Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Nem hiszem, hogy segít. Én sem segítettem. Megnéztem, de szerintem exynek túl érzékeny a kis lelke.
sz4bolcs
exy: Írj gz8-nak, õ majd segít. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Na-jó, már fikázó társa is akadt. Ez nekem már sok. Elmentem innen!

http://szabadforum.com

Most meg "rohadt köcsög zsidó"-zik. Ez egy elmebeteg ember. szabadítsatok már meg tõle légyszíves!

Helló moderátor!

Kérlek valahogy tedd lehetõvé, hogy ez a bunkó-kekeckedõ ember, ez a dronkZero ne zavarhassa a normális fórumozást. Például nézd meg mit csinál már egy hete a Fizika topikban. Nem mernek miatta szólni azok, akikkel pedig szavesen beszélgetnék. Ki kellene tiltani a tudományos fórumokból. Csak és kizárólag szemétkedni jár oda. Egy tudományos fórum azért nem erre való!

Köszönöm!

nandorb
van mar ien topik pl. ez

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Pheel
Szokott lenni...
circa
Van itt egyáltalán moderátor?

kuci06
Üdv!
Valaki megtenné, hogy átírja ennek a topiknak a címét "Large Hadron Collider" -re?
Nem a "nagy merevedések ütköztetésérõl" szerettünk volna társalogni <#zavart1>

Elõre is köszönöm 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Fabio Capello

gusztustalan....

Pheel
Ahogy látom, közben mindenki megtalálta a maga helyét...
guardian hero
Már megy a zsidózás is...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Zárható topic

Van már topic az evolócióról, ez ráadásul nevével ellentétben nem is arról szól, csak két elmebeteg terjeszti az összesküvés-elméleteit (ahogy sok más topicban is).

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Folyamatosan töröl mindent. Ez egy paranoiás õrûlt. Kérek hathatós moderátori intézkedést!

Az Az evolúció topik gazdája szemét dolgokat mûvel!

Az érvelés helyett magát az érvelõt támadja. Mindent kitöröl. Le kellen állítani. Az ilyesmi szerintem nagyon árt az SG hírnevének.

Meg felhívnám a figyelmét a moderátornak, viszgálja meg kicsit nevezett topikgada beírásait. Ordenáré trágárkos amit mûvel. És akkor még õ akarja elkergetni a normálisan beszélgetni akarókat. Egy tudományos fórumban azért nehogymár a bazdmegelõknek álljon feljebb! :-(((

guardian hero
Az Evolúció topicot két felhasználó megpróbálja ellehetetleníteni, már nem gyõzöm moderálni õket. Folyamatos offtopic hozzászólások, személyeskedés, a topictagok kollektív sértegetése, zéró konstruktív hozzászólás, szóval tipikus trollkodás. A kérdéses személyek:

exy1
masikisvan

A problémás hely: http://www.sg.hu/cikkek/62004
A problémás személy: Harry Seldon
A problémás hsz-szám: 116

Indoklás: pszichopata módon próbál egy másik fórumozót követni, valamint (mivel egyedül nem megy ez neki), további emberkéket toboroz. Ez megengedhetetlen, nemcsak az SG-n, de az egész neten!

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

sz4bolcs
<#puszis><#puszis><#puszis> már három éve várok erre a pillanatra. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ez a fórum kicsit problémásan jelenik meg IE-ben.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

n3whous3
Megnyílt, nincs hsz, tonnányi hasonló van egyébként is

p.s. Tudományosba nyílt ráadásul -.-

púúúúú

lájtos zsidózás
Pheel
Mi volt?
Trade
Lezárást én is támogatom

Animefox
Csak mondjál egy indokot!!! Ha ott valami nem oda illõ van, én jövök ide elõször, erre mérget vehetsz! <#ejnye1>

lehetne ezt itt zárni, és egy-két bant kiosztani?
RIZLA
mi köszönjük

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

acsati
ja értem. akkor ez van. köszi azér
Pheel
Ha dinamikus IPd van, akkor ez már csak ilyen.
Pheel
Kösz!
acsati
lehet nem jo helyre irok de nem találtam neki megfelelö topicot.
azt szeretném kérdezni hogy miért van az hogy bejelentkezésnél bepipálom hogy "Bejelentkezve marad" és másnap vagy még aznap szintén be kell jelentkeznem a fórumra?
RIZLA
ha esetleg nincs teltház a tömlöcben....#7073
biztos a meleg, miatt ....sry

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Pheel
Igyekszik az ember...
RIZLA
ez gyors volt 😊

RIZLA
#7063 ha valaki esetleg erre jár ....köszönjük

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Pheel
done
A 7. kicsit problémás hozzászólás

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Aquir
Üdvözlet! Kérnék szépen törlést itt a #3410 és #3412-es hozzászólásra, elõre köszönöm.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

zvaragabor
Meglehet. Vagy csak a tipikus újonnan regisztrált szindróma.

Chaos Anno Domini

Pheel
Újabban szokás lett minden fisfost ide nyitni. Gondolom azért, mert itt kevés a mod, így azt hiszik, nem lesz bünti belõle...
zvaragabor
Ez gyors volt. 😊 Azért köszi.

Chaos Anno Domini

Pheel
Döntöttünk. Alapból sem tudományos topic, még ha normális lett volna sem.
zvaragabor
Üdv. Szerintem nyílt egy fölösleges topik. Kémprogramok. Ott a #14-es hsz-ben felsoroltam pár hasonló témájú topikot. Döntsetek belátásotok szerint.

Chaos Anno Domini

spam itt, #83

Pheel
Ezért nem zártam. 😊
Közben meg felvilágosítottak, hogy minden új topiknál ez megy, úgyhogy egy kicsit megnyugodtam <#vigyor0>

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

Pheel
Szólsz egy modnak, az meg bezárja.
Valaki meg tudná mondani, h hogyan kell topikot bezárni? Ugyanis az enyém kezd egy etnikai kisebbséghez tartozó egyének szellemi képességeirõl szólni, holott én egy tudományos topiknak szántam...<#szomoru1>

Eredetileg a sötét energiáról szólt

Legyenek szívesek a Moderátor urak ezért a hozzászólásomért nem megbüntetni. Köszönöm!

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!