877
  • Crazygirl
    Matektanar (nyugdijas aranyos nenirol van szo... ):
    -"Gyermekeim, ne kelljen az asztal alatt gurulnom a kerdeseitektol!" :D
  • csgery
    Matekórán, gyerek kimegy a táblához, tanár mondja:
    "Fiam, szerkessz egy kört"
    Kölök ilyen tappancsos körzőfel felszenvedettt egy ovális alakú akármit, tanár megszólal:
    -"Fiam látom már készülődsz a húsvétra":D

Thalesz tétel megfordításánál:
    "Apróim (így hív minket:D), aki ezt nem tudja holnapra, azt KIHERÉLEM... a lányokat is!"

Rendes tanár, vannak poénos megjegyzései szvsz:d
  • pulti
    volt szakmai tanárunk, pár aranyköpései:
    "Az van, hogyanis, hogy"
    "Maraggggyyááá má, csendben..."
    "Figyelj csak"
    "Ne viccelj (vigyor)" ezek, minden órán elhangzottak :D
  • bardocz
    az más úgy én is kaptam már tockost,de amikor csak úgy csinálja akkor
  • KILLER2
    Azt azért megnézném. Én vissza semmiképp sem ütnék, inkább békésebben megoldanám. Valószűleg szólnék neki, hogy ezt azért mégsem kéne és a reakciójától függően utána lehet, hogy ellátogatnék a kedves igazgatóhoz és emgbeszélném vele, hogy mit nem kéne a drága tanárúrnak. De ekkora egy pofátlanságot. Mi matektanárunk és vágta már fejbe az egyik gyereket a pálcájával, de ő nem erősen és inkább viccesen. De az meg is érdemelte. Meg hát aki első padban úgy, hogy tőle 2 méterre magyaráz a tanár és hátrafordul beszélni, az számítson azért valamire.
  • tommyg
    haggyad má, ütnél te
  • bardocz
    én viszaütnék,leszarom,hogy kirugnak,ne ütögessen azért mert elrontok valamit
  • ChuckyHUN
    Az egyik ami velem történt:
    Matektanár:
    -Olyan HÜLYE, hogy kottázni lehetne!!! xD
    Magyartanár: (András)
    -A TEREMBEN CSAK 3 AZAZ 3 EMBER BESZÉLHET:
    -A jenei
    -A Tanárúr
    -A Bandibá
    xD
  • Scottt
    Nálunk is.(Matekóra) gyerek táblánál csinálja a feladatot elrontja fejbe bassza hátulról és a másodikat a tábla adja,fejen vágta vonalzóval az első padban ülő gyereket(Nem volt rá indoka)...
  • John Cena
    "szerencsém"XD nekem is vannak jó tanáraim de valjuk be a többség köcsög
  • Mustang GT
    bejött a töritanár és meglátta hogy az egyik oszt. társam iszik, erre azt mondja== ne igyál a tanóra kezdete után! én sem ISZTAM! XD
  • MeTaL
    Én azt utálom pár tanárban ( tisztelet a kivételnek, ez már régen volt ) hogy megállázzák a tanulót... lásd volt magyartanárom, ami egyszerüen felháborító.. hogy kb. egy 25 éves magyartanár vérig tapossa a tanulót... volt ez szakközépben. Meg az hogy arcra mennek...
  • MeTaL
    :DDDD
  • gyuri12
    szerencséd,hogy odaírtad a kommented végére a "tisztelet a kivételnek" dumát
    az én töritanárnőm pl eszméletlen jó fej.(meg jó a feneke is)
  • John Cena
    a hogy majdnem minden tanár:D tisztetlet a kivételnek!!
  • KILLER2
    Nem beszólás, de ma megerősödött bennem egy eddig is elég helytálló álljtásom: A fizikatanárunk és egyben osztályfőnökünk egy büdös bunkó buzi.
  • bujcsik555
    Biosztanár: A látás segít a látásban.
  • Cat 02 #380
    Biga tanár srácnak felelés után.
    Ne szenvedj! Aki 3-ast kap az szenvedjen

