1656
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • patiang
    megint vesztettem (?!)
  • Efreet
    Továbbá felhívnám a figyelmet a privát üzenetek funkcióra - személyes levélváltást ott folytassatok.
  • patiang
    nem vagy következetes, még önmagaddal szemben sem:

"az ember akár gyengeelméjűnek is gondolhatna"---- "(Én téged nem gondollak annak"
    mind a kettő tőled!!

nem érzed a mély alányúlást???
  • Efreet
    Patiangot figyelmeztettem, kérném a többieket is, hogy ha nem tudnak az NWO alap közössége és a házigazda által elfogadott módon kommunikálni, akkor inkább ne tegyék, vagy csak az OFF altémában, az azért jött létre.

A további figyelmeztetések sorozatban emelkedő számú büntetőpontokkal járhatnak majd.
  • remark #870
    Neked is: nem gondolom gyengeelméjűnek, hanem tájékoztattam arról, hogy a kommunikációjával nem azt a hatást váltja aki az emberekből, amit kiváltani szeretne. (Te erre mondod, hogy igen, én csak burkoltan "gyengeelméjű"-zök...)

patianggal régóta folyik a vitám arról, hogy a céljait a használt módszerekkel el fogja-e érni. Leírtam hogy nem fogja, mert az alkalmazott eszközök csak a topik szétverésére jók, másokat álláspontjuk felülvizsgálatára nem fog ösztönözni. Tehát ha nem tudja magát normálisan kifejezni, akkor csak azért, hogy szétverje a topikot, ne járjon oda.

Attól, mert valamit a saját-ból linkelek, nem lesz fals dolog. Azért linkeltem azt a két hsz-t, hogy lássátok, hogy párbeszédet kezdeményeztem, amit ő rövidre zárt. Nem érdekel, hogy mivel zárta rövidre, nem ez a mondanivalóm lényege. A sértegetés egyébként is hidegen hagy. A lényeg itt az, hogy nem akar megegyezni velem. Elutasítja a kommunikációt.
  • immovable
    Sajátból hiába linkelsz ide személyeskedő dolgot, mivel az direkt off és flame topik, ahol is te kezdted a burkolt gyengeelméjűzést. Link.
  • remark #868
    Ez sokadik kérdésed ami számomra értelmezhetetlen. Milyen "ezek" és milyen "tőled, te idézted alant"? Írj hozzászólásszámot, ha valamivel kapcsolatban kérdésed van, ne az egész topikot linkeld.
  • remark #867
    Nem a "konteóddal" (véleményeddel) van a baj. Hanem azzal, hogy te mindenki mást abban a topikban hülyének nézel. Engem is hülyének nézel akkor, mikor ilyen kérdést teszel fel ITT, hogy mi a baj azzal amit írtál. Figyelmeztettelek hogy nem a topikba illő a tevékenységed és ha ezt folytatod, akkor moderátorhoz fogok fordulni. Valamint felajánlottam, hogy beszéljük meg a dolgot, erre te mit reagáltál? Hogy te engem nem csak gyengeelméjűnek gondolsz, de az is vagyok. (Én téged nem gondollak annak, csak figyelmeztettelek, hogy a kommunikációddal nem azt fejezed ki, amit ki szándékozol fejezni.)

Nem rejted véka alá, hogy hülyének nézel mindenkit aki abba a topikba irogat, többször leírtad hogy küldetésednek érzed a "hülyeség" elleni harcot, ami hülyeség erre a topikra jellemző. Mindezt olyan eszközökkel teszed, amivel pont magadat és céljaidat járatod le. De ezt már múlt hónap elején megbeszéltük, akkor ezt írtam neked privátban:

A célodat értem, nem azzal van a baj. De ami és ahogy leírásra került, az - hogy is mondjam - színvonal alatti. Már ne haragudj, de így vagy az fogalmaz, aki csak másokat akarja heccelni, vagy az - már elnézést - aki hülye.

Ezzel nem minősíteni akarlak, hanem megértetni veled, hogy mit vált ki az írásod az emberből. Gondolom belőled is hasonlókat váltanak ki mások írásai. De a megoldás nem az, hogy ironikusan és viccesen és színpadiasan visszaírsz egy bohózat költeményt, hanem az, hogy olyan stílusban kritizálod meg az irományokat, amilyen stílust követendőnek találsz. Magyarul: hülyeségre hülyeséggel hülyeség reagálni. Ezzel semmit nem érsz el, sőt, ezzel csak az ellenkezőjét éred el, mert az ember azt látja, hogy a kritikusok is csak hülyeségekkel tudnak előállni, így felesleges figyelni rájuk.

