1656
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
uwu420 #954 Lehet hogy inkább törölni kéne az egész topikot, ez tényleg macerás, más formában meg értelmetlen. -
#953 A házigazdaságnak megvannak a követelményei - lásd moderálási elvek és itt a fejlécben.
Azt úgysem tudod megoldani, hogy senki semmihez ne szóljon hozzá, arra pedig ne számíts, hogy a moderátorok állandóan ugráljanak törölgetni.
Ha ekkora szigort szeretnél az elejétől fogva, átrakhatjuk a Saját témák közé, ott házigazda leszel a kezdetektől. -
uwu420 #952 Ha kaphatnék ott házigazda jogot, törölgetném én ami nem oda való. -
uwu420 #951 Nyitottam egy topikot Az emberi ostobaság mélységei néven, és kapásból szeretném törölni ezt meg ezt (#2,#4 hsz.) hogy következetes maradjak. Elég hülyén néz ki ha így kezdődik. -
MaRee #950 NWO topikban Zero 7th....... Stílus... -
Zero 7th #949 Szép módszer egy vita lezárására, de nem úszod meg ennyivel, hogy idejössz segget nyalni. -
sublimaze #948 update:
"Telibeszarom. Ez a 420-adik regem, és nem érdekel a lelki világod."
Ezek szerint nem most kezdődtek vele a problémák szóval csípőből tiltani kéne. -.- -
sublimaze #947 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1362741297
uwu420 #52
Meg úgy általában is érdemes elolvasni, hogy milyen hangnemben kommunikál. Talán nekem is kijár a bünti pont, de ezt a jómadarat nem ártana elhallgattatni. -
High end PC #946 reklám, a regje is a termék neve, mehet a ban is. -
#945 Reklám. #5456
Egyre több topikot szemetel össze. -
hihy #944 ManoNegra! Te belém vagy zúgva?????
Küldjek magamról fényképet???
Inkább az ő általa, vagy netán az én általam adott kérdésekre válaszolj, s ne vakolj. Ne akarj (szabad)kőműves lenni.
NE feledd: ha kapok, adok:))
Ennyi:) -
ManoNegra #943 Az a hozzászólása is ékes példája, hogy kötekedni jár oda, dehát troll a trollnak nem vájja ki a szemét...
Amúgy meg nem tökmindegy? Úgy sem csinálnak semmit. -
hihy #942 Én is kaptam már pár figyelmeztetést egyesek akaratából, pedig nem érzem magam trollnak. -
hihy #941 Szerintem nem trollabb, mint mások, csak másképp fejezi ki magát.
pl -
MaRee #940 Hahó. -
MaRee #939 Ebben a topikban kéretik Fehercsoki fórumozó folyamatos trollkodásának megfékezése. -
#938 Üdv!
Szelektív hulladékgyűjtés topik szerintem inkább ebbe a fórumrészbe tartozna, és pls a címet is javítsátok, köszi -
#937 Obama a fegyveres erőszak ellen 77,79hsz.
79hsz
Személyeskedő, sértegető, troll. -
#936 ambrus az anyád koporsóját teleöntöm gecivel te kocsicsőkar hogy anyád baszott volna földhöz miután világra szart okádék -
ManoNegra #935 Üdv az uraknak. Fehércsokit nem lehetne figyelmeztetni, hogy feleslegesen ne trollkodjon ebben a topikban?
Példának elég talán a 332, 334, 336-os hozzászólása. -
Archenemy #934 Külön a hírek fórumának moderációját nem találtam, úgyhogy ide írom.
Tudományos hírek fóruma - Valamit talált a Curiosity
pl:
407
441
1-2 káromkodásért még nem szólnék, de ezek sorozatban
-
TokraFan #933 Az alábbi fórumba linkeltem egy képet, de véletlenül túl nagy lett. Kéretik leszedni, vagy méretezni. Köszönöm.
http://www.sg.hu/cikkek/93561/valamit_talalt_a_curiosity -
hihy #932 NE!
Inkább többször elolvasom az eredetit. -
#931 Elismételjem a #928-ban megfogalmazottakat? -
hihy #930 Köszönöm, hogy direkte engem emeltél ki, de ha megtennéd azt, hogy elolvasod mit írok az NWO témában, akkor rájönnél, hogy én csak kifejtem a véleményem. Az erre való reagálások késztetnek rá, hogy ne tartsam oda a másik orcámat is.
Persze, hogy elolvasnád csak képletes volt.
Köszönöm figyelmedet. -
#929 Na ez az! Akkor miért is kéne elhinni, hogy amit írsz az igaz? Pláne annak tükrében, hogy szerinted az egész topik egy kalap kaki és be kellene zárni. Amúgy meg tudod ki szokott ilyeneket leírni? Ambrus. -
#928 Patiangnak/Hihy-nek és a többiek: kéretik mélységes csendben maradni, vagy egyszer tényleg megunom az egész társaságot, és mindannyiotokat kirakom a fenébe.
Ha nem tudtok normális szinten fórumozni, akkor intézzétek privátban, galampostával, füstjelekkel, akárhogyan - de ne itt! -
hihy #927 Neked is szerencséd:)) -
Interstate 95 #926 Az a szerencséje pár embernek hogy nem vagyok az, mert a ban ott fityegne pár adatlapon. Az ambrus / kocsis regeket is trollkodásért bannolják már évek óta, néhány gumiszoba monkey mitől különb tőle ? Nekik, neked szabad ? -
#925 Azt nem írhatta, hogy ha még egy ilyen, akkor elvisznek a földönkívüliek.. azt ő is érzi, hogy azon még jobban nevetnék :D -
hihy #924 Ja, hogy te modi vagy? -
Interstate 95 #923 Kedves patiang, egyszer már ignorálva lettél a topikból, ezzel a nickedel is ignorálva leszel, meg a huszonakárhanyadikal is ignorálva leszel. -
hihy #922 Olyan kis bátortalanka vagy.:)) -
hihy #921 Nem sikerült a kérésem.
Ezt kérném törölni: link
Köszi! -
ManoNegra #920 Nekem nem kell segítség, kösz. Ha szükségét érzem, majd szólok magam... -
hihy #919 Nagyon szépen kérem a modit, hogy törölje: #46686
ManoNegra-nak segítek
Köszönöm!! -
#918 ejha! ez aztán az indok.
egyébként ha valami "szabadabb gondolkodású" modi benézne oda lehet bezárná az egész bandát (végre) úgyhogy csak óvatosan ezekkel a kijelentésekkel.
-
#917 Miből tudod, hogy az életkorom valós?
Szerinted hány embernek van itt fiktív adatlap, személyisége? -
#916 Ja és, hogy nem miért is nem hiszünk Neked?
"Szóval olyan 50 évvel ezelőtt késő este sétáltam az utcán"
Életkor: 18-25 között. Van még kérdés? -
#915 Miért is? Mert Neked nem tetszik? Ez egy fórum oldal tudod. Ahova mindenféle témában lehet topicot nyitni. Olyan témában is mint pl: a melyik számra gondoltam vagy a műanyag. Ha nem tetszik a topic ne olvasd. Senki sem kötelezett rá, hogy ezt tedd, viszont eléggé bunkó dolog trollkodni mások topicjában, ráadásul még ha te jó poénnak tartod valószínű, hogy az oda beírók nem. Ha meg ennyire unatkozol akkor csinálj mást.