1656
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
remark #786 "Van a topic fejlécében egy figyelmeztetés, hogy ne személyeskedjen senki."
Volt egy ilyen figyelmeztetés. Az elmúlt pár napot leszámítva már rég nem volt nagyobb gond az NWO topikban. -
#785 1.: Privát üzeneteket hiába másoltok be, nem fogunk vele foglalkozni. Úgy módosíthatod, ahogy neked tetszik, ellenőrizni meg nem tudjuk (sem a modik, sem az adminok nem képesek a priviket elolvasni).
2.: Ez egy közösségi fórum, ha személyes preferenciát nézem, akkor én sem rajongok az NWO témáért, de pusztán ezért nem fogom zárni. A TV/Film fórumrészben is ott van a ValóVilág és társai, hasonló szituációban...
3.: A problémám az, hogy kb. azonos megnyilvánulásokat látok. Zero 7th is egyértelműen támadólag lép fel a topicban, ám a rá adott reakciók is ebben a stílusban zajlanak nagy részt, főleg Lopbisz ill. Szenyor Lopez részéről. Van a topic fejlécében egy figyelmeztetés, hogy ne személyeskedjen senki. Úgy tűnik régóta nem osztottam pontokat ki ott, most ezt pótlom... -
uwu401 #784 Ezt most úgy mondod mintha nem töröltél volna még hsz-t figyelmeztetés nélkül, csak mert nem tetszett. Azért volt pár ilyen.
Mikor meg kéne, akkor nem csinálsz semmit.
Nézdd csak meg hogy néz ki a topikod utolsó két napja!
Ha nem lennél elfogult, talán ki se alakulhatna ilyen tömeges flémelés. -
remark #783 Látom neked nem lehet privát üzenetet küldeni. Így kénytelen vagyok offtopikolni itt a moderátori topikban:
Lopez megkapta a figyelmeztetést arról, hogy a türelmi időszak nála is véget ért. Nálad és Zero-nál ez már rég lejárt, így más elbírálás alá estek - azaz estetek - eddig a percig. -
ManoNegra #782 Hát igen, ha valaki követ dob egy tóba, az hullámokat ver, és a házigazda sem lehet 0/24 jelen, és a lehetőségei is korlátozottak. -
#781 Azért van ott személyeskedés más oldalról is rendesen, csak néhány burkolt, vagy kevéssé burkolt személyeskedés, trollkodás, ami felett a házigazda szemet huny, mert azt az ő "oldalán" álló mondja.
szenyor lopez
42707 számú hsz
Ha te elhiszed azt, hogy nem képesek eltitkolni ma információkat, akkor elképesztően ostoba vagy.
42557 számú hsz
Szóval erre sincs gyógymód. Mily érdekes. A nagypofájú kijelentéseid után jobb, ha csöndben elsunnyogsz.
42564 számú hsz
"Igen, látjuk" " segghülyék lesztek"
A többes szám nyilván valami betegség nálad. Vegyél be rá valami gyógyszert!
42536 számú hsz
Nem baj, ha tudatlan vagy, csak a magas ló hülyén néz ki ilyenkor.
lopbisz
42619 számú hozzászólás
Nem tény... rólad valóban köztudott, hogy drogos vagy.
-
ManoNegra #780 Csak meg kel nézni a tegnap esti tevékenységedet, tisztán látszik hogy kizárólag kötekedni mész abba a topikba. Nem az ellenvéleménnyel van probléma, hanem azzal, ahogy előadod. A célod gondolom az, hogy bezárasd ahogy már egy másikkal a múltban sikerült elérned.
Nagyon helyes ha a házigazda teszi a dolgát, hiszen azért szavaztuk meg! -
#779 +1 -
Zenty #778 ismét támad mindenkit -
Zenty #777 Én meg szeretném, hogy Zero 7th banolják!
Az nwo fórumot rombolja a trollkodásával és sérteget mindenkit.
Sokan mint én is szeretné olvasni a témát és nem személyeskedéseket olvasni. -
Zero 7th #776 Én meg szeretném, ha elvennétek remarktól a házigazda jogot, mert alkalmatlan a feladatra. Valamiért azt hiszi, ő az anyám.
A tartalom ontopik volt teljes mértékben, még a saját szabályait is leszarja.
Ti is moderálásra érettnek tartjátok a hozzászólást? (Az alsó privátüzenet volt a hozzászólásom)
Beszélgetésünk:
remark írta, 2012. 07. 11. 19:49
Te szeded ki a személyeskedést, mert meg kell tanulnod hogy mi számít annak, és meg kell tanulnod megírni egy kommentet anélkül, hogy személyeskedsz.
