Tanárok Beszólásai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicaaa
xD

www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)

Sanyi manó: (kémai tanár):
A munka látszatát fenn kell tartani!!

John Cena
ezt most kajak nem vágom

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Cicaaa
😊

Molnibalage
Ezt én szûkszavú cowboy-jal és friss feleséggel ismerem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Cicaaa
Történelem óra eleje.

"Székely paraszt és a felesége megy a szekerrel. A ló megbotlik, erre a paraszt:
-1
Mennek tovább, a ló megbotlik. Erre a paraszt:
-2
Mennek tovább, a ló ismét megbotlik. Mire a paraszt:
-3- És lelövi a lovat.
Erre a székely felesége:
-Ezt most miért??
Mire a paraszt:
-1
A vicc végén, mindenkinek leesik hogy mi van. Azóta a töri tanárom minden egyes hangos beszólásnál számol😊

BlackShadow
ötödéven ofõ (digit tanár)
"Bogaram, éltél már át szellemi orgazmust?"

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

John Cena
bocs gyorsan írok😄

csgery
Az elsõ sorban olvasom, h msi... mondm itt biztos sz.géprõl lesz szó, ha már alaplapot is írsz....XD
toysoldier
na akkor ezt most magyarul is.

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Scottt
Örülök 😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

S2000
aha. azért néhanapján írhatnál olvashatóbban is<#wilting>

John Cena
jaaaaaaaaaaj tegnapi "termést ne msi meséltem"XD
Igazgatóhelyettes be szól haveromnak (folyton kendõbe ül az órán) azt meg szólal fiam ilen kednõt régen az angolok séa franciák hortak aki ktetvesek voltak de itt msot vegyed le fiam ha Beatriche koncertre mész akkor fel veheted de itt nemXDXD

PíszLávJuniti
gyerekek vagytok még

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

anyagismeret tanár:
"múlt idõ, mert ly-nal írjuk"

bardocz
nálunk 6 perc az átlag(metak-fizika),onnantól számoljuk a továbbtartást már😄
KILLER2
Kitaláltam, hogy mit fogok ezentúl számolni. Hogy a fizikatanár mennyivel tartja tovább az órát a csengõnél. Elég reménytelen, de megpróbálom.

Töltsük le az internetet!

én pedig nevettem rajta

Scottt
Matek tanár
Leülni hülye buzi banda.
Maga egy hülye gyökér
Az egy lófasz
Kösd fel magad
Kuss vagy hozzád baszom a kulcs csomómat idióta
Ne zaklass a hülye kérdéseiddel.

Tudom ezek nem viccesek de jobbakat nemtudok:$

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Livin in sin
Matektanár:
„-Recipróka”
„-Csöndbe legyél fiam, mert szétültetlek!”
( néha így magyaráz: ezt összekötjük ezzel, ezt meg ezzel, akkor az meg az párhuzamos.. vagy nem.. azt azzal és akkor jó -gyerek szól h mit köt össze mivel?- nemérted? hát hülye vagy akkor fiam!)
másik matektanár:
-csikoroog
-mínósz
gyerek nem jól csinálta a feladatot: -na ne vegyé’ lottót
Némettanár:
„Az óra szentsége sérthetetlen”
„Az ablakon kinézni tilos!..
-mert?
-mert benne van a házirendben azért” xD
Mûvtöri tanci:
„õõõõõõõõõ”- megszámoltuk, h 15 perc alatt 80 valahány õ-t mondott xD //+minden óra elején meredten bámul elõre egy percig kb xD//

\"NEKED ateista vagyok; Istennek viszont a Kitartó Ellenzék..\"

Crazygirl
Ma matekoran egy topa kigyurt hulyegyerek (evfolyamtarsam) megkerdezte (vegzoskent!!) hogy mi az a trigonometria... erre a tanarnom: "Ne zaklass mert megverlek!" 😊

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

csgery
Jajj, a Téked nem található😄 ERROR😄
Molnibalage
Ez mit akar jelenteni? Tessék már érhetõen fogalmazni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ték

Molnibalage
Nekem a Gépelemek II elõadótanár 2x45 perc alatt 53-szor, hogy "kollegák"... 😊

KILLER2
Jó ötlet, lehet, hogy én is nekilátok valami ilyesminek xD

csgery
Kémiatanárunknál kezdük el számolni, hogy hányszor mndja a mondat végén, hogy "érteeeem?"... így lett az Értem Méter😄 ami mindig fennvan a füzet tetején aktuális dátummal, és havonta számolgatjuk😄
Eddig a rekordot a mûvészettörténet tanárunk tajrta 98 db. "ugye" szóval😄 Szal nem unatkozunk az órákon😄
Nekünk bigatanár mondta 170+ szor h csont, óra felééig bírtuk számolni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kresz tanfolyamon a mûszakit oktató idõs fickó kb. 127-szer mondta (nem viccelek, számoltuk 😄) azt, hogy: "Ha szabad ilyet mondanom." Mindez 3 óra alatt történt, és volt még hátra egy óra, de azt már nem bírtam és leléptem. ^^

Crazygirl
Ismet kedvenc matektanarom (1-2 evvel ezelotti beszolasai osszegyujtve):
- "Mindent úgy mondj, hogy hass meg engem!"
- "Mélységes kussba légy!"
- "Elõzõ órán felspanolódtam!"
- "Padlón heverek a szomorúságtól!"
- "Beleverem a tudást a fejedbe!"
- "Ne dumálj, mert fejbe ütlek!"
- "Figyeld meg, a végén kancsal leszek, mert 3 felé kell néznem állandóan!"
- "Pallós jogomnál fogva megtaposlak!"

Es egy beszolas a folkdrajztanaromtol (2005ben):
- "Vírus nélkül is ingerem támad Tõled!"

