490
-
#249 kidobtunk egy padot az ablakon(2darabban a 3. emeleti WC ablakból), letéptük az ablakpárkányt, a falon lévő faroslemez szerüséget, elégettünk majdnem egy kukát,, csak szétolvadt, dobáltuk a karácsonyfát ami eltört kigyulladt az egyik gyerek nadrágja(saját hibája miatt), dobáljuk a járókellőket, csomóan cigiznek(van aki füvezik, de az para) a WCben, összetörtünk egykét ablakot lámpát stb-t és még egyéb állatságok is történtek a 3 év folyamán(11dikes vagyok), de sosem kaptunk érte még semmit.... :s csak szóban -
#248 hát ilyen oktatási szinvonálnál mi mást lehet -
#247 Sajna nem találom ellenőrzőimet talán a padláson van még pár ... majd megnézem
Ma fizikára késön jött be két osztálytársam aztán tanár ott pofázgatott neki hogy ha 5 pec után jöttek volna akkor igazolatlan lenne elkezdi a leány van még 1 percünk addig kimegyek egy cigire...
tanár bepipult elkezdi akkor jöhetek felelni, ki kezdi? másik csaj: maga :)
erre tanár mégjobban felkapta vizet
amugy nálunk fizikán mindig ilyenek mennek tanárom is buta mint állat molesztája a jonépet ...
pl. elektomoságtan volt aztán a tanár szorakozott a vezetékkel elkezdi a leány hogy "dugja be", tanár meg mindenki elött nem majd óra után ha ketten leszünk...
szal kész iro barom egy ember -
#246 én is csak unatkozni szoktam órán :)) -
#245 loooool, kemeny :D
#242 megszokta :)
[halkan megjegyzem, nem voltam annyira rossz, az ora zavarasa pl nem mas, mint beszelgetes a padtarsammal] -
#244 én nem szoktam kikapni, de mindig szomorúan ingatják a fejüket meg nem nézhetek tévét, bár a múlkor hallottam, amikor apu azt mondta anyunak, hogy ez a Magdi néni hülye, meg bemegy és beszél vele
hát én ennek azért annyira nem örülök :(( -
#243 :D jogos ez jo válasz volt -
#242 és kikaptál anyukádtól ezekért? -
#241 rájöttem, dogfish irt ide sokat az ellenőrzőjéből :)
uhhh -
#240 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#239 a: szemelyem
b: macskacapa (pici capa faj) -
#238 kutyaanhal?: oo -
#237 mi az a dogfish? -
#236 neee. ha elobb nyitottad volna meg a topicot... mar elraktam a regi ellenorzomet.. annyi beirasom volt, hogy 2 ellenorzot tuztek ossze, hogy kiferjen a tobbi:\ de 1re emlekszem:
"tisztelt szulo. fia, folyamatosan a lanyokat zargatja, nem hagyja beken oket. ezert osztaly fonoki intoben reszesitem."
"tisztelt tanar ur. orulok hogy fiam zargatja a lanyokat, buszke vagyok ra. majd ha a fiukat zargatja, akkor tessek majd uzenni. koszonom." -
#235 Tegnap irtam, hogy megkapom ma az igazgatói DICSÉRTEMET...nos jött be ofő orára, aztán odadja a papirt osztálytársamnak hogy ossza ki a matricákat...
tartom a marom elkezdi hogy nekem nem jár, osztálytársaim leordibálják a fejét, hogy ha nem tettem volna oda a két padot akkor nem lett volna meg a műsor szallagavaton...
ofő meg bunkon közölte hogy azárt nem kapok mert elötte nem voltunk ott probán, és igy kiváltotta az igazgatói dicséret az ofői intőt... szemétláda...
na mind1 viszont csináltam azért pár képet a matricáról...
Bocsi, teloval csináltam és nem állítottam át a felbontást, holnap csinálok ujat.
(Ha valaki nem tudná elolvasni akkor:
Tisztelt Szülök
Gyermekét a szallagavatói bálon valaó szerepléséért igazgatói dicséretben részesítem.)
-
#234 vegyel peldat a gyermekkoru dogfish pajtasrol :)
-
#233 hű, erről tudnék mit mesélni, nem vagyok éppen egy angyal :)))
bár én azért igyekszem jó lenni, csak nem mindig sikerül :))) -
#232 lolz -
#231 AZ a szerencse hogy ismerlek anyira, hogy tudjam nem csinálnád meg, egyiket sem... -
#230 ezt nálunk csináltad vóna meg...... :D
osztályfőnök (ő a tesi tanár) már azé megöl vkit, me nem áll vigyázban mikor jelentenek.......meg ha kipakoljuk a szőnyegeket akkor leugat minket, hogy ott 2centivel eltér a tökéletestől.....vörösfejű fasz..... -
#229 nah szép én 5dikben verekedtem minden héten megettem a krétát nem kaptam semmit najóvan ti meg mindenért kaptok valamit :D
ideje nekem is elkezdenem kicsit gyűjtögetni.
