Tanárok Beszólásai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
nálunk kémián,ha beadod a puskádat,és jó,akkor lehet ad rá jegyet😄 nagyon nagy arc a kémiatanár,és jól tnít,meg ahogy elõadja néhány anyagnál,hogy mérgezõ😄
bujcsik555
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ma a töritanár doga elött:
Puskákat ideadni, nem akarokfegyveres konfliktust.
😄😄😄😄😄😄D😄:

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

nothes
Ofõ: 'Annyira útálom ezt a gyereket(egyik osztálytársamat), miért nem veritek már meg?'

Töritanár hozza be a témaköröket, egyik osztálytársam óra után odamegy:
'-Akkor ezek tényleg a témakörök?
- Nem, a receptgyûjteményem.'

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

szucsy89
irodalomtanár : "Gyula, mit szorongatsz ott a pad alatt, remélem ide tudod adni..."😄DDD
Facek
Pollák ? <#crazya>
Mike
és azt is lehet tudni, hogy miért?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

"Viselkedj, mert behúzok egyet!"

(Régi angoltanárom.)

Jó fej volt az öreg, bebújt a szekrénybe dolgozat alatt, közben a tv-ben south park ment... már ha ugyanarra gondolunk egyáltalán 😊
@226
Csak nem a Gusztos?
😄
Még él az öreg?
Timbo
egyik tanárom mindig úgy köszön mindenkinek h szevasz copperfield\szevasztok copperfieldek 😄 amugy nagyon nagy arc az öreg imádja az egész suli 😊 akkora szövegei vannak, hogy az már durva😄 le se lehet írni :F

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

hunbasser
kész. 😄Ddddddd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
bocs,képernyõ helyett monitort mondott :\

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
most a monitorról eszembejutott,hogy mondta föcitanárunknak(akinek vezetékneve Géczi) egyik osztálytársam,hogy számtechteremben valaki kitette a tanár arcképét háttérnek.
Tanár:"a múltkor én is leültem egy géphez netezni egy kicsit,és azt láttam,hogy teli volt az egész képernyõ GÉCZIVEL"

remélem leesik

a jó az benne,hogy ezeket nem neveti el,és nem csak úgy véletlenül mondja,hanem úgy,hogy tudja,hogy hatni fog,de mégis úgy tesz,mintha nem úgy értené 😊

ReaL MaDRid x siempre

Twetr0x
Asszem Hofi mondta ezt... (Lehet hülyevagyok)

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

hunbasser
óóóóbazdmeg,mintha a matektanáromat mondanád 😄DDddddd

egyszer õ is megelégelte,hogy nem töröltük le a táblát,és ráírt,aztán meg olvasd el,hogy mi van rajta,kösz :SSSS

meg õ is szokott tájszólással beszélni,csak hát õ direkt. meg orosz akcentust is nyomat,azt hiszi,hogy vicces 😊 amúgy nõrõl van szó.

egyik osztályban csak gestaponak hívják,mert néha annyira be tud pöccenni....😄Ddddddd

ReaL MaDRid x siempre

NeverwinterKING
angol tanárom: milyen nap lesz csütörtökön? 😊

föci tanárom, épp csillagászatot vettük, meg a holdra szállást. erre: ember még nem járt a holdon. O.o

ugyanõ: az ember színe fehér 😄D

\"You are fucking crazy people!\"

tommyg
technika tanárnak volt egy nagy beszólása...kicsengettek és megszólalt hogy

na akkor menjetek ki én addig elmegyek megetetni a rákokat(cigizni ment)

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Muszáj nekem is hozzászólnom:

Általános, énekóra, tanár nekem (ingerülten):
- Idefigyelj öcsém, te egy akkora paraszt vagy, amilyet még nem láttam!!

Gimi:

Földrajz:
- Ilyen például Magyarországon is található. Járt már valaki ott?

Angol:
- …magyarul reported speech
- Ha például tosszolunk egy kojnt…

Fizika:
- Mint például a walkman, vagy efféle kótyomfitty

Irodalom:
- -Mondj egy igét a versbõl!
-„meghal”
-Mondom, IGÉT!
-„meghal”
- (ordítva) - ....például PINA!