Nem az érzékeny lelkemről van itt szó, hanem arról, hogy biztosítsam hogy a topikban ONTOPIK tartalmak jelennek meg.
Zero 7th írta, 2012. 07. 11. 17:35
Hát ez most rád marad, mert én ebben a pillanatban lépek le, és legfeljebb éjszaka, vagy csak holnap leszek megint. Engedélyt megadom. :P
Esetleg válaszolj rá úgy, hogy beidézed azt is, amit én írtam.
Egyem az érzékeny lelked, még vissza is fogtam magam teljesen...
remark írta, 2012. 07. 11. 17:24
Nem, köszi, kényelmesen ülök rajta.
Hogy hol a hiba? Hát a szokásos remarkos logikai bakugrások.
"Szerinted ez az aláíró felek közül ki nem érti, hogy ebből mi lesz így?"
Például az EU. Vannak tagországok, ahol ez működik. Csak hát nálunk nem, mert olyan kicsinyes, rövidlátó és kapzsi a politikai elitünk, amilyen.
Egyébként valamikor 2006ban volt valami olyasmi, hogy az EU azon értetlenkedett, hogy mi a francért csinálunk ekkora bürokratikus gépezetet az EUs pénzek kifizetése köré. Ők adták volna a pénzt, mi meg olyan szabályokat hoztunk MAGUNKNAK, hogy kurvanehéz legyen hozzájutni.
Ez az értetlenkedés konkrétan bizonyíték arra, hogy nem látták, hogy ez lesz belőle. (Vagy persze, ha már hatalmába kerített a skizofrén paranoia, akkor csak színjáték, hogy elleplezzék, hogy tudtak róla)
"Pontosan ismert mindennek a végeredménye"
Nem igaz, van, ahol el tudják költeni értelmesen is a pénzt. Lettország, például. Mi meg a görögök nem tudjuk. Ebbél meg az következik, hogy egyáltalán nem ismert PONTOSAN, mi lesz a vége ennek. Lehet ez is, meg az is.
"Tehát nem indokolt azt feltételezni, hogy az EU nem tudta, hogy mi lesz egy ilyen szerződésnek a hatása. "
Előző kettőből következik, hogy de, indokolt.
"Én erősebben fogalmazok"
Mert paranoiás vagy.
"végeredményeként borítékolható, hogy az emberek elfordulnak a nacionalizmustól"
Teljesen fals következtetés, és még csak a valóságot sem fedi. Az MSZP és az SZDSZ töketlenkedése és korrupciója miatt erősödött meg a Jobbik. Pont homlokegyenest más történt, mint amit te vizionálsz.
"hogy minket kizárólag az EU képes megmenteni önmagunktól."
Hát az tisztán látszik, hogy ha rajtunk múlik, akkor itt államcsőd lesz előbb-utóbb. Képesek vagyunk magunknak alkalmatlannál alkalmatlanabb, korruptabbnál korruptabb kormányokat választani sorban.
Nem csak az EU lenne képes minket megmenteni önmagunktól, sok más szervezet is meg tudna. Egyik sem lenne jó nekünk, de ha ránk van bízva a dolog, az sem jó, szemmel láthatólag.
Véleményem szerint az egyetlen kiút ebből a lefelé tartó spirálból a fegyveres forradalom, és az ország teljes, gyökeres átszervezése. Már ha érdekelnek valakit a politikai nézeteim. (Nyilván kutyát sem) -
remark #775 Most is csak trollkodsz. -
Lapátló #774 Szeretnék kapni egy büntetőpontot, mert a házigazda szerint én csak trollkodtam a New World Order (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1108932295) topikban! -
#773 Közel-keleti topic: Szenyor és Molni is kapott egy-egy pontot. Aztán vagy okulnak belőle, vagy nem.
Ősmagyar topic: Solt kapott egy pontot, TDantes egy figyelmeztetést. Annak helyt adok, hogy ha a Tudományosba van már megnyitva a topic, akkor a forráskérés miatt kiakadni nem kellene. Másfelől viszont TDantesnek se kellett volna direkt piszkálnia. -
szenyor Lopez #772 ó te áldott jó lélek -
#771 Nem a valaszod sebessege hanem az altalad is hasznalt jelzok nem elfogadhatoak szerintem a kulturalt forumozasnal, nem csak te vagy ludas hanem a vita masik resztvevoje is. Eddig is kellett moderacio ezert is hivtam fel a moderatorol figyelmet, mielott az alpari stilusod miatt meg tobben bele lovalnak magukat.
