Szülők/nagyszűlők beszólásai

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeverwinterKING
heheee 😄DD
én anyám is pcs analfabéta. de ez nem baj hiszem õk nem ebbe a korba nõttek fel 😄D neki is vannak durva mondásai de most nem jut eszembe :S

\"You are fucking crazy people!\"

"a kisunokám kinyomtatta nekem a Zinternetet"
nem is tudom kitõl idézek :p

Apam rendor.

NeverwinterKING
ezek olyan ismerõsek xD

\"You are fucking crazy people!\"

kakaoskalacs
nagymaamm helyesirasa 😄

zöldség nála ------ ZÕCCSÉK

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

nálunk faternak a monte cristo grofja a kedvenc, meg az h gumibelsöben élek és néha kinézek a szelepen (bár már rég nem gépezek annyit tehát nincs miért mondani😛)
muter oszt most mert szara félévim ö is nyomja h nem nekem tanulsz (de aztán leosztja azt is h ez nem elsz meg az nem lesz mert nem fog segiteni ha nem tanulokXD)
de amugy csinálhatnánk egy átfogo topikot nem? mert igy lassan lesz olyan is h kismacskám beszolásai...

berczely
Muter:
"Én nem tanulhatok helyetted!"

Apám mivel sokat gépezek állandóan...
"Tápos csírke....rehabos," "be vagy gyepesedve"<#vigyor>

szucsy89
apám meg azzal nyaggatott hogy csináljak már neki iwiwet hogy õ is fel tudjon lépni a netre és tudjon netezni:SSS😄😄😄 10percig magyaráztam neki h mivan de nem értette meg, a végén már én voltam a köcsög mert nem akarom h õ netezzen😄😄😄😄
mama2
Bazdmeg, hát hehe LOL<#idiota><#idiota><#idiota>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ismerõs...
apám ugyanezt akarta 😄DD
Panzermeyer
Anyám azt mondja, mond egy e-mail címet, nézzem már meg, hogy mi van rajta.

Hm... oké!

mov ah,4ch int 21h end

bujcsik555
nekem meg nagymamámnak mondtam valamit hogy megnéztem a neten.Aszem neki a menetrendet .Ömeg kérdi mi az a net. Elmondtam neki hogy azon minden rajta van amit csak tudni szeretne. Erre mondja hogy ö semmi ilyen nagy izét nemlátotta szobámba😄😄😄:SADASDA

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ez mind nalunk is alap 😄+ "igy nem tom mi lessz beloled"
sweech
😄

Pigo
"Hülye van a fejedben?"
"Eszednél vagy?"
"Engem nem érdekelnek a többiek."
"Bezzeg a többieknek jól sikerült a dolgozat"
"Amíg nem teszel le v.mit az asztalra ne követelgess"
"Én nem a hülye haverod vagyok"

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

madass
ollol nekem vannak paraszt öseim mi városika a tesommal lemegyünk és szarrá röhögjük magunkat m😄

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

bujcsik555
nagymamám a selejtes,régi, sz@r CD-imre:Kisfiam miaz a nagy halom karika a kukába?

Meg ez ugyan nem beszolás de nagyapám mesélte, én majd besz@rtam rajta:

Az én üknagyapámat a szülei borbélynak akarták küldeni, ezért a helyi borbélyhoz berakták tanulni a szakmát.A borbély kicsit részeges volt( nagyon). Egyszer azt mondta üknagyapámnak ha legközelebb ahelyett hogy oktatná borért küldi, akkor hugyozon a borosüvegbe és azt adja neki oda. Na egyszer a borbély hulla részeg,üknagyapámat elküldi borért. Az meg megfogadta és tényleg bele eresztette a "fáradt olajat". A borbély meghuzta orditott egyet majd mikor megtudta mi volt benne hazáig kergette.
😄😄😄😄😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

dogfish
nemtom temahoz illik-e, de ma kaptam egy ilyen sms-t anyamtol.

qrva iwiw elrontja a szuloket is 😄
szucsy89
:ASD__dfDFSF_:FSDFJF-Df_fd
VRSDM
szülõk nekem is egyfolytába néznek, hogy mi ez a halom millió film/zene/kép/egyéb, és szekálnak hogy töröljek mert ettõl lassú a gép :]

nagymamámra meg visszatérve.
carton network-ot nézek erre
" nyomd már el ezt a worton-vorton-t 😄 "

u dont have to listen anybody else but me

n3whous3
kivételesen ezt tényleg az aranyköpések topikba kellett volna rakni, azért a tanáros topik más dolog, ott nem csak aranyköpés, hanem a másik oldal bunkósága is le van vetítve (nah meg fõleg a tanulóké is, dehát elfogultak vagyunk 😄)

púúúúú

Gladiator
jófej lehet...<#zavart2>

danikarate
Fiatal úr!

szucsy89
+fav ezis, de most nem jut eszembe semmi😞
thomasthomas
Hát az én nagyapám a legkáromkodósabb..több mind 60 éve ilyen...most a héten is voltunk nála, idézek egy sort, ugy gondolom hogy ez is elég lesz:
-beszélgetett a faterom meg a nagyapám: a nagyanyám közbeszólt-> a nagyapám elkezdi-> a jób*dös k*rva életbe ki a f*szom kérte hogy közbeszóljál?inkább menj vissza a te kis kuckódba, és olvasgassad a sz*ros kis könyveid!!

A faterom mesélte, hogy pár éve még ezt mondta a nagyapám a feleségének egyik nyáron:
nagyapa: akarsz sültf*szt enni, Klári?
nagymama:Igen, jólesne ha lenne.
nagyapa: akkor kapd be a f*szomat.

Hihetetlen, hogy még nem váltak el ez egyszerúûen hihetetlen, hogy ilyen csúnán beszél, és õt mit sem érdekli.Ennyire mocskosszájú embert többet nem ismerek.

autoszimulator
ez nálunk is van 😄D mer válogatós vagyok, és akkor mindig kiskirály meg grófúr 😄DD

.: mobilize.hu :.

V43 1105
Nekem néha szokott olyan lenni, hogy Hülye vagy?! xD Meg, nagyfatherom mostanság mondogatja hogy ne fürgyé le', visszamennyé' xD meg ilyenek 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

dogfish
en nagyanyam kemenyen tolta...

ha valamire azt momndtam, hogy budos, (kaja) mar jott is a valasz: apad f@sza a budos 😄

jah, meg grof urnak szolitott, ha valami nekm stimmelt.

va egy rakat, de most nem jut eszembe... 😊

+fav
Szegény nagymamám c&c-t figyelte játék közben és az õrtoronyra megkérdezte, h mi az a kisszék.. 😊)

Brigicsaj
ilyen nálunk is volt..😄DD
meg hogy volt vagy 50 képe, és hogy írjam ki , mert hogy lassítja a gépet....<#idiota>

xD

Az kemény<#hehe>
"A gázpedál a szõnyegbe akad fel" - még jó hogy ki volt vágva a szõnyeg...

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

akkor kezdem én 😄
"hátrakötöm a sarkad" meg "mis a gambád?"
tigeroo
anyám egyszer ideült a gépemhez dolgozni, és pár perc múlva szólt hogy jöjjek má mer' szerinte kitörölte az internetet<#idiota>
mama2
Mivel van már "tanárok beszólásai" topik, gondoltam, miért ne lenne ez is? Meg szerintem ez murisabb is😄. Ha a moderátorok úgy gondolják nem kell ilyen topik, akkor törölhetik.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

← ElőzőOldal 2 / 2