Matektanár #1:
- (gyerek késve érkezik) - ****, te egy BALFASZ vagy.
- (gyerek nem tud valamit, tanár kéjesen mosolyogva odasétál) - Mondtam már, hogy egy kicsit pedofil vagyok? (és megsimogatja a fejét)
- nagyon sok volt még tõle, de több nem jut eszembe

Matertanár #2:
- -Mit beszélgetsz?!
-Csak kérdezte, hogy kész vagyok-e, és mondtam, hogy nem.
-Már kész is vagy?
-NEM!!
- -Ha mindenki meg tudta oldani a feladatot, akkor nem írjuk fel!
-Van valaki, aki nem tudta megoldani?
-Én, én…
-No, nem írjuk föl, hanem majd esetleg megnézem most.
- Leggyakrabban szinte mindig a 10-es számrendszerben számolunk.
- Nem hallottuk? Akkor jegyezzük meg!
- Nahát! Az állítások itten szaporodnak!
- No még ilyet! (valaki rosszul mondott egy definíciót)
- Hát olyan jegyeid is vannak, most nem mondom, tudod te azt, hogy van itt egyes is, meg kettes is, meg… (és fölsorolja)
- Kiradírozod, és utána áthúzod!
- Mindenki 1 db ülõpadba helyezkedik!
- Ez nem a legesésebb (=legszerencsésebb) matek szempontjából…
- No, rakd el azt a nyelvet! (ti. angolkönyvet)
- (Zsoltnak) Kornél! …vagy… János!… János?
- (Miután kizártuk a terembõl) No, ilyet legközelebb azért nem szabad csinálni!
- És te pont a körvonalat színezed ki! Hát nem BORZASZTÓ?!
- Nagy okosságot mondtál, gyerekek!
- Az még az elõzõ munkadolog (=feladat) volt.

Egyetem:
- Ne haragudjon, nem tudom eldönteni, hogy maga fiú-e vagy lány, de FOGJA MÁR BE A POFÁJÁT!!

Most csak ennyi jutott eszembe.......

madass
"anyukád szeret?"-tanár
"nem csak eltart"-oszt társ

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

Scottt
Mázlista😄DDDDDDDDDDDDD

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

misterkrisz
#186 ilyesmi volt az egyik parodiába ia0 nem? annyra ismerös valahonnan. joo a topic

iPhone 3G

xy21
Hektor nem? 😄

kifli
általánosba rajztanárnak benyomtuk macskanyávogást telefonrol (emeleten) és azt mondtuk benn van egy macska a szekrény alatt erre elkezdett kiabálni hogy azzonal szedje ki a zoli az meg odamegy benéz a szekrény alá és azt mondja nem tudom kiszedni szedje ki tanárnõ. Tanárbõ benézett és miután felkelt a földröl leküldte zolit az igazgatóhoz. Az elment wc-re viszajött és azt mondta hogy az igazgató azt mondta hogy õ jöjjön vissza a tanárnõ meg nyugodjon le.
tommyg
matek tanár:

gyektelenítsünk, szõrözzünk be 6al

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tommyg
Programozás tanár, igazi amerika ellenes fickó:

"az hogy veritek a billentyût az órán nem helyes mert ezt látjátok a hülye kretén szellemi fogyatékos amerikai filmekben ahol a hacker leül a számítógép elé és elkezdi verni a billenytyût az informatika kérem NEM EZ!!!!"

és ezt minden órán minden nap vagy 3x elmondja, mi meg már csak fetrengünk a röhögéstõl

Neogan
Ja eszembe jutott még 2:
Fizikatanárom egyben igazgató: Bungie-jumping helyett jampi-bandzsingot mondott 😄

Matektanárnõ: "Mondjatok egy számot!"
"Öt!"
"Oké tehát hét!"

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Twetr0x
Volt fizikatanárunk, azóta már nem tanít, láncdohányos és ezért órán folyamatosan köhécselt. De szinte minden szó között. "Egyenes *köh* vonalú *köh* egyenletes *köh* mozgás." Egyik dupla fizikán haverom összeszámolta mennyit köhög. a duplaóra alatt valami 100+ köhögést adott elõ<#idiota>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

norbi56
nem néztem 1 napig és 166 új üzi😄 jól haladunk

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Fogadjunk németes vagy 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Törölt felhasználó
Nálunk infotanár aztmondja mindig nyomjátok meg az "ENTÖRT"!!!
Zsolti9014
4.-ben az egyébként csoportbontásban mûködõ németórát összevonták, mert hiányzott a gyengébb csoport tanára.
A gyengébb csoportból érkezõ gyerekek egyike akkora sallert kapott a tanárnõtõl, hogy lefejelte az új gipszkartonfalat, ami a titkárságot választotta el. (Nem szakadt be.)

