Tanárok Beszólásai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
hát ez nem 100% 😄

púúúúú

Irodalomtanár:

Na, mit hazudtunk a múlt órán?
Mikor döntötte el, hogy hazudik?

Nem normális az ember, engem hál istennek nem tanít, mert 0.-os vagyok, de amiket hallani róla omg, és állítólag jövõre nyugdíjba megy, dejó lenne.<#vigyor>
Ilyeneket csinál: Ha ideges, fogja, kinyitja a fiókot, és beleordít.
Ha a madár kinnt csicsereg, fogja kinyíitja az ablakot és ráordít.
Egyszer állítólag bebújt a szekrénybe, és addig nem jött ki amíg azt nem mondták hogy szabad 😊(hát benntvolt egy ideig😛)
Jah és múltkor megkérdezte haveroméknál órán, hogy ki akar videózni? Természetesen az egész osztály felnyújtotta a kezét. Jólvan,kiment a kazettáért, visszajött, lerakta az asztalra, és 45 percen keresztül azt lesték :S
Aztán nem olvasta be a laptop neki a dvd-t, fogta kib*szta a kukába a dvd-t 😄
Meg hasonlók 😊
Palinko
Nekünk meg ha felír a táblára egy példát akkor:
"Hûûha"
Aztán mikor megcsinálja akkor:
"Láttátok?"
De mindkettõt olyan hülye hangsúllyal és minden órán 😄
John Cena
nálunk meg a Mechanika tanárunk mondogat iyleneket "Pinán jár az eszetek mi?😄" meg "Tiszta Hárshelyi napközi"

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Magyar tanárom: "Ezt kétszer mondtam el, elõször és utoljára"
XD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Magyar tanárom:
Sötét vagy mint a belsõ zsebem

Kussolj hülye gyerek

Meg diktál mondjuk hogy lasabban és akor elkezdi diktálni köcsög cimbalmos köcsög nem írod mindjárt kapsz 1 1-est 😄

PS3 ID: kolb@szman

Bexter
középsuli 4. év végén érettségi elött pár héttel feladat megoldás matekbol a táblánál: Csajnak a feladata valami geometriai cucc volt. a lényeg h leakadt a rajznál. Egy négyzetett kellet volna rajzolnie de téglát rajzolt. Persze nem értette mi a baj amikor tanár kiakadt mint kakukos óra. Nem káromkodik a tanár de amire emlékszem az ez volt: "bazdmeg ilyet még nem láttam érettségi elött" 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Benc16
A legjobb:
"Tanár az asztalra kopog...
És kérdezi: Ki kopog?"

Ezen behalok állandoan 😄DD

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

KILLER2
Anno matektanátom is mindig 3at rávágott az asztalra a könyvvel, ha beszélgettünk. Egyszer már majdnem elaludtam és akkor vágott rá az asztalra. Frászt hozta rám xD

Töltsük le az internetet!

lpmaskmancick
Magyartanárom: Csendmá!! Halllgassatokmár el!! Maradjon már csendbe senki!!...izé mindenki,amúgy ez kajak bolond tanár,csapkodja néha az asztalt,amikor vki köhög vagy akkor elkezdi hogy NEkejjjen már senkitse túlordibálnom!!

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

eNiX
oda jártam én is! 😄 mind a 3 tanított :p

keine Signatur

Benc16
az utolsó sor... igen azt én is remélem... 😄

KILLER2
Ja meg fizikán:
Tanár odalép a gyerekhez. 'Mondtam, hogy beírok annak, aki firkálja a padot, te meg itt nyugodtan folytatod'. Gyerek: Nem folytatom, én most kezdtem.