matektanár
    Most eldöntöd h idefigyelsz vagy csöndbenmaradsz o.O
  • ASTON117
    egyik osztálytársam leparasztozza a másikat erre a fizikatanárom azt mondja: "na haggyuk abba a mezőgazdászoskodást"
    ugyanez a tanár egy csaj azt mondja egy srácnak hangosan hogy bazd meg erre odaáll a tanár megfogja a vállát:"fiam.....fogadd meg a tanácsát"
  • kuks
    Ez egy nagyon hülye tanár! Sajnos engem is tanít, szerencsére heti csak 2 órám van vele! Szeptemberben volt 2 házidoga, amit a mai napig sem osztott ki, de az elmúlt 2 órán írtunk még 2 dogát. Az egyik osztálytársam felhozta, hogy még a szeptemberi dogát sem kaptuk, meg erre a tanár: ő mindig kiosztja a dogákat félév, vagy év vége előtt! meg 4. órában bemegy a terembe(senki nem csinált semmi rosszat) a magnót ledobja az asztalra, és elkezd kiabálni, de kivételesen azon az órán jók voltunk. 40-kor már rohant ki az osztályból. 2 óra múlva arra sem emlékezett, hogy bent járt.
    magyar mondatokat kellett angolra fordítani. Az osztálytársam mindig beszologat a tanároknak. Beszól vmit a tanárnak a tanár erre: "példamondat: De jó lenne megütni az xy-t, de sajnos nem tehetem, mert börtönbe kerülök". gyerek: "nem a börtönbe, hanem a temetőbe", ezen elkezdett nevetni a tanár, jah és ezekete le kellett fordítani.
    Megbeszéljük vele, hogy 40-kor kezdjük az órát, és bejön egyész után 5 percel.
    Egyszerüen kész ez az ember! Órán lehüyézi magát.(gyorsan hozzáteszem hogy szőke)
  • Kaplan
    Mai nap, dolgozatra készülés angolból. Angol tanár felszólítja padtársam, elkezdi mondani a mondatát de elrontja, erre ilyet szól : fuck you (de nem a tanár felé irányult, inkább magának). Erre tanár felveszi a beszólást és elkezd pofázni : "Nem tudok te kinek képzeled magad bazdmeg, kisköcsög" és még egy-két ilyen aranyköpés de csak ez maradt meg bennem tisztán...

Hát érdekes egy faj ez az angol tanár az biztos :DDD
  • John Cena
    A mai nap éppe nangol tanárunk küldütt el arákba ki is nevettükXD
  • drop
    én magyar tanárom mikor bejöt legelsö órára szó nélkül oda ment a táblához és felirta ezt "cspa" erre jelenkeztünk hogy mit jelent ez erre ö csatári predator andrás
    pár napra meg magyaráza a dolgokat erre magát végignézi és hangosan megszolal kicsit jó nézek ki döltünk a röhögéstöl
  • KILLER2
    Egyik gyereknek matek/fizika tanár matekon ilyet szólt: Akkor miért nem ezt mondtad bogárkám? (engem szeriencsére másik tanár tartja a matekot)
  • Olcsóvér
    én a bajákiba járok
    a fitika tanár szokott enyázni meg hogy mia fasz van füvesgecik meg iyelsmi
  • fery02
    Ezt azért nem hiszem el.

Nekünk meg a töri tanárunk mondta ezt egy gyereknek az osztályban, aki az óráján angol házival foglalkozott (jó, nem egetrengetően vicces beszólás, de nekünk tetszett :)): "Pofátlanságnak tartom ezt magamban...de hangosan is"
  • ASTON117
    a legrosszabb az angoltanáromba hogy eközbe ő okosnak képzeli magát (halál komoly) szintén félévi zárás előtt megcsillogtatta matektudását is talán ugyanazon az órán: elgondolkozik azon hogy 24-ben a 6 az mennyi "hááát őőő az úgy 3,8?" erre szólunk neki hogy az 4 (persze már szakadtunk a röhögéstől) erre azt modnja: "ne akarjatok átverni!"
  • ASTON117
    Félévi zárás előtt angoltanárom(megjegyzem egyik leghülyébb ember a világon) ezt modnja nekem: "stabil hármasra állsz ezért ha ezt a dolgozatot most megírod kettesre akkor is négyes leszek félévkor"
  • Mike
    nálunk anno simán felolvasták, akkor volt izgalmas, amikor a szar jegyekkel kezdték
  • John Cena
    NA mai fel állás az:D hogy az osztályt elküldte a picsába a tanár nem gyengénXD azt pont ki csöngettek sé normális hangon mosolyogva VÉGE AZ ÓRÁNAKXDXXD
  • gyuri12
    :D:D
  • KILLER2
    LOL!
    #364: Úgyszintén LOL
  • bujcsik555
    Infotanár: Lányok,boldog nőnapot elöre is!
    Osztálytárs, fiu:kapunk valamit? (feladatra gondolt)
    Tanár:Nőnap van, nem buzinap Balázs.
  • Police88
    Töritanár:
    "Olyanok vagytok mint a teveszar... Kemények! De elporlatok a szélben..."
  • Scottt
    Belőlem is hasonló reakciókat váltott ki:Ddd
  • KILLER2
    [földetcsapkdvaröhögősszmájli]
    #360: És igaza volt? xD
  • cucmalajmc
    föci tanár kiosztotta a dolgozatokat. egyik lánynak nem írt rá jegyet, ezért ő kivitte neki. tanár összeadta a pontokat és ráírta a jegyet. a lány megörült és egy halkat sikított örömében.

erre a tanár: ez még csak a tollam volt! :D
  • gyuri12
    a rajztanárom ma lebuzizta a haveromat:)
  • Kicsikiraly
    matek tanár a tört érték függvény definícióját mondja: "tehát a számból lehagyjuk az egész számot" visszakérdezek: "a számból?" "nem, nem a tiedből"
  • Scottt
    Ratatatatata[Matek tanár bejött az ajtón és elkezdte lőni az osztályunkat kezőben a naplónkkal :D]