Tehát te sorozatosan azért jössz vissza a topikba, hogy keresztes hadjáratot folytass ellenünk és a topik ellen. Már nem egyszer figyelmeztettelek, leírtam aggályaimat, beszélgetést kezdeményeztem hogy akkor járjunk a végére mi lehet a megoldás. Leírtam hogy céljaiddal egyetértek, csak az eszközökkel nem, mert azoknak nincs helyük az NWO topikban. Mindig normális hangnemben fordultam hozzád, időt szánva rád, szép kerek magyar mondatokkal kifejezve álláspontomat. Válaszaidból egyértelmű lett, hogy te nem akarsz megegyezni velem, az egyetlen elfogadható dolog számodra az, ha a topik egyszerűen megszűnik.

Pedig ahogy én látom, a topik teljesen csendben és kulturáltan üzemel, mikor épp nem járnak oda a topikot ellehetetleníteni akaró - elnézést, de ki kell egyszer mondani - trollok.

És hogy a valóvilág topikkal kapcsolatos párhuzamhoz visszatérjünk: ha a valóvilág topikot moderátori segítséggel meg lehet védeni a trolloktól, akkor szeretném ha az NWO topikot is meg lehetne védeni a trolloktól a moderátorok segítségével. Hisz ez volt a kérés, hogy így járjunk el (vonjuk be a moderátorokat gond esetén) és "ne töröljünk önkényesen".
  • patiang
    ezek szerinted hova tartoznak: tőled, te idézted alant
  • patiang
    mondd már meg légyszi, hogy az én konteóm miért gagyább a többinél??
    mert ugye ti is kontóztok, nem??
  • remark #864
    Nem neked magyarázom, hanem annak kapcsán magyarázok, amit írtál:

Tudomány, technika és gazdaság folyamatosan jelen van a topikban. Azokat a kérdéseket próbáljuk ott a tudománnyal, technikával és gazdasággal kapcsolatban megbeszélni, ami máshova nem fér be. (De természetesen más témák is jelen vannak.)

Lásd: "Világgazdasági krízis" topik vs. "Gazdaság világválság". Mainstream és ami a mainstream-be nem fér bele. Azt is meg lehet nézni, hogy a kettő közül melyik témához szól hozzá több ember.

Így azt is meg lehet nézni, hogy a kettő közül melyik generál több forgalmat itt az sg-n.
  • remark #863
    Valamint azt is megkérdezném tőled, hogy miért pont az NWO topiknak akarod kitenni a szűrét? A többi, szigorúan vett tudományhoz egyáltalán nem kapcsolódó topik ellen miért nem szólalsz fel?
  • remark #862
    Tőlem átmehet a topik az általánosba. (A topiktagokkal történt egyeztetés után.) De még véletlenül se gondolom, hogy azért éri ennyi támadás jelenleg a topikot, mert az a tudományosban van. Innen kezdve nem teljesen értem, hogy mit oldana meg az áthelyezés.
  • ReszegKoldus
    Szerintem szó van a felsoroltakról ott valamilyen formában, csak nem feltétlenül arról az oldalukról, amelyikről egyesek olvasni szeretnének.
    Viszont nekik is meg van a lehetőségük más topikba menni olvasni.
  • stationx
    szerintem ki kéne tenni a tudományosból a topikot. ami ott megy sok minden csak nem tudomány, technika és gazdaság.
    mit keres ott nem is értem.
    hol a tudomány a gyíkemberes, teremtő energiás, meg rejtett zsidózós kommentekben?

43144
    43145
    43130
    43128
    43125
    41058

• remark #859
    patiang NWO topikbeli tevékenységét topikrombolásnak tartom. Hozzászólások #43188-tól.

Ezt megelőzően pár napig normális módon folyt a topikban a társalgás, a topikba járókat érdeklő témákról, patiang megjelenése óta (közel 100 üzenet) a topik oda nem illő dolgokkal van tele mind stílusban, mind témában. (Egy képet tőle kitöröltem, de itt megtekinthető.)

