490
-
#409 megsértödünk :D:D
megis értem hogy magántanulo vagy :D:D -
#408 semmi baj -
#407 hát...őőő... najó bevallom, nem járok suliba, magá tanuló vagyok, még nem kaptam intőt, meg semmit, csak egy kicsit felakartam pörgetni a topikot. Bocsi:P. -
#406 te jársz suliba? -
gyuri12 #405 Azért a "majdnem" szócska ott van. Felteszem nem is volt az olló az ozstálytársad szemének a közelében... -
#404 Há z nincs, mer nincs meg az elenőrzőm, de ezt a beírást a fejembe tartottam:D. Van egy másik is amit megjegyeztem: T. szülő, Zoltán fiúk, egy ollóval szaladgált az udvaron, és majdnem kiszúrta a iskolatársa szemét, ezért intőben részesítem(ez még elsőbe volt). -
#403 foto van a beirásrol? -
#402 Nem gondolod, hogy undorító, gusztustalan és bunkó cselekedet volt?:S -
#401 T. szülő, zoltán fiúk az orrát turta, majd amikor befejezte, az padtársa hajára kenyte, a takonyt. Avval magyarázta tettét, hogy nem volt a közelben zsebkendő. Ezért intőben részesítem, és kérem beszélgessenek el vele. Tényleg nem volt a közelben zsepi na. Akkora bűn ez?-.- -
#400 ték :o -
#399 hát látod, uj söprü jol söpört.... -
#398 De kihalt a topik -
#397 és akkor reklamála a tanár hohgy miért nem visszük ki a fogasra a kabátot, válasz: mert fázunk, mint a vadászkutya!Ez ugye hasonlat tanárnő?? :D -
#396 majd gézabácsi a karbantarto hegeszt egy szivaccsut :D:D -
#395 majd hazavisszük :D
elrejteni? majd fel kéne tölni a járdára...be a bokrok közé :D -
#394 ezt rejtettétek el? -
#393 Az a legjobb ebbe az országban hogy mindenhol mindenbe belekötnek, ami meg lényeges lenne arra szarnak rá.
Suliban is már nemtudják mibe kössenek bele.
A legdurvább mikor a ..... odajön, hogy ti csak melegedni jártok ide stb.
hát elmegy a halál...........-ba 8-12C-fokban nem tudom hogy lehet melegedni, maximum betegedni lehet a suliban...
nem vitszelek tényleg hideg van nincs fütés.
Egy kis érdekesség hogy mi folyik ott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pár vée megcsinálták a tetőteret (ott van a mi termünk is)
Elég nagy terem Kettő darab lapradiátor van benne, 80*80 cm-esek. A terem belmagassága középen eléri a 6métert is. Szoval nagy teret kellene füteni. Viszont a két kis radiátor nem lenne elég, ezért inkább nem is probálják füteni. De ez már a 3. emelet nem fog felsétálni a viz, igy kellene szivattyu... hát igen valahogy nem lett, bent volt a tervekbe de aztán ...
tetőablakok sajnos nem szigetelnek csak utánzatok.
Mondtuk már hogy veszünt Tescoban 3-4 hősugárzod egyenként 2500huf-ért aztán azokkal fogunk fűteni, aztmondták hogy meg ne probáljuk mert felgyullad az iskola, mivel gipszkarton van ott.
Ja én inkább csöndbe maradtam volna, ugyanis intézményekben kötelező a tűzálló gipszkarton, hagyományost nem használhatnak...
persze az picit drágább mint a hagyományos...
fütés pedig direkt van igy kikombinálva minden mindennel összefögg mert ugye ablakokbol eltették a pénzt, és hogy ne bukjanak le ezét nincs szivattyu ezért kevés a radiátor, ezért nem is probálkoznak a fűtéssel...
szoval pár millát valaki eltett zsebre, meg még most is a fütéspénzt valahova máshova teszik...
:) ez igy van, madass is tudja tanusitani. -
#392 mint ahogy azt igértem, "Polskink"
a lényeg látszik :) még fogjuk forgatni!!! -
#391 Na akkor most már tudod kiröl beszéltem egyik reggel...
hude megütném ... -
#390 "megszökött" loál -
#389 Sose hittem volna, hogy ilyesmit beirnak egy 17 eves diak ellenorzojebe... :D
"Tisztelt Szulo,
ertesitem, hogy lanya a testneveles ora folyaman az oltozobol a bufebe megszokott, ezert szaktanari figyelmeztetesben reszeitem" -
#388 mi ötödikben ugrottunk ki az aula alakán aztán vittek ahhoz a büdös vörös igazgatohelyetteshez de nem lett semmi... -
#387 Lol, ez jó :D Nálunk egyszer olyan volt, ülünk kb 4.-ben az órán, tanár kimegy valamiért, hirtelen befut két 8.-os, kiugranak az ablakon :O mindenki beszart, kinézünk, pont papírgyűjtés volt és ezzel szórakoztak :D (azt hiszem kaptak valamit de nem emlékszem) -
#386 Eszmbe jutott 5.-es korm egyik lehkellemetlenebb "balesete".
