Intők, rovók, beírások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Tisztelt Szulo,
ertesitem, hogy lanya a testneveles ora folyaman az oltozobol a bufebe megszokott, ezert szaktanari figyelmeztetesben reszeitem"
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
DFTBA ಠ_ಠ
Suliban két oldalt vezet felfelé a lépcsõ, majd utánna középen megy fel (szova ilyen kanyaros) És ott a kanyar résznél álltunk beszélgettünk, nézegettem lefelé, feláltam a korlát alján lévõ vascsõre (a kis oszlopok közé pont befér egy láb) aztán ott szorakozgattam, mignem leesett a váltocipõm, (ami papucs volt) lent álltak az "ottkajálosok" tanár oszotta nekik az észt, hát pont a fejére esett...
futottam le váltocpõ nélkül aztán kérdegettem félorán keresztül a bocsánatot, de nem az a fajta volt aki leharapná a fejem, gondolta hogy nem direkt volt. Anyi volt hogy megigértette velem, hogy eztán cipõt fogok használni nem papucsot... 😄
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
gyere 😄😄
a f@szt nem kötexel
1 nem kötekszem
2. A "gábor"-t mondogasd a bátyádnak õ lehet türi, de én nem viselem el... nemtehetek arrol ha a csicska iskolában ragaszkodnak ehez, de amugy aki gyerek koromtol ismer azok csak gabonak neveznek.
(naploba is GAbo volt beirva)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
nem tom mit kötekszel 😄.
#378: erre gondoltam csak gábor máshogy értelmezi vagy direkt kötekszik nem tom....
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ennyit kaptam ma beírásnak mert leszartam magasról a rajzórát ^^
khm...khm...
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Ez a töpik arra igen jó, hogy nosztalgiázzak a régi idõkön, de enyi idõs fejjel már nem csinálnám meg azokat a dolgokat amiket akkor csináltam, és elértem azt a kort hogy rájöjjek BUTA voltam...nem kicsit, nagyon...
szoval lehet neked még igen menõ ha minél több ofõid van, én nem foglalkozom vele, ma már nem gyüjtögetem, persze alap hoy ha unatkozok orán akkor alszok vagy dumálok de ehez már hozzászoktak...
(de szerintem van némi különbség köztem vagy a másik 11 töbsége között)
A nagy szám végett én is voltam szivatva álltalánosban, igaz kukába, wc-be nem nyomták a fejem...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
de ebben mi a menõ? 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
veletek csinálnák és rajtotok nevetnének ... mind1 írni sincs kedvem amugy is fáj a kezem :S
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
lehet most páran be fognak szólni, de leszarom elmondom a véleményem:
itt most nemrég ezek a mások fejére kuka gyereket a kukába gyömöszölés: szerintetek neki hogy esett?? miért jó az hogy valakit basztattok?? jófejek, nagymenõk lesztek a többiek elõtt?? nem azt mondom hogy hülyeség, persze nálunk is van olyan aki poénból belelép a kukáka, beleül vagy stb, de csak úgy vkit beledobni igazán nyomós ok nélkül elég primitív...
akkor ne is beszéljünk arról hogy kb az itt lévõk fele nem tud egy rendes mondatot összerakni anélkül hogy ne vétene vmi tipikus olyan hibát ami alulképzettséget (kivételtõl elnézést kérek) jelent. Milyen iskolákba jártok? Vagy titeket a saját nyelvetek nem érdekel?
A topik eleje még tök normális volt, azokon még én is fel-fel röhögtem, de ezek amik itt a vége fele vannak, azoknak a fele kamu a másik fele pedig, mint fentebb írtam primitív hülyeség.
Ezek miatt rátok tényleg felnéznek? Vagy miért csináljátok?
Nevezhettek bárminek, nem érdekel túlzottan, nem célom a flémkeltés sem, és senki lelkébe nem akarok belegázolni, de ezt muszájnak éreztem leírni.
DFTBA ಠ_ಠ
meg kicsavartuk a székébõl a csavarokat és nemkicsit elbaszódott....
De ezekért semmit nem kaptunk😊😊
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
erre választ is kaptam " Tisztelt tanár úr! Gergõt erre neveljük itthon, csoda hogy nem SZOPOTT!"