Crazygirl
Matektanar (nyugdijas aranyos nenirol van szo... ):
-"Gyermekeim, ne kelljen az asztal alatt gurulnom a kerdeseitektol!" 😄

csgery
Matekórán, gyerek kimegy a táblához, tanár mondja:
"Fiam, szerkessz egy kört"
Kölök ilyen tappancsos körzõfel felszenvedettt egy ovális alakú akármit, tanár megszólal:
-"Fiam látom már készülõdsz a húsvétra"😄

Thalesz tétel megfordításánál:
"Apróim (így hív minket😄), aki ezt nem tudja holnapra, azt KIHERÉLEM... a lányokat is!"

Rendes tanár, vannak poénos megjegyzései szvsz:d
pulti
volt szakmai tanárunk, pár aranyköpései:
"Az van, hogyanis, hogy"
"Maraggggyyááá má, csendben..."
"Figyelj csak"
"Ne viccelj (vigyor)" ezek, minden órán elhangzottak 😄

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

bardocz
az más úgy én is kaptam már tockost,de amikor csak úgy csinálja akkor
KILLER2
Azt azért megnézném. Én vissza semmiképp sem ütnék, inkább békésebben megoldanám. Valószûleg szólnék neki, hogy ezt azért mégsem kéne és a reakciójától függõen utána lehet, hogy ellátogatnék a kedves igazgatóhoz és emgbeszélném vele, hogy mit nem kéne a drága tanárúrnak. De ekkora egy pofátlanságot. Mi matektanárunk és vágta már fejbe az egyik gyereket a pálcájával, de õ nem erõsen és inkább viccesen. De az meg is érdemelte. Meg hát aki elsõ padban úgy, hogy tõle 2 méterre magyaráz a tanár és hátrafordul beszélni, az számítson azért valamire.

tommyg
haggyad má, ütnél te

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

bardocz
én viszaütnék,leszarom,hogy kirugnak,ne ütögessen azért mert elrontok valamit
ChuckyHUN
Az egyik ami velem történt:
Matektanár:
-Olyan HÜLYE, hogy kottázni lehetne!!! xD
Magyartanár: (András)
-A TEREMBEN CSAK 3 AZAZ 3 EMBER BESZÉLHET:
-A jenei
-A Tanárúr
-A Bandibá
xD

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Scottt
Nálunk is.(Matekóra) gyerek táblánál csinálja a feladatot elrontja fejbe bassza hátulról és a másodikat a tábla adja,fejen vágta vonalzóval az elsõ padban ülõ gyereket(Nem volt rá indoka)...

John Cena
"szerencsém"XD nekem is vannak jó tanáraim de valjuk be a többség köcsög

bejött a töritanár és meglátta hogy az egyik oszt. társam iszik, erre azt mondja== ne igyál a tanóra kezdete után! én sem ISZTAM! XD

Én azt utálom pár tanárban ( tisztelet a kivételnek, ez már régen volt ) hogy megállázzák a tanulót... lásd volt magyartanárom, ami egyszerüen felháborító.. hogy kb. egy 25 éves magyartanár vérig tapossa a tanulót... volt ez szakközépben. Meg az hogy arcra mennek...

😄DDD

szerencséd,hogy odaírtad a kommented végére a "tisztelet a kivételnek" dumát
az én töritanárnõm pl eszméletlen jó fej.(meg jó a feneke is)

John Cena
a hogy majdnem minden tanár😄 tisztetlet a kivételnek!!

KILLER2
Nem beszólás, de ma megerõsödött bennem egy eddig is elég helytálló álljtásom: A fizikatanárunk és egyben osztályfõnökünk egy büdös bunkó buzi.

bujcsik555
Biosztanár: A látás segít a látásban.<#banplz><#banplz><#banplz><#idiota><#idiota>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Biga tanár srácnak felelés után.
Ne szenvedj! Aki 3-ast kap az szenvedjen

matektanár
Most eldöntöd h idefigyelsz vagy csöndbenmaradsz o.O

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

egyik osztálytársam leparasztozza a másikat erre a fizikatanárom azt mondja: "na haggyuk abba a mezõgazdászoskodást"
ugyanez a tanár egy csaj azt mondja egy srácnak hangosan hogy bazd meg erre odaáll a tanár megfogja a vállát:"fiam.....fogadd meg a tanácsát"
Ez egy nagyon hülye tanár! Sajnos engem is tanít, szerencsére heti csak 2 órám van vele! Szeptemberben volt 2 házidoga, amit a mai napig sem osztott ki, de az elmúlt 2 órán írtunk még 2 dogát. Az egyik osztálytársam felhozta, hogy még a szeptemberi dogát sem kaptuk, meg erre a tanár: õ mindig kiosztja a dogákat félév, vagy év vége elõtt! meg 4. órában bemegy a terembe(senki nem csinált semmi rosszat) a magnót ledobja az asztalra, és elkezd kiabálni, de kivételesen azon az órán jók voltunk. 40-kor már rohant ki az osztályból. 2 óra múlva arra sem emlékezett, hogy bent járt.
magyar mondatokat kellett angolra fordítani. Az osztálytársam mindig beszologat a tanároknak. Beszól vmit a tanárnak a tanár erre: "példamondat: De jó lenne megütni az xy-t, de sajnos nem tehetem, mert börtönbe kerülök". gyerek: "nem a börtönbe, hanem a temetõbe", ezen elkezdett nevetni a tanár, jah és ezekete le kellett fordítani.
Megbeszéljük vele, hogy 40-kor kezdjük az órát, és bejön egyész után 5 percel.
Egyszerüen kész ez az ember! Órán lehüyézi magát.(gyorsan hozzáteszem hogy szõke)