877
-
#477 vágom de nálunk van aki igen meg valaki még középsuliba bukott azaz 9bukott és msot 10 vok szóval velünk jött tovább kb. 4 fajta víriáció van erre de szerintem is a tanközelezettség 16 -
Walligator #476 A Számtechtanárom azzzal jött elö, hogyan klell összezerelni egy gépet... így kezdte: Egy kicsit oldalról kell felhelyezni, de ha nem megy bele, nem kell erőltetni, mert meggörbül...
Végigsírtuk az egész órát. :D -
#475 ez hülyeség,egyik sem bukott általánosban...:D -
#474 én már mindent halottam:D 18-16 akkor aki Általánosba bukott az 16 aki nem az 18 ilyeneket halottam:S:S -
#473 hmm,ezt nem tudtam,köszönöm,hogy helyesbítettél.
kérdés: akkor az hogy lehet,hogy van két 17 éves ismerősöm is,akik abbahagyták az iskolát és dolgoznak? -
Druzsba #472 Mo-n az iskolák fejkvótát kapnak a gyerekek után. Ha egy gyerek problémás, akkor kettőt, esetleg háromat is ér papíron. Mivel kevés a gyerek, úgy tudják magukat fenntartani bizonyos iskolák, hogy mindenféle diákot befogadnak, tanítanak, nevelnek, ha tudnak. A szakad iskolaválasztás miatt az oktatási rendszer szemethúny a "gettó-iskolák" létrejöte felett.
Jah, és a tankötelességet nemrég változtatták meg 18 éves korig.
(Tudom, hogy a topik nem erről szól, [sőt eddig, amíg vicces volt jobban is tetszett], majd ha valakinek nem tetszik, törli, nem igazán érdekel.) -
#471 16 éves korig szól a tankötelesség. -
Berselius #470 Ha meg van is, akkor is a gyerek elküldéséhez szülői beleegyezés kell. -
Pemack #469 amíg egy gyerek tanköteles (18 éves koráig) addig törvényben le van írva, hogy köteles iskolába járni és ha nincs olyan iskola, ami befogadná, akkor ugyanabban az iskolában marad, nem lehet sajnos semmit sem tenni -
#468 a tanárokat az iskolának kell megvédenie.
nem önmaguknak.
ha egy tanuló ilyesmit művel, azt két lábbal kell kirúgni a suliból
(ha egy tanár diákot ver, ott sem gondolkoznak
pedig a kor nem feltétlen előny. egy 18 éves fiú simán erősebb, mint egy 45 éves tanárnő.... legalábbis jobbesetben:D)
Csak az iskolák meg nem rúgják ki a diákokat. Nem tudom miért. Nem értek a törvényekhez, talán anyagi okok miatt, vagy azt hiszik, még megmenthetik őket.
Szerintem aki képes megverni egy tanárt, az szánalmas barom, és nem érdemli meg azt, hogy az állam pénz adjon a tanulásához. -
#467 egyet értek:D -
#466 szerinted tesznek valamit?a rendsőrség a nyomozáshoz nagyon ért -
#465 Rákos cigányok...:/ a tanár még csak oda sem üthet... mert ugye az meg testi sértés, meg rasszizmus... csak pl én ha a tanár helyében lennék, és tudném h ez fennvan a neten, szépen leszedném r anetről, h még cask törölni se tudják, és feljelenteni őket... középsulisok, kb 18 év körül vannak már,, de lehet h mér mindegyik 28...
szánalom... -
Pemack #464 nem ,mert a gyerek már nagyon sajnálja az ügyet és készül a bocsánatkérésre, az újságban (aminek még mindig ne mtudom a nevét:D) azt írták, hogy a legsúlyosabb büntetés, hogy neveleő intézetbe zárják, aztán, hgoy mi lesz belőle senki sem tudja... -
Rundstedt17 #463 az lesz hogy a tanár hibája volt mert a igazságtalanul akart rox jegyet adni...meg magyarázat hogy a roma kultúrában rúgdosás jelenti az egyet nem értést...szánalmas...itt a cigányoknak mindent lehet..meddig mehetnek még el büntetlenül? -
Pemack #462 már a rendőrség nyomoz az ügyben, valamelyik újságban ma olvastam -
Berselius #461 Sokkal inkább azok, akik az ország pénzét költik arra amire költik. -
#460 hihetetlen. ne msi tudom hogy az ilyen megérdemlené e a felakasztást? -
HUmanHunter #459 ez az igasság nem hazudok ^^ -
#458 the new star of SG forum... -
gyuri12 #457 Azért ezen felkacagtam,de ne vedd sértésnek:D -
#456 Az ilyeneket kiírtanám a földröl bazdmeg. Én a tanár helyébe visszaütöttem volna, de akkor meg a tanár szívja meg, mert hogy "mit verekszik bassza meg?"
ááá...NC -
#455 Ja, az ilyenkor nem lett volna túl okos ötlet. -
#454 és akkor jött volna 85296-od magával és agyonrúgdosták volna...
mocskos rohadékok -
#453 a tanár pofánnyomhatta volna egy könyvvel..büdös cigány... de az osztály is egy nagy értelem lehet, ha csak ülnek és röhögnek ezen a senkiházin.. -
Berselius #452 Csodálom azoknak az embereknek a tűrőképességét, akik ilyen körülmények között próbálnak tanítani. Amúgy meg elképzelhető, hogy a tanárt csak a kicsöngő mentette meg: lehet, hogy különben kisebb testi sérülésekkel végzi...
Egyébként általában amikor egy ilyen khm... roma gyerek ilyeneket csinál az nem az miatt van hogy ő most khm... roma hanem a családi háttér, a nevelés hiánya, a gének keveredése stb. -
gyuri12 #451 szánalom felsőfokon. -
#450 -
#449 ott a pont. -
#448 Tanár(férfi): Peti neked nővéred?
Peti: Igen, de már van barátja:D -
#447 ki kéne írtani az összes mocskos cigányt a picsába .... -
#446 Hát azért van amit nem kéne. Sok barom, azt hiszik, hogy ettől lesznek menők. Pedig csak bebizonyítják, hogy mekkora faszkalapok. -
#445 mit vársz a cigányoktól?... -
#444 nagyon menőnek érezheti magát a gyerek... szánalmas osztály lehet... -
#443 kicsit idekapcsolódik:
[URL=http://www.blikk.hu/Stream_index.php?element=1&sid=3272]"Tanárverés a középiskolában"[/URL]
durva... -
#442 hazudsz -.- -
HUmanHunter #441 matektanárom "hát nemtudom hogy a gecibe lehetett ilyen szar dolgozatot írni"[nő a tanár] :D -
cucmalajmc #440 ma számtech tanárnő:
"énekhangom egyszerre teríti be és üríti ki a termet." -
#439 Biológia. Tanár kissé gyökér, az osztály elfoglalja magát -nagyrésze a tollát kattogtatja. Tanár idegesen egy főkolomposnak: -Ne csattogtassa! A fején fogom csattogtatni! -
#438 Matketanárom órai megjegyzései:
-Ez egy tündéri háromszög!
-Megvan a megoldás kulacsa!