877
-
#877 Üdv!:)
Történelem tanár:
"..Úgy megütöm, hogy még az is megbüdösödik akinek elmeséli!"
"A férfi az olyan mázsánál kezdődik.. a többi az bélféreg." -
Werus #876 Fizikatanár
A világon két dolog lehetetlen: megépíteni az örökmozgót és a diákok kedvére tenni. -
Cat 02 #875 Szalagavató előtt, parodizálni kíván tanár.
Remélem tudjátok, hogy még nem állítottam össze a nagy dolgozatot. -
McDanos #874 Nekönk az elsőbe a tanár elmesélte hogy lesz a gyerek jujj akkora balhé volt! -
#873 én is egyszer bioszon mikroorgazmust mondtam mikroorganizmus helyett, de észre sem vettem, a tanár szólt... -
#872 ma fizikadolgozat, első feladat.
"Porszívózás közben a férfiaknak feláll. A szőr a lábukon. ..." -
Cat 02 #871 Laci ne szenvedj, aki 3ast kap az szenvedjen! -
#870 (nem pont tanár beszólás inkább diák, de fun)
Középiskola.
Osztf. óra.
Of: Feri, hallom a rendőrtisztire adod be a jelentkezésedet..
Feri: nem, már nem.
Of: Akkor hova?
Feri: sehova..
Of: nem tanulsz tovább Ferikém? Miért??
Feri: NEM ÉRI MÖG!
-
#869 Torlódnak a diákok testnevelés után a folyosón. Kiabálnak, anyáznak, randalíroznak.
Tanár arra megy. Félhangosan a bajsza alól fölhördül: - Kisebb fajta állatok!! -
#868 Csaj biosz órán felel, a "mikroorganizmusok" helyett "mikroorgazmust" mond.
Tanárnő: kívánok magának is sok mikroorgazmust ! -
#867 Diák a matektanárhoz: Tanár úr, az ott a táblán most 3-as vagy 8-as?
Tanár: Igen. -
#866 Régi sztori, de még ilyen nem volt szerintem XD
Ofő nagyban olvasta a hiányzókat, páran leléptek óráról.
Ránéz egyik srácra....Bekérdezi "Pali te egész nap hiányzól, vagy csak az első kettőről?" A gyerek persze ott ült :D -
#865 nem én vagyok, wiw-en láttam :) (jópofa)
-
Benevolens #864 "jááááj aranyom, felmászom a falra és rád esem!", "olyan vagy aranyom, mint a villamosátjáró!", "aranyba foglallak... forróba!"
-
#863 ma évzárón:
"remélem hamar vége lesz ennek a szarnak, nagyon melegem van már."
meg egyik csaj osztályunkból kapott oklevélt, tanár meg így megy osrok közt rápillant és így "hú wazze, ez mi?!"
ugyanaz az elmebeteg mint akiről múltkor írtam :D -
cucma #862 hibás matekháziknál:
nemtudom mit mókuskáltatok össze?! :D -
Katarina 60 #861 Matek órán a gimiben történt.Bámultam kifelé az ablakon,a tanárnő meg rám szólt.Mi olyan érdekes oda kint, ha kell mindjárt kilógatlak !
Ehhez tudni kell hogy ő volt olyan 45 kg kb. én meg 62 kg.
Fordítva jobban működött volna. -
#860 Énektanárnö az igazán idegbajos: Senki se énekel csak ö, erre rádöbben 10 perc után és elkezd ordítani: "ÉNEKELJETEK MÁR TI SZARJANCSIK!!!" Elkezdenek páran énekelni: "ELHALLGATÓZZATOK MÁR!" -
#859 a 2. fail szétröhögem a belemet is.még könnyeztem is wazze -
#858 "olyan pofont kapsz, hogy a takony menetet vág a nyakadba"
"vedd le a sapkád, nem vagy te zsidó"
miközben a kisfiú az volt :( -
#857 úgy könyököltök itt mint otthon a kocsmában. -
#856 régi rajztanárunk:
-Ez mindig ilyen hüyle volt? -
#855 műhelybe tanár haveromnak:
"Tudod fiam ha apád még lökött volna 1-2et kettöt amikor téged csináltak fasza kis sámli lenne belőled" xD
"Na mi van te szerfaszú artista" xD -
#854 Húú hát nálunk is volt ezresével beszólás, most nem emlékszek mindre csak egy-kettö jut eszembe:
Matekórán berepült egy darázs az ablakon páran elkezdték csapkodni, erre matektanár: "hagyjátok abba nem fog az bántani, max megharap, ha allergiás vagy akkor meg csak jobb..."
