877
-
#557 Az valami. -
#556 szánalmas.... -
#555 igaza van.... -
#554 az mar nem keves... biztos az egeszseges eletmod resze :) -
#553 Nálunk a gimiben a töritanár(nő) folyamatosan sétált fel, s alá. De tényleg meg nem állt, előre 3 lépés, majd vissza. Haver egyszer megszámolta, hogy egy óra alatt mennyit lép. Most nem emlékszem pontosan az eredményre, de kiátlagoltuk, hogy ha egy lépés 50 centi (annyi minimum volt) és egy héten van X órája, akkor egy tanítási év alatt több, mint 100km-t gyalogol a suliban :))))))))))))))))))))))))))) -
#552 az nem szenvedés volt,az élvezet volt a javából :DD -
simirizsa #551 Ja tényleg bocs bazz :D
Most beugrot veled szenvedtünk a Cuppanosra -
#550 keversz valakivel,a sulinak még csak a nevét sem hallottam:D -
simirizsa #549 Tom bazmeg Bajákiból mentél át faszom xD na mind1 akor :D -
#548 valakivel keversz:D ez a 2. sulim,és azért mert ez már gimnázium:D -
simirizsa #547 Hát múltkor mondtad hogy azért mentél át másik suliba mert sok a dakota :D -
#546 én sosem tudtam galamb-ba rugni :( -
#545 he?:D -
simirizsa #544 Múltkor még nem az volt a bajod hogy túl sok a dakota ? -
#543 pontosan,befészkeltek régen az elmozdult aplák alá a tetőn,de már eltüntek a rohadékok,sajna nincs is mire lövöldözni így itthon AS-el:D -
#542 ad 1. nem ismered a válasz gombot?
ad 2. apád tényleg rendőr? gondolom ezt fontos volt megemlítened, így biztos másképp néznek rád itt a kiscsókák
meg ugye nem árt veled vigyázni, ki mit beszél, mert ugye mit mesélsz el otthon apunak -
#541 rohadt galambok, pusztuljanak -
#540 nem kell mindent halál komolyan venni -.- -
mafy #539 ui: viccnek sem volt jó :S -
mafy #538 ha így állsz hozzá akkor viszont szerintme meg téged kéne rugdosni, nem az "öregnéniket".
tény h öregek, meg nagyot hallanak, makacsak stbstb, de szerintem nem állhatsz igy hozzá a dolgokhoz.
mellesleg a legtöbb aki eteti a galambokat azok általában egyedül vannak és ne mtudják magukat kiélni/kibeszélni, ezt helyettesítik a galambokkal.
am meg ne mtudom figyelted-e, de általában nem friss kenyérrel/zsömlével etetik őket, de mind1.
ha továbbra is így állsz hozzá akkor az csak téged minősít.
nem akarok kötöszködni, mert jogod van azt irni amit akarsz, de szerintem fontold meg amit leirtál.
Üdv -
#537 :P:D ahoz arcszerkezett kellet ahogy úgy kinézzenXD -
#536 nem öli meg őket,de azért fáj nekik biztosan:) -
#535 lki kell írtani a galambokat as-sel :) -
#534 és borotválkozik is? -
#533 nálunk az általánosban a matektanárnő nézett úgy ki mint Michael Jackson :) ugyanolyan haj, ugyanolyan ruha - biztos szerette
akkor ezt persze nem vágtam, csak utólag
mentségére legyen mondva, hogy mindezt 82-84 környékén -
#532 inkább az öreg néniket kel rugdosni,akik etetik őket,de sírnak hogy kevés a nyugdíj -
#531 "aki marha,az hülye is..." -
#530 galambokat miért kell rugdosni? -
GVG #529 ennek be se kell szólnia elég ha rád néz -
#528 vannak durvábbak is xD -
#527 Elég régen jártam a Büntető topic-ban mostanában, majd mindjárt szentelek rá időt. De nem lepődnék meg, ha a képek között ezt a képet is látnám. -
#526 -
#525 LOOL:D -
gyuri12 #524 ez most komolyan a tanárnő??!! -
#523 na sry nem akarja megjelníteni (mondjuk megértem xD) ezt -
#522 -
#521 illetve néha nem tom eldönteni xD
-
#520 -
#519 az is poén h úgy néz ki az irodalom tanárunk mint Edward Norton :D
-
#518 férfi