1656
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • hundredeyes
    igaza van
  • Koppixer
    Kik vagyunk? #476
  • hihy
    Ja, és ha attól tudsz egy jó recskát nyomatni: patiang vagyok
    Így megfelel???
  • hihy
    "ugye patiang (hihy)"-----mikor láttál engem a gumiban??
  • [NST]Cifu
    Csak hogy (ismét) felemlegessük a történteket...

Anno domini, úgy jó öt, vagy már talán hat éve én voltam az, aki kiállt az NWO topic mellett, a bezárás ellen és cserébe azt kértem, hogy politika nix, személyeskedés nix. Hogy-hogynem, azóta is e kettő miatt kell a topicot folyamatosan szemmel tartani, és már bőven megértem Pheel-t, anno miért akarta bezárni...

Vissza lehet olvasni ebben a modi topicban, kb. a hozzászólások fele az NWO topicról (és jelentős része a féltestvér Közel-keleti topicról), vagy az ott történtek körül forog.

Szerinted miért lebeg akkor a pallos a topic felett? Csak nem azért, mert állandóan az NWO topic körül áll a báll, és hiába kérnek, könyörögnek a modik, hogy tessék kultúráltan fórumozni, képtelenek rá a népek? Mi a csodálkozás oka akkor? Remark kérte, hogy adjunk egy esélyt a topicnak, ha rendet tud tartani, akkor nem lesz bezárva. De azt ugyan már senki se várja el, hogy ismét csak az NWO topic fölött álljon egy moderátor, és közben két egymás iránt teljesen megértést nélkülöző tábor között próbáljon rendet tartani.
  • Bronx South
    Nem válogatta meg a szavait, attól függetlenül igaza van. Az NWO topik bezárására való erőfeszítések ráadásul nem most kezdődtek, konkrétan a Hír topik bezárásával egyidős, vagy még régebbi történet. Csak aki szemet akar hunyni felette az nem látja, hogy az olyan főtrollok mint az Immovable, UWU, Zero 7th, patiang, stb, járkálnak oda be bomlasztani az álregeikkel. Nomeg a gumiszobába járnak toborozni, ugye patiang (hihy) ?
  • Strahd_
    Megint elgurult par ember gyogyszere a kozel kelet topicban, egy kis rendrakast lehetne kerni?
    Pl
    http://m.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1199870332&no=10412

De lehetne meg sorolni
  • qtab986
    Haditechnika topik
    Ma még ezt se tudom elsőre linkelni.
  • qtab986
    Haditechnika topik #61859 kommentjét kérném törölni. Nem azt a videót akartam beágyazni.
  • hihy
    ha van hozzá elég eszed, akkor tegyed
  • Bronx South
    Téged sem ártana kibannolni már, a folyamatos trollkodásaid végett.
  • hihy
    Hát igen, a fórumosok nem vigyázTEK.
  • Efreet
    Köszönöm a jelentkezést!
  • remark #981
    Hétvégén programom volt, nem tudtam a topikra figyelni. Beszéljünk arról valamilyen formában, hogy mi legyen. A bezárást jogosnak tartom, de azért kár lenne a topikért egy ilyen "apró hiba" miatt.
  • trident
    Off. Sáros vagyok. Úgy gondoltam elég ha "óvatosan" fogalmazok és spoiler mögé teszem. A többit majd máshol. On.
  • [NST]Cifu
    Remélhetőleg így legalább a trollok rájönnek, hogy merről is süt a nap... :)
  • ReszegKoldus
    Akkor úgy tűnik meg kell várni, amíg az SG üzemeltetőjének a rendőrségre kell mennie a trollok és a személyeskedő hozzászólások miatt is.

Ez a kemény, egyik nap még a trollok rinyálnak a hozzászólásaik (jogos) törlése miatt, másik nap meg bezárják a topikot hozzászólások nem törlése miatt. :)
  • [NST]Cifu
    Te most vagy ennyire tudatlan vagy, vagy ennyire ostoba, esetleg mindkettő, már elnézést.