Kérdezem a moderátort hogy mit javasol, miként reagáljunk patiang tevékenységére?
  • immovable
    Ejnye no. Személyeskedés helyett inkább tanulj. :)
  • patiang
    de azért barátok vagyunk, ugye??
  • Interstate 95
    Visszapofázásból király vagy öcsém, legalább akkor hunyászkodnál meg amikor már felesleges erőlködni. no comment
  • patiang
    állreggel (újonc) ---te kis ártatlan
  • patiang
    IGEN: "ideje felébredni már"
  • Interstate 95
    A patiang mai műsora viszont nincs törölve, nyugodtan meg lehet nézni mennyire ok nélkül vannak ignorálva egyes emberek. De akkor majd én baszom be ide őket minden egyes alkalommal, azt kíváncsi leszek azt ki mennyire fogja preferálni. Idáig pont hogy ez volt a probléma, akkor megint legyen a linkelgetés, nekem tök 8, végül is egy immovable nyavalygása a mérvadó, hát legyen.
  • Interstate 95
    Ahogy látom most arra megy ki a játék, hogy a fő trollok szépen betámadják a topikot papírforma szerűen, és megtorlásként (valószínűleg a Hír topik és a gumiban lévő alternatívájának a zárása miatt) a három lehetőség közül az egyiket elérik az NWO topikkal kapcsolatban is. A trollok nagyon jól tudják, ha egy topikkal gond van azzal előbb vagy utóbb történik valami, mert a moderátoroknak nincs további kapacitásuk, etc, etc.

Érdekes hogy az utóbbi időben megjelent egy immovable a topikban, aki még az ég világon nem szólt hozzá ott értelmeset azon kívül, hogy többnyire személyeskedésig, rosszabb esetben anyázásig fajuló vitákat generált a topikban. Ugyan ezt csinálta a Hír topikban is anno, nem értem hogy miért nem talál már végre magának egy kibaszott nőt, hogy azzal szórakozzon most már az ágyban. Továbbá érdekes az is, hogy számos állreggel trollkodó (újonc) is megjelent a topikban újabban, ha meg a házigazda végzi a dolgát ő a köcsög ? Ne vicceljünk már egymással kérem szépen, jó lenne ha néhány ember most már végre magára találna, és nem egy kibaszott fórumon élné ki a vágyait.

Ám a kedves immovable tevékenységét meg lehet nézni a Best of SG -ben is, tök egyértelmű miért irkál az NWO-ba, értem én hogy a moderátoroknak nincs kapacitásuk felmérni a helyzetet, de akkor engedjék már meg a házigazdának hogy végezze a dolgát, mert ok nélkül pont hogy nem egy remark fog szankcionálni. Az is ordít már lassan, hogy mindig ugyanazokkal a személyekkel van a gond, ideje felébredni már.
  • Interstate 95
    A patiang nevezetű úriembert nem lehetne kibaszni most már az nwo-ból ? Hazaesik az ember egy húzós nap után, kicsit olvasgatna, beszélgetne, de nem lehet, mert egy unatkozó főgyökér nem képes magát feltalálni, és inkább mások idegeit próbálgatja. Egy kamu dumával kezdte (43188), gondolván majd jól beteszteli a társaság ítélőképességét (sikerült), majd felesleges szófosással folytatta a semmiről.
  • remark #850
    Ez most válasz arra amit kérdeztem?
  • Efreet
    Azért bennem élt egy olyan tévképzet, hogy aki tudományosnak nevezett topicokba jár, annak nem okoz megoldhatatlan problémát néhány oldalnyi szöveg értelmező olvasása.
  • Zenty
    bocsánat így akartam:

"ide bemásolok a jövőben."
  • Zenty
    Jajj ne viccelj már :D

Senki nincs csak "úgy" törölve. Ellenvéleményt nem törlök. Ez látható is a fórumon, hogy nagyon szép beszélgetések vannak a "táborok közt"

Az őstörténelem fórum sincs egyező vélemény. Rengeteg elmélet van.

Viszont senki se birja a személyeskedést, sértegetést, kötekedős trollkodást. Az ilyen volt törölve.

De ha foglalkoztok vele minden problémát esetet ide bemásolok, mielőtt bármit csinálnék.
  • remark #846
    Nem kell egyből nekem esni. () A kérdésem arra vonatkozott, hogy ha a moderátorok és az NWO topik közössége mást ítél "topikba nem illő hozzászólás"-nak, és ennek következtében az oda nem illő hsz-ek száma (offtopik, trollkodás és flame - már ami szerintünk az) annyira megnő, hogy azt a közösség zavarónak találja, akkor EZZEL a problémával lehet-e ide jönni, és van-e itt valaki akivel meg lehet beszélni a helyzetet?

