Intők, rovók, beírások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
II.1-én Barna a tanulmányi foglalkozás alatt büfögést utánozva zavarta a társait.
:3
a tetõre nah
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Tájékoztatom a kedves szülõket, hogy Barna a mai napon a szünetben kiflidarabokkal dobálta társait. Kérem, beszélgessenek el vele!"
****** igazgatói intõben részesítem, mert órán az ablakon át kimászott az ablakon, az elõzõleg kidobott repülõjéért. Azért nem rovót, mert elõtte megkérdezte a tanárját, hogy kimehet-e.
:Asdadsada
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Gyermeküket osztályfõnöki figyelmeztetésben részesítem sorozatos vandalizmus miatt!
<#idiota>#idiota>
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.
nem mondom h megdöntöttelek, de fizethetsz 😄😄
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Osztályfõnöki megrovásban részesítem Barnát az orvosi vizsgálat alatt tanúsított tiszteletlen magatartása miatt.
Volt pár jó beírása, mert versenyeztünk, hogy ki kapja a legjobbat, András gyõzött 😊
"András az órán fekvõtámaszokat gyakorolt a padon, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem."
Spread De Love!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Osztályfõnöki figyelmeztetésben részesül - áhítat órán engedély nélkül hiányzott.
( nem is hiányoztam csak a római templomban mentem, ez is olyan nagy gond?)<#nemtudom>#nemtudom>
most olyan suliba járok, ahol nincs ellenõrzõnk, nincs intõ meg ilyesmi, így nem tudok írni, de majd a régieket elõkeresem és ha van vmi jó, megosztom veletek 😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
"Sebestyén szétdobálta a gumilabdákat, majd elszaladt"
más
"Fia csúnyán köhög, kérem forduljanak orvoshoz vele" a srác órán krákogott tök hangosan vkinek h figyeljen má' oda 😊
jótopic<#eljen>#eljen>
Gyermekét szaktanár figyelmeztetésben részesítem magatartása miatt!
Nem elég. hogy minden órán xxxxxx (nem lehet kiolvasni amit írt) egész órán hangosan beszél, a figyelmeztetés ellenére is. De újabban szemtelenül állandó jelleggel visszabeszél.
Magatartása minõsíthetetlen, amit azt eredményezi, hogy a fent említett magatartás lefoglalja minden figyelmét ezt a feladatot sem tudja megcsinálni!
-Pétert osztályfõnöki figyelmeztetésben részesítem, mert berugta a tornaterem öltözõjének ajtaját.
de NEM volt meg a kulcs😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
osztályfõnöki, mert rugdostam egy gyereket a folyosón
(megj. ma a legjobb barátom)
"Tisztelt Szülõk!
Fiuk, **** a nyitott ablakban ülve több percig kukorékolt, ezért osztályfõnöki figyelmeztetésben részesítem."
Amint megtudtuk, hogy ezt írták be, azonnal mentünk az ablakokhoz, hogy nekünk is legyen😊
GYermekét dolgozatírás köben telefonon beszélgetett, és valószinûleg segítséget kapott.Ezért szaktanári intõben részesítem.
Eggyik osztálytársam még tavaly évvégefele bukásra ált<#idiota>#idiota>
És a dogálya 5-lett volna.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Annyi azért hozzátartozik a dologhoz, hogy nem leszereltem, hanem rámdõlt, mikor brunyálni akartam menni, de a köcsög tanár nem hitte el...
Hát igen, így 16 év távlatából is hatalmas igazságtalanságnak értékelem. 😞
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Töltsük le az internetet!