490
  • CUCLI
    "Tisztelt Szülők!
    ***** órán telefonált, ezért szaktanári intőben részesítem!
    válasz:
    Tudom, velem beszélt"
    visítottam mikor haver megmutatta :DDDDD
  • dogfish
    en is holnapra elokaparom :)

nekem potlapok is voltak mar, nem fert ki tobb :D
    [meprobal szkennelni]
  • jazzy
    Ha érdekel vkit reggel kikeresem, hogy miket írtak bele :)
    Elég sok volt.
  • hunbasser
    osztálytársamnak:

"Tisztelt szülő!

Pétert szaktanári figyelmeztetésben részesítem,mert órán sztrájkolt."
  • hunbasser
    :DDDDddddddddd
  • hunbasser
    apámnak volt egy ilyen beírása:

"Tisztelt szülők!

Lászlót osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem,mert RETTEGÉSBEN TARTOTTA OSZTÁLYTÁRSAIT" :DDDDddddddd

jól eltúlozta,na :D
  • jazzy
    Nekem osztálytársaim írtak be még az ellenőrzőmbe "intőket" pl
    "Eltulajdonította osztálytársai ebédjét aztán felzabálta" " Szopott az órán" "Nemiszervét lengetve rohangált az udvaron".

Aztán amikor be kellett adni félévi jegyekre elfelejtettem, hogy azt az utolsó oldalra írják és oda már voltak írva ezek:D
    De hálisten nem lett probléma a tanár az utsó üres oldalra pecsételt:D
  • NessieGraf
    Tetszik!
  • KILLER2
    Hát ez baszarás!
  • NessieGraf
    Tisztelt Szülő!

János egész órán kinézeget az ablakon!

Ezt a beírást kapta egy osztálytársam. De a kedves szülő se volt rest:

Tisztelt Tanárnő!

Ha jól tudom, az osztályterem a második emeleten van. Ez a szegény gyerek nem tehet róla, de benézni nem tud!

Ne tudjátook meg, hány éve röhögök ezen a válaszon. :D
  • Zizou5
    tisztelt szulo. kerem vegyen 1 tollat gyerekenek.

??:D:D
  • DJ RX7
    talán most azért viselkedik normálisan, mert akikkal csináltuk a marhaságokat, azok az emberkék elmentek más iskolába.
  • madass
    egézségére ez azért durva bizti franciatanár volt az ofö :D:D
  • tommyg
    nem kösz megvagyunk
  • madass
    :DDD lol lehecc akár szent is de ahhoz minimum 2 csodát kell tenned....
  • madass
    következtetés a tanároknak néha igen jo és néha igen rossz a fülük ez lehet jo is meg rossz is.

más- a biosztanárunk távoollláto a szeme elött csinálhatunk akármit nem veszi észre max ha hallja hogy valami van akkor felveszi a szemüvegét...
    ezek a hátraült embriok meg akármit csinálnak látja öket a tanár azt öket b@sztatja nem minket xd
  • DJ RX7
    [center]
  • DJ RX7
    Ha már off akkor nekem is volt egy történetem
    Annó még 6. osztályban az A osztályos osztályfőnök feljött hozzánk B osztályhoz, hogy a kiránduláson maradt cuccokat segítsünk levinni a másik osztályba. Velem jött még egy osztálytársam, ahogy leértem a lépcsőn, éreztem hogy megfogja a vállamat. Erre én: "Mit fogdosol bazdmeg, buzi vagy?" Hátra nézek és látom, hogy a tanár fogtam a vállam. Érdekes módon rá se hederített. Nem tudom mi volt az oka. Esetleg nem halotta meg? Nem tudom. :D
  • madass
    na persze... a fejed fölött meg ott a gloria nem de bár?
  • DJ RX7
    egyébként azóta már én is megjavultam.
  • madass
    beleolvad a környezetbe :D
  • tommyg
    T.Szülők!
    Máté kisfiuk az Sg.hu Informatika & Tudomány honlap fórumán halkan anyázott ezért egy büntetőpontban részesítem.
    Kérem beszélgessenek el vele.

