490
  • LasDen #289
    áltban volt, hogy osztfő (rohadt kurva elvette anno a kedvenc sapkám, me rajtam volt és azóta se adta vissza......rohadna meg) felpofozta az egyik gyereket és mint aki jól végezte dolgát ment ki fele.....erre a srác, hogy mi a faszt ütöget....20 percig veszekedtek, de aztán a diri lerendezte....nem kapottt semmit :D
  • madass
    nekem volt ugy egy nap 2 öt ksptsm :D mertt nem adtam oda elnörzöm tanár meg megtalálta lol
  • Balintrial
    nálunk is, mert én mindig aztmondtam hogy nincs itt az ellenőrzőm :)
  • norbi56
    egszer énektanárNŐ nyakoncspott egy könyvel az egyik osztálytársamat aki állandóan felesel vele egyébként jó haverom :D oszt úgy nyakonbaszta hogy vérzett a nyaka
  • karajjj
    osztályfőnököm a bazinagy kulcscsomójával szemenküldte az egyik csaj osztálytársamat, meg egy másiknak lekent egy pofont szó nélkül... :D
  • norbi56
    fizika tanár radírját már hozzávágte egyik osztálytársamho:D
  • CUCLI
    "Nemiszervét lengetve rohangált az udvaron". :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    nagyon pihent havrjaid vannak baz+ :DDD
    203ra..
  • caseih9400
    most jutott eszembe az angol tanárunk ha beszélgetünk megdob makkal XDXD
  • LasDen #281
    viszont nálunk a szaktanárikat sosem írták be az ellenőrzőbe csak a naplóban feljegyezték....tavaly így volt angolból 6.....
  • John Cena
    Haveromnak az ellenörzőbe be írták neki hogy nincs ellenörzőjeXDXD
  • LasDen #279
    mi régen csak az angol tanárt basztattuk.....mindig azzal fenyegetőzött, hogyha köcsögök vagyunk vele akkor egyszercsak ránkdob egy plédet és jól megver :D aztán egy másik órán totál kikészült......elment sírni.... :D
  • caseih9400
    jaja múlt évben ... akkor volt az osztály fénykora :DDD
    épphogy nem kaptam fegyelmit múltévben .....
    de akkor megkaptuk az igazgatóit :D
  • dogfish
    "egyszer egy tanárt pofánküldtük egy locsolókannával"

loooooolz
  • caseih9400
    Mi ilyet nem nagyon szoktunk csinálni amit ti csináltok de azér mi is alkotunk ...

Pl. : A takarítónőt basztatjuk állandóan múltkor énekeltünk neki hogy a takarító nőő na ez fasság nem írom tovább...
    szal mint minden osztály dobáljuk a krétát udvariszünetben fent a teremben ordibálunk
    öregasszonyoknak hogy jó a csöcsöd kő kóla stb ...
    egyszer megdobtunk egy autót körzővel :DD a terem plafonja teli van ilyen zöld szarral :D már 2matek tanárt kikészítettünk , órákon kimegyünk és bekopogunk minden osztályba,
    dobáljuk egymást cipővel egyszer egy tanárt pofánküldtük egy locsolókannával
    (véletlen volt egymást dobáltuk)
    a tábláta igencsak szépeket irogálunk,rajzolgatunk...
    kb ennyi ha jut még eszembe valami akkor szólok
  • cucmalajmc
    én még soha nem kaptam semmit, de haverok rengeteget.

pl azért mert WC papírt bevizesítették azt feldobták a mennyezetre.
    meg nem mentek ki soha szünetre és bebújtak a szekrénybe.

Tisztelt Szülő!
    Gyermeke nem volt hajlandó kimenni szünetre, a szekrénybe rejtőzött el, ezért osztfőnöki intőben részesítem.
  • cucmalajmc
    nálunk most volt, hogy tortát vettünk ofő szülinapjára. sok okos szervező lány kést elfelejtett hozni. haver elővett egy vadászkést a táskájából :D

meg ez ma történt. németórán az egyikkel háttal áll a tanár, azt az megütögeti a vállát, hogy szeretne komunikálni. tanárnő hátrafordult azt leordította, hogy: nem vagyok a haverod!
  • cucmalajmc
    ááá ezt már mi is tervezzük 1 éve, hogy a 2.-ról kidobunk egy padot. majd érettségi után.
  • csoola
    nekem multhéten azért akart adni angolticser szaktanárit emrt kétszer kinéztem az ablakon egy GSX-R-re, ismerös szédültködött :P de a legjobb az volt amit tavaly intézett nekem, év végén uccso elötti nap meglátott az utcán, mert elmentünk a reggeli dupla tesiröl kocsmába XD de nem ittunk cask haver, én meg biliárdoztam, lenhagytam a pénztárcámat utána és mikor visszamentünk akkor látott megXD lol volt:D osztályfönökit kaptam az igazgatohelyettestöl, de nyugodtan megbeszéltük vele :D
  • F1re
    nekunk altalanos volt olyan hogy erovagoval kapalacsokkal meg ien tull elo felszerelesekkel mentunk suliba eleg kemeny volt :|
  • F1re
    most szakkozepbe ebbe az evben semmit nem kaptam :))))) de tavaj kaptam 12 beirast meg 2 igazgatoit altanosba meg volt olyan hogy egy fe'l ev alatt lett 20 beirasom :D de miota kaptam 2 igazgatoit tavaj azota javulok :D
  • dogfish
    na azert :)
  • F1re
    magamrol : -Gipsz (lukas volt a pad)
    -Beton (még mindig lukas volt )

