83
A téma szerintem magáért beszél.
  • mama2
    :D.(jó a neved:XD). Én mamám, az meg álandóna avval idegesít, hogy tanuljak. Egy nap, 25x kb.(!) elhajtja hogy tanuljál. Én meg mondom hogy jól van majd egyszer. Erre mondja hogy: "Jól van, majd így kérjél tőlem akármit is." Meg a játékneveket nem tudja kiejteni max Payne-böl. Mux Pujn lett, meg satöbbi. De szokott okoskodni is nem kicsit, de most egy se jut eszembe. Majd megfigyelem azt leírom. Néha amúgy már annyira idegesít hogy szörnyű... Tiszta Magdi anyus(ha nem rosszabb). Meg hallgatózik. Amikor még kinn volt anyámék szobája ajtaja előtt a gépem, és anyám telefonált, mama odament, és kérdezgette hogy:"Mive jácó?" "Kive vagy té?" stb., közbe meg hallgatózott.:P
  • dogfish
    ez aranyos :)
  • SötétBarom
    KB 5-6 éve nagymamáméknál voltunk.. Miután eljöttünk, a kocsiban észrevettem, hogy ottmaradt egy CD-m. Telefon, dédmamám (94) felveszi:

-Hálo?
    -Szia nagyi, ottmaradt egy CD-m, meg tudnád nézni, hogy hol van, majd felmegyek érte pár perc múlva.
    -Oké.. [Elmegy, kotorászik, mászkál, kb 3 percig]
    -Hálo.
    -Na, megvan?
    -Te, mijaz a céjdé???
  • gyuri12
    Egyszer a mamámat megakartam tanítani a zinternet fortélyaira, aztán amikor láttam,hogy már az ikonokat sem érti,elmagyaráztam neki mindent, majd a netet is megmutattam(volt vagy 1 óra, pénzt is kérhetem volna érte) neki, én kimentem inni,és mondtam neki,hogy lépjen bele addig a netbe. mire visszajöttem,épp a condemned főmenüjében járt:)
  • gyuri12
    :D:D:D
  • gyuri12
    :D:D:D
  • bardocz
    jah e,g apám lebaszott,hogy a hugomnak miért nem rakok a gépről játékot a telójára,kb 1000x magyaráztam már el,hogy az a telefon egy szar,és nem kezeli a java-t,különben bt-n is jó lenne,és hogy azok a marhák,akik írták hozzá a programot úgy elbaszták,hogy nem tudom kezelni,de ráadásul apám azt hitte hogy a gépről a játékokat rárakni,tehát cod2 meg ilyenek,mondtam neki,anyit még nem haladt a technika 3 év alatt,hogy "beleférjen"
  • bardocz
    nekem nagyanyám HBO-t hobónak hívja:D meg AXN éjex :DD
  • bardocz
    nagyapám(picit kommunista,és picit butább az átlagnál,de ez persze nem számít)
    -már megint azelőtt a kurva számológép előtt ülsz?

amikor megy el tőlünk olyan hangon mintha meg akarna ölni
    -megbeszéltük?!
    a tököm televan ár vele,hogy pont ő mondja nekem,hogy tanuljak,kiváncsi lennék a bizonyítványára:\
  • pinnacle
    Faterom tegnap irta ezt a levelet reggel, majd mikor felébredtem a konyhába hagyta:

"Ma eljött a te napod! Itt van 2000 Ft, vegyél egy jegyet Kanizsára(de csak oda!!!)"
    Nem értettem, de aztán megmutatta, hogy Szökőnap volt és megadta a lehetőséget, hogy megszökjek:D
  • NeverwinterKING
    heheee :DDD
    én anyám is pcs analfabéta. de ez nem baj hiszem ők nem ebbe a korba nőttek fel :DD neki is vannak durva mondásai de most nem jut eszembe :S
  • mafy
    "a kisunokám kinyomtatta nekem a Zinternetet"
    nem is tudom kitől idézek :p
  • NeverwinterKING
    ezek olyan ismerősek xD
  • kakaoskalacs
    nagymaamm helyesirasa :D

zöldség nála ------ ZŐCCSÉK
  • csoola
    nálunk faternak a monte cristo grofja a kedvenc, meg az h gumibelsöben élek és néha kinézek a szelepen (bár már rég nem gépezek annyit tehát nincs miért mondani:P)
    muter oszt most mert szara félévim ö is nyomja h nem nekem tanulsz (de aztán leosztja azt is h ez nem elsz meg az nem lesz mert nem fog segiteni ha nem tanulokXD)
    de amugy csinálhatnánk egy átfogo topikot nem? mert igy lassan lesz olyan is h kismacskám beszolásai...
  • berczely
    Muter:
    "Én nem tanulhatok helyetted!"

Apám mivel sokat gépezek állandóan...
    "Tápos csírke....rehabos," "be vagy gyepesedve"
  • szucsy89
    apám meg azzal nyaggatott hogy csináljak már neki iwiwet hogy ő is fel tudjon lépni a netre és tudjon netezni:SSS:D:D:D 10percig magyaráztam neki h mivan de nem értette meg, a végén már én voltam a köcsög mert nem akarom h ő netezzen:D:D:D:D
  • mama2
    Bazdmeg, hát hehe LOL
  • karajjj
    ismerős...
    apám ugyanezt akarta :DDD
  • Panzermeyer
    Anyám azt mondja, mond egy e-mail címet, nézzem már meg, hogy mi van rajta.

