Intők, rovók, beírások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"tisztelt szulo. fia, folyamatosan a lanyokat zargatja, nem hagyja beken oket. ezert osztaly fonoki intoben reszesitem."
"tisztelt tanar ur. orulok hogy fiam zargatja a lanyokat, buszke vagyok ra. majd ha a fiukat zargatja, akkor tessek majd uzenni. koszonom."
tartom a marom elkezdi hogy nekem nem jár, osztálytársaim leordibálják a fejét, hogy ha nem tettem volna oda a két padot akkor nem lett volna meg a mûsor szallagavaton...
ofõ meg bunkon közölte hogy azárt nem kapok mert elötte nem voltunk ott probán, és igy kiváltotta az igazgatói dicséret az ofõi intõt... szemétláda...
na mind1 viszont csináltam azért pár képet a matricáról...
Bocsi, teloval csináltam és nem állítottam át a felbontást, holnap csinálok ujat.
(Ha valaki nem tudná elolvasni akkor:
Tisztelt Szülök
Gyermekét a szallagavatói bálon valaó szerepléséért igazgatói dicséretben részesítem.)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
bár én azért igyekszem jó lenni, csak nem mindig sikerül 😊))
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
osztályfõnök (õ a tesi tanár) már azé megöl vkit, me nem áll vigyázban mikor jelentenek.......meg ha kipakoljuk a szõnyegeket akkor leugat minket, hogy ott 2centivel eltér a tökéletestõl.....vörösfejû fasz.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ideje nekem is elkezdenem kicsit gyûjtögetni.
eddig csak azért kaptma beírást mert tesi órán sorakozoba meglöktem agyereket 😄 dölt az egész tök szép volt látni kellet volna dölt az egész sor 😊
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
az énekóra szándékos szabotálása mi volt?? 😄
5-ik osztaly zuros ev volt 😊
--------------------------------
tisztelt szulo!
daniel tobbszori figyelmesztetes ellenere is fegyelmezetlenul viselkedett a tanitasi orakon, ezert osztalyfonoki figyelmeztetesben reszesitem!
`96.10.1.
tisztelt anyuka!
daniel magatartasaval nagyon nagy problemak vannak, kerem jelezze mikor tud felkeresni, hogy megbeszeljuk a teendoket!
`96.10.3.
tisztelt anyuka!
daniel ujbol fegyelmezetlenul viselkedett tanitasi orakon, amivel zavarja az osztaly munkajat!
`96.10.14.
tisztelt szulo!
daniel minden indok nelkul durvan fellokte osztalytarsat, ezert osztalyfonoki intoben reszesitem!
`96.10.17.
tisztel anyuka!
daniel fegyelmezetlen magatartasaval maniakusan zavarja az osztaly munkajat! intoben reszesitem!
`96.10.28.
tisztelt szulo!
danbi a technika oran minosithetetlenul vuiselkedett, az oran nem dolgozott, ezert figyelmeztetesben reszesitem!
`96.10.28.
tisztel szulo!
dani az orakozi szunetben durvan bantalmazta a takaritot, ezert osztalyfonoki intoben reszesitem!
`96.10.30.
tisztelt anyuka!
daniel artikulalatlan hangok bekiabalasaval lehetetlenne tette a tanitast. osztalyfonoki into a jutalom.
`96.11.04.
tisztelt szulo!
daniel ismet nagyn csintalan. keressen fel, amint tud!
`96.11.19.
tisztelt szulo!
danielt verekedesen kaptam rajta a wc-ben, ezert megintem.
`96.10.26.
Tisztelt szulo!
daniel tobbszori figyelmeztetes ellenere is kidobalta a kretakat az ablakon. azt mondja fogadas volt, ezert nem kap most intot. osztalyfonoki figyelmeztetesben reszesitem!
`96.12.02.
tisztelt anyuka!
daniel engedely nelkul met ki wc-re, ezert megintem.
`96.12.3.
tisztelt szulok!
daniel tudatatosan szabotalta az enek orat. nem kerem jelezze, mikor tudnank beszelni dani ugyeben.
