Tanárok Beszólásai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka látszatát fenn kell tartani!!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Székely paraszt és a felesége megy a szekerrel. A ló megbotlik, erre a paraszt:
-1
Mennek tovább, a ló megbotlik. Erre a paraszt:
-2
Mennek tovább, a ló ismét megbotlik. Mire a paraszt:
-3- És lelövi a lovat.
Erre a székely felesége:
-Ezt most miért??
Mire a paraszt:
-1
A vicc végén, mindenkinek leesik hogy mi van. Azóta a töri tanárom minden egyes hangos beszólásnál számol😊
www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)
"Bogaram, éltél már át szellemi orgazmust?"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Igazgatóhelyettes be szól haveromnak (folyton kendõbe ül az órán) azt meg szólal fiam ilen kednõt régen az angolok séa franciák hortak aki ktetvesek voltak de itt msot vegyed le fiam ha Beatriche koncertre mész akkor fel veheted de itt nemXDXD
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
"múlt idõ, mert ly-nal írjuk"
Töltsük le az internetet!
Leülni hülye buzi banda.
Maga egy hülye gyökér
Az egy lófasz
Kösd fel magad
Kuss vagy hozzád baszom a kulcs csomómat idióta
Ne zaklass a hülye kérdéseiddel.
Tudom ezek nem viccesek de jobbakat nemtudok:$
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
„-Recipróka”
„-Csöndbe legyél fiam, mert szétültetlek!”
( néha így magyaráz: ezt összekötjük ezzel, ezt meg ezzel, akkor az meg az párhuzamos.. vagy nem.. azt azzal és akkor jó -gyerek szól h mit köt össze mivel?- nemérted? hát hülye vagy akkor fiam!)
másik matektanár:
-csikoroog
-mínósz
gyerek nem jól csinálta a feladatot: -na ne vegyé’ lottót
Némettanár:
„Az óra szentsége sérthetetlen”
„Az ablakon kinézni tilos!..
-mert?
-mert benne van a házirendben azért” xD
Mûvtöri tanci:
„õõõõõõõõõ”- megszámoltuk, h 15 perc alatt 80 valahány õ-t mondott xD //+minden óra elején meredten bámul elõre egy percig kb xD//
\"NEKED ateista vagyok; Istennek viszont a Kitartó Ellenzék..\"
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Eddig a rekordot a mûvészettörténet tanárunk tajrta 98 db. "ugye" szóval😄 Szal nem unatkozunk az órákon😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- "Mindent úgy mondj, hogy hass meg engem!"
- "Mélységes kussba légy!"
- "Elõzõ órán felspanolódtam!"
- "Padlón heverek a szomorúságtól!"
- "Beleverem a tudást a fejedbe!"
- "Ne dumálj, mert fejbe ütlek!"
- "Figyeld meg, a végén kancsal leszek, mert 3 felé kell néznem állandóan!"
- "Pallós jogomnál fogva megtaposlak!"
Es egy beszolas a folkdrajztanaromtol (2005ben):
- "Vírus nélkül is ingerem támad Tõled!"
-"Gyermekeim, ne kelljen az asztal alatt gurulnom a kerdeseitektol!" 😄
"Fiam, szerkessz egy kört"
Kölök ilyen tappancsos körzõfel felszenvedettt egy ovális alakú akármit, tanár megszólal:
-"Fiam látom már készülõdsz a húsvétra"😄
Thalesz tétel megfordításánál:
"Apróim (így hív minket😄), aki ezt nem tudja holnapra, azt KIHERÉLEM... a lányokat is!"
Rendes tanár, vannak poénos megjegyzései szvsz:d
"Az van, hogyanis, hogy"
"Maraggggyyááá má, csendben..."
"Figyelj csak"
"Ne viccelj (vigyor)" ezek, minden órán elhangzottak 😄
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Matektanár:
-Olyan HÜLYE, hogy kottázni lehetne!!! xD
Magyartanár: (András)
-A TEREMBEN CSAK 3 AZAZ 3 EMBER BESZÉLHET:
-A jenei
-A Tanárúr
-A Bandibá
xD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
az én töritanárnõm pl eszméletlen jó fej.(meg jó a feneke is)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ne szenvedj! Aki 3-ast kap az szenvedjen
matektanár
Most eldöntöd h idefigyelsz vagy csöndbenmaradsz o.O
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ugyanez a tanár egy csaj azt mondja egy srácnak hangosan hogy bazd meg erre odaáll a tanár megfogja a vállát:"fiam.....fogadd meg a tanácsát"
magyar mondatokat kellett angolra fordítani. Az osztálytársam mindig beszologat a tanároknak. Beszól vmit a tanárnak a tanár erre: "példamondat: De jó lenne megütni az xy-t, de sajnos nem tehetem, mert börtönbe kerülök". gyerek: "nem a börtönbe, hanem a temetõbe", ezen elkezdett nevetni a tanár, jah és ezekete le kellett fordítani.
Megbeszéljük vele, hogy 40-kor kezdjük az órát, és bejön egyész után 5 percel.
Egyszerüen kész ez az ember! Órán lehüyézi magát.(gyorsan hozzáteszem hogy szõke)