Mély tisztelettel :SHADOWEYES7 moderátor.
  • Cat 02 #187
    "Kedves Szülők!
    Zoli kidobta a kukába az osztályteremben tartott halakat! Kérem beszélgessenek el vele és hozzanak pár halat cserébe! -osztályfőnök-"

asszem megyek aludni o.O
  • Dragooon #186
    hát ez volt a szokás, ha elveszted, intőt kapsz.
  • DJ RX7
    1x élünk nemde?!
  • madass
    26-27 én meek felvételi elbeszélgetés kakira azt egyxik oszt társdammal gondolkoztunk mien lenne ha bemennénk beszivva acskosban febasznánk a lábainkat az asztalra aztán:"na lökd mi a szitu nyanya":D:D
  • zoolee
    LOL, az nagy lenne, konicsivá..Üdvözöllek fhíjjam, fordulj meg köszönöm, hogy befáradtál.
  • madass
    hát igen a szalagavatoért mindenkinek adnak :S.

nekünk már megunták a tanárok a beirogatást azt idén egyet irtak talán be össz vissz tavaly meg vagy volt 100 az oshztálynak
  • gabo91
    Gondolom alap hogy elhasaltak a szóbelin a bemutatkozásért cserébe.
    Bár szerintem éppen elég az nekik...
  • Cat 02 #180
    bugos üzi >.<
  • zoolee

Nekünk meg 2 osztálytárs azér kapott, mert úgy köszöntek az angoltanárnak , hogy konicsivá, meg bonzsúr meg álohá.: DD

Monnyuk meg is érdemlik..pont szóveli előtt..XD
  • tommyg
    na ezen is felbőgtem :D:D:D:D
  • JackMeadow
    Viccelsz inkább csak ezért van értelme suliba járni:) legalábbis egy kéd dolgotl meg eltekintve
  • zoolee
    LOLz!
  • gabo91
    Anno még 7-ben szülinapomon kaptam egy igazgatói intőt én is.
    Az alsó szinten elég putri volt a wc aztán nekiálltuk lebontani. Csempéket vakolatot lerugdaltuk, ajtokat mindig leszedtük, teleköpködtük a falat, ablakot,[psoiler] lehugyáltuk a falat, meg megáltunk az ajtóban és csak úgy a földrepisáltunk [/spoiler] Aztán persze rám fogták az egészet.

Ugyancsak 7-ben volt hogy azt szoktok csinálni technika elött, hogy kiugrálunk ablakon kidobálunk valamit aztán ügyeletesel behozatjuk, vagy kiugrunk ablakon és tanár nem lát akkor kopogunk majd besétálunk ajton :)
    Tanár még nem volt bent órán, amikor halottuk hogy jön valaki azthitte osztálytársam hogy az ügyeletes gyerek ezért elkezdte huzni befelé az ajtót, persze a tanár volt aki ugyancsak nekifeküdt az ajtónak, pár perc után osztálytársam elengedte... nagy koppanás a 63 éves tanár ott fetrengett a földön.

Egy másik eset volt hogy szétrobantották a wc-t (álítólag mini petárdával, amit erősen kétlek) ketté repedt a wc szésze meg egy juk lett az oldalon. Nem kaptak érte semitse mert tanár gyerekek voltak.
    Voltak még érdekes dolgok.

Pl. 8-ban téli reggelen ablakban nézelődtünk ki, amikor látjuk jön a német tanár suliba bicóval (jeges volt az út, a tanár meg elég nagy darab) hirtelen elnyalt bicóval, a szomszéd házban épp akkor nyitotta ki az ablakot, hirtelen kipattanat az ablakon aztán rohant a tanárhoz :)

A legjobb hogy volt ilyen füzete minden osztálynak amiben kaptunk magatártás jegyet az órára, meg nap végén tisztaságra (van-e szemét osztályban stb) ha valaki rossz volt órán akkor beirták a nevét a füzetbe...
    Na ná hogy arra hajtottunk hogy minél töbször ott legyen a nevünk, ezért aztán a tanárok a végén már nem is irtak be minket.
    Szünetben ha valami ostobaságot csinálunk pl, dobálozunk teremben és nem megyünk ki a folyosóra akkor 1-2 jegyel roszabról indultunk, igy már nem kell sokat tenni hogy meglegyen a 2-es...

Sajnos nincsenek meg már a régi ellenőrzőm, talán a tavalyi megvan még abban lenne egy érdekes "matrica"...
    És ha minden igaz akkor most nyomtatták ki az igazgatói dicséreteinket, amit a napokban be is ragasztanak az ellenőrzőbe...
    (szallagavatón odéb tettem két padot)
  • Taranov
    Hát nem irigylem azokat, akik személyesen ismernek. Az ilyen infantilis ürgék miatt szar dolog suliba járni.
  • Cat 02 #173
    Én olyat ismerek aki azért kapott mert matekon pörgette a ceruzáját az ujja között o.O
  • Goruck
    ezért beírtak?? :S szemetek
  • Dragooon #171
    egyszer azon görcsöltem, hogy igazgatóit kapok, mert elvesztettem általánosban az ellenőrzőmet
    osztályfőnökit kaptam.
    a poén az, hogy egy hétre rá megtaláltam az ellenőrzőt a zoknisfiókomban
  • Goruck
    ezek a pedagógusok... :D