Suliban két oldalt vezet felfelé a lépcső, majd utánna középen megy fel (szova ilyen kanyaros) És ott a kanyar résznél álltunk beszélgettünk, nézegettem lefelé, feláltam a korlát alján lévő vascsőre (a kis oszlopok közé pont befér egy láb) aztán ott szorakozgattam, mignem leesett a váltocipőm, (ami papucs volt) lent álltak az "ottkajálosok" tanár oszotta nekik az észt, hát pont a fejére esett...
futottam le váltocpő nélkül aztán kérdegettem félorán keresztül a bocsánatot, de nem az a fajta volt aki leharapná a fejem, gondolta hogy nem direkt volt. Anyi volt hogy megigértette velem, hogy eztán cipőt fogok használni nem papucsot... :D -
#385 direkt irtam hogy gábor bebebe
gyere :D:D
a f@szt nem kötexel -
#384 holnap megnyuzlak...
1 nem kötekszem
2. A "gábor"-t mondogasd a bátyádnak ő lehet türi, de én nem viselem el... nemtehetek arrol ha a csicska iskolában ragaszkodnak ehez, de amugy aki gyerek koromtol ismer azok csak gabonak neveznek.
(naploba is GAbo volt beirva) -
#383 loáL:DDddd -
#382 hejj de rég volt az utolsó beírásom...alig emlékszem rájuk, és szakközépben már nem divat, inkább megy a tanár-diák anyázás :D -
#381 ezt csak azért mondtam hogy fotoval mert itt a legtöbb kamu.....
nem tom mit kötekszel :D.
#378: erre gondoltam csak gábor máshogy értelmezi vagy direkt kötekszik nem tom.... -
#380 Nekem még a régi sulimba volt egy olyan (1 oldalas bazz) beírásom nyelvtanórára, volt benne egy olyan rész (idézem) "....És ezután bólogatott a fia, hogy nemakar kimenni felelni......" (hogylehet bólintva nemet mutatni?)Halálosan ****** (*-helyére képzeljetek amit akartok) -
#379 nekem most ez a leghülyébb beírás : "Tisztelt szülő!"
Ennyit kaptam ma beírásnak mert leszartam magasról a rajzórát ^^ -
#378 olyan verseny lehetne, hogy ki kapta a lehető leghülyébb beírást (tehát nem az a durva amit csinált, hanem amit a tanár beírt :D pl volt egy ilyen: "xy nem íratta alá a szaktanári dicséretét, ezért megintem" :D) -
#377 én most vok elsős szakközépben, és semmi szivatás nincs. oké, bemész budira akkor rádszólnak hogy ne a hamutartóba, meg rádzárják a nagyvécé ajtaját, de azt is úgy hogy kitámasztják, erős lökés és kinn is vagy. az összes szivatás megvolt gólyatáborban és azok se nagyok :D szal jó kis suliez :D -
#376 Bocsy Tamás ne kapd fel a vizet...
Ez a töpik arra igen jó, hogy nosztalgiázzak a régi időkön, de enyi idős fejjel már nem csinálnám meg azokat a dolgokat amiket akkor csináltam, és elértem azt a kort hogy rájöjjek BUTA voltam...nem kicsit, nagyon...
szoval lehet neked még igen menő ha minél több ofőid van, én nem foglalkozom vele, ma már nem gyüjtögetem, persze alap hoy ha unatkozok orán akkor alszok vagy dumálok de ehez már hozzászoktak...
(de szerintem van némi különbség köztem vagy a másik 11 töbsége között) -
Miskolc88 #375 ja LOL -
#374 ebben igazad van, egyetértek (még ha nem is hiszitek) én is irtam jopár dolgot hogy miket csináltam/csináltunk, ám ezek egyike se mást bántott (max tanárt)
A nagy szám végett én is voltam szivatva álltalánosban, igaz kukába, wc-be nem nyomták a fejem... -
#373 csinálni kéne egy versenytt. a nevezések csak ugy lehettségesek ha fotval illetve aláirással van ellátva(tanári vagy igazgatoi) -
#372 110 éves volt :D:D -
#371 kérdezd meg tőle -.- -
#370 menő?? :O ne vitázunk ilyen kis *** ok?
de ebben mi a menő? :D