KILLER2
Na akkor mér én se bírom ki, hogy ne írjak valamit.
Info tanár (aki szerencsére engem nem tanít):
osztály beszélget, tanár egyszer csak felszólal jó hangosan:
-a kurva életbe, de köcsög egy társaság vagytok
Amúgy nála a PC csatlakozoó a lyuksik. CD: mint minden jó dolgon, ennek a közepén is van egy lyuksi. Meg monitorról valami ilyesmi: Kicsivel nem olyan jó játszani, minnél nagyobb, annál nagyobb az élvezet.
Tesi tanár (aki szerencsére szintén nem tanít engem, akkor lehet, már nem élnék):
-tornasorban mondja jobbra át. Társaság fele megszokásból (ez 9.edikben) jobbra fordul. Tanár odalép egyik iylen gyerekhez: Merre hordod a szerszámodat fiam?
-tanár mondja, lépés indul, gyerek megkérdezi, hogy merre. Tanár: Szerszámodat balra hordod, de te jobbra mész fiam.
- gyerek futáskor lecsal egy kört, tanár észreveszi. Gyerek megáll, erre a tanár: gyenge az állóképességed fiam, kezdd elõlrõl.
Majd még írok, ha eszembe jut. (remélem egyik tanár sem olvasta ezeket😊)

NessieGraf
Feladat angoltanárnak: Me of us one

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Drephis
nálunk a töri tanár minden kisebb mondandója után annyit mond, hogy "ez így rendben van?" 😊

help

Gimiben magyartanár lapozgat a naplóban, nézi hogy ki feleljen, és valami horoszkóp mániás lehetett, mert mindig nézte hogy ki milyen csillagjegybe született. Aszondja:
-Na nézzük ki legyen... hmm... Gergõ! Na nem azért, mert szûz vagy...

Mire egy srác hangosan:
-Hát azért tényleg nem! 😄
Pheaper
😄DD
Jó téma:
Annó magyar tanárom beszólásai:

"Ne közös-üljetek" jelentése: ne üljünk egy padba 😄
Anno Info tanárom kinyalsz a kilenc helyett
😄D

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

zeli
Nálunk a töritanár állandóan a szavak között ÕÕÕÕ-zik, meg mindig mondja, hogy teccikérteni..
A Római birodalom õõõ gazdasági õõõ válsága teccikérteni? -.-
és állandóan ismétli a szavakat, kurva idegesítõ :\

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Mike
volt egy tanárom akinek mániája volt a tódnillik meg tódonképpen
egyszer elkezdtem strigulázni, 20 perc alatt összejött vagy 40
inenntõl kezdve a környékemen senki nem tudott már arra figyelni mit is mond a tanárnõ 😊)) meg alig bírtuk elfojtonai a hangos röhögést 😊

tudom, nem tul vicces, de most ez jutott eszembe

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Twetr0x
Király a banner 😊
Fizikatanárom meghall valami hülyeséget órán: "ECCSÉM!"

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Nem most volt már, hogy iskolába jártam, de egy pár dolog mélyen rögzült.
Volt egy rendkívül vaksi matematika tanárunk. Igazából azt sem szúrta ki, ha laposkúszásban kiszöktünk a terem ajtaján.
Bejött egy ízben az igazgatónk megszemélni, hogy is zajlik egy óra, no persze az öreg nem szúrta, csak amikor a lecke végén felállt röviden összefoglalni, hogy mit is szûrt le belõle. Béla bá' rámered: "Hja kérlek, te kémkedsz utánam?!"
Rendszerint a következõ szöveggel nyitott, miután belépett: "Most, hogy a jelenlévõk szépségátlaga megkétszerezõdött..."
Volt egy osztálytársunk, rettentõ hájas pofa volt, és 10 óra körül nekiállt falatozni, napi rendszerességgel. Béla bá' kivételesen kiszúrta, ahogy körbejárkált a teremben, áll fölötte vagy fél percig, mire a srác észreveszi. Béla bá': "Vagy ad egy katonát, vagy kivágom, mint egy lovat!"
meg egyebek
Neogan
Föcitanárom: -Könyékig felhúzlak és bábozok veled!

One man\'s hero, is another man\'s demon...

cicai
biosztanár
-Nincs bocsánat, bocsi-.-

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

autoszimulator
ilyen állat nálunk is van, hogy ráir arra amit már egyszer õ maga!! írt 😄DD

.: mobilize.hu :.

Föcitanár:

"Ha nem tanultok én akkor is megkapom a fizetésem"

Benc16
😄D

John Cena
Nagyon Szépen köszönöm😄 én is gondolkoztam😄😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BESTOF GECÓÓÓÓÓÓ 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -.-''

szétültetlek
Fehercsoki
Mi kémia tanárnak mondtuk hogy Visszamennyé! errõ az kérdezte: Hova mennyek???

