1656
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Piszke01
    "én meg a saját eszközeimmel igyekeztem elérni, hogy ne itt legyen"

Izzadságszagú magyarázkodás. Ahogy én látom, te mindenkibe belekötsz, mindenkit szeretnél innen elüldözni. Mindenkit. De ha ennyire egyedül szeretnél maradni, miért nem mész ki a természetbe és ülsz le a fűbe egyedül?
  • Nulla7
    Nem kifejezetten izgat a dolog. Gondolod, nem találtam volna magamnak kevésbé feltűnő nicket?

Eleve azért kaptam bannt, mert egy nyilvánvaló, magyar net-szerte ismert trollt a modik nem vágtak ki, én meg a saját eszközeimmel igyekeztem elérni, hogy ne itt legyen. Erre a troll bemószerolt, hogy hogyan beszélek én vele, és kaptam egy bannt.

Ilyen csodálatos helyzetértékelésre én csak annyit tudok reagálni, hogy nyasgem.
  • Piszke01
    "hogy ha a kedves kollegina ekkora nagy szakértője az internetes közösségeknek, meg az abba befogadásnak/kivetésnek, akkor feltűnt-e már neki a csodás éleslátásával,"

Ez is zaklatás. Persze emiatt nem kell téged kitiltani, hiszen a: varietas delectat.
  • Dzsini
    Csak csendben mondom, hogy a büntetés elkerülése egy másik regisztrációval - ha meglátja egy moderátor - azonnali kitiltást jelent. Nem azért járnak a pontok, hogy tetszés szerinti másik felhasználóval folytasd.

Úgyhogy csak vigyázva, nehogy valaki észrevegye.
  • Nulla7
    Egyébként ha már itt tartunk, az a bizonyos "zaklatás" az _egyetlen_ üzenet volt. És csak annyit kérdeztem benne, hogy ha a kedves kollegina ekkora nagy szakértője az internetes közösségeknek, meg az abba befogadásnak/kivetésnek, akkor feltűnt-e már neki a csodás éleslátásával, hogy innen ő kivetődött, de nagyon hamar és nagyon durván?
  • Nulla7
    Ezt kikérem magamnak! Engem mindig az a szándék vezérel, hogy legalább egy kis tudást verjek valahogy a hülyék fejébe. Plusz a bámészkodók szórakoztatása is célom.

Ez gonosz dolog, tényleg?!
  • MalusDarkBlade
    Zeroról, sok minden elmondható, de hogy jó szándékú, az nem. Szóval nincs hiba.
  • Katalizátor
    Jószéndékú ember nem privátozik Veled! Vagy én vagyok túl gonosz!
  • Piszke01
    Köszönöm.
  • Piszke01
    Na persze... meg ezzel együtt kizárnám az összes jó szándékú embert,
    egy-két magáról megfeledkezett fika-nick miatt.
  • Dzsini
    Megnyitod egy üzenetét, és az üzenet alján a lehetőségek között találsz egy "letilt" feliratút. Ez letiltja a feladót, így nem tud több üzenetet küldeni.
  • hihy
    Te kis buta.
    NE OLVASD EL!!!!
  • Piszke01
    T. Módi!

Hogyan lehet megakadályozni, hogy -Zero 7th- nick a fórum privát üzenetküldő rendszerén keresztül zaklasson?

A nők nem szeretik a bólogató kiskutyákat és az ordítozó majmokat,
    szeretik, ha mellettük csendesen egy tigris lépeget.

Köszönettel: Piszke01
  • hihy
    "szerverek eltárolják a jelszót,"

Te nem egy bot vagy??
    Másképp: elfelejti a jelszót, mielőtt kitalálja
  • Dzsini
    Látod még azt sem sikerült értelmezned, ami a fejlécbe van írva - hol látsz benne "kételkedés" szót? És hol beszél ott bárki hülyékről?
  • mikike
    :(
    ez csak a képzeletedben lehetséges
    a valóságban a hibátlan számítógépes szerverek eltárolják a jelszót, és elküldi a regisztrált emilcímre

és a tudomány sosem téved, mert bizonyítékokon alapszik, ezért is írták bele a fejlécbe, hogy csak a hülyék kételkednek benne **
  • hihy
    "Az a legjobb, mielőtt kitalálja az új jelszót, még azelőtt elfelejti."

