Szülők/nagyszűlők beszólásai

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pianista
részvétem... nekem is elhunyt a nagybátyám kb egy éve<#rinya>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

tenkenorman
Sajnos a Mamám évekkel ezelött elhunyt. Egyszer azt mondta: Normikám, rossz dolog a dorog. Gondolom drogot akart. Mindig jobbkedvre derít amikor visszaemlékezek a beszélgetésekre, és elszomorít hogy már nem tudok vele többet beszélni. Sajnos halála elõtt pár hónapig nem láttam, érdekes módon halála elõtt egy nappal átmentem hozzá, a jóég tudja miért. Csak hogy beszélhessek kicsit vele. Másnap éjjel tüdõ ödéma következtében elhúnyt. Talán ez miatt van hogy nem borultam ki annyira mint vártam.

http://www.tenke.hu

ja... jobat kitalalhatnanak...

Molnibalage
Igen. Ma már gépesített.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

koryne
Dédnagymamám és anyukám beszélgetése:
mama: "Ettem ezt a gipszet és most állandóan szomjas vagyok tõle"
anyu: "???"
kb 4 órával késõbb: "Megint ettem ezt a gipszet és majd' szomjan halok!"
anyu: "De mama, milyen gipszet?!"
mama "Hát aminek ott van a zacskója a sarokban!"
És rámutatott egy üres chips-es zacskóra 😄

Egy régen látott haverral találkoztam, elmeséltem apunak, erre õ: "És, hogy van? Eszi még a boxot?"
anyu: "Menjünk esküvõ-kiállításra! Lesz tósta kortolás is!" (tortakóstolás)

Xbox Live gamertag: kilencnad

dédnagymamám a pacemakert hívja pöszméternek 😄
az kérlekszépen, mikor a sin alatt lévõ talpfák alá köveket ütnek be, hogy ne mozogjanak

asszem<#idiota>
Én azt csak ritmusos zajnak hívom 😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

csgery
Nekem apum nevezi a techno és DnB zenét "kr(vagy l?)ampácsolósnak😄
Nekem mindig azt mondta a fater:
-Tanulj, mert mehetsz a vasútra krampácsolni!
(nos, mi is a krampácsolás? 😄 )

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

mama2
Nem, mi már nem ilyeneket mondunk, hanem olyanokat hogy: Ne ugass, mert elõveszem a Mesterlövészt, meg: Megcsaplak, mint fórum moderátor, a újrekket<#idiota><#idiota>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ddomi87
tipikus!
mintha vmi szótárból vagy kézikönyvbõl olvasnák ezeket!😄

Mi is ilyenek leszünk?:S

ööö...retekegér...!

szjuca
Okés lally, nyomtam egy szörpöt.<#pias>

Szjuca néni !
Nagyfaterod mondása; Nálam, fölényesen vitte a prímet ...
Igyunk rá!
Pinnache bá' (no:34);
-tán, gyermekszeretetben sem a "futottak még" kategória.
Megérdemel így Õ is egy koccintást.
Szürcs tehát!

szjuca
Drága nagyapám mondogatta: Régen a világ a Zichyké és az Esterházyaké volt, ma meg a striciké meg a sz@rháziaké.

Amikor még diszkóba jártunk, nagymamáméknál aludtunk akkor este. Reggel mindíg megkérdezte: Kísértet volt-e? (hazakisért-e valaki)

73 éves nagynéném szavai:
Cora: kór
Spar: spárga
A fia fekete bizt. õr egyenruhája: ördögruha
Kazán: morgó
Pamut: pamuk

RedDevilsza
Legjobb: BArátom mesélte, hogy egyszer amikor haverjánál vizipipázott, bejött a nagymama és ezt mondta: "Bencus most azonnal vidd el innen a számítógéped" 😄

Nézd meg itt:

http://mek.oszk.hu/02100/02115/html/1-1416.html

No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)

ugyan ez van nalunk is SD:X😄X😄X😄X_:X_:dX
Atti12
"Engem nem érdekelnek a többiek."
"Bezzeg a többieknek jól sikerült a dolgozat"

ismerõs 😄DD

bujcsik555
valami ruhadarab, nem? Asszem szoknyaszerü,de nem biztos. Valami versbe volt.

