Intõk, rovók, beírások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
xx.xx-én iskolafogászat keretében a fogak állapotának felmérésére kerül sor.
Töltsük le az internetet!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
de tanárnõ elmesélte órán és mondta mikor máshoz beszélt elfordult a gyerek bebujt a szekrény mögé és zsebre rakta azt a hangvillát vagy mit
tanár visszanézett és furcsálta hogy valaki hiányzot mindenki nevetet tanár begurult kiküldte órárol gyerek meg elment büfébe kajálni -.-
vitték igazgatóhoz, ... azota minden pénteken mikor Lyukasóránk van nekik "van órájuk" ö mindig folyoson van mert kiküldik mindig
kicsit hülye a gyerek majd elkérem az ellenõrzõjét és kimásolom a beírásokat
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Tisztelt szülõ!
***** gátlástalanul hazudott ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem.
Kérem beszélgessenek el otthon vele!
Megkellett tanulni egy verset és õ nem tanulta meg és hogy megussza az egyest aztmondta hogy már felmondta a verset. aztán a tanár egybõl észrevette hogy mégse mondta fel<#kuss>#kuss><#kuss>#kuss>
Tisztelt Sz.
(én) fejbe dobta osztálytársát kosárlabdával testnevelés órán ...
bazz a **** gyerek oda állt a kosárpalánk allá és mondom dobog 1 zsákot :D kicsit mellé ment de nem történt semmi csak kicsit beütötte az orrát.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Én egyházi suliba jártam (de csak a német nyelv miatt jártam oda)és 6. osztban berugtam egy ablakot. Voltunk ott 5en és megbeszéltük h akkor mindenki kussol róla. Erre a másik 2 stréber beköpött és másnap mennünk kellett az igazgatóhoz és elnézést kértünk meg minden és egyszer csak benyögi h akkor most oda letérdepeltek és elgondolkoztok azon h mit csináltatok... lestünk 3an akkorát h ezt most h is gondolja de csak letérdepeltünk és nem gondolkoztunk hanem röhögtünk majd megusztuk egy osztfõi figyelmezetéssel. Szerencsére már elballagtam abból a suliból hála az égnek... :-) xD (ez halál komoly igy volt) xD
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
#417 sztem elég a paszta
ez nem Korház topic ez intõ rovó ...
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
Ez a leggyakoribb veleszületett szívfejlõdési rendellenesség, mely a tüdõverõér szûkületével, a két kamra közötti kóros összeköttetéssel (kamrák közti sövény részleges hiánya), jobb felé helyezett, ún. "lovagló aortával" és a jobb szívkamra falának túltengésével jár együtt. Mindezek következményeképp az artériákban keringõ vér oxigénellátottsága elégtelen marad és az érintett egyén bõre szederjesen, vörhenyesen elszínezõdik. Egy szívsebészeti eljárás tökéletes gyógyulást tesz lehetõvé már a csecsemõkorban.
megis értem hogy magántanulo vagy :D:D
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
elrejteni? majd fel kéne tölni a járdára...be a bokrok közé :D
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Suliban is már nemtudják mibe kössenek bele.
A legdurvább mikor a ..... odajön, hogy ti csak melegedni jártok ide stb.
hát elmegy a halál...........-ba 8-12C-fokban nem tudom hogy lehet melegedni, maximum betegedni lehet a suliban...
nem vitszelek tényleg hideg van nincs fütés.
Egy kis érdekesség hogy mi folyik ott.
Pár vée megcsinálták a tetõteret (ott van a mi termünk is)
Elég nagy terem Kettõ darab lapradiátor van benne, 80*80 cm-esek. A terem belmagassága középen eléri a 6métert is. Szoval nagy teret kellene füteni. Viszont a két kis radiátor nem lenne elég, ezért inkább nem is probálják füteni. De ez már a 3. emelet nem fog felsétálni a viz, igy kellene szivattyu... hát igen valahogy nem lett, bent volt a tervekbe de aztán ...
tetõablakok sajnos nem szigetelnek csak utánzatok.
Mondtuk már hogy veszünt Tescoban 3-4 hõsugárzod egyenként 2500huf-ért aztán azokkal fogunk fûteni, aztmondták hogy meg ne probáljuk mert felgyullad az iskola, mivel gipszkarton van ott.
Ja én inkább csöndbe maradtam volna, ugyanis intézményekben kötelezõ a tûzálló gipszkarton, hagyományost nem használhatnak...
persze az picit drágább mint a hagyományos...
fütés pedig direkt van igy kikombinálva minden mindennel összefögg mert ugye ablakokbol eltették a pénzt, és hogy ne bukjanak le ezét nincs szivattyu ezért kevés a radiátor, ezért nem is probálkoznak a fûtéssel...
szoval pár millát valaki eltett zsebre, meg még most is a fütéspénzt valahova máshova teszik...
:) ez igy van, madass is tudja tanusitani.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

a lényeg látszik :) még fogjuk forgatni!!!
hude megütném ...<#gun>#gun><#boxer>#boxer>