eddig csak azért kaptma beírást mert tesi órán sorakozoba meglöktem agyereket :D dölt az egész tök szép volt látni kellet volna dölt az egész sor :) -
karajjj #228 hát az énektanár nagyon nem bírt engem, de ez egy külön történet... -
#227 nehogymaa vigyorogva enekeljen az ember, hiszen az egy szomoru dolog... -
karajjj #226 nekem ötödikben az énektanárom beírt az ellenörzőbe, hogy: "Balázs becsengetés után vigyorogva, nevetgélve ment a helyére, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem" -
#225 :DDD -
#224 asszem eldugtam a hangvillat, de mar nem emlekszem -
karajjj #223 te se unatkoztál..
az énekóra szándékos szabotálása mi volt?? :D -
#222 na, szkennelni nem fogok, nem sikerult becserkesznem senkit erre a feladatra :D
5-ik osztaly zuros ev volt :)
--------------------------------
tisztelt szulo!
daniel tobbszori figyelmesztetes ellenere is fegyelmezetlenul viselkedett a tanitasi orakon, ezert osztalyfonoki figyelmeztetesben reszesitem!
`96.10.1.
tisztelt anyuka!
daniel magatartasaval nagyon nagy problemak vannak, kerem jelezze mikor tud felkeresni, hogy megbeszeljuk a teendoket!
`96.10.3.
tisztelt anyuka!
daniel ujbol fegyelmezetlenul viselkedett tanitasi orakon, amivel zavarja az osztaly munkajat!
`96.10.14.
tisztelt szulo!
daniel minden indok nelkul durvan fellokte osztalytarsat, ezert osztalyfonoki intoben reszesitem!
`96.10.17.
tisztel anyuka!
daniel fegyelmezetlen magatartasaval maniakusan zavarja az osztaly munkajat! intoben reszesitem!
`96.10.28.
tisztelt szulo!
danbi a technika oran minosithetetlenul vuiselkedett, az oran nem dolgozott, ezert figyelmeztetesben reszesitem!
`96.10.28.
tisztel szulo!
dani az orakozi szunetben durvan bantalmazta a takaritot, ezert osztalyfonoki intoben reszesitem!
`96.10.30.
tisztelt anyuka!
daniel artikulalatlan hangok bekiabalasaval lehetetlenne tette a tanitast. osztalyfonoki into a jutalom.
`96.11.04.
tisztelt szulo!
daniel ismet nagyn csintalan. keressen fel, amint tud!
`96.11.19.
tisztelt szulo!
danielt verekedesen kaptam rajta a wc-ben, ezert megintem.
`96.10.26.
Tisztelt szulo!
daniel tobbszori figyelmeztetes ellenere is kidobalta a kretakat az ablakon. azt mondja fogadas volt, ezert nem kap most intot. osztalyfonoki figyelmeztetesben reszesitem!
`96.12.02.
tisztelt anyuka!
daniel engedely nelkul met ki wc-re, ezert megintem.
`96.12.3.
tisztelt szulok!
daniel tudatatosan szabotalta az enek orat. nem kerem jelezze, mikor tudnank beszelni dani ugyeben.
`96.12.10.
tisztelt anyuka!
daniel tobbszori figyelmeztetes ellenere is zavarta osztalyfonoket, az orai feladatokat nem vegezte el, dobalt a kulcstartojaval oran, es meghag minden elkepzelheto iskolai szabalyt. igazgatoi rovoban reszesitem
`96.12.12.
ez csak egy resze...
folyt kov, ha lesz energiam :)
-
#221 Bocsesz kihagytam pár betűt.
Tanulság: Ne írj a fórumba, miközben cigizel! -
#220 Jó lett a banner!
Amúgy ez nagyon cool: -
#219 Fúúú én egy ilyet találtam a régi ellenőrzőbe:
"Tisztelt Szülő!
Andrá a szünetben engedély nélkül ebédelt. Ezért osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem!"
Rögtön a következő, amit az osztályban mindenkinek be kellett írnia az ellenőrzőbe:
"Tisztelt Szülő!
A diákoknak csak a meghatárotott ebédszünetben engedélyezett az étkezés! A rendszer be nem tartása osztályfőnöki figyelmeztetést, majd intőt von maga után!"
Ejj de rossz voltam! -
karajjj #218 "kezével szétrobbantotta" mint valami Stephen King film... -
Miskolc88 #217 nekem volt még általános 2. osztályba:
"Tisztelt Szülő!
Gyermeke a karácsonyi fenyőfán lévő egyik műanyag díszgömböt a kezével szétrobbantotta.
Ezért osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem."
szórakoztam hogy ez üveg vagy müanyag és kicsit megszoritottam és millió darabra hullot xD -
gyuri12 #216 -
#215 :ASD:D:ASD::SAD:ASd -
#214 Dávid szünetben papirgalacsinal röplabdázott,ezért SZÓBELI szaktanári figyelmeztetésben részesítem
és ezt beírta az ellenörzőbe ^^ -
#213 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#212 llol. kemény:D -
#211 Egyszer középiskolában az egyik osztálytársam egy halálfejes matricával "díszítette" az egyik füzetét, mire a tanár ezt írta be:
"Füzetét sátánista jelképekkel dísziti, ezért figyelmeztetésben részesítem."
-
zotja #210 off
fizikábol megakart buktatni a tanár mert szeretett :)
ebédlőben leülök ideges voltam...és elkezdtem: jó édes ku**a annyát rohdna meg a fizika tanár....és ott ült velem szemben 1 méterre és szürcsölgette a huslevest :) (év végén nem tudott megbuktatni :P 1,75 kettes :D )