Szerk.:Megnéztem, benéztem.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

tigeroo
az ekén lévõ függöleges vasrúd asszem, ami a földben van és annak a segítségével lehet "kormányozni"

asszem
mama2
Még egy esezmbe jutott: Amikor mondom, hogy beszarok a röhögéstõl, akkor megszólal mamám, hogy: " ne szarjál be mert büdös lesz😄. Akkora az öreglány😄.

mama2
Cseresznye?

RAZOR27
Keresztfater beszól a gép elött, hogy mi a f...szért töröltem le a goglét a géprõl? Xd besz....tam a röhögéstõl.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

ezt pedig hallottam már... várjál,megkérdem a mamámat.

mama2
Mamám ebben a minutomban: Szívbeteg vagyok, gyógyszert szedek. Most is itt van elõttem a gyógyszer, mamám idejön: Idd már meg a szitát, nem gyógyszert, hanem szitát. Nem tom hogy tévesztette össze(lehet úgy, hogy akkor ment az idõárás) de LOL volt😄.

bardocz
az nem valami ekeféleség?
bigapó
bakker, itt van a nyelvem hegyin, de nem emlékszem 😄D pedig õsi szó😊

megnéztem, de nem erre gondoltam elõször😊 mindenesetre jó tudni, hátha Vágó úr is megkérdezi😊

The Matrix has you...

Sadist
Oszt tudjátok-e, hogy mi az a csoroszlya? Googli nem ér!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Relinho
nagymuter: szgép lefagyott vmiért még régen,erre õ: hát olvasszátok ki XDXDXD

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

Brigicsaj
Ma röhögtem anyun..😄 ilyen szól:
- Nézd már meg mi van a DVD lejátszóval!
- Miért?
- Hát mert szerintem lemerült benne az elem!
azt hittem meghalok...😄DDD xDDD
mondom neki esetleg a távirányítóba le tud, de a DVD lejátszóba nehezen..😄D

xD

bigapó
nem tudom ki hány éves itt, de sokan összekeverik szerintem a beszólást, meg a nevelést...

szegény nagymuteromnak is voltak emlékezetes megjegyzései, bár Én inkább a 2. világháborús történeteit szerettem hallani. legjobb amikor a pizzát prizmának mondta 😄DD elõször nem vágtam mit akar mondani, csak amikor körülírta

The Matrix has you...

Sugam
a 20as komment igen ismerõs 😄... meg ilyeneket szoktak tolni hogy , szûlõ gyilkos. meg kis hitler. meg gyökéér 😄 vanmég sok majdha lesz aktuális írom befele

Panzermeyer
Ismét egy jó történet anyámról, de nem mostani, elég régi már.
Az egyik ismerõséknél a kislánynak az volt a szórakozása, hogy bedugta a fejét a kiskutya házának az ajtaján, aztán ott nézelõdött befelé. Tesómék mondták neki, hogy ne nézelõdjön ott befelé, nehogy a kiskutya kikaparja a szemét. Anyám erre: "A kiskutya kikaparja a saját szemét?"

mov ah,4ch int 21h end

Shodan
Anyám -Tölsd le cd-re a képeket!
nagyfater - Mocskos, szemét Susnyák = Mocskos szemét, Zuschlag.

Még van egy rakat csak most több nem jut eszembe.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Shodan
<#taps><#nevetes2>

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Balumann
Ha olyasmit mesélek vagy mondok szüleimnek, hogy ... megkérdeztem MSN-en ..., akkor apukám állandóan visszakérdez, hogy "az Emesétõl, mikor, vagy mi?" 😄

Willi Betz
Én mindig ezt a jelzõt kaptam meg apámtól
"Tenyeres-talpas parasztgyerek vagy!!"
"Gyökkkér"

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

csgery
Keresztanyáméknál voltunk, és az xp-t raktuk újra a gépükön. Mikor kimentünk, mondtuk keresztanyámnak, hogy szóljon ha bejön a kék képernyõ.
Kint halljuk egy két perc múlva:
"gyertek befele, mert bejött a Widonsz"!

