490
  • DöflingR
    Tisztelt Szülők!
    ******* sokadik rászólásra sem hagyta abba az iskolapad simogatását,ráadásul szemtelenül beszél.Szaktanári figyelmeztetésben részesítem.

(Osztálytárs beírása Abból indúlt ki,hogy elkezdte simogatni a padot mert hogy az jó érzés)
  • gyuri12
    800Fő,1 György.
    Nyertem:D
  • ChuckyHUN
    600 fő 1 Kristóf^^
    Legalább nem egy tömegcsicska vagyok:DDD
  • JackMeadow
    Nálunk is van Péter
  • Scottt
    Elbaxtam a smileyt
  • Scottt
    Ez de g3ci 600an járnak a sulinkba abból 1Imre:)
  • Kicsikiraly
    magánsuli, hogy egyedül jársz oda?
  • csgery
    Kihagytam vmit, aholva ÁLTALÁNOS suliba jártam:)
  • csgery
    Ahova suliba jártam, ott most van egy 8. os gyerek akit Denisznek hívnak:) A 700 gyerek közül Ő egyedül Denisz:D.
  • Scottt
    Imi,az egész suliban egyedül vok
  • caseih9400
    én laci vagyok , és az osztályba van 1 péter meg egy lászló :|
  • cSuwwi
    a cég ahol dolgozom 10-en vagyunk, abból 4 gábor 3 péter :D
  • KILLER2
    De azért ennek a tulajdonosa is Péter. Basszus, mindenki Péter. Én is Péter vagyok, 2 mostani osztálytársam is Péter, 2 volt otársam is Péter plusz ismerek még 2 Pétert.
  • Drephis
    nem, szerencsére. :p
  • KILLER2
    Én csak iskolafogászatról tájékozatató "beírást" tudok, ezt kedves osztályfőnököm találta ki és iratta be mindenkivel:
    xx.xx-én iskolafogászat keretében a fogak állapotának felmérésére kerül sor.
  • KILLER2
    Ez a tiéd?
  • Drephis
    up

• LasDen #433
    bár, akkor nem monta meg a tanár, hogy mit ír be nekik, de órán vki elengedte magát és körülötte páran (vele együtt 6-n) röhögtek meg minden... :D aztán a tanár megakarta tudni ki volt az és elkérte az ellenőrzőjüket és kérdezte az osztályt, hogy mit írjon be: "Tisztelt szűlők! Gyermeküket szaktanáriban részesítem, mert..." és itt jöttek az ötletek: gázosítás, elgázosítás, gázár emelés stb. :D (bár ez csak akkor vót vicces :D)
  • Goruck
    ja a lényeg, tanár pont kiment és nemlátta, neki aztmondta mindenki még a orratörött gyerek is h elesett
  • Goruck
    ma a suliba két osztálytársam, akik mellesleg nagyonjó barátok, mindig együtt partyznak (bankba, LOL) és foci közbe egymásnak estek és az egyik (direkt) megfejelte a másikat és eltört az orra... szeretem az osztályom :D
  • byzhouse
    suleeból 1 gyerek ellenőrzőjét néztem új gyerek elég nagyképű nah de mind1(nem emléxem mi volt benne)

de tanárnő elmesélte órán és mondta mikor máshoz beszélt elfordult a gyerek bebujt a szekrény mögé és zsebre rakta azt a hangvillát vagy mit
    tanár visszanézett és furcsálta hogy valaki hiányzot mindenki nevetet tanár begurult kiküldte órárol gyerek meg elment büfébe kajálni -.-
    vitték igazgatóhoz, ... azota minden pénteken mikor Lyukasóránk van nekik "van órájuk" ö mindig folyoson van mert kiküldik mindig

kicsit hülye a gyerek majd elkérem az ellenőrzőjét és kimásolom a beírásokat
  • aaasdd
    Osztálytársamé:
    Tisztelt szülő!
    ***** gátlástalanul hazudott ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem.
    Kérem beszélgessenek el otthon vele! [tanári aláírás]

Megkellett tanulni egy verset és ő nem tanulta meg és hogy megussza az egyest aztmondta hogy már felmondta a verset. aztán a tanár egyből észrevette hogy mégse mondta fel
  • byzhouse
    meghalt a topic :( nem tudok nevetni

Tisztelt Sz.