Hajdanában-danában volt egy politikai fórumcsoport az SG-n, ottan volt pár bejegyzés, ami kivert pár biztosítékot. Ezek miatt az SG üzemeltetőjének a rendőrségen kellett dekkolnia nem kevés időt, hogy válaszoljon olyan kérdésekre, amik úgy anblokk nem különösebben a kedvenc témái közé tartoznak. Így ezek után az SG-n a politika nem kívánt téma lett. Pont.

Ennyit az olyan laikus megjegyzésekre, hogy nem a fórum üzemeltetőjének felelőssége az, hogy a fórumban miről megy a vita.

Ha nem tetszik, mész máshova. Ha sokat pattogsz még miatta, én raklak ki a fórumról. A következő kérdéseidet ezeket észben tartva tedd fel...
  • Efreet
    Lehet róla beszélgetni. Máshol. Itt nem, mert főszerkesztői döntés alapján a politizálás tiltott a fórumon, van ezer másik fórum, ahol lehet.

Ha érdekelnek az okok olvasd vissza az elmúlt ~6-8 év moderátori topicjait itt és az általánosban. Emellett fogadd el, hogy így van, és hidd el, hogy nincs sok kedvünk tizensokadszor ugyanazt végigbeszélgetni.
  • Katalizátor
    Az oké, de MERRE?

Erre a kérdésre azt hiszem választ még nem kaptunk.
    Mi a cégpolitikátok?
    Miért nem lehet a politikáról vitázni? Ezek kommentek, nem a ti felelősségetek. Néha bejön ide pár radikális, aki 100 kommenten keresztül tolja a náci dolgait, akkor oké, de ha simán politikai vita zajlik, esetleg karikatúra van, az miért probléma?
    A politika ma elég keményen a társadalom alappillére, mindenkinek van véleménye, miért ne lehetne erről beszélgetni?
    A kommentelők véleménye, nem a ti véleményetek! Nem muszáj mindent moderálnotok!
  • [NST]Cifu
    Még mindig ott tartunk, hogy egyeseknek nehéz elfogadni, hogy ez egy moderált fórum?
  • Zenty
    "amit csinálnak, vagy szólt itt a moderátoroknak és a házigazdának, hogy valami olyasmi folyik, ami nem való oda. Sőt."

Ez így igaz a vélemény szerint.
    Ebben az esetben hiba történt, de ha megnézed a fórum történetét régóta nem volt már semmi ilyen "gigszer" és az emberek azért már elszoktak az egésztől mert alapból nem téma a fórumon az ilyesmi.
    Én például személy szerint észre sem vettem a téma súlyát mert a politikát egyfajta nemzetközi témaként gondolom alapból.

A közösségen belül pedig elterjedt egy szokás, hogy nem szólunk bele a másik ügyeibe.
    Részben azért mert tiszteletben tartjuk az egyénnyi véleményeket és úgy gondoljuk mindenki tudja az írásának a súlyát. Más térről régebben megrótták a közösséget ( nem akarok neveket mondani) hogy az nwo topicból miért szaladgálnak "állandóan" a moderátorokhoz az emberek, és ha még is akkor sokszor nem értek rá gyorsan reagálni az eseményekre a moderátorok stb.
    Ezért az emberek leszoktak az ide járásról és ennek hatásaként a közösségen belül elterjedt az a szokás, hogy senki sem jön gyakran ide, és inkább a házigazdával rendezik le, ami gyorsan és jól működik csak most egy kis hiba történt a gépezetben.

"Remarkkal meg fogom beszélni a dolgot"

Biztosan lesz megoldás és mindent meg lehet beszélni.

"addig ott van a fél éve működő külső fórum, többek között erre lett kitalálva"

Rendben, átmenetileg kibírjuk :D

Köszönöm a választ és szia.

• Efreet
    Úgy vélem minden régebbi topiclakó tisztában volt azzal, hogy mik a szabályok (nem véletlenül van felírva a fejlécbe), hogy milyen ultimátum alatt áll a topic, és sokszor mennyire közel állt a bezáráshoz.
    Tegnap délután óta senki, semmilyen módon nem figyelmeztette a politizálókat, hogy nem igazán helyes az, amit csinálnak, vagy szólt itt a moderátoroknak és a házigazdának, hogy valami olyasmi folyik, ami nem való oda. Sőt.

