Tanárok Beszólásai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
kölök kikapja a dolgozatot (mûvtöri)... írkált egy csomó baromságot... tanár mondja neki "fiam, ennél hülyébben még festeni se lehet"..<#idiota>#idiota>
Középsuli 1 osztályában a beszt, amikor a tanár a fogalmazást olvasta fel.... volt egy ilyen, h írta a gyerek: "Janus Pannonius sokszor visszavágyott Nagyváradra, de tiszta vízzel megmosta a szemeit, és gyorsan ment tovább"<#idiota>#idiota> ezért karót is kapottXD
(megvan vmerre lefényképezve majd vmiko belinkelem)
Töltsük le az internetet!
-Tanárúr, ebben a feladatban ellentmondás van!!
-Persze Andor, tudod vannak már önmagukban is ellentmondást hordozó szavak, mint például a bölcsészettudomány.
alig röhögtünk😊
You\'ll never walk alone!
Egyszerûen szerintem az egyike a leg megalázóbb kifejezéseknek, még akkor is, ha tulajdonképp semmi csúnya szóból sem áll. Hallottam már olyan hangsúllyal is pl, hogy fetrengtem, nem bírtam. 😊
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
"Legalább most ne ugrájjá' hülyegyerek!
"Hülyegyerek!"
"-Ki fogja hazavinni a húgodat,ha elveszel?!
-Gondolom anyukám.
-Hülyegyerek!!"
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Amúgy a büfében nem csak hizlaló kaják vannak, ennyi erõvel minden étteremre, meg úgy általában, ami kajával kapcsolatos elmondhatnánk, hogy hizlaló, ezért sem ment könnyen a megértés.
5perc mulva: Imike bazdmeg fogadjunk a puncin jár az eszed ha már kigondoltam.Ide figyelj bazzeg😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kb hasonlóan kell értelmezni.
-2 szál répát a gyereknek
😄D szakadunk😄 Gyerek nem hallotta,vagy csak nem akarta hallani,de nagyon komoly volt😄
<ééééééééééééééég>ééééééééééééééég> 😄DDdddd
ReaL MaDRid x siempre
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
egyszerû,hogy miért nem írom nagy kezdõbetûvel a nevét.mert nem létezik szerintem.nálam csak egy fogalom,amiben más hisz.egyébként meg más vallásokban nem Istennek hívják(ok,nevezzük most nevén),és ezért írtam kisbetûvel,tehát fogalomként írtam,nem mint név.
ReaL MaDRid x siempre
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