877
  • gyuri12
    :D!
  • John Cena
    LOL:D
  • Cat 02 #715
    Bigatanár

"Na húzzunk bele, óra végégig el akarok jutni az orgazmusig"
  • Doog
    komcsi
  • John Cena
    nálunk mondja a tanár (lent vagyunk gyakorlaton) műhelybe azt ha valaki elvágja a kezét vagy az ujját az nem tud majd dolgozni azt lessz majd Hawaii Dizsi napfény:D
  • gyuri12
    Kommunista,fasiszta?
  • Doog
    Kémia órán.

Gyereknek mondja a tanár a nevét. Feláll a falat nézegeti. "Na ez a tipikus demokratikus felfogás! Maga barom! Ha oda beszélek ide figyeljen!"

Tanár utálja a demokráciát. Üti az asztalt mint a vadbarom és "Gyűlölöm a demokráciát! Minden visszavezethető a demokráciára!"

Rajzolja fel a Földet a táblára. Utálja az Amerikaiakat is. Mikor Amerikát rajzolja: "Na és itt ez a dicsőőőséges!"
  • fery02
    "Gyerek fején a sapka. "Üres pajtára nem kell tető!"" - ez denagy. :O
  • Doog
    Anyagismeret órán.

"Keszi megtámogatlak!"
    "Dercze megborotvállak!"
    "Hülye pöcsmácsikok!"
    "Falazz vagy visszamennyéééé!"
    "Ide nem azért járnak az Építészek mellé Informatikusok is, hogy megtanulják letölteni a Doom3-at!"
    "Tegyük el a tamagocsit!"
    "Csak az írástudóknak mondom!"
    Gyerek fején a sapka. "Üres pajtára nem kell tető!"

Építéstan óra. Tanár mindig "ő"-zik és 316 ő-t számoltunk egy órán. :D
  • hunbasser
    Hatvan - Bajza József Gimnázium
  • John Cena
    hehe:D
  • ChuckyHUN
    Hova jársz?
  • hunbasser
    ma megint matektanár

egy szót hülyén írt le,és megszólal:"nahh,én is tudok írni...Ennek a sok msn az oka!"

aztán fél óráig tanultuk a sorozatokat meg korlátok,ilyesmi,erre elsüt egy egyetemi tanár által előadott viccet és mondja: "Látjátok,30 percig kellett ezt magyaráznom,hogy a vicc is érthető legyen...mert ha most én ide bejövök,és elmondom ezt a viccet,akkor azt gondoljátok,hogy vagy rossz napja van a tanárnak,vagy csak egyszerűen hülye."

meg régebben egy végzős osztállyal csináltak valami star warsos videót,és ő egy sith nagyúrt játszott.azóta állandóan poénkodik az erővel meg ilyesmivel.jó fej tanár meg tanítani is tud.
  • KILLER2
    Szívás :)
  • bardocz
    Jah meg kémia tanárhoz még hozzátartozik,hogy egyik osztálytársunkat ki nem állhatja,és tavaly év végén már mondta,hogy hála az istennek,hogy nem kell többé tanítania,mekkora öröm ez neki,erre tessék,idén ő tanítja a biokémiát:D
  • KILLER2
    Kemények ezek :) Nálunk még nem nagyon történt idén vicces dolog, csak 1-2 kis szarság. Inkább csak olyan, hogy szeretett ofőnk és fizika tanárunk (igazi köcsög) megpróbál sokadszorra is valami poént mondani, pedig ennyi év után már rájöhetne, hogy nem kéne ezt erőltetni, mert eddig még egyszer sem nevetett rajta senki, csak ő.
    Nálunk a kémia sem túl vicces, gyakorlatilag a legszadistább tanár a kémia tanár, első helyen van a buktatási listán és amint észrevettem, kicsit talán büszke is rá. Meg amint észrevettem így az év eleji tájékoztatók leírásakor (szokásos baromságok, osztályzás, felszerelés, stb) ő volt az egyetlen, aki a dolgozatoknál a százalékokat, hogy mennyitől hányas, 1estől kezdte, az összes többi tanár 5től lefele, ő meg pont fordítva. Reflexből 1nél kezd már mindent.
  • bardocz
    Ilyen faszságokat én is szoktam benyögni:D Tanár rászól valakire,megy a szokásos,de tanárnő,meg se szólaltam,én meg mondom,hogy akartál :D
  • hunbasser
    óóó,nálunk mennyi ilyen van...:DDDDDDdddddd mindig kitalálok vmi hülyeséget,amivel meg lehet toldani a tanár mondandóját,az osztály meg szakad :D de nem utálnak a tanárok,tudják hogy vicces fiú vagyok,azt nem nagyon haragudnak érte :D

