490
-
CUCLI #209 "Tisztelt Szülők!
***** órán telefonált, ezért szaktanári intőben részesítem!
válasz:
Tudom, velem beszélt"
visítottam mikor haver megmutatta :DDDDD -
#208 en is holnapra elokaparom :)
nekem potlapok is voltak mar, nem fert ki tobb :D
[meprobal szkennelni] -
#207 Ha érdekel vkit reggel kikeresem, hogy miket írtak bele :)
Elég sok volt. -
#206 osztálytársamnak:
"Tisztelt szülő!
Pétert szaktanári figyelmeztetésben részesítem,mert órán sztrájkolt." -
#205 :DDDDddddddddd -
#204 apámnak volt egy ilyen beírása:
"Tisztelt szülők!
Lászlót osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem,mert RETTEGÉSBEN TARTOTTA OSZTÁLYTÁRSAIT" :DDDDddddddd
jól eltúlozta,na :D -
#203 Nekem osztálytársaim írtak be még az ellenőrzőmbe "intőket" pl
"Eltulajdonította osztálytársai ebédjét aztán felzabálta" " Szopott az órán" "Nemiszervét lengetve rohangált az udvaron".
Aztán amikor be kellett adni félévi jegyekre elfelejtettem, hogy azt az utolsó oldalra írják és oda már voltak írva ezek:D
De hálisten nem lett probléma a tanár az utsó üres oldalra pecsételt:D -
#202 Tetszik! -
#201 Hát ez baszarás! -
#200 Tisztelt Szülő!
János egész órán kinézeget az ablakon!
Ezt a beírást kapta egy osztálytársam. De a kedves szülő se volt rest:
Tisztelt Tanárnő!
Ha jól tudom, az osztályterem a második emeleten van. Ez a szegény gyerek nem tehet róla, de benézni nem tud!
Ne tudjátook meg, hány éve röhögök ezen a válaszon. :D -
#199 tisztelt szulo. kerem vegyen 1 tollat gyerekenek.
??:D:D -
#198 talán most azért viselkedik normálisan, mert akikkal csináltuk a marhaságokat, azok az emberkék elmentek más iskolába. -
#197 egézségére ez azért durva bizti franciatanár volt az ofö :D:D -
#196 nem kösz megvagyunk -
#195 :DDD lol lehecc akár szent is de ahhoz minimum 2 csodát kell tenned.... -
#194 következtetés a tanároknak néha igen jo és néha igen rossz a fülük ez lehet jo is meg rossz is.
más- a biosztanárunk távoollláto a szeme elött csinálhatunk akármit nem veszi észre max ha hallja hogy valami van akkor felveszi a szemüvegét...
ezek a hátraült embriok meg akármit csinálnak látja öket a tanár azt öket b@sztatja nem minket xd -
#193 [center] -
#192 Ha már off akkor nekem is volt egy történetem
Annó még 6. osztályban az A osztályos osztályfőnök feljött hozzánk B osztályhoz, hogy a kiránduláson maradt cuccokat segítsünk levinni a másik osztályba. Velem jött még egy osztálytársam, ahogy leértem a lépcsőn, éreztem hogy megfogja a vállamat. Erre én: "Mit fogdosol bazdmeg, buzi vagy?" Hátra nézek és látom, hogy a tanár fogtam a vállam. Érdekes módon rá se hederített. Nem tudom mi volt az oka. Esetleg nem halotta meg? Nem tudom. :D
-
#191 na persze... a fejed fölött meg ott a gloria nem de bár? -
#190 egyébként azóta már én is megjavultam. -
#189 beleolvad a környezetbe :D -
#188 T.Szülők!
Máté kisfiuk az Sg.hu Informatika & Tudomány honlap fórumán halkan anyázott ezért egy büntetőpontban részesítem.
Kérem beszélgessenek el vele.
Mély tisztelettel :SHADOWEYES7 moderátor.
-
Cat 02 #187 "Kedves Szülők!
Zoli kidobta a kukába az osztályteremben tartott halakat! Kérem beszélgessenek el vele és hozzanak pár halat cserébe! -osztályfőnök-"
asszem megyek aludni o.O -
#186 hát ez volt a szokás, ha elveszted, intőt kapsz. -
#185 1x élünk nemde?! -
#184 26-27 én meek felvételi elbeszélgetés kakira azt egyxik oszt társdammal gondolkoztunk mien lenne ha bemennénk beszivva acskosban febasznánk a lábainkat az asztalra aztán:"na lökd mi a szitu nyanya":D:D -
zoolee #183 LOL, az nagy lenne, konicsivá..Üdvözöllek fhíjjam, fordulj meg köszönöm, hogy befáradtál. -
#182 hát igen a szalagavatoért mindenkinek adnak :S.
nekünk már megunták a tanárok a beirogatást azt idén egyet irtak talán be össz vissz tavaly meg vagy volt 100 az oshztálynak -
#181 Gondolom alap hogy elhasaltak a szóbelin a bemutatkozásért cserébe.