Kevés ész kell, és tuti az eredmény!!
  • mikike
    csakhogy az ilyen hibátlan fórumokon, amit felsőbbrendű értelmiségi programozók TERVEZTEK meg, itt van olyan lehetőség, hogy elfelejtett jelszó elküldése **
    ez nem holmi ócska, élő szervezet, ami pusztán véletlenül jött létre, és tele van hibával, alig működik :p
  • hihy
    "Megváltoztatod a jelszavad valami véletlenszerűre amit utána elfelejtesz."
    Óriási

Az a legjobb, mielőtt kitalálja az új jelszót, még azelőtt elfelejti.
  • Akficfucker
    Mást se tudnak, csak feleslegesen tépni a szájukat, de mondani semmit. Elég megnézni a moderálási elvek menüt, hány embert tesznek ki jogtalanul,indokolatlanul.
  • mikike
    tetszik, hogy a moderátorok már a topik mottójában vállalják melyik oldalhoz tartoznak
    de egyszerűbb lett volna kiírni, hogy:
    "A tudományban csak a hülyék kételkednek"
  • Piszke01
    Rendben. Köszönöm.
  • Dzsini
    Az első szóval válaszoltam a kérdésedre (megismétlem: "Létezik."), utána pedig felsoroltam a lehetőségeidet, segítségképpen, a további kérdéseket megelőzendő.
  • Piszke01
    Felesleges fecsegés, nem ezt kérdeztem! :(
  • Dzsini
    Létezik. Ha már nem kívánod használni a regisztrációdat, akkor ne használd. Kijelentkezel, és nem jelentkezel be többet.

További lépések:
    - Törlöd a könyvjelzők közül az oldalt.
    - Letiltod a böngészőben (routeren, stb.) az sg.hu domaint.
    - Megváltoztatod a jelszavad valami véletlenszerűre amit utána elfelejtesz.
    - Megváltoztatod az emailcímedet is valami olyanra, ahova többet emlékeztetőt se tudsz kérni.
  • Piszke01
    Nem találok kiregelési lehetőséget az SG fórumaiból? Létezik, hogy nincs?
  • Piszke01
    Égi jel:)

http://www.youtube.com/watch?v=r7RMcMXpa88
  • Piszke01
    Találgatási opció vége. :)
    Kihirdetem az éjszakát! Jó éjt!
  • hihy

punciképet!!!!
  • hihy
    Igazad van!
    De a nők nem abban titokzatosak, hogy nehéz legyen eldöntenem, hogy fiú-e avagy pedig lány.
  • mikike
    bizonyítsd **
  • Piszke01
    hihy!
    Ez a magyarázat sántít. :)
    Minden nő titokzatos. Na jó reggelt !:DDD
  • hihy
    De, ha etetsz bennünket, hogy csajszi vagy, akkor éld át amit egy lány érez, még akkor is. Tudod mikor?
  • hihy
    Én is neked Kelllemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, és sok locsolót!!!
  • hihy
    A pöcskalap magyarul faszkalap, és ezt nemtől függetlenül osztogatják.

Ha pedig leányzó vagy(?!), az miért olyan titokzatos, hogy titkolod.
    Neme: ismeretlen

"Sajnálom,de mi a fenétől hiszik azt, hogy férfi vagyok?"----mégegyszer: neme ismeretlen
    Érted valóban(?!) kislány?
  • Katalizátor
    No csak kibújt a szög a zsákból!
  • Piszke01
    Bocs Modi!
    Sajnálom,de mi a fenétől hiszik azt, hogy férfi vagyok?
  • Piszke01
    Csak keményen !:)

"Piszke01 egy narcisztikus pöcskalap. Detto mint mikike.
    Különbség annyi, hogy ez a pöcs többet tud büfögni kettő szónál."

Alaposan mellényúltál ! Letegeznélek, Te mikropöcs!:)
    Semmiféle pöccsel nem rendelkezem, a te fejed van tele vele.
    Kalapom pom-pom, nincs f@xkalapom, érd be ennyivel. :)
  • Piszke01
    Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok valamennyi SG.moderátornak,
    a fórumtagoknak és az itt olvasó kedves felebarátaimnak.

Üdvözlettel: Piszke01
  • ManoNegra
    Sejtettem hogy az origós gyerek vagy. Már a múltkori nickeden sem jött be hogy mindenkit oktatni akartál, miből gondoltad hogy ezzel több sikered lesz?