Remarkkal meg fogom beszélni a dolgot, addig ott van a fél éve működő külső fórum, többek között erre lett kitalálva - ott nem léteznek az SG fórum szabályai.
  • Zenty
    Megkérdezhetném, hogy az nwo topic átmenetileg lett bezárva vagy teljesen?

Az nwo házigazda nincs itt és semmi fajta figyelmeztetés sem volt a bezárás előtt.
    Számomra sok újonc ember is írt a fórumra, akik lehet nem ismerik annyira a szabályokat még.
    Ez ugye a topic forgalmából is alapnak számít az újoncok, és ezért szerintem tolerálható, hogy olykor az újoncok elvihetik a fórumot offba, de ezért vannak a moderátorok és a házigazda, hogy ezt kontrollálják.
    Ha egy külföldi nem vesz bkv jegyet és a metróra száll nem agyonlövéssel szokták büntetni ( nem zárják be a topicját) hogy érthető legyen a hasonlat...
    Én személy szerint ezért is eltulozotnak tartom az azonnali bezárást. Pláne, hogy nem egy kis forgalmú topicról beszélünk ami most lett nyitva... és a házigazda sem volt itt, hogy tudjon intézkedni. Esélye sem volt rá.

Én bízok abban, hogy nem (negativ) érzelmi fellángolás fog dönteni ebben a helyzetben.
    Tudom, hogy egyes embereknek nem tetszik a fórum de ilyet nem érzelmi alapon kell dönteni, mert ez a visszájára sülhet el a közösség és az egész oldal szempontjából.
    Sok moderátor itt racionális, emberséges ( közösség párti) és igazságosabb döntéseket szoktak hozni.
    Én ezért meg is lepődtem a hirtelen záráson ( nem is emlékszek ilyen esetre itt). Pont ezért én úgy érzem megoldás fog születni.

Köszönöm, hogy elolvastátok és szép napot ;)
  • hihy
    Kérem szépen törölni az NWO #58188 hsz-emet.
    Köszönöm!!
  • Freeda Krueger
    Üdv!
    Második világhború topikból a 8402 es hozzászólásomat kérném törölni,ha lehet.
  • Retsu
    "Van valami a szélhámosság ellen?" topik 17. hsz.
  • Retsu
    bár az ilyen idióták nélkül nem is lenne miről beszélni
    Válasz 'Retsu' üzenetére (#16)
  • [NST]Cifu
    Ha ilyesmiért is törölni akarnánk, mert "csak" megerősít egy korábbit, kb. a hozzászólások 2/3-át, vagy talán még többet is törölhetnénk ezzel a lendülettel. Nincs semmi gond azzal a hsz.-el.
  • qtab986
    Komment tartalma ismétlés, és fogalmazása gyenge.
  • [NST]Cifu
    Miért lenne felesleges? :D
  • qtab986
    Haditechnikai Topik #60978 hozzászólást töröltetném. Teljesen felesleges. Köszönet!
  • kocsisambrus
    --
  • Dj Faustus #961
    Csokonai topik, #28, #29, #30-as hozzászólásban Dolenci fórumozókollegának elgurult a gyógyszere...
  • Desiderata #960
    106. töröljétek pls.
  • fonak
    Lásd Milyen faj? [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1247075962&no=175]#175[/URL]

Higgs és a tehetetlenség [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1308035863&no=617]#617[/URL]

De úgy látom jó pár topicba beleszemetelt.
  • fonak
    azénházam user hozzászólásait kérném törölni (spam)
  • uwu420
    Az NWO topik #54988 hsz-ét kérném törölni.
    (rossz a link)
  • immovable
    ITT 54532 zsidózás, személyeskedés. politika egy hsz-ba zsúfolva.
  • Dzsini
    Hát igen, a válaszlehetőség nélküli beszólogatást nem lehet egyszerűen megoldani.