Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qtab986
Haditechnika topik #61859 kommentjét kérném törölni. Nem azt a videót akartam beágyazni.

ha van hozzá elég eszed, akkor tegyed <#bohoc>

Bronx South
Téged sem ártana kibannolni már, a folyamatos trollkodásaid végett.

Hát igen, a fórumosok nem vigyázTEK.

Efreet
Köszönöm a jelentkezést! <#eljen>

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Hétvégén programom volt, nem tudtam a topikra figyelni. Beszéljünk arról valamilyen formában, hogy mi legyen. A bezárást jogosnak tartom, de azért kár lenne a topikért egy ilyen "apró hiba" miatt.

trident
Off. Sáros vagyok. Úgy gondoltam elég ha "óvatosan" fogalmazok és spoiler mögé teszem. A többit majd máshol. On.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

[NST]Cifu
Remélhetõleg így legalább a trollok rájönnek, hogy merrõl is süt a nap... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ReszegKoldus
Akkor úgy tûnik meg kell várni, amíg az SG üzemeltetõjének a rendõrségre kell mennie a trollok és a személyeskedõ hozzászólások miatt is. <#beka3>

Ez a kemény, egyik nap még a trollok rinyálnak a hozzászólásaik (jogos) törlése miatt, másik nap meg bezárják a topikot hozzászólások nem törlése miatt. 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

[NST]Cifu
Te most vagy ennyire tudatlan vagy, vagy ennyire ostoba, esetleg mindkettõ, már elnézést.

Hajdanában-danában volt egy politikai fórumcsoport az SG-n, ottan volt pár bejegyzés, ami kivert pár biztosítékot. Ezek miatt az SG üzemeltetõjének a rendõrségen kellett dekkolnia nem kevés idõt, hogy válaszoljon olyan kérdésekre, amik úgy anblokk nem különösebben a kedvenc témái közé tartoznak. Így ezek után az SG-n a politika nem kívánt téma lett. Pont.

Ennyit az olyan laikus megjegyzésekre, hogy nem a fórum üzemeltetõjének felelõssége az, hogy a fórumban mirõl megy a vita.

Ha nem tetszik, mész máshova. Ha sokat pattogsz még miatta, én raklak ki a fórumról. A következõ kérdéseidet ezeket észben tartva tedd fel...

Efreet
Lehet róla beszélgetni. Máshol. Itt nem, mert fõszerkesztõi döntés alapján a politizálás tiltott a fórumon, van ezer másik fórum, ahol lehet.

Ha érdekelnek az okok olvasd vissza az elmúlt ~6-8 év moderátori topicjait itt és az általánosban. Emellett fogadd el, hogy így van, és hidd el, hogy nincs sok kedvünk tizensokadszor ugyanazt végigbeszélgetni.

Az oké, de MERRE?

Erre a kérdésre azt hiszem választ még nem kaptunk.
Mi a cégpolitikátok?
Miért nem lehet a politikáról vitázni? Ezek kommentek, nem a ti felelõsségetek. Néha bejön ide pár radikális, aki 100 kommenten keresztül tolja a náci dolgait, akkor oké, de ha simán politikai vita zajlik, esetleg karikatúra van, az miért probléma?
A politika ma elég keményen a társadalom alappillére, mindenkinek van véleménye, miért ne lehetne errõl beszélgetni?
A kommentelõk véleménye, nem a ti véleményetek! Nem muszáj mindent moderálnotok!
[NST]Cifu
Még mindig ott tartunk, hogy egyeseknek nehéz elfogadni, hogy ez egy moderált fórum?

"amit csinálnak, vagy szólt itt a moderátoroknak és a házigazdának, hogy valami olyasmi folyik, ami nem való oda. Sõt."

Ez így igaz a vélemény szerint.
Ebben az esetben hiba történt, de ha megnézed a fórum történetét régóta nem volt már semmi ilyen "gigszer" és az emberek azért már elszoktak az egésztõl mert alapból nem téma a fórumon az ilyesmi.
Én például személy szerint észre sem vettem a téma súlyát mert a politikát egyfajta nemzetközi témaként gondolom alapból.

