877
-
#637 uffff.......:DDDDDDDDDddddddddd
[ééééééééééééééég] :DDDdddd
[mondjuk ő is 2x kicsivel írta,ezért értette magára :]] -
#636 -
#635 XDXDXD ez jó kis félre értés:D -
Cat 02 #634 Nem, magyar tanár mondta :D -
#633 :DDDddddd -
#632 omg én azt hittem legszarabb viccek topikba vagyok és olvasom mondom delol, most esik le hogy ez nem az a topik :D -
#631 ez nekem jött volna?
egyszerű,hogy miért nem írom nagy kezdőbetűvel a nevét.mert nem létezik szerintem.nálam csak egy fogalom,amiben más hisz.egyébként meg más vallásokban nem Istennek hívják(ok,nevezzük most nevén),és ezért írtam kisbetűvel,tehát fogalomként írtam,nem mint név. -
Cat 02 #630 Isten nevét illik nagybetűvel írni, biztos ami biztos. -
#629 LOL:P -
#628 Kb. 2 hete néztem rá utoljára erre a topikra, látom 45 új hsz., gondoltam jövök derülni, aztán erre elbarmoljátok... -
#627 Ma helyettesítő angoltanár közölte az egyik gyerekkel, hogy ne legyen már suttyó. -
#626 amúgy sok másnak is vannak iylen topicjai + lehat valakinek segít is éppen az a topic nyitás -
#625 el írom sokszor + van pár szó amit másképp írok:D -
#624 meg abban is hogy én le tudom írni helyesen azt hogy külöNbözünk
(no offense) -
#623 Én is,bár inkább Sanyix-szel nem értek egyet. -
gyuri12 #622 Én is,bár inkább Sanyix-szel nem értek egyet. -
#621 ebben külömbözünk -
#620 hunbasserrel ért egyet -
#619 jó88 -
#618 na jó8 all -
#617 hát ebben teljesen igazad van,de nálam hagyomány:D
amúgy egyre több a poénos szövegek is benne...
Azt is mondják,hogy majd 10-20 év múlva lesz vége a sorozatnak,viszon én a végét is tudom mi lesz:Magdi néni összecsap az új főboss-al(az új takarítónő):D -
#616 sanyiX
speedX
bassz+x:D -
#615 régen néztem de anynira eröltetett :D újra össze jött vagy össze fognak jönni ezek aa zsófi meg a tibi vagy ki azt kb. 3-4x jácották el:D *tegnapi vagy nem tom melyiket még látta* -
#614 De most lehet meek barátok köztöt nézni.
MAGDI NÉNI HEAD:D -
#613 LEVEL UP!!!!!!!!XD -
#612 Szereztem 2 új barátot:D:D: -
#611 Kurvára nem ez a stílust de el vagyunk itt az tuti -
#610 Hát nem kicsit az fix:D -
#609 úgysem megy a topik,most legalább kicsit feldobtuk...:DDDDDDdd -
#608 jó,hát nem hagyhattam szó nélkül ezt a "húúúöcséémeztelsehisze,mindjártösszehugyozommagam" stílust :_:_:_ -
#607 Nah tényleg hadjátok abba túl pozitív hangulatú topic ahoz,hogy elrontsátok..Ja és ne feledjétek "OKOS ENGED..... -
#606 az a topik pont egy hetet kapott,és a topik fele arról szólt,hogy nem kéne,mert minek,az utolsó hozzászólás meg a moderátoré volt,aki zárta a topikot,így jött ki az 53 hsz.ugyanaz lett volna azzal is mint a többi topikjával: havonta belinkelt volna egy hírt,és kb ezzel el is szórakoztatta volna magát,mert más nem is olvasná a topikot...
ugyanez volt a többi topikjával is -
#605 legalább anyni hogy ne keztél volna kötekedni -
#604 pff,legalább annyi tisztelet lenne benned,hogy egy idősebbnek nem mondod azt,hogy "töki"... -
#603 Amúgy jogos lehet sok esetben a topic zárás
DE ha én lennék az oldal vezetője minden megnyitott topicnak(amik nem bántóak és 18 év aluli)adnák 1 teljes hetet és csak utánna dönteném el,hogy maradjon-e.Sztem ennyit kibírna az oldal... -
#602 Jajajj, ne kezdjétek! -
#601 Elég lessz töki !#599! amúgy nem mondok véleményt de hülyeség volt zárni -
#600 nincs kutyám és nem ugattam,nem te vagyok(hál'istennek...)
nem admin zárta,hanem moderátor,és gabber volt,aki zárta,és szerintem jogosan.van külön angol foci szerelmeseinek topik,ott bőven elférnek az angolfocis dolgok.néha topiknyitási kényszered van,és megnyitsz olyan topikokat,amiket a kutya sem fog látogatni egy hét után,de te azért megnyitod.
végülis,nem nekem van bajom ezekkel a topikokkal,hanem a modiknak és az oldal üzemeltetőinek,akik kinevezték a modikat arra,hogy a felesleges topikokat töröljék vagy zárják. -
#599 1. megmontad a frankót
2. igazad van
3. ezt én is nagy bajnak tartom:)
(Normális nem kötekedő ESGÉS) -
#598 Sztem meg:
1.ne veszekedjünk
2. élvezzük az eseteket,ha nem tetszik akkor azt tartsuk magunkban
3. elég baj az,ha vki nem tudja használni google barátunkat(elég sok ember )