Vagy erre volt az a válasz, hogy ha egymás vállát akarjuk veregetni () akkor menjünk át a saját topikokhoz?
  • Zenty
    De azt írtad, hogy nincs ellenvélemény. Akkor kell lennie egységesnek...

De szimplán nem igaz, hogy nincs ellenvélemény, vagy nem lehet mert akkor nem lenne írás az nwon csak remark egyedül...

• immovable
    Hol írtam egységes véleményt?
  • Zenty
    "m akartok ellenvéleményt akkor "

Az nwo fórumon szinte senki nem ért egyet senkivel... Akkor milyen egységes véleményről beszélsz?
  • Efreet
    Nem megy a szövegértelmezés, látom én, sokadszorra sem.

"bárki írhat a fórumra és mindenkinek privátban megirom, hogy miért volt törölve" - ez a legmókásabb, próbáltad ezt kívülállóként is, vagy csak a törlést végzőként tetszik a dolog?
  • immovable
    Olvasd el ezt még egyszer.

A törölt hozzászólást már mi sem látjuk, tehát nem tudom mi volt az, és milyen indokkal történt a törlés (képernyőfotót meg privát üzenetet meg az hamisít, aki csak szeretne, tehát ezekre nem tudunk támaszkodni).

Gondolom most is trollkodom.(?) Szerintem csak szöveget értelmezek.

De abbahagyom, nem kergetsz bele egy büntetésbe az offolással, amire szintén felhívták a figyelmünket.

Ezentúl a fentieknek megfelelően kérném a hozzászólásokat, a nyivákolást megfelelő módon díjazni fogja valamelyik moderátor.
  • Zenty
    És nincs is máshogy az őstörténelem topicban sem. A házigazda figyeli és megakadályozza a téma elterelőket, hogy a témáról nyugodtan beszégethesen az ember. Ha nagyobb a probléma kéri a moderátort.

Nincs itt semmilyen "vállon veregetés." bárki írhat a fórumra és mindenkinek privátban megirom, hogy miért volt törölve. Ha gondolod ezentúl minden törlést vagy felszólítást ide beirom a fórumra.

• remark #839
    Neked megvan, hogy mit töröltem ki. Tehetnéd azt is, hogy konkrétan leírod, hogy miért töröltem ki egy hozzászólásodat, mégsem ezt az utat választod. Tehát trollkodsz.
  • Efreet
    #816-ot esetleg elolvastad te is (és felfogtál bármit abból, amiről itt egy hete a billentyűzetet koptatjuk)?
  • remark #837
    "Ahogy azt már több helyen leírtam, a gyakorlat az, hogy a kifogásolt hozzászólást kitörléskor megküldöm az illetőnek indoklással. " - és ahogy megmondtam, ez a gyakorlat a moderáció szempontjából nem megfelelő.

Ha a topikba nem illő hozzászólásokat ide hozom nektek, akkor lesz aki foglalkozik majd velük?
  • Zenty
    Az őstörténelem topicban jelenleg egy kötekedős vita lett kivédve. ( az egész fórum felzendült miatta) Többször felszólitottam az illetőt, hogy hadja abba. De akkora probléma nem volt, hogy itt is kelljen szólni.

A fórum minősége pedig sokat változott mióta házigazda van "a forrás kéréssel." Régen nem szólt másról a fórum mint személyeskedésről és burkolt trollkodásról.

• immovable
    Konkrétumok? Te magad törlöd. Ej.

Levelezgetni nem fogok senkivel, mert nem valid a moderátorok szemében, csakúgy, mint egy printscreen. - ettől függetlenül én mentem, biztos ami biztos.

Zenty-nek meg, ha én lennék az egyetlen "renitens troll" - bizonyítsd - akkor nem az forogna a moderátorok fejében, hogy áthelyezik a topikot. Itt senki vagyok ergo csak miattam nem teszik át.

Amúgy meg ha tényleg csak egymás véleményére vagytok kíváncsiak, és nem akartok ellenvéleményt akkor arra tényleg jobb a saját fórum kategória. De mondvacsinált indokokkal eltüntetni egy ellenvéleményt, nem ide való kategória. Szerintem.