(én) fejbe dobta osztálytársát kosárlabdával testnevelés órán ...

bazz a **** gyerek oda állt a kosárpalánk allá és mondom dobog 1 zsákot :D kicsit mellé ment de nem történt semmi csak kicsit beütötte az orrát.
  • Kicsihuszár92
    Szerencsére még nem papok tanitanak csak egy érsek az igazgató de mikor még ez történt akkor még az sem volt ott a suliban. :-)
  • Csesza
    örülj, hogy nem rakott seggbe egy pap xd
  • Kicsihuszár92
    Üdv mindenkinek. :-)
    Én egyházi suliba jártam (de csak a német nyelv miatt jártam oda)és 6. osztban berugtam egy ablakot. Voltunk ott 5en és megbeszéltük h akkor mindenki kussol róla. Erre a másik 2 stréber beköpött és másnap mennünk kellett az igazgatóhoz és elnézést kértünk meg minden és egyszer csak benyögi h akkor most oda letérdepeltek és elgondolkoztok azon h mit csináltatok... lestünk 3an akkorát h ezt most h is gondolja de csak letérdepeltünk és nem gondolkoztunk hanem röhögtünk majd megusztuk egy osztfői figyelmezetéssel. Szerencsére már elballagtam abból a suliból hála az égnek... :-) xD (ez halál komoly igy volt) xD
  • tommyg
    az
  • tommyg
    nem, szia! nem vagyok offer de nemtom 1-2 hsz erejéig miért nem lehet eltérni a témától na mind1 ti még sose offoltatok biztosan bocs még1x -.-
  • toysoldier
    ezt muszáj itt megbeszélni?
  • mama2
    Azt mondták, hogy ha megcsinálják a 3. műtétet akkor már nem fáradok annyira, dfe akkor se leszek tökéletesen megjavulva. Amúgy az a baj, hogy ennek a betegségnek több fajtája van, mert van egy olyan fajtája, amit már csecsemő korban megműtenek és tökéletes az eredmény, meggyógyult teljesen. De az enyimé más fajta. 4 in 1 a betegségem, tiszta nescafé.
  • tommyg
    jó bocs :D

#417 sztem elég a paszta
  • byzhouse
    lol "megjavítanak" xDXDXD

ez nem Korház topic ez intő rovó ...
  • madass
    kicserélik a prociját :D vagy csak bekenik hövezetö pasztával?
  • tommyg
    és megjavítanak?
  • mama2
    Már kettő műtétem volt, de még lesz egy.
  • tommyg
    miért nem műtenek meg?
  • mama2
    :). Az izgalomtól nem lesz semmi bajom. Csak mostanába, a hasamba érzem a szív dobogásom. Ez miért van?
  • tommyg

Ez a leggyakoribb veleszületett szívfejlődési rendellenesség, mely a tüdőverőér szűkületével, a két kamra közötti kóros összeköttetéssel (kamrák közti sövény részleges hiánya), jobb felé helyezett, ún. "lovagló aortával" és a jobb szívkamra falának túltengésével jár együtt. Mindezek következményeképp az artériákban keringő vér oxigénellátottsága elégtelen marad és az érintett egyén bőre szederjesen, vörhenyesen elszíneződik. Egy szívsebészeti eljárás tökéletes gyógyulást tesz lehetővé már a csecsemőkorban.
  • madass
    akkor nem ajánlom neked az sg-t mert itt aztán van izgalom :D
  • mama2
    Azért vagyok magántanuló, mert van egy szívbetegségem, amit úgy hívnak hogy fallot tetralogia. Nézzutánagugliba.