ma komoly volt.angoltanár körbe küldi a lapot,hogy írja fel mindenki a nevét(ugye névsor),én ráírtam a lapra,hogy Mickey Mouse.
  • bardocz
    Nálunk ma kémián,mitől élő egy dolog,és én folyamatosan mondom,hogy mert mozog,mert mozog!Erre a tanár elcsöndesedik,rámnéz,és eldobja a táblatörlőt:DDD Legjobb arc tanár,mindenki nagyon bírja,olyan szövegeket lenyom néha:D
  • hunbasser
    komoly osztály lehet. :D
  • kakaoskalacs
    :DD Meg egy érdekesseg nalunk ha a csajok levagnak a hajukbol 10cm-t és papirral igazoljak Töriböl pirospontot kapnak (10.-osztalyban)
  • hunbasser
    jófej lehet :)

nálunk meg matektanár magyarázza a számsorokat,meg a Fibonacci-számokat,és akkor mondja,hogy a Da Vinci kódban is Fibonacci-számokkal szarakodtak,erre kis hatásszünet után: "És ki játszottam a játékot is! De tökre ugyanúgy van benne minden mint ahogy igaziból is a Louvreban!" ezt látni kellett volna,úgy volt hatásos :DDDDdddd
  • kakaoskalacs
    Nalunk : oFö : "nekem nemkell a "tisztelettel jelentem" mert kitudja lehet aztgondolod közben dögöljmeg ,szoval siman tanarurnak jelentem"
  • hunbasser
    :DDDDDDDddddddddd

fasza gyerek lehet :D
  • Csesza
    mondata :)
  • John Cena
    az igen:P:D
  • Cat 02 #691
    Tanár meséli nyári élményeket

Annyira eltévedtünk, hogy nem tudtuk hol vagyunk!
  • Neogan
    Új ofőnk:
    "Velem nyugodtan lehet tegeződni is, magázódni is, így is-úgy is el tudok küldeni bárkit a p*csába." :)
  • cucma
    volt fizika tanáromtól:

" matek órán élvezzük a halmazokat. fizikán halmozzuk az élvezeteket."
  • John Cena
    na Ma voltam suliba... értelmes tanárok... msot mentem 11-be
    mondja az egyik tanár hogy vele vagyunk oké... be ülünk az órára stb.
    névsor olvasás elmondja(nem voltunk benne kb. 25gyerek) de azon kívül vagy 60 voltak a terembe haverom feláll mondja hogy nem halott a nevét
    tanár jól lekúrja a fejét(közbe tanár monta hogy mi avgyunk az osztálya)
    hogy mit keres ő akkor itt el külte a francba azt mi a amradék 24 ember utána megyünk:D:D vicces volt:D következő órára szerencsésen meg lett az ofőn-k:D
  • Kicsikiraly
    már direkt csak az idegesítésemre cserélitek fel a j-ket és az ly-kat vagy az én szemem rossz? :( (legutóbbi kommentben legalább a jó jó volt :D)
  • smith09 #686
    ;) na jó ez igaz...
  • hungaro
    múlt évből eszembe jutott egyik tanárom szava az óra végén! xD
    "Ez az osztály ez egy,ez egy,ez egy borzadáj,egy borzadáj! xD(majdnem bőgött)
  • Berselius
    Hittantanár (pap): Most a fiúk foglyák be a fülüket! <Bizalmasan a lányokhoz:> De mi, nők azért tartsunk össze!
  • Kicsikiraly
    "hiteles, állandó; mintapéldány "

ezt a szót sem ismertem eddik hátéiksz. de azért a j-ly szabályokat illene ismerni.
  • smith09 #682
    Waren örülök , hogy te etalon vagy.
  • Walligator
    Föcitanárom:-Fiatalember ! Hánszor elmondtam már, hogy gyakran megesett, hogy a felfedezők egyes helyeket egy, a bizonyos helyhez hasonló helyről neveztek el ! Ezért is van Pápua Új Guineában De-... De-... Debrecen, na ! Vagyis izé...
  • Kicsikiraly
    nyelvtanból hogy állsz?
  • smith09 #679
    Egy volt tanárom dolgozat osztáskor ! István, jó ez a dolgozat, vannak benne nagyon jó dolgok, bár egy két dolog azért hiányzik, egyes !

Szintén ő tőle hangoztak el a következő szavak : " István ! Maga motorfűrésszel gázolt a barátságunk erdelyébe ! "
  • John Cena
    ja igen ezt ki hagytam