Nagymamán Windosznak mondja😊

Nagypapám tud úgy beszélni, hogy kifordítgatja a szavakat, kutyulja (nem tudom, szerintem nem direkt😊), de olyanokat szokott mondani, h pl :" a kutyának eltört az állkaptacsontja" (állkapos😊)
Meg Eddie Murphy-t Höri Mörfinek mondja<#idiota>
Van még egy csomó csak nem jutnak most eszembe😄
mama2
Most, reggelinél: Nézek magam elé, mamám megszólal:
-Mi van? Mondom
-Semmi.
-Elgondolkoztál?
-Aha. Tatám itt:
-Tucc olyat is😄. Másik: Végeztem reggelivel, maradt egy kis tej a bögrébe, mamám megiszza, majd megszólal:
-Nekem is hagytál egy falat...kortyot.:XD Szakadtam.

mama2
😄.(jó a neved:XD). Én mamám, az meg álandóna avval idegesít, hogy tanuljak. Egy nap, 25x kb.(!) elhajtja hogy tanuljál. Én meg mondom hogy jól van majd egyszer. Erre mondja hogy: "Jól van, majd így kérjél tõlem akármit is." Meg a játékneveket nem tudja kiejteni max Payne-böl. Mux Pujn lett, meg satöbbi. De szokott okoskodni is nem kicsit, de most egy se jut eszembe. Majd megfigyelem azt leírom. Néha amúgy már annyira idegesít hogy szörnyû... Tiszta Magdi anyus(ha nem rosszabb). Meg hallgatózik. Amikor még kinn volt anyámék szobája ajtaja elõtt a gépem, és anyám telefonált, mama odament, és kérdezgette hogy:"Mive jácó?" "Kive vagy té?" stb., közbe meg hallgatózott.😛

dogfish
ez aranyos 😊
SötétBarom
KB 5-6 éve nagymamáméknál voltunk.. Miután eljöttünk, a kocsiban észrevettem, hogy ottmaradt egy CD-m. Telefon, dédmamám (94) felveszi:

-Hálo?
-Szia nagyi, ottmaradt egy CD-m, meg tudnád nézni, hogy hol van, majd felmegyek érte pár perc múlva.
-Oké..
-Hálo.
-Na, megvan?
-Te, mijaz a céjdé???

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Egyszer a mamámat megakartam tanítani a zinternet fortélyaira, aztán amikor láttam,hogy már az ikonokat sem érti,elmagyaráztam neki mindent, majd a netet is megmutattam(volt vagy 1 óra, pénzt is kérhetem volna érte) neki, én kimentem inni,és mondtam neki,hogy lépjen bele addig a netbe. mire visszajöttem,épp a condemned fõmenüjében járt😊

😄😄😄

😄😄😄

bardocz
jah e,g apám lebaszott,hogy a hugomnak miért nem rakok a géprõl játékot a telójára,kb 1000x magyaráztam már el,hogy az a telefon egy szar,és nem kezeli a java-t,különben bt-n is jó lenne,és hogy azok a marhák,akik írták hozzá a programot úgy elbaszták,hogy nem tudom kezelni,de ráadásul apám azt hitte hogy a géprõl a játékokat rárakni,tehát cod2 meg ilyenek,mondtam neki,anyit még nem haladt a technika 3 év alatt,hogy "beleférjen"
bardocz
nekem nagyanyám HBO-t hobónak hívja😄 meg AXN éjex 😄D
bardocz
nagyapám(picit kommunista,és picit butább az átlagnál,de ez persze nem számít)
-már megint azelõtt a kurva számológép elõtt ülsz?

amikor megy el tõlünk olyan hangon mintha meg akarna ölni
-megbeszéltük?!
a tököm televan ár vele,hogy pont õ mondja nekem,hogy tanuljak,kiváncsi lennék a bizonyítványára:\
Faterom tegnap irta ezt a levelet reggel, majd mikor felébredtem a konyhába hagyta:

"Ma eljött a te napod! Itt van 2000 Ft, vegyél egy jegyet Kanizsára(de csak oda!!!)"
Nem értettem, de aztán megmutatta, hogy Szökõnap volt és megadta a lehetõséget, hogy megszökjek😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Oldal 1 / 2Következő →