Szülők/nagyszűlők beszólásai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én anyám is pcs analfabéta. de ez nem baj hiszem õk nem ebbe a korba nõttek fel 😄D neki is vannak durva mondásai de most nem jut eszembe :S
\"You are fucking crazy people!\"
nem is tudom kitõl idézek :p
Apam rendor.
zöldség nála ------ ZÕCCSÉK
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
muter oszt most mert szara félévim ö is nyomja h nem nekem tanulsz (de aztán leosztja azt is h ez nem elsz meg az nem lesz mert nem fog segiteni ha nem tanulokXD)
de amugy csinálhatnánk egy átfogo topikot nem? mert igy lassan lesz olyan is h kismacskám beszolásai...
"Én nem tanulhatok helyetted!"
Apám mivel sokat gépezek állandóan...
"Tápos csírke....rehabos," "be vagy gyepesedve"<#vigyor>#vigyor>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
apám ugyanezt akarta 😄DD
Hm... oké!
mov ah,4ch int 21h end
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
"Eszednél vagy?"
"Engem nem érdekelnek a többiek."
"Bezzeg a többieknek jól sikerült a dolgozat"
"Amíg nem teszel le v.mit az asztalra ne követelgess"
"Én nem a hülye haverod vagyok"
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
Meg ez ugyan nem beszolás de nagyapám mesélte, én majd besz@rtam rajta:
Az én üknagyapámat a szülei borbélynak akarták küldeni, ezért a helyi borbélyhoz berakták tanulni a szakmát.A borbély kicsit részeges volt( nagyon). Egyszer azt mondta üknagyapámnak ha legközelebb ahelyett hogy oktatná borért küldi, akkor hugyozon a borosüvegbe és azt adja neki oda. Na egyszer a borbély hulla részeg,üknagyapámat elküldi borért. Az meg megfogadta és tényleg bele eresztette a "fáradt olajat". A borbély meghuzta orditott egyet majd mikor megtudta mi volt benne hazáig kergette.
😄😄😄😄😄
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
qrva iwiw elrontja a szuloket is 😄
nagymamámra meg visszatérve.
carton network-ot nézek erre
" nyomd már el ezt a worton-vorton-t 😄 "
u dont have to listen anybody else but me
púúúúú
-beszélgetett a faterom meg a nagyapám: a nagyanyám közbeszólt-> a nagyapám elkezdi-> a jób*dös k*rva életbe ki a f*szom kérte hogy közbeszóljál?inkább menj vissza a te kis kuckódba, és olvasgassad a sz*ros kis könyveid!!
A faterom mesélte, hogy pár éve még ezt mondta a nagyapám a feleségének egyik nyáron:
nagyapa: akarsz sültf*szt enni, Klári?
nagymama:Igen, jólesne ha lenne.
nagyapa: akkor kapd be a f*szomat.
Hihetetlen, hogy még nem váltak el ez egyszerúûen hihetetlen, hogy ilyen csúnán beszél, és õt mit sem érdekli.Ennyire mocskosszájú embert többet nem ismerek.
.: mobilize.hu :.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ha valamire azt momndtam, hogy budos, (kaja) mar jott is a valasz: apad f@sza a budos 😄
jah, meg grof urnak szolitott, ha valami nekm stimmelt.
va egy rakat, de most nem jut eszembe... 😊
+fav
meg hogy volt vagy 50 képe, és hogy írjam ki , mert hogy lassítja a gépet....<#idiota>#idiota>
xD
"A gázpedál a szõnyegbe akad fel" - még jó hogy ki volt vágva a szõnyeg...
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
"hátrakötöm a sarkad" meg "mis a gambád?"