Intők, rovók, beírások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Goruck
téged Barnának hívnak? 😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Goruck
úgy már nemis olyan jó 😄😄

DJ RX7
Tisztelt szülõk!
II.1-én Barna a tanulmányi foglalkozás alatt büfögést utánozva zavarta a társait.

:3

Goruck
a második a legjobb idáig 😄😄

bazz XD
a tetõre nah

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Én persze osztálykiránduláson egy betétet ragasztottam a gatyámra,oda,ahova kell,és úgy fociztam,amikor a tanár látta,csak a fejét fogta,de nem kaptam semmit😊

Balintrial
"mert órán az ablakon át kimászott az ablakon"

mi? 😄
DJ RX7
"Tisztelt szülök!
Tájékoztatom a kedves szülõket, hogy Barna a mai napon a szünetben kiflidarabokkal dobálta társait. Kérem, beszélgessenek el vele!"

****** osztályfõnöki rovóban részesítem, mert társaival pirosra festett eü. betétet rugdosott a folyosón, amihez a festéket õ adta.

****** igazgatói intõben részesítem, mert órán az ablakon át kimászott az ablakon, az elõzõleg kidobott repülõjéért. Azért nem rovót, mert elõtte megkérdezte a tanárját, hogy kimehet-e.

:Asdadsada

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

<#smile>

Balintrial
mesélj párat a sok vandalizmusból<#idiota>
Balintrial
:ASD:ASD:ASD:SAD:asd

(pörög a topik, top10-be vigyük be 😄)
DJ RX7
Tisztelt szülõk!
Gyermeküket osztályfõnöki figyelmeztetésben részesítem sorozatos vandalizmus miatt!
<#idiota>

ha minden kötél szakad...😄 xD

A türelem rozsdát terem.

Goruck
talán be kéne járni órára... 😄

én még elsõben,vagy másodikban kiütöttem egy gyerek fogát,vérzett rendesen,meg minden,de a tanár(ok) le se szarta(ák)

én eddig csak igazolatlan órákért kaptam intõt:S

A türelem rozsdát terem.

nehazudj nekem kisfiam,vagy intõt kapsz!:|

Goruck
volt osztálytársam(lány) kilencedikbe elsõ tanítási nap kapott egy igazgatóit, mert kirúgta egy újdonsült osztálytársa fogát, mert az beszólt neki, aznap mint kis kilencedikes mentem haza és találkoztam vele és nyakambaugorva <...> és mutatta az ellenörzõjét

nem mondom h megdöntöttelek, de fizethetsz 😄😄

zeli
egy perc alatt két órai munka csopper, 3 szaktanári + 1 ofõi

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

DJ RX7
Aztakurva S_:d-sA:dsa_:dasdada

DJ RX7
Csak az éppen elmaradt és bementünk a férfi wc-be, ráálltunk az wc-re, hogy észre ne vegyenek. Nem is vettek volna észre, ha végét, azaz a kijövetelt a wc-bõl nem veszik észre.

Ha valaki megdönti azt a rekordomat,amiben 5 percen belül kaptam ugyanattól a tanártól egy figyelmeztetést,és egy dicséretet, akkor annak fizetek egy hónap víájpít!😄

norbi56
még 1 fasza topic😄😄<#eljen><#eljen><#eljen>már mehet is a kedvencekhez am van 2 szaktanárim meg egy osztf.-im meg egy of.-i dicséret😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Goruck
ha tartod még a kapcsolatot Andrással, mond meg neki hogy ügyes volt, grtaulálok xD 😄😄

DJ RX7
Tisztelt szülõk!
Osztályfõnöki megrovásban részesítem Barnát az orvosi vizsgálat alatt tanúsított tiszteletlen magatartása miatt.

lál

N1ggA
Nálunk volt egy szerencsétlen tanár.
Volt pár jó beírása, mert versenyeztünk, hogy ki kapja a legjobbat, András gyõzött 😊
"András az órán fekvõtámaszokat gyakorolt a padon, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem."

