • j0nNyKa
    innentől köszönjük emese mód van ebben a topicban, aki tovább szemeteli, repülőpályára áll
    a problémával foglalkozok folyamatosan, kár minden további szó rá.
    kösz.
  • Zenty
    Milyen lásd még... Most ugyanazt belinkelted amiről leírtam már mi volt a szitu. A moderátor folyamatosan nézi a topicot látná ha törlök és szólna de nem törlök. De ha a moderátor topikot is nézük akkor is maximum három ember van ellenem es az is engedményel, mert az egyik uj reggelt a dantes. De Savaran, Tetsuo, l-viper, misuka963 melletem szavazott. ( ha kell linkelem a kommenteket de elég megnézni a topicot) Solt még konkrétan nem nyilatkozott de mint látható itt is nem a trollokat komázza.. És hol van még az este? Ahdubb és mások majd rátok fognak szavazni mi? Ha össze számolom már most 4 ember van melletem pár óra alatt.. Tehát nincs miről beszélni nem lesz semmilyen nagy többségetek, maximum kisebbség
  • Solt
  • Eneff
    "Nézz ra az őstörténelem topicra, hogy áll a szavazás.. "
    Mondjuk, ha kitörlöd a neked nem tetsző szavazatokat, akkor ez nem véletlen.
    Lásd még: #1246
  • L Viper #1276
    Ne sírjatok már itt, többször bannoltak!
    Addig amíg ilyen érvekkel jöttök,hogy szíriuszi magyarok, meg "Jézusmagyarvolt", meg farokcsakra, meg ha végképp nem tudtok érdemlegesen vitázni, akkor helyesírási hibákon megy a rugózás, vagy simán megy a trágárkodás. Én nem nézem 5 percenként a fórumot, de állandóan ebbe botlok bele, hogy inkább ezek miatt kell törölgetni.
  • Zenty
    Nézz ra az őstörténelem topicra, hogy áll a szavazás.. Maradni fogok ne aggódj, és ha vége ennek a troll színjátéknak kérni fogom a moderatort a közösség nevében is, hogy Eneff- és te sem többet ne rombolhassák a magyar őstorténelm topicot. Fel kéne fogni, hogy aki nem tud a témához szólni és csak sz@rt kever az nem szivesen látott.
  • Zenty
    Vissza kéne olvasni. Minden finnugor link és elmélkedés a topicban benne van. Aki normálisan a témához ír az maradhat a topicban , de te erre nem vagy képes. Idéznék az utolsó kommentedből: "farokcsakra"