A közösségen belül pedig elterjedt egy szokás, hogy nem szólunk bele a másik ügyeibe.
Részben azért mert tiszteletben tartjuk az egyénnyi véleményeket és úgy gondoljuk mindenki tudja az írásának a súlyát. Más térrõl régebben megrótták a közösséget ( nem akarok neveket mondani) hogy az nwo topicból miért szaladgálnak "állandóan" a moderátorokhoz az emberek, és ha még is akkor sokszor nem értek rá gyorsan reagálni az eseményekre a moderátorok stb.
Ezért az emberek leszoktak az ide járásról és ennek hatásaként a közösségen belül elterjedt az a szokás, hogy senki sem jön gyakran ide, és inkább a házigazdával rendezik le, ami gyorsan és jól mûködik csak most egy kis hiba történt a gépezetben.

"Remarkkal meg fogom beszélni a dolgot"

Biztosan lesz megoldás és mindent meg lehet beszélni.

"addig ott van a fél éve mûködõ külsõ fórum, többek között erre lett kitalálva"

Rendben, átmenetileg kibírjuk 😄

Köszönöm a választ és szia.

Efreet
Úgy vélem minden régebbi topiclakó tisztában volt azzal, hogy mik a szabályok (nem véletlenül van felírva a fejlécbe), hogy milyen ultimátum alatt áll a topic, és sokszor mennyire közel állt a bezáráshoz.
Tegnap délután óta senki, semmilyen módon nem figyelmeztette a politizálókat, hogy nem igazán helyes az, amit csinálnak, vagy szólt itt a moderátoroknak és a házigazdának, hogy valami olyasmi folyik, ami nem való oda. Sõt.

Remarkkal meg fogom beszélni a dolgot, addig ott van a fél éve mûködõ külsõ fórum, többek között erre lett kitalálva - ott nem léteznek az SG fórum szabályai.

Megkérdezhetném, hogy az nwo topic átmenetileg lett bezárva vagy teljesen?

Az nwo házigazda nincs itt és semmi fajta figyelmeztetés sem volt a bezárás elõtt.
Számomra sok újonc ember is írt a fórumra, akik lehet nem ismerik annyira a szabályokat még.
Ez ugye a topic forgalmából is alapnak számít az újoncok, és ezért szerintem tolerálható, hogy olykor az újoncok elvihetik a fórumot offba, de ezért vannak a moderátorok és a házigazda, hogy ezt kontrollálják.
Ha egy külföldi nem vesz bkv jegyet és a metróra száll nem agyonlövéssel szokták büntetni ( nem zárják be a topicját) hogy érthetõ legyen a hasonlat...
Én személy szerint ezért is eltulozotnak tartom az azonnali bezárást. Pláne, hogy nem egy kis forgalmú topicról beszélünk ami most lett nyitva... és a házigazda sem volt itt, hogy tudjon intézkedni. Esélye sem volt rá.

Én bízok abban, hogy nem (negativ) érzelmi fellángolás fog dönteni ebben a helyzetben.
Tudom, hogy egyes embereknek nem tetszik a fórum de ilyet nem érzelmi alapon kell dönteni, mert ez a visszájára sülhet el a közösség és az egész oldal szempontjából.
Sok moderátor itt racionális, emberséges ( közösség párti) és igazságosabb döntéseket szoktak hozni.
Én ezért meg is lepõdtem a hirtelen záráson ( nem is emlékszek ilyen esetre itt). Pont ezért én úgy érzem megoldás fog születni.

Köszönöm, hogy elolvastátok és szép napot 😉

Kérem szépen törölni az NWO #58188 hsz-emet.
Köszönöm!!

