17
-
ddt500 #17 Akinek balról a második kell az pedofil! -
archkoven #16 Szerintem ez egy nagy butaság. A Microsoft nyilván azért állt a hddvd mellé mert az érdekeikkel ellentétes volt a konkurens konzolgyártó saját szabványát támogatniuk. Azt viszont láthatjuk, hogy nem fektetett a dologba nagy erőket, amit csinált én nem nevezném komoly támogatásnak. Ha ő is beépítette volna a boxba mint a sony a br-t akkor az támogatás lett volna.
Abban meg mi a támogatás, hogy a toshiba a részben saját maga által kifejlesztett terméket gyártani kívánja?
A két jobboldalit én is maximálisan támogatnám, de főleg a harmadikat. -
#15 bal 3. rlz -
Inquisitor #14 OFF: Közben néztem a HDDVD kiegészítő ára 50USD jelenleg.
ON: Ez az egész dolog nem is annyira új, már hónapok óta szó volt róla, hogy a Cell részleg jó részét eladja a Sony, hiszen sikerült felhalmozniuk egy iszonyat adósságot a PS3 okán. Persze marha jól hangzik, hogy "együtt" fogják gyártani, de pont az a lényege, hogy NE a Sony gyártsa a Cell-t, mert neki nagyon nem éri meg. -
L3zl13 #13 A 3 jobb oldali jöhetne. A bal szélsőnek nem igazán látszik az arca, ezért arról nem nyilatkozom... :D -
L3zl13 #12 Az MS már korábban bejelentette, hogy megszünteti ennek a kiegészítőnek a gyártását/forgalmazását. Szóval nem feltétlenül a hírben szereplő lépésre adott válaszként szedték le az oldalról a cuccost. -
Dakkon #11 sztem a 3. ^_^ -
#10 Én a jobbszélsőnek segítenk... (hátulról). A balról harmadiknak már egészen európai arca van. Ha már japó, akkor már nezzen ki annak is:D
A cikkhez kapcsolódva: A rivális kifejezés némileg helytelen valóban, hiszen a Cell részben atoshiba szülöttje. -
Inquisitor #9 Lol. A hír okán érthető miért tüntették el a japán X360 oldalról a HDDVD kiegészítőt. :) -
BobaFett #8 Énis balról a harmadikkal kötnék szoros sövetséget :P -
Hoz_Hun #7 Nekem is inkább balról a 2. kéne, de a 3. is beválalnám. -
NYCBoy #6 Szerintem is balról a 3. De a 4. is nagyon jó. -
stevyxix #5 Nekem a 2. inkább (persze a 3. se rossz, sőt egyiket se rugdosnám ki) -
tompka #4 A Microsoft azért támogatta a HD-DVD-t mert az a Toshiba szabványa(volt). A Toshiba azzal támogatta a Microsoft-ot hogy ő gyártotta a külső egységet. -
#3 balról a 3. jóféle :) -
IGAZIWILLIAMS #2 Kell a Cell a Toshinak? Eleve az IBM-Sony-Toshiba hármas fejlesztette ki a chipet...a másik:a Toshiba támogatta az xbox360-at? Mivel? Nekem inkább úgy rémlik,hogy az ms támogatta a HD_DVD-n keresztül a Toshibát,nem? -
gabeei #1 Persze hogy kell a Cell a Toshinak, mert azt rakna a HD-tévéibe, képjavító chippnek. És ismerve a Cell teljesítményét, nem is hülyeség, amit csinál...