Hm... oké!
  • bujcsik555
    nekem meg nagymamámnak mondtam valamit hogy megnéztem a neten.Aszem neki a menetrendet .Ömeg kérdi mi az a net. Elmondtam neki hogy azon minden rajta van amit csak tudni szeretne. Erre mondja hogy ö semmi ilyen nagy izét nemlátotta szobámba:D:D:D:SADASDA
  • F1re
    ez mind nalunk is alap :D+ "igy nem tom mi lessz beloled"
  • sweech
    :D
  • Pigo
    "Hülye van a fejedben?"
    "Eszednél vagy?"
    "Engem nem érdekelnek a többiek."
    "Bezzeg a többieknek jól sikerült a dolgozat"
    "Amíg nem teszel le v.mit az asztalra ne követelgess"
    "Én nem a hülye haverod vagyok"
  • madass
    ollol nekem vannak paraszt öseim mi városika a tesommal lemegyünk és szarrá röhögjük magunkat m:D
  • bujcsik555
    nagymamám a selejtes,régi, sz@r CD-imre:Kisfiam miaz a nagy halom karika a kukába?

Meg ez ugyan nem beszolás de nagyapám mesélte, én majd besz@rtam rajta:

Az én üknagyapámat a szülei borbélynak akarták küldeni, ezért a helyi borbélyhoz berakták tanulni a szakmát.A borbély kicsit részeges volt( nagyon). Egyszer azt mondta üknagyapámnak ha legközelebb ahelyett hogy oktatná borért küldi, akkor hugyozon a borosüvegbe és azt adja neki oda. Na egyszer a borbély hulla részeg,üknagyapámat elküldi borért. Az meg megfogadta és tényleg bele eresztette a "fáradt olajat". A borbély meghuzta orditott egyet majd mikor megtudta mi volt benne hazáig kergette.
    :D:D:D:D:D
  • dogfish
    nemtom temahoz illik-e, de ma kaptam egy ilyen sms-t anyamtol.
    [leirtam neki nyomorult helyzetem, erre ez a valasz]

qrva iwiw elrontja a szuloket is :D
  • szucsy89
    :ASD__dfDFSF_:FSDFJF-Df_fd
  • VRSDM
    szülők nekem is egyfolytába néznek, hogy mi ez a halom millió film/zene/kép/egyéb, és szekálnak hogy töröljek mert ettől lassú a gép :]

nagymamámra meg visszatérve.
    carton network-ot nézek erre
    " nyomd már el ezt a worton-vorton-t :D "
  • n3whous3
    kivételesen ezt tényleg az aranyköpések topikba kellett volna rakni, azért a tanáros topik más dolog, ott nem csak aranyköpés, hanem a másik oldal bunkósága is le van vetítve (nah meg főleg a tanulóké is, dehát elfogultak vagyunk :D)
  • Gladiator
    jófej lehet...
  • danikarate
    Fiatal úr!
  • szucsy89
    +fav ezis, de most nem jut eszembe semmi:(
  • thomasthomas
    Hát az én nagyapám a legkáromkodósabb..több mind 60 éve ilyen...most a héten is voltunk nála, idézek egy sort, ugy gondolom hogy ez is elég lesz:
    -beszélgetett a faterom meg a nagyapám: a nagyanyám közbeszólt-> a nagyapám elkezdi-> a jób*dös k*rva életbe ki a f*szom kérte hogy közbeszóljál?inkább menj vissza a te kis kuckódba, és olvasgassad a sz*ros kis könyveid!!

A faterom mesélte, hogy pár éve még ezt mondta a nagyapám a feleségének egyik nyáron:
    nagyapa: akarsz sültf*szt enni, Klári?
    nagymama:Igen, jólesne ha lenne.
    nagyapa: akkor kapd be a f*szomat.

Hihetetlen, hogy még nem váltak el ez egyszerúűen hihetetlen, hogy ilyen csúnán beszél, és őt mit sem érdekli.Ennyire mocskosszájú embert többet nem ismerek.
  • autoszimulator
    ez nálunk is van :DD mer válogatós vagyok, és akkor mindig kiskirály meg grófúr :DDD
  • V43 1105
    Nekem néha szokott olyan lenni, hogy Hülye vagy?! xD Meg, nagyfatherom mostanság mondogatja hogy ne fürgyé le', visszamennyé' xD meg ilyenek :D
  • dogfish
    en nagyanyam kemenyen tolta...

ha valamire azt momndtam, hogy budos, (kaja) mar jott is a valasz: apad f@sza a budos :D

jah, meg grof urnak szolitott, ha valami nekm stimmelt.

va egy rakat, de most nem jut eszembe... :)

+fav
  • greco
    Szegény nagymamám c&c-t figyelte játék közben és az őrtoronyra megkérdezte, h mi az a kisszék.. :))

• Brigicsaj
    ilyen nálunk is volt..:DDD
    meg hogy volt vagy 50 képe, és hogy írjam ki , mert hogy lassítja a gépet....
  • CseNo
    Az kemény
    "A gázpedál a szőnyegbe akad fel" - még jó hogy ki volt vágva a szőnyeg...