Üdv!
Második világhború topikból a 8402 es hozzászólásomat kérném törölni,ha lehet.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

"Van valami a szélhámosság ellen?" topik 17. hsz.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

bár az ilyen idióták nélkül nem is lenne mirõl beszélni
Válasz 'Retsu' üzenetére (#16)

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

[NST]Cifu
Ha ilyesmiért is törölni akarnánk, mert "csak" megerõsít egy korábbit, kb. a hozzászólások 2/3-át, vagy talán még többet is törölhetnénk ezzel a lendülettel. Nincs semmi gond azzal a hsz.-el.

qtab986
Komment tartalma ismétlés, és fogalmazása gyenge.

[NST]Cifu
Miért lenne felesleges? 😄

qtab986
Haditechnikai Topik #60978 hozzászólást töröltetném. Teljesen felesleges. Köszönet!

--

Dj Faustus
Csokonai topik, #28, #29, #30-as hozzászólásban Dolenci fórumozókollegának elgurult a gyógyszere...

Desiderata
Lásd Milyen faj? #175

Higgs és a tehetetlenség #617

De úgy látom jó pár topicba beleszemetelt.
azénházam user hozzászólásait kérném törölni (spam)
Az NWO topik #54988 hsz-ét kérném törölni.
(rossz a link)
immovable
ITT 54532 zsidózás, személyeskedés. politika egy hsz-ba zsúfolva.
Dzsini
Hát igen, a válaszlehetõség nélküli beszólogatást nem lehet egyszerûen megoldani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lehet hogy inkább törölni kéne az egész topikot, ez tényleg macerás, más formában meg értelmetlen.
Dzsini
A házigazdaságnak megvannak a követelményei - lásd moderálási elvek és itt a fejlécben.

Azt úgysem tudod megoldani, hogy senki semmihez ne szóljon hozzá, arra pedig ne számíts, hogy a moderátorok állandóan ugráljanak törölgetni.

Ha ekkora szigort szeretnél az elejétõl fogva, átrakhatjuk a Saját témák közé, ott házigazda leszel a kezdetektõl.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha kaphatnék ott házigazda jogot, törölgetném én ami nem oda való.
Nyitottam egy topikot Az emberi ostobaság mélységei néven, és kapásból szeretném törölni ezt meg ezt (#2,#4 hsz.) hogy következetes maradjak. Elég hülyén néz ki ha így kezdõdik.
NWO topikban Zero 7th....... Stílus...

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Szép módszer egy vita lezárására, de nem úszod meg ennyivel, hogy idejössz segget nyalni.

update:

"Telibeszarom. Ez a 420-adik regem, és nem érdekel a lelki világod."

Ezek szerint nem most kezdõdtek vele a problémák szóval csípõbõl tiltani kéne. -.-

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1362741297

uwu420 #52

Meg úgy általában is érdemes elolvasni, hogy milyen hangnemben kommunikál. Talán nekem is kijár a bünti pont, de ezt a jómadarat nem ártana elhallgattatni.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

reklám, a regje is a termék neve, mehet a ban is.

immovable
Reklám. #5456

Egyre több topikot szemetel össze.
ManoNegra! Te belém vagy zúgva?????
Küldjek magamról fényképet???
Inkább az õ általa, vagy netán az én általam adott kérdésekre válaszolj, s ne vakolj. Ne akarj (szabad)kõmûves lenni.
NE feledd: ha kapok, adok😊)
Ennyi😊

Az a hozzászólása is ékes példája, hogy kötekedni jár oda, dehát troll a trollnak nem vájja ki a szemét...

Amúgy meg nem tökmindegy? Úgy sem csinálnak semmit.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Én is kaptam már pár figyelmeztetést egyesek akaratából, pedig nem érzem magam trollnak.

Szerintem nem trollabb, mint mások, csak másképp fejezi ki magát.
pl

Hahó.

Ebben a topikban kéretik Fehercsoki fórumozó folyamatos trollkodásának megfékezése.

Desiderata
Üdv!
Szelektív hulladékgyûjtés topik szerintem inkább ebbe a fórumrészbe tartozna, és pls a címet is javítsátok, köszi
adam first
Obama a fegyveres erõszak ellen 77,79hsz.
79hsz
Személyeskedõ, sértegetõ, troll.