Zomil
jah és bevprog-bol a gyakvezünk ez olyan 40éves körüli nö lehetett, kb minden okosság után benögi:
"Igy van-e?" de ezt ugy kell elképzelni, h kicsit olyan tájszólással mondta, elég durva volt és nagyon nehéz volt röhögés nélkül kibirni

a másik szokása meg az volt ha nem volt letörölve a tábla akkor RÁIRT arra ami a táblán volt vagyis esélyed sem volt elolvasni, egyszer ezt bejátszotta egész óra alatt utána mindig letöröltük ora elött a táblát 😄
jah igen és mindezt egyetemen hát vicces 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Bexter
Fizika tanárnak beszoltam nagy monologja között:
"Elnézést tanárúr de benézett valaki az ablakon" (3 emeleten voltunk)
odamegy az ablakhoz nézelödik kifele, kinyitja ugy is vizsgál majd megkérdi.
Hogyan?

szucsy89
ezt nekünk is mondta a tesitanárunk XDDDD
szucsy89
nálunk meg vhogy így kezdte elsõ nap: "na gyerekek ötösre csak az Isten tudja, négyesre én tudom, és akkor 3astól lehet nektek indulni" xD
Jagumo
de angoltanárom ááá az kész😄DDDDD

állandóan ugynéz ki mintha be lenne szívva! és mindig az agysejtekkel jön

pl:- az embernek általában 2 agysejtje van. de maguk egyiket se használjáK!
-vendégségben járt az úthenger és fölajánlották az agyukat???
-van egy Zsizsó nevü osztálytársam akit le Zsidózott

de több nemjut eszembe pedig általában egész órán röhögök😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Dragooon
"akkora pofon kapsz, hogy a takony menetet vág a nyakadon"<#idiota>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Jagumo
aztán még volt pár jó beszólása:

-Tesi órán nem izzadnak de amikor otthon verik a farkukat akkor izzadnak!
-ha katonaságban ilyet csinálnának kikötnék magukat egy fára és jégkockával dobánák a pöcsüket.

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
gimiben 1. évem (most év elején)

tesi tanár úgy kezdte: "Sorakozzanak kis buzik"

Töri tanárom egyben Ofõ:
Na akor most csönd van és hulla szag 😄

Kémia tanár:
Látom ám hogy matyizol a padba 😄

PS3 ID: kolb@szman

jazzy
"akkora pofont kapsz, hogy te leszel az elsõ magyar mûhold"

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
RIZLA
Bemutatkozás az osztálynak:
-Na srácok....nálam az kap 1est, aki nem tudja az anyagot. 2est, aki nálam gyengébben tudja. 3ast az kaphat, aki legalább annyira tudja az anyagot, mint én. 4est, az kap aki nálam jobban tudja......És az kap 5öst, aki hoz a Bodri kutyámnak csontot

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

miki36
hittantanár: "széjjel vakarom az agyad!" , "odamegyek és kitépem a beled"

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

zolo
Diákok:Tanárnõ, tanárnõ, 100. óra , játszhatunk?
Matektanár, nõ, férfias ,monoton hangon: NNEM!

http://flickr.com/photos/zolika90/

NessieGraf
3. emeleti tanterem. Diák nézeget ablakon kifele. Tanár:

Nem csoda, hogy nem figyel! Folyton nézegeti a fel-fel pattanó járókelõket.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

matek tanárom: "ha nem maradsz csendben letépem a hátad"

http://thenamelessphoto.com/

vki
Jaja. De már csak emlék.

ACER Aspire 5738ZG

zeli
Nekünk töritanárnál a mentõkérdés ez volt: Hol volt a lánchídi csata?
Mesélte, hogy egyik osztályba gyerek Margit-hidat mondott 😄Dd

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Bexter
Mindneki elcsuszott ezen, ugyanis nem tudni mi a neve mert sose mondják vagy irják 😄

Hupsz igazából erre akartam felelni hogy engem is elvágtak volna. Nekem a kémia jobban megy ennél <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!