17
  • ddt500
    Akinek balról a második kell az pedofil!
  • archkoven
    Szerintem ez egy nagy butaság. A Microsoft nyilván azért állt a hddvd mellé mert az érdekeikkel ellentétes volt a konkurens konzolgyártó saját szabványát támogatniuk. Azt viszont láthatjuk, hogy nem fektetett a dologba nagy erőket, amit csinált én nem nevezném komoly támogatásnak. Ha ő is beépítette volna a boxba mint a sony a br-t akkor az támogatás lett volna.
    Abban meg mi a támogatás, hogy a toshiba a részben saját maga által kifejlesztett terméket gyártani kívánja?

A két jobboldalit én is maximálisan támogatnám, de főleg a harmadikat.
  • Vogel
    bal 3. rlz
  • Inquisitor
    OFF: Közben néztem a HDDVD kiegészítő ára 50USD jelenleg.
    ON: Ez az egész dolog nem is annyira új, már hónapok óta szó volt róla, hogy a Cell részleg jó részét eladja a Sony, hiszen sikerült felhalmozniuk egy iszonyat adósságot a PS3 okán. Persze marha jól hangzik, hogy "együtt" fogják gyártani, de pont az a lényege, hogy NE a Sony gyártsa a Cell-t, mert neki nagyon nem éri meg.
  • L3zl13
    A 3 jobb oldali jöhetne. A bal szélsőnek nem igazán látszik az arca, ezért arról nem nyilatkozom... :D
  • L3zl13
    Az MS már korábban bejelentette, hogy megszünteti ennek a kiegészítőnek a gyártását/forgalmazását. Szóval nem feltétlenül a hírben szereplő lépésre adott válaszként szedték le az oldalról a cuccost.
  • Dakkon
    sztem a 3. ^_^
  • Glutamin
    Én a jobbszélsőnek segítenk... (hátulról). A balról harmadiknak már egészen európai arca van. Ha már japó, akkor már nezzen ki annak is:D

A cikkhez kapcsolódva: A rivális kifejezés némileg helytelen valóban, hiszen a Cell részben atoshiba szülöttje.
  • Inquisitor
    Lol. A hír okán érthető miért tüntették el a japán X360 oldalról a HDDVD kiegészítőt. :)
  • BobaFett
    Énis balról a harmadikkal kötnék szoros sövetséget :P
  • Hoz_Hun
    Nekem is inkább balról a 2. kéne, de a 3. is beválalnám.
  • NYCBoy
    Szerintem is balról a 3. De a 4. is nagyon jó.
  • stevyxix
    Nekem a 2. inkább (persze a 3. se rossz, sőt egyiket se rugdosnám ki)
  • tompka
    A Microsoft azért támogatta a HD-DVD-t mert az a Toshiba szabványa(volt). A Toshiba azzal támogatta a Microsoft-ot hogy ő gyártotta a külső egységet.
  • Sanyix
    balról a 3. jóféle :)
  • IGAZIWILLIAMS
    Kell a Cell a Toshinak? Eleve az IBM-Sony-Toshiba hármas fejlesztette ki a chipet...a másik:a Toshiba támogatta az xbox360-at? Mivel? Nekem inkább úgy rémlik,hogy az ms támogatta a HD_DVD-n keresztül a Toshibát,nem?
  • gabeei
    Persze hogy kell a Cell a Toshinak, mert azt rakna a HD-tévéibe, képjavító chippnek. És ismerve a Cell teljesítményét, nem is hülyeség, amit csinál...