Spread De Love!

zeli
LOÁL<#idiota>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Balintrial
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
DJ RX7
Tisztelt szülõ!
Osztályfõnöki figyelmeztetésben részesül - áhítat órán engedély nélkül hiányzott.
( nem is hiányoztam csak a római templomban mentem, ez is olyan nagy gond?)<#nemtudom>

Dragooon
lááál, régen volt olyan, hogy egy héten 3 figyelmeztetõt kaptam<#idiota>

most olyan suliba járok, ahol nincs ellenõrzõnk, nincs intõ meg ilyesmi, így nem tudok írni, de majd a régieket elõkeresem és ha van vmi jó, megosztom veletek 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Goruck
volt osztálytársam kapta tesitanártól még...5 vagy 6.ban
"Sebestyén szétdobálta a gumilabdákat, majd elszaladt"
más
"Fia csúnyán köhög, kérem forduljanak orvoshoz vele" a srác órán krákogott tök hangosan vkinek h figyeljen má' oda 😊

jótopic<#eljen>

DJ RX7
Tisztelt szülõ!
Gyermekét szaktanár figyelmeztetésben részesítem magatartása miatt!
Nem elég. hogy minden órán xxxxxx (nem lehet kiolvasni amit írt) egész órán hangosan beszél, a figyelmeztetés ellenére is. De újabban szemtelenül állandó jelleggel visszabeszél.
Magatartása minõsíthetetlen, amit azt eredményezi, hogy a fent említett magatartás lefoglalja minden figyelmét ezt a feladatot sem tudja megcsinálni!

én is pont azt basztam földhöz 😄

Az a hülye lila majom az adatlapodon miért nem hal meg akkor,amikor a földhöz csapkodom?

PJack

😄DDd

Pain is inevitable. Suffering is optional.

volt olyan, ez nem beírás hanem csak egy üzenet a szülõnek, hogy kérem fiát próbálják meg leszoktatni a dohányzásról, mert õ és tsai miatt már többször megbüntették az iskolánkat...

cicai
oszt fönöki 5.bõl

-Pétert osztályfõnöki figyelmeztetésben részesítem, mert berugta a tornaterem öltözõjének ajtaját.

de NEM volt meg a kulcs😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

DJ RX7
Na várjatok elõkeresem az ellenõrzõmet.

általános iskola 2. hét

osztályfõnöki, mert rugdostam egy gyereket a folyosón

(megj. ma a legjobb barátom)

Osztálytársam kapta anno gimnáziumban:

"Tisztelt Szülõk!

Fiuk, **** a nyitott ablakban ülve több percig kukorékolt, ezért osztályfõnöki figyelmeztetésben részesítem."

Amint megtudtuk, hogy ezt írták be, azonnal mentünk az ablakokhoz, hogy nekünk is legyen😊

LeWyTy
Tisztelt ...
GYermekét dolgozatírás köben telefonon beszélgetett, és valószinûleg segítséget kapott.Ezért szaktanári intõben részesítem.

Eggyik osztálytársam még tavaly évvégefele bukásra ált<#idiota>
És a dogálya 5-lett volna.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

jesszus, eddig ez a legjobb 😄DDDD<#taps><#taps><#taps><#taps><#hehe>
zeli
Hádde bazz, mérnem mondtad, hogy jó visszaszerelem ha nem kapok igazgatóit ?😄

Anubys
"Tisztelt anyuka, Gábor leszerelte a fiú wc ajtaját, és nem volt hajlandó visszatenni, ezért igazgatói intõben részesítem"

Annyi azért hozzátartozik a dologhoz, hogy nem leszereltem, hanem rámdõlt, mikor brunyálni akartam menni, de a köcsög tanár nem hitte el...
Hát igen, így 16 év távlatából is hatalmas igazságtalanságnak értékelem. 😞

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Csak ennyi? Azt hittem,hogy valami durvább...

KILLER2
Egyszerûen csak elküldte a picsába vagy beszólt neki, hogy bazmeg vagy valami ilyesmi. Szóval semmi extra. De a gyerek emgszokta, mert ez új suliban elsõ héten volt. Mindig sikerül hasonló módon bemutatkoznia.

Töltsük le az internetet!

zeli
nem intó vót csak beírás 😄d

és ez mit takar?😊