877
  • Zsolteecaa
    Sajnos :S
  • John Cena
    lassan lassan kedődik a suli lehet majd érdekességeket mesélni:D:D
  • KILLER2
    Nem szeretem a 666-ot...
  • John Cena
    looooool
  • fery02
    istenem, összedől a világ -.-
  • ricsimaster
    mekkora téket hagytál ki:S
  • csgery
    Így hirtelen eszembe jutott egy:
    kölök kikapja a dolgozatot (művtöri)... írkált egy csomó baromságot... tanár mondja neki "fiam, ennél hülyébben még festeni se lehet"..
    Középsuli 1 osztályában a beszt, amikor a tanár a fogalmazást olvasta fel.... volt egy ilyen, h írta a gyerek: "Janus Pannonius sokszor visszavágyott Nagyváradra, de tiszta vízzel megmosta a szemeit, és gyorsan ment tovább" ezért karót is kapottXD
    (megvan vmerre lefényképezve majd vmiko belinkelem)
  • KILLER2
    Ja, ez az igazi keménység :)
  • John Cena
    :D na látod túl szavaztál egy magad egy emebrt:D az milyen:D
  • KILLER2
    Ja. Egyszer egy osztálytársam közölte velem, hogy a közvélemény én vagyok. Valamint egykori osztályfőnököm is közölte velem, hogy én egy 24 fős szélhámos banda vagyok. Ezek tudatában már nyugodtan dönthetek ilyen helyzetekben :)
  • John Cena
    ezt meg szavaztuk:P
  • KILLER2
    Szerintem nem.
  • John Cena
    Kéne vlamai új banner nem?:S
  • John Cena
    köszii:D:D
  • Olcsóvér
    nemkérdezett se>nki-.-
  • Guilty01
    Fizikafak dolgozat, osztály fontoskodó diákja jelentkezik:
    -Tanárúr, ebben a feladatban ellentmondás van!!
    -Persze Andor, tudod vannak már önmagukban is ellentmondást hordozó szavak, mint például a bölcsészettudomány.

alig röhögtünk:)
  • fery02
    Ez a "hülyegyerek" duma engem mindíg, örökké nevetésre késztetett, most is. :D
    Egyszerűen szerintem az egyike a leg megalázóbb kifejezéseknek, még akkor is, ha tulajdonképp semmi csúnya szóból sem áll. Hallottam már olyan hangsúllyal is pl, hogy fetrengtem, nem bírtam. :)
  • John Cena
    kedves:D mi is még utolsó napokba kaptunk 1-2 leszídást :D Szakmais tanárunk at ha fel idegesítjük őt nagyon könnyű dől belőle a csunya beszéd meg ahülye duma:D:D
  • gyuri12
    Tesitanárom mérges vót:

"Legalább most ne ugrájjá' hülyegyerek!
    "Hülyegyerek!"
    "-Ki fogja hazavinni a húgodat,ha elveszel?!
    -Gondolom anyukám.
    -Hülyegyerek!!"
  • John Cena
    nálunk nincs lift:) azaz van de csak tanár meg az ott dolgózók használhatják:D
  • bardocz
    Ha nincsen nálam táska,aor engem lépcső nem zavar,itthon is,ha a lift nem áll valahol akkor felfutok az ötödikre.Aztán ha olyan kedvem van,akkor meg várok a buszra,amikor elment 3 villamos is,várok a liftre,ha előlem mennek el,és az ötödikre,hogy tovább tartson.
  • John Cena
    xsziontéén + nekünk 7 emeletes az épület a suli és 6dikon van az oszt terem szóval kedvem sincs lemenni:D:D
  • bardocz
    Minálunk régebben lehetett venni,de most nem tudom,soha nem voltam egy büfébejárós fajta.Leginkább kerülöm a helyet:P
  • John Cena
    nálunk meg izéé van büfé ki van téve kb. 3banán 2-3alma szölő stb. azt általába "csókolom kérek xy melegszenyát":D azt sose fogy el:D
  • fery02
    ne kamujjá
  • milk41
    nálunk is van,csak alma nincs benne:D mindig piszkos,kukacos,rodhatd alma volt benne...
  • fery02
    Tök jó, hogy 5 nap múlva szóbelizek. Szarok is ám de rendesen. :D
  • fery02
    Nálunk meg ilyen Győri édes-, meg Norbis csokis, meg ropis automaták is voltak. Na azok pl tényleg nem hizlalóak. :)
  • bardocz
    Amúgy tök jó,ez volt az utolsó nap,és véégre nyáriszünet:D Pénteken azért nem megyek,mert barátomnál sörözünk,aztán grillezünk,és megyünk tankcsapdára:D
  • cucmalajmc
    a mi sulinkban volt almaautómata :D
  • bardocz
    Jó persze,de akkor is elég vicces volt:D
  • fery02
    Ja, bocsi, 22:47-kor már eléggé fáradt voltam. :D
    Amúgy a büfében nem csak hizlaló kaják vannak, ennyi erővel minden étteremre, meg úgy általában, ami kajával kapcsolatos elmondhatnánk, hogy hizlaló, ezért sem ment könnyen a megértés.
  • bardocz
    Muszály volt a nemértőnek:-)
  • Scottt
    Imike ne aludjál bazdmeg.
    5perc mulva: Imike bazdmeg fogadjunk a puncin jár az eszed ha már kigondoltam.Ide figyelj bazzeg:D
  • John Cena
    köszönyük az értelmezést:)
  • bardocz
    Büfé>sok hízlaló kaja>gyerek dagadt>adjanak neki répát,mert az egészséges
    Kb hasonlóan kell értelmezni.
  • John Cena
  • fery02
  • bardocz
    Hétfőn reggel ültünk a büfében,mert elmaradt spanyol(reggel tudtuk meg,pedig a nő már több hete tudhatta,mivel kirándulni ment,hogy basza meg),és épp kémiát tanultunk,mert feleltünk ötösért.Bejött a kémiatanár,és ott állt mellettünk,meg beszélgettünk vele.Kicsöngetnek és bejött egy kövér gyerek erre atnár
    -2 szál répát a gyereknek

:DD szakadunk:D Gyerek nem hallotta,vagy csak nem akarta hallani,de nagyon komoly volt:D
  • Kicsikiraly
    OFF: nettó csízbörgör?

ON: