877
-
ricsimaster #517 és legalább nő? -
#516 a mi kémia tanárunk ráült egy alacsonyabb polcra és leszakadt alatta xD (alig 200kg :P) -
#515 Tanárúr egy olyan padra ült le aminek mozog a teteje. Megszólal egy csaj:
- "Tanárúr! Tessék vigyázni az a pad rossz!"
- "Nem baj, szeretem a kihívásokat és az izgalmakat!!"
- "De tanárúr azt a padot már csak a rágó tartja össze!" -
#514 semit,higgadt ember,meg aszem tudta is,de az osztály jót szakadt -
#513 Grat. És mit szólt? -
#512 én ezt a legszigorúbb tanárnál csináltam meg a suliban:) -
#511 8-kor. Jó az, egyszer én is kipróbálom, csak én nem matekon, mert jó arc a tanár, viszont egy ilyenért lehet, hogy rendesen megszivatna. -
#510 miért nálatok mikor kezdődik az óra?én egyszer vérvétel után direkt bementem utolsó 5 percre órára:D -
#509 Ez nem tanári beszólás, de azért gondoltam, hogy meosztom veletek:
Ma első órában (matek) 8:26-kor bejött egyik osztálytársam, hogy elnézést tanárúr. Hát kicsit késett. -
#508 idos matektanarom mondta egy osztalytarsamnak:
"Éva, mar megint nem csinaltal hazit, nem tudom eszrevetted-e!" -
#507 Intézményünk nemes vezetője, egy kiadós vita után (pár hete):
"Csinálni kéne valamit a diákokkal. Csak megnehezítik a tanítást." -
#506 Toldi átirat -
#505 Tanárom egyszer megbetegedett az igazi irodalom tanárom,helyette be jött egy másik,férfi tanár,akkor tanultunk a "ég a nap melegétől a kopár szík sarja" erre azt mondta:"ég a nap melegétől a kopasz tik szarja,egész órán azt nevettünk -
#504 Itt is van pár. -
#503 jah lehet....xD -
Csesza #502 gondolom megszokta, hogy ha hangzavar van, akkor mindig az a delikvens kelti a zajt :) -
#501 aki nem is volt suliba?? azt hogy csinálta?:D -
#500 Nem szoktam erre járni,de megláttam ezt a topicot és eszembe jutott amit multkor mondott az irodalomtanárunk,amikor valamit elírt a táblán és szoltunk neki:"Ó de nagy borzasztó"
Egy másik a francia tanárom meg rákiáltott,h fogja be a pofáját, arra a gyerekre aki nem is volt aznap suliban:) -
#499 hát igen....de ez akkor is jól hangzik.....de jóó nekem is van Balázs nevű oszt.társam majd kipróbálom. egyépként nállatok vannak verekedős tanárok??:D -
#498 Ha arra gondolsz, nem puzi, csak poénos gyerek:D -
#497 hi-hixD
Fiuk, lányok és Balázs xD -
#496 TEsiora:
Tanár(férfi): Fiuk, Lányook külön álljanak!
egyik fiu lányokhoz áll
Tanár: Balázs, ha gondolod tarthatunk szexvizsgát, de te jársz rosszabbul. -
LegoTGR #495 Van 1-2 igazán jo tanárom, velük szoktunk filozofálni:
Tudni kell hogy fél éve próbálunk galambot megrugni (csalás nélkül; nincs beetetés, csalogatás,stb. odamész és megrugod), meg is kérdeztük az egyiket:
-Tanár úr szerint meg lehet rugni egy galambot?
-(cigiröl hetykén lepöcköli a hamut válasz közbe vállrántás) "Ha eltalálod.."
Szabad ország lévén jogunk van tagadni elfogadott dolgokat is, mi gyakran élünk is ezzel(nem hiszünk a gravitácioban, stb.:
-Tanár úr hisz a gravitációban?
-Hát, Newton szerint a tömegek vonzák egymást. Jó. De mi az hogy tömeg?!
Másik kedvenc tanárunk Cs. Pista bácsi(igy is hivjuk), éppen az életre nevel minket, majd észbekap, majd epésen megjegyzi "Na vigyázok, mert itt már beszélni se lehet", majd felpillant a hangosbemondóra.(Ha valakinek nem esett le, Pista bácsit lehallgatják ^^)
Matek érettségire készülés, javítjuk a példákat:
Tanár: 2-es a cél, ha mindenkinek megvan a 20%, szóljatok és abbahagyjuk.
