Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bűzös Bohóc
ambrus az anyád koporsóját teleöntöm gecivel te kocsicsõkar hogy anyád baszott volna földhöz miután világra szart okádék

Üdv az uraknak. Fehércsokit nem lehetne figyelmeztetni, hogy feleslegesen ne trollkodjon ebben a topikban?

Példának elég talán a 332, 334, 336-os hozzászólása.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Külön a hírek fórumának moderációját nem találtam, úgyhogy ide írom.

Tudományos hírek fóruma - Valamit talált a Curiosity

pl:

407

441

1-2 káromkodásért még nem szólnék, de ezek sorozatban
Az alábbi fórumba linkeltem egy képet, de véletlenül túl nagy lett. Kéretik leszedni, vagy méretezni. Köszönöm.

http://www.sg.hu/cikkek/93561/valamit_talalt_a_curiosity
NE!

Inkább többször elolvasom az eredetit.

[NST]Cifu
Elismételjem a #928-ban megfogalmazottakat?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Köszönöm, hogy direkte engem emeltél ki, de ha megtennéd azt, hogy elolvasod mit írok az NWO témában, akkor rájönnél, hogy én csak kifejtem a véleményem. Az erre való reagálások késztetnek rá, hogy ne tartsam oda a másik orcámat is.
Persze, hogy elolvasnád csak képletes volt.
Köszönöm figyelmedet.

Pluskast
Na ez az! Akkor miért is kéne elhinni, hogy amit írsz az igaz? Pláne annak tükrében, hogy szerinted az egész topik egy kalap kaki és be kellene zárni. Amúgy meg tudod ki szokott ilyeneket leírni? Ambrus.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

[NST]Cifu
Patiangnak/Hihy-nek és a többiek: kéretik mélységes csendben maradni, vagy egyszer tényleg megunom az egész társaságot, és mindannyiotokat kirakom a fenébe.

Ha nem tudtok normális szinten fórumozni, akkor intézzétek privátban, galampostával, füstjelekkel, akárhogyan - de ne itt!

Neked is szerencséd😊)

Az a szerencséje pár embernek hogy nem vagyok az, mert a ban ott fityegne pár adatlapon. Az ambrus / kocsis regeket is trollkodásért bannolják már évek óta, néhány gumiszoba monkey mitõl különb tõle ? Nekik, neked szabad ?

matyi0323
Azt nem írhatta, hogy ha még egy ilyen, akkor elvisznek a földönkívüliek.. azt õ is érzi, hogy azon még jobban nevetnék 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Ja, hogy te modi vagy?

Kedves patiang, egyszer már ignorálva lettél a topikból, ezzel a nickedel is ignorálva leszel, meg a huszonakárhanyadikal is ignorálva leszel. <#levele>

Olyan kis bátortalanka vagy.😊)

Nem sikerült a kérésem.

Ezt kérném törölni: link

Köszi!

Nekem nem kell segítség, kösz. Ha szükségét érzem, majd szólok magam...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Nagyon szépen kérem a modit, hogy törölje: #46686

ManoNegra-nak segítek

Köszönöm!!

Frosty01
ejha! ez aztán az indok.

egyébként ha valami "szabadabb gondolkodású" modi benézne oda lehet bezárná az egész bandát (végre) úgyhogy csak óvatosan ezekkel a kijelentésekkel.

<#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

matyi0323
Mibõl tudod, hogy az életkorom valós?

Szerinted hány embernek van itt fiktív adatlap, személyisége?

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Pluskast
Ja és, hogy nem miért is nem hiszünk Neked?

"Szóval olyan 50 évvel ezelõtt késõ este sétáltam az utcán"

Életkor: 18-25 között. Van még kérdés?

