Intők, rovók, beírások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tisztelt Szülõk!
Gyermekük minõsíthetetlen hangnemben sérti osztálytársai emberi jogait.
Töltsük le az internetet!
am én harmadikban vagy negyedikben kaptam 1 osztályfõnöki figyelmeztetõt mer haverommal megvertünk 1 gyereket. képzelhetitek mekkora verekedés volt. igazi leszámolás <#ijedt>#ijedt>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
volt ilyen 20-40 db között fejenként. 😄
Hajrá Magyarország!
pedig én csak annyit mondtam,hogy bazdmeg a kurva anyád<#nemtudom>#nemtudom>
ez nyolcadikba
technika órán ordibál, rendetlen, zavarja társait 😄😄
hetedik
közetrületen és az iskolában nem illik köpködni - ezt hetedikbe iratták be velem 😄😄😄
nem ment ki szünetre -.-
társaival az órán a székek dobálásával betörték a vitrint ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem
hatodik
társát a tornazsákkal fejbevágta 😄
harmadik 😄😄😄😄
gyaa meg másodikba már volt 2 osztáylfõnökim derossz
társára csúnya megjegyzéseket tesz, ezért szaktanári figyelmeztetést kap
ötödik
dolgozata összefirkálása miatt szaktanári......
most így ennyi
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
még általánosban, nem velem történt 😊
gyereknek fegyelm itárgyalása volt, nem tudom miért, de kapott 2 hónap "próbaidõt", ha nem lesz vele baj, maradhat...1 hónap után, öngyûjtóval fölgyújtotta az egyik lány haját 😄DDdd
repült egybõl😄
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Tisztelt ...
Meliton cipõjével betörte az ablakot -.- <#idiota>#idiota>
...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
"Amõbázott történelem órán."
Havernak, idén (12.osztály):
szaktanári: Rendszeresen zavarja az angolórát, idétlenkedik, stb. stb.
oszt.fõnöki: Megsemmisítette az angol szaktanárit.
Hajrá Magyarország!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
tamás tûzvédelmi napon az iskola udvarán dohányzott ezért IGAZGATÓI figyelmeztetésben részesítem
****** Elbújt az órán a függöny mögé, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem.
(osztálytársam kapta, mi meg döltünk a röhögéstõl 😄)
Szaktanári figyelmeztetés (aláhúzva, hogy még szembetûnõbb legyen)
**** sorozatosan nem figyel és mással foglalkozik hittan órán. Érdektelenségét tudni kell visszafogni. És persze tanulhatna is valamit közben.
/Ne zavarja, hogy és-sel nem kezdünk mondatot.. 😄/
A matematika dolgozatok írásához szükséges füzet beadását ***** elmulasztotta, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesült.
**** az osztálytársainak kurva anyázott az órán, ezért osztályfõnöki figyelmeztetésben részesítem"
(a **** nem én vagyok :d)
**** cipõjét dobálva betörte az ablakot, ezért osztályfõnöki figyelmeztetésben részesítem!
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Sajnos Dani gyakran figyelmetlen magatartásával zavarja az angol órákat.
Ez tanulmányi elõremenetelét is rontja.
Szaktanári figyelmeztetésben részesítem.
2008.01.07
:|
help
többszöri figyelmeztetés ellenére 10. 17-tõl nem tanulja meg a Huszt címû hazafias erzelmû epigrammát XD valahogy ez is viccesen hangzik 😄
"Tanítási idõben az ablakon keresztül elhagyta az iskolát" ezen meg simán röhögnöm kellett 😄
@
T. Szülõ!
****** rendszeresen visszapofázik a tanároknak ezért most szaktanári figyelmeztetésben részesítem.
Akkor még...
Tisztelt Szülõ!
****** nem hajlandó utasításomra vigyázzba állni és grimaszol, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"Tanítási idõben az ablakon keresztül elhagyta az iskolát"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gábor többszöri figyelmeztetés ellenére 10. 17-tõl nem tanulja meg a Huszt címû hazafias erzelmû epigrammát, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem.
Jb., 2003. 11. 21. {tanár aláírása}
Chaos Anno Domini
******* alvással zavarja az órát ezért osztályfõnöki figyelmeztetésben részesítem!