Bár szerintem éppen elég az nekik... -
Cat 02 #180 bugos üzi >.< -
zoolee #179
Nekünk meg 2 osztálytárs azér kapott, mert úgy köszöntek az angoltanárnak , hogy konicsivá, meg bonzsúr meg álohá.: DD
Monnyuk meg is érdemlik..pont szóveli előtt..XD -
#178 na ezen is felbőgtem :D:D:D:D -
JackMeadow #177 Viccelsz inkább csak ezért van értelme suliba járni:) legalábbis egy kéd dolgotl meg eltekintve -
zoolee #176 LOLz! -
#175 Anno még 7-ben szülinapomon kaptam egy igazgatói intőt én is.
Az alsó szinten elég putri volt a wc aztán nekiálltuk lebontani. Csempéket vakolatot lerugdaltuk, ajtokat mindig leszedtük, teleköpködtük a falat, ablakot,[psoiler] lehugyáltuk a falat, meg megáltunk az ajtóban és csak úgy a földrepisáltunk [/spoiler] Aztán persze rám fogták az egészet.
Ugyancsak 7-ben volt hogy azt szoktok csinálni technika elött, hogy kiugrálunk ablakon kidobálunk valamit aztán ügyeletesel behozatjuk, vagy kiugrunk ablakon és tanár nem lát akkor kopogunk majd besétálunk ajton :)
Tanár még nem volt bent órán, amikor halottuk hogy jön valaki azthitte osztálytársam hogy az ügyeletes gyerek ezért elkezdte huzni befelé az ajtót, persze a tanár volt aki ugyancsak nekifeküdt az ajtónak, pár perc után osztálytársam elengedte... nagy koppanás a 63 éves tanár ott fetrengett a földön.
Egy másik eset volt hogy szétrobantották a wc-t (álítólag mini petárdával, amit erősen kétlek) ketté repedt a wc szésze meg egy juk lett az oldalon. Nem kaptak érte semitse mert tanár gyerekek voltak.
Voltak még érdekes dolgok.
Pl. 8-ban téli reggelen ablakban nézelődtünk ki, amikor látjuk jön a német tanár suliba bicóval (jeges volt az út, a tanár meg elég nagy darab) hirtelen elnyalt bicóval, a szomszéd házban épp akkor nyitotta ki az ablakot, hirtelen kipattanat az ablakon aztán rohant a tanárhoz :)
A legjobb hogy volt ilyen füzete minden osztálynak amiben kaptunk magatártás jegyet az órára, meg nap végén tisztaságra (van-e szemét osztályban stb) ha valaki rossz volt órán akkor beirták a nevét a füzetbe...
Na ná hogy arra hajtottunk hogy minél töbször ott legyen a nevünk, ezért aztán a tanárok a végén már nem is irtak be minket.
Szünetben ha valami ostobaságot csinálunk pl, dobálozunk teremben és nem megyünk ki a folyosóra akkor 1-2 jegyel roszabról indultunk, igy már nem kell sokat tenni hogy meglegyen a 2-es...
Sajnos nincsenek meg már a régi ellenőrzőm, talán a tavalyi megvan még abban lenne egy érdekes "matrica"...
És ha minden igaz akkor most nyomtatták ki az igazgatói dicséreteinket, amit a napokban be is ragasztanak az ellenőrzőbe...
(szallagavatón odéb tettem két padot)
-
#174 Hát nem irigylem azokat, akik személyesen ismernek. Az ilyen infantilis ürgék miatt szar dolog suliba járni. -
Cat 02 #173 Én olyat ismerek aki azért kapott mert matekon pörgette a ceruzáját az ujja között o.O -
#172 ezért beírtak?? :S szemetek -
#171 egyszer azon görcsöltem, hogy igazgatóit kapok, mert elvesztettem általánosban az ellenőrzőmet
osztályfőnökit kaptam.
a poén az, hogy egy hétre rá megtaláltam az ellenőrzőt a zoknisfiókomban -
#170 ezek a pedagógusok... :D