De ha nem lenne inged... -
remark #770 Be akarod vonni a moderátorokat egy szakmai vitába? -
remark #769 Na igen. -
szenyor Lopez #768 Ja tényleg. Most gyorsan, hogy visszaszóltam... eddig nem kellett ugye? -
TDantes #767 Be nézne valaki ide?
Solt nevű egyén folyamatosan sérteget, személyeskedik, és troll-nak nevez.
Már nem azért, de az nem troll-kodás, hogy egy tudományos topic-ban, az adott tudományos témáról merek írni, esetleg egy bizonyos állításra bizonyítékot vagy forrást merek kérni. Azt hiszem ez alapvető, elvárható dolog lenne.
A személyeskedés meg nem az.
-
#766 Kozelkelet topicba lehetne kerni kis moderalast mielott ismet elszabadulnak az indulatok? -
#765 Nincs mit. -
Freeda Krueger #764 Köszönöm! -
Freeda Krueger #763 Üdv!
Szeretnénk egy kis "takarítást" az ismerd fel a fegyvert topikban.
ismerd fel
15986 és 15994 es hozzászólások közt -
brozy #762 Kedves moderátorok!
Szeretnék érdeklődni, hogy hol lehet a fórumok beírásainak formai tartalmával kapcsolatban beszélgetni? -
brozy #761 Kedves moderátorok!
Valószínűleg a melegtől lehet, de megint eltévesztettem a vastagított betűket a http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1001838891&no=4092 beírásban. Kérekszépen egy javítást!
A másik, hogy a http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1286912293&no=1538 beírásomban eléggé el nem ítélhető módon kifakadtam egy beírás ellen. Csak már amikor elküldtem a beírást jöttem rá, hogy az a része nem tartozik oda. Inkább itt lenne a helye, vagy sehol. Hiszen ti is biztos látjátok mi folyik ott, hogyan próbálják bizonyos fórumtársak leültetni a topikokat. Ha nem tesztek semmit sem ellene, akkor annak biztosan oka van. Én meg itt beleszólnék a dolgotokba tudatlanul? Elnézést kérek érte! -
brozy #760 Köszönöm a választ. A legközelebbi sérelemnél jelezni fogok az itt megadott módon. -
#759 Nincs elnézve, de nem olvassák a moderátorok az összes témát, nem látják az összes hozzászólást varázsszemmel. Ha lehülyéznek, személyeskednek szólsz itt, és intézkednek a moderátorok:
Linkeled a topicot (NEM a hozzászólást), és beírod ide, hogy hányas hozzászólással van problémád - a moderátorok megnézik, és megfelelően díjazzák az ilyen tevékenységet. -
brozy #758 Bocsánat, csak egy gyors kérdés: Miért van itt elnézve a személyeskedés, trágárság, alázni akarás, stb. Szinte képtelenség beszélgetni. Csuklóból hülyézik az embert.
-
brozy #757 Köszönöm szépen! -
#756 Javítottam, és egy apró ajánlat a beszélgetéshez: olvasd el itt a fejlécben a lenyitható "irányelveket" :) -
brozy #755 Kedves moderátorok!
Ebben a hozzászólásban (http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1286912293&no=1459) véletlenül eltévesztettem a vastagított betű jelölését, ami szögletes zárójelek közötti b betű lenne. Én meg d betűt írtam. Így részben értelmetlenné vált a mondanivalóm. Megkérem valamelyikőtöket, hogy legyetek szívesek kijavítani. Legközelebb majd jobban figyelek!
Köszönöm! -
#754 brozy, gyanúsan álreg a stílusa és reg dátuma alapján. -
#753 Irtam is hogy nem itt hanem a kozelkelet topicban, elnezest ha felreertheto voltam -
#752 Hol jelezted? Mert itt biztos nem. -
#751 Parszor jeleztuk , igaz a forum a a stilus egyezes miatt ;) -
forrai #750 Mert néha te is válaszolsz. -
#749 És te is inkább nekiálltál személyeskedni ahelyett, hogy ide jöttél volna szólni.
Külön gratulálok sok éves fórumozó múltad ismeretében. -
#748 Eszem megáll. Egy többszörös álreg állt itten neki sírni, meg osztani az észt...
Pedig hogy tagadta is a közel-kelet topikban, hogy ő nem álreg. Röhej...
A stílusa félreismerhetetlen volt... -
#747 Mondom ismerős nekem ez a host valahonnan, utánanézek, hát nem Csige barátunk lógott vissza?