`96.12.10.
tisztelt anyuka!
daniel tobbszori figyelmeztetes ellenere is zavarta osztalyfonoket, az orai feladatokat nem vegezte el, dobalt a kulcstartojaval oran, es meghag minden elkepzelheto iskolai szabalyt. igazgatoi rovoban reszesitem
`96.12.12.
ez csak egy resze...
folyt kov, ha lesz energiam 😊
Tanulság: Ne írj a fórumba, miközben cigizel!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Tisztelt Szülõ!
Andrá a szünetben engedély nélkül ebédelt. Ezért osztályfõnöki figyelmeztetésben részesítem!"
Rögtön a következõ, amit az osztályban mindenkinek be kellett írnia az ellenõrzõbe:
"Tisztelt Szülõ!
A diákoknak csak a meghatárotott ebédszünetben engedélyezett az étkezés! A rendszer be nem tartása osztályfõnöki figyelmeztetést, majd intõt von maga után!"
Ejj de rossz voltam!<#idiota>#idiota>
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Tisztelt Szülõ!
Gyermeke a karácsonyi fenyõfán lévõ egyik mûanyag díszgömböt a kezével szétrobbantotta.
Ezért osztályfõnöki figyelmeztetésben részesítem."
szórakoztam hogy ez üveg vagy müanyag és kicsit megszoritottam és millió darabra hullot xD
és ezt beírta az ellenörzõbe ^^
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"Füzetét sátánista jelképekkel dísziti, ezért figyelmeztetésben részesítem."
gamertag: kenobita
fizikábol megakart buktatni a tanár mert szeretett 😊
ebédlõben leülök ideges voltam...és elkezdtem: jó édes ku**a annyát rohdna meg a fizika tanár....és ott ült velem szemben 1 méterre és szürcsölgette a huslevest 😊 (év végén nem tudott megbuktatni 😛 1,75 kettes 😄 )<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
***** órán telefonált, ezért szaktanári intõben részesítem!
válasz:
Tudom, velem beszélt"
visítottam mikor haver megmutatta 😄DDDD
http://thenamelessphoto.com/
"Tisztelt szülõ!
Pétert szaktanári figyelmeztetésben részesítem,mert órán sztrájkolt."
ReaL MaDRid x siempre
"Tisztelt szülõk!
Lászlót osztályfõnöki figyelmeztetésben részesítem,mert RETTEGÉSBEN TARTOTTA OSZTÁLYTÁRSAIT" 😄DDDddddddd
jól eltúlozta,na 😄
ReaL MaDRid x siempre
"Eltulajdonította osztálytársai ebédjét aztán felzabálta" " Szopott az órán" "Nemiszervét lengetve rohangált az udvaron".
Aztán amikor be kellett adni félévi jegyekre elfelejtettem, hogy azt az utolsó oldalra írják és oda már voltak írva ezek😄
De hálisten nem lett probléma a tanár az utsó üres oldalra pecsételt😄
Töltsük le az internetet!
János egész órán kinézeget az ablakon!
Ezt a beírást kapta egy osztálytársam. De a kedves szülõ se volt rest:
Tisztelt Tanárnõ!
Ha jól tudom, az osztályterem a második emeleten van. Ez a szegény gyerek nem tehet róla, de benézni nem tud!
Ne tudjátook meg, hány éve röhögök ezen a válaszon. 😄
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
:3
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
más- a biosztanárunk távoollláto a szeme elött csinálhatunk akármit nem veszi észre max ha hallja hogy valami van akkor felveszi a szemüvegét...
ezek a hátraült embriok meg akármit csinálnak látja öket a tanár azt öket b@sztatja nem minket xd
Annó még 6. osztályban az A osztályos osztályfõnök feljött hozzánk B osztályhoz, hogy a kiránduláson maradt cuccokat segítsünk levinni a másik osztályba. Velem jött még egy osztálytársam, ahogy leértem a lépcsõn, éreztem hogy megfogja a vállamat. Erre én: "Mit fogdosol bazdmeg, buzi vagy?" Hátra nézek és látom, hogy a tanár fogtam a vállam. Érdekes módon rá se hederített. Nem tudom mi volt az oka. Esetleg nem halotta meg? Nem tudom. 😄
:3