Hajrá Magyarország!

Verik az osztály ajtaját...

Tanár: -Szerintetek ki merjek menni? -aggódva körbenéz-
- nincs itt valami bot?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

bardocz
nekünkénektanár körbemegy a terembe,és egyszercsak megszólal:írjátok! de persze nem mondott semmit😄 meg van,hogy senki nem csinál semmit,odamegy egy gyerekhez,és halál nyugodtan,kézzel intve mondja: kifelé
rágót a folyosói kukába
szucsy89
nem, nem 4 faktoriális😛
KILLER2
Az má valami!<#nagyotnez>

Töltsük le az internetet!

herczeg
4!=24?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

mama2
Magán tanúló vagyok, járnak ki hozzám a tanárok.Van laptopom.Számítás technika tanárom, amikor kijött szerdán, meglátta hogy a laptopomon van flopy meghajtó(dudniillik használtan kaptam, mert kaptam😛), és aszongya amikor meglátja a flopy meghajtót:"Össze csinálom magamat." Szakadtam😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

szucsy89
nekünk a tanár a naplóba még anno adott 4! rublikát átölelõ egyest....az is szép volt😊
Balintrial
😄DDDDDdddd
KILLER2
Ja még matek:
Alig írt valaki leckét és aki írt, kb az is mind rosszul. Erre a tanár:
A jövõ órán akinek nincs kész a leckéje, annak akkora 1est írok be, hogy kilóg naplóból plusz minden hülyeségért még1 1est.

szucsy89
"fogja, kinyitja a fiókot, és beleordít" ezen még most is röhögök xDDDDDDD
KILLER2
Matekról ut eszembe:
Tanár többnyire teljesen hülyének néz minket. Felír egy feladatot, mellé, hogy mittomén, számoljuk ki ezt, meg azt, de gyakran felírja zárójelben a szöveg mellé, hogy oldjuk meg és hozzáfûzi, csak hogy értsük.
Bár ez nem beszólás, de azé vicces.
Bár az már viccesebb volt, amikor gyerek hátrafordult (elsõ sorban ült az illetõ) és a tanár rácsapott (nem nagyon) egyet a gyerek fejére a botjával (mindig van nála egy ilyen mutogatós pálca). Erre gyerek elõrefordul és nem túl hangosan, de azért erõssebb hanggal rászól a tanárra, hogy HÉ. Erre a tanár: Mi maga, kisbaba, hogy itt hé-zik?
Vagy amikor egyik lány kifestette rózsaszínnel a szemét, a tanár (dolgozatosztás közben) megkérdezte: Mit csinált maga? Olyan a szeme, mintha beúztak volna egyet.
Nem túl viccesek, de azé írom, mert hát azé beszólás.
Ezt viszont csak mesélték, mert elég régen volt. Szóval igazgató egyszer mondta valami mittoménmin, lényeg, hogy egész iskola ott volt és akkor kijelentette: A második világháborúban az emberek több mint 100%-a meghalt.

DaniX14
az én angol tanárom azt mondja mindig ha nem fejezem be a beszélgetést akkor bevezeti ujra a test fenyítést :\ XD lol. És ez nõ tanár kb. 40-50 körüli..

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

zeli
ezen én is jókat röhögtem 😄Ddd

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Majd még ha jutnak eszembe írok 😄
tommyg
hát ezen felordítottam 😄😄

John Cena
egyenlõre toronymagasan😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
1. Tanárok Beszólásai
2. Modellautók
3. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
4. World of Warcraft
5. Silkroad Online
6. Forza Juve
7. Unreal Tournament 3
8. Test Drive Unlimited
9. GeForce 9 series
10. Ki van fent legtovább?

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

na akkor én sem maradok ki a sorból.
még ano általánosban, irodalomtanár. 8jó fej volt amúgy)
egyszer ideges lett, majd elkezdett rikácsolni mint vmi boszorkány: nem vagyok ideges, nem feküdtem le késõn, nem szedek gyógyszereket. stb.
középsuliban a töritanárom volt a legdurvább. annyit kell tudni róla hogy 4 oldalt simán írtunk 45 perc alatt.
következõ gondolat, "csitu van", alapzaj. stbstb
voltak még érdekes egyének
fõsulin is van egy tanárnõ, mindig azt mondja hogy: Hahóóó, értik?
amúgy jók a kommentek.
üdv

Apam rendor.