Pluskast
Miért is? Mert Neked nem tetszik? Ez egy fórum oldal tudod. Ahova mindenféle témában lehet topicot nyitni. Olyan témában is mint pl: a melyik számra gondoltam vagy a mûanyag. Ha nem tetszik a topic ne olvasd. Senki sem kötelezett rá, hogy ezt tedd, viszont eléggé bunkó dolog trollkodni mások topicjában, ráadásul még ha te jó poénnak tartod valószínû, hogy az oda beírók nem. Ha meg ennyire unatkozol akkor csinálj mást.

Hol trollkodok?
Mert nem értek veled egyet?

Azért, mert talán hülyeséget mond?
Kérlek nézz már meg egy-két õshonos hozzászólást😊)

matyi0323
Mert nem hisztek nekem, akkor már egybõl troll vagyok?
Na de kérem..
Az egész nwo-t kéne inkább megszüntetni 😄

Pluskast
Ezt a matyi0323 gyereket tényleg ki kellene tiltani az NWO-ból mert csak a vak nem látja, hogy mekkora egy troll.

ReszegKoldus
Hehe, ha ilyen egyszerû lenne már többek közt egy valóságsós topik se lenne 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

FrezeR nem trollkodik.

További trollok: FrezeR, Novotsik, hihy

Valamelyik moderátor benézhetne most már végre a topikba, mert szánalmas ami ott megy.

Itt egy újabb (#46510 -tõl #ÿ46542 -ig) jelentkezõ.

ReszegKoldus
Nem az a gond, hanem a módszer.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Téged az miért zavar, ha nem ugyanazt a hangszert fújják?

Büdös Bohóc
az a baj, hogy ti meg kiszivárogtok onnan

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Egy két troll megint megkezdte a beszivárgását az NWO topikba, azt a hülyeségeikkel (#46488 és #ÿ46509 -es hsz) próbálják feszíteni a hangulatot.

immovable
ITT 7734 politika
[NST]Cifu
Megnyitva, bár sok reményt nem fûzök hozzá.

Pluskast
Cifu egy kérdés. A Közel - Keleti totyik végleg be lesz zárva? Csak mert elvileg ideiglenesen csuktad be de már elég sok idõ eltelt😊

Ne félj. Az NWO vasbeton.

Ja, és ezt is mondtad.

Walk the Talk.

NWO topik 45482, 45481, 45479 és 45478 - stílus, topikrombolás

NWO topik #45476 és #45477.
Kérem a két hozzászólás törlését is.

uwu flémel ...ni próbál, és még a zs betûs szót is a szájára vette.

topik

hsz: #45359

[NST]Cifu
A flémhez legalább két ember kell. Egy ember nem tud flémelni...

Ja értem. Ha érveket gyûjtök egy gondolatmenethez, az flém... elég érdekes kettõs mércéd van.
Ha már flém, akkor nézd meg a 7658-at és a 7662-t, ugyanis azokban totál témához nem illõ szöveg van. Na az flém. Én egy elméletet próbáltam beállítani úgy, hogy gondolkodjunk el rajta. De ha ez tilos (a topic bezárása erre enged következtetni), akkor természetesen nem erõltetem. Direkt nem ragadtattam el magam -nem úgy, mint mások!!!- és a téma mentén írtam a gondolataimat. Nyugodtan olvasd végig az oldalt és tedd a szívedre a kezed, miközben kimondod, hogy ki flémelt.

[NST]Cifu
#7654, #7663, #7673, #7674

Így elsõre...

Magyarázd meg légyszíves, hogy hol flémeltem! Melyik hozzászólásom nem szólt a témáról és melyik volt személyeskedõ! Hol nem kerestem bizonyítékot és érveltem! Ha végigolvasod a leírtakat, kapásból láthatod, hogy ki flémelt.

[NST]Cifu
Gratulálok minden résztvevõnek...
A Közel-keleti topicot egy idõre bezárom, a továbbiakat priviben intézzétek.

Hozzászólás száma: 7670 Ismét közel-keleti konfliktusok topic.

Hozzászólás száma: 7632 Ismét közel-keleti konfliktusok topic.