"Gergõt szaktanári figyelmeztetésben részesítem mert maszturbált egy satuval"
Ennyi 😊
shit happens
(Aki nem olvasta, ezeket osztálytársaim írták be, csak elfelejtettem és beadtam az osztályfõnöknek)
"Gergõ minden órán eszik, fingik és böfög. Szünetben elviszi társai uzsonnáját és felfalja. Ezért igazgazói intõben részesítem! Végítélet: HALÁL!"
"Gergõt szaktanári figyelmeztetésben részesítem mert SZOPOTT az órán"
"Gergõ Váliné óráján azt mondta a tanárnak : Kussolj te büdös ribanc mert szájba rúglak, majd a terem közepére szart és elszaladt. Ezért igazgatói DICSÉRETBEN részesítem" (imádtuk a tanárnõt, a drága)
"Gergõ az iskolából igazolatlanul hiányzott kérem kapja meg méltó büntetését (korbácsot és a láncot a fizika szertárban hagytam)"
"Gergõ szõrös mint egy majom és büdös. Továbbá intõben részesítem mert az órámon fülzsír és lucsok elegyét táplálkozta. Egyéb: úszásnál belepúzott a folyóba ezzel kiírtva a halállomány 74,24%-át. Kérem önöket fiukat szexuálják szájba egy betonkeverõvel"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de egyikse tanítja azt ami ultra fontos lenne a késõbbiekben...... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
beültünk infora hogy lehet majd Cs-zni erre voltak valami gagyi logikai gémek... meguntok aztán déli buszal el akartunk jönni...
megyünk az elsõ épületbe menénk ki a nagyajton közlik hogy zárva nem lehet 1 óránál elöbb elmenni...
nem e?
oldalt suli melett vannak ilyen házak lakások stb.
odamentünk berugtuk az udvarajtaját az advarábol átmentünk egy másikba majd ott ki az utcára...
aztán buszrol integettünk a többi gyökérnek....
erre van pénz de egy normális serverre...
Suliban volt ilyen ügyeletesség aztán mindennap más volt anyi volt a dolog hogy ajtot kelett nyitni tanároknak, meg aki jött... tiszta csicskaság, egy kis farészel leválasztott valamiben ücsörögtél egész nap... hát mi mást lehet tenni teniszlabdával dobálozol ugyancsak ku**a hangos, föleg ha valaki nem csukja be a terem ajtot... meg persze lehet alkoholos filcel rajzolni a radiátorra falra asztalra...
hát elgé szépen kipingáltam a padot.
K betüs jelszóvel illetem emg egy lányosztálytársam, persze hogy feltünt tanároknak is (elötte is televolt firkálva minden de akkor bukott ki a bili) na mehettünk higitoval sikálni az asztalokat.
suliban a büfét egy tanár csinálta aztán mindig mások voltak büfések 7-8 vitte mindig 2-3 hetente csere.
Folyton bekajáltuk a milka-kat, meg naponta megittunk egy üveg kolát. Igy a végére 3k huf-os hiányunk lett (ugy hogy a hasznot is lekajáltuk), ez a folyosó végén egy nagy ajtoval volt leválasztva, bent egy polc mögötte meg a dobozok amiben a többi cucc... hát mi oda beszortunk mindent fél méter magasan állt a szemét 😄
április elsején mindig tulzásokba estünt, padokal eltorlaszoltuk az ajtot, meg kitettük a kukát a tanári asztal alá, hogy belelépjen valaki, tanár át is esett rajta, persze összetörött, egy szaktanárival megusztatta osztálytársam.
A középsõ szinten lévõ wc-ben pedig szentélyt csináltunk.
Ott is volt ilyen kis magánfülkék... 😄
az egyikbõl kivettük a kilincset hogy a takaritok ne tudjanak bemenni aztán vitt be osztálytársam képeket amiket kitett a falra vittek be egy bibliát, vettünk a wc-re egy sapkát abba dobáltuk az 1-2 Ft-osokat...
de aztán egyszercsak beszabadult a takaritónõ és elvitt mindent... :S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
folyt köv.