:D:D:D:D:D::D a'ltalanosba voltunk mi igazan gyokerek ott mi is vittunk be mindent vittem be hobbi raketa anyagot asztalt meg olvassztotta meg ienek :D altalanos vegere mar nagyon meg voltunk orulve 1folytaba csak rongaltunk nem vok ra buszke hulye idiotak voltunk joh monnyuk meg mindig azok vagyunk de azert ami Alt iskbe volt az nagyon kemeny volt fegyelmi targyalas meg ienek :D
  • dogfish
    mert te meg soha nem kaptal soha intot, he? :D
  • F1re
    ahogy olvastam koztetek is vannak joh emberek :D
  • karajjj
    Irinyi, Kazincbarcika
  • Goruck
    :D ok
    hova jársz?
  • karajjj
    ja sorry, asztem te osztályodé az iwiw adatlap, akkor én vagyok a hülye

bazz, legyünk testvér osztályok! :D
  • Goruck
    "valaki félreérteni" :D madzsar vagyok
  • Goruck
    ájájáj már megbocsássál, de nem szakmunkásba járok én sem, hanem szakközépbe !!!
    gondolom ebből következtetted:"Egy szakmunkás képző osztály is jobban teljesít nálunk" ugye? hát ebből is kiderül, h még egy szakmunkás is jobb, de mi nem vagyunk azok, amúgy meg nem az én osztályom, még mielőtt valaki félreérteni
  • karajjj
    najó de te szakmókusba jársz én meg szkközépbe :D nálunk elvileg magasabb lenne a színvonal... dehát úgy összeszedték ezt az osztályt, hogy ez már tuti nem a véletlen műve:D

a legutóbbi beírás az azért volt, mert pár osztálytárs infó óra helyett teszkóba volt
  • Goruck
    mi lett volna ha elírta volna a tanár és aztírta volna véletlenül h több fiúval...akkoris büszkék lettek volna

amúgymeg, jól tetted
  • Sephi
    Nekem egyszer volt ilyenem 8-adikban :

Tisztelt szülő!

"A mai nap folyamán, kedves fia, a Patrick, több lánnyal is csókolózott a női mosodban, ezert osztalyfonoki figyelmeztetesben részesítem!"

Anyám, de főleg apám nagyon büszkék voltak rám :D
  • karajjj
    3 ilyen hülye osztály van a sulinkban... de mi vagyunk a legnagyobbak minket már nem fognak tudni befenyíteni :D majd pezsgőtbontanak áprilisban, ha elmegyünk :D
  • Goruck
    :D ti sem unatkoztok/unatkoztatok, helyes nálunk más osztályokba is törénnek érdekes dolgok, tavaly valakit(szintén 3.emelet) legurítottak a lépcsőn egy fotellal, a fotelt ők hozták, vmi lomtalanításből, meg ajánlom figyelembe eztet ez a fotelos osztály, de itt nincs megemlítve..:D
  • karajjj
    na akkor mesélek már kicsit:

általánosban: felgyújtottuk a függönyt, televolt a fal lábnyommal mert ott szaladgáltunk, szétszedtünk egy szekrény, elhajlítggatunk vagy 20 széket, tönkretettünk 2 padot, loptunk pár kézilabdát meg ilyenek(van mág csak már rég volt és nem jut eszembe)

szakközép: kitörtük a terem ajtaját, fagyott virslivel dobálkóztunk, vajaskenyérre irodalom közepén, szétszedtünk egy komplett tanári asztalt darabokra, eltörtünk egy táblát, hozzávágtunk egy narancsot a falhoz ami fullra szétment rajta, a karácsonyi égősor adapterével dobáltuk egymást, a vezetékét kifeszítettük keresztbe a folyosón, leptéktük az összes sötétítőtt, nagyszünetbe tárva nyítva minden ablak és a járókelőkne ordítoztunk, vagy 20-30 repülőt kidobáltunk egyszerre az utcára amiért a portás feljött, hogy a pilóta hajlamúak aszedjék össze... meg van bőven, majd jön a második felvonás :D
  • liverpool123
    egyszer ugy kiidegeltük az énektanárt:Aszonta 500-szor irjuk le :énekórán jól fogok viselkedni stb....Persze nem csináltuk meg ugyhogy jöhetett az OF
  • Goruck
    elolvasva lehet h furcsán hangzik, de ha ottvagy és épp a szekrényajtóval játszanak tüntetőset és minden reppül akkor jó buli :D

amúgy ezek csak leírva ilyen durva dolgok, h repül a kuka, vagy ég egy nadrág, igaziból az épp aktuális hangulatba nem tűnik fel :D

kérdésedre a válasz: eléggé :D
  • VRSDM
    mi padokból meg függönyből építettünk gyóntatófülkét :D
    nem írtak be érte szerencsére, sőőt volt tanár aki poénra vette és beült szünetbe :]
  • dogfish
    milyen aberralt egy helyre jarsz te? :D
  • Goruck
    mi mindíg kitalálunk valamit, meg doblózunk amivel csak lehet, de azt nem veszik észre...egyszer valakit még 9dikbe fejbetaláltak egy székkel és férzett a feje, de nemtürtént nagy baja, na ott se kapott senki semmit

nem szoktunk unatkozni, csak néha