Megjegyzem hogy ezeket a tanárokat bírom a legjobban, mert a legjobb fejek és nem szívózni akarnak velünk. -
Cat 02 #494 A nem tom milyen rákot 100-ból 1 ember ha túléli. Ez azt jelenti h ebbe akár bele is lehet halni... -
#493 xD -
gyuri12 #492 persze nálunk nagy seggfej tanárok vannak:-c -
#491 Kémia óra:
Tanárnő: Most tényleg csend van, vagy csak én vagyok süket?
Töri óra:
Tanár: Mikor az oroszok letámadták a németeket, akkor a németek úgy meglepődtek mint Matarazzi, amikor Zidane lefejelte.
Föci:
(Egy lány a plüss kutyájával játszik órán.Nem figyel!)
Tanár: Kérem a macit!
Lány: NEEEEEEEEEEEEEEEM!
Tanár: Ide a Teddy-vel!
(A lány odaadja)
Tanár: Hanem figyelsz véde a Teddy-dnek -
gyuri12 #490 #489,#488 nagyon jók:)
(Mééég!:) ) -
#489 Tanár: "Ha nagyon unod az órámat mennyél ki homokozni"
Gyerek: "Nem lehet a Peti elvette a dömperemet.:(" -
#488 Tanár úr első órán:
"Azért szeretem az 1. órát mert ti is álmosak vagytok, meg én is álmosak vagyunk:)"
Dolgozat osztás:
"Na nézzük:
Máté: 4;5
Dávid: 5;5
Milán - Manchester: 3:0"
-
#487 Informatika oran (mult het pentek) egy srac es a tanar beszelget:
Srac:"Tanarur, kimehetnek enni?"
Tanar:"Majd szunetben."
Srac:"De ehes vagyok es nem akarok itt elajulni. Senkinek nem lenne jo ha elajulnek."
Tanar:"Ebben tevedsz, orommel varjuk [szeles,buszke vigyor]!... Nah elajultal mar?:D" -
#486 én ismerek egyet.aki rendes,de amelyik cigáy munkából tartja el magát,az számomra már nem cigány -
#485 Hidd el volt, általánosban késsel fenyegetett egy. De nem történ semmi, és én csak azt mondom h vannak rendesek is, igaz kisebb arányban :S
-
#484 aki azt kívánja,az nyitott szemmel jár a világba,raszizmus zsidók és négerek gyűlöleténél kezdődik szerintem,de lehet neked még nem volt dolgod cigányokkal -
#483 matektanár: "Háttal nem kezdessz mondatot mert beleesel!"
Angol tanár: "Annának meg is érett a töke."
Infó tanár: "Na akkor a táblázatoknál lehet ilyen.. na .. miaz... na mindegy ezt akkor hagyjuk."
Rajz tanár (elvégezte a 7 általánost!):
-Na és miért nincsen elöl a felszerelésed?
-Mert...
-Semmi mert! azonnal vedd elő!
Infótanár(férfi): "Na gyere Rami, beléd verem... mármint a tudást."
A tanárveréshez csak annyi megjegyzést hogy a gyerek egy szánalom, de sztem nem csak a romákkal van baj, ugyanis bármilyen családban lehetnek nevelési gondok. Aki meg azt kívánja hogy írtsák ki az összes cigányt, az kb. egyenlő lehet hitlerrel. -
#482 nem már 18 évig kötelező -
#481 Megszámoltam, hogy a töri tanárom hányszor mondta ma órán azt, hogy tehát, mert amint észrevettem ezt használja a leggyakrabban, de csak 38x mondta, többet vártam tőle. -
#480 Töri tanár: Anyád hogyvan?
Matek tanár, már akkor kacagunk mikor bejön mert minden óra elején elordítja magát hogy lapot elő számonkérés!(persze eleinte rossz volt mert fogyott a lap)
Egy helyettesítő tanár: Na jolvan, akkor hozzad a kapádkaszát!!! -
#479 Igen, tudtommal is 18 évig tankötelezettek a fiatalok. -
Pemack #478 a tankötelezettség már 18, nemrégi rendelet, törvény, vagy tudom is én mi ^^