Magyarórán 2en köpapírollóztak (:D) erre a tanár: "hagyjátok abba vagy elveszem!"
Matekóra, hülyegyerek vonalzóval akarja felerösíteni a napfényt hogy meggyújtsa a füzetét, tanár észreveszi, odamegy hozzá és elkezdi: "jó itt maradhatsz hétvégére, ha sikerül hétföre meggyújtanod, akkor hazamehetsz"
Matektanár volt a legjobb arc, sokszor poénkodott meg voltak jó beszólásai. Többször volt olyan, hogy ír a táblára, hirtelen megáll, nézi a táblát kicsit, erre elkezdi: "hülyeség" és letöröl mindent. Ilyenkor általában csak bambultunk, aztán röhögés :D
Meg egyszer mikor magyarázott valamit fizikán (mert fizika tanár is volt egyben) egyszer csak abbahagyja és mondja: "hehh, hallottam tegnap egy viccet, mi az piros és 3 betü? Vörösbor" :SS -
#853 :D
az a vicces hogy a mi fizikatánárunknál ez mindennapos :D
mindent csinál kb órán, csak nem tanít xD -
#852 xDDDDD -
#851 hasonló volt nálunk is, gyerek német házit csinált órán, tanár meg megunta hogy nem az épp aktuális órára figyel és beszólt neki egy ilyet:
Ha nem hagyod abba kitépem a lábad, a szemedbe állítom, azt mehetsz amerre látsz!
feküdtünk a röhögéstől :D -
#850 ma fizikaórán
két osztálytársam asszem töripuskát gyártott épp, tanárúr többszöri felszólítására se hagyták abba. erre ilyet szól a lehető leghidegvéresebb hangján:
"Figyeljen ide, ha nem hagyja abba levágom a karját és beleszúroma hátába. Tudja milyen szar úgy öltözködni?"
beteg ember ez bazzeg :_D:SAdsa:Das_D:sad -
#849 Ma töritanár(nő):
-Kössétek fel a.....fehérneműtöket!
Nagyon kultúrember, szóval a gatya biztos nem volt jó neki.
Ezt meg még régebbről szintén tőle:
-Csak rosszra számíthattok. -
1Gry1 #848 Ez még régebbi de leírom mert jó:
Gimi, infotanárunk teljesen komoly hangon:
-XY(nem írom le a nevét), nem zavar, hogy buta vagy?
Erre a válasz:
-Nem,... ja de. -
Werus #847 Fizika
Felelő: A hármaspont az a pont, ahol a három anyag egyensúlyban van.
Tanár: Mi van, már van anyagunk is? Hol jártál te tegnap délután? Amszterdamban? -
#846 oylat fingott valameiknap srác órán Röhög az egész osztály 1000-el tanár meg értetlenül nézxDD neki szerintem természetes volt..xDDD -
#845 angolról jut eszembe, kedden angol órán /csinos angol tanárunk van/ és haverom nem tudta a feladatot, és tanárnő aztmondja: " na jó Laci majd akkor este csináljuk" :D -
Cat 02 #844 Ilyen nekünk is van xD
Most elmondom még1szer a gyengébbek kedvéért, Laci, jól figyelj. -
#843 Egyik gyereknek angolon elkezdett folyni a tolla,és megkérdezte megmoshatja-e a kezét.A tanár mondta,hogy persze,nyugodtan,és hozzátette,hogy hát eléggé kellemetlen ha valakinek nem parker tolla van,az bizony így jár:D
Én meg félreértettem egy házi feladatot,és erre a tanár elkezdi,hogy najó,akor elmagyarázom,mint egy hülyegyereknek:D -
#842 még tavaly volt 8.-ba kémia óránk volt. Barőtnőmmel ülök és ugye ,már január volt és hideg. Nikinek ott volt a csinos kis rózsaszín sál én meg feltekertem a nyakamra hülyeségből. Odajött a kémiatanár, azmondja: Az a sál minek rád? -mondom hát fázik a nyakam, azt mondja:-na majd én felmelegítem a nyakadat-.- egy kémia tanár szájából ez egy kicsit ijesztő:D -
#841 Nálunk ofő szokta mondani, ha vki kikéreckedik WCre, hogy "szard össze magad!" XD
Ha pedig vki nem viselkedik órán, akkor lekiabálja a fejét, és a végére hozzáfűzi: "Hülye állat!" XD
-
#840 :)))
és most látom
?((( bizony :))) akart lenni, csak figyelmetlen voltam -
#839 Nem, nem járok letolt gatyával, csak épp cipőt kötöttem :) -
#838 jah, letolt gatyával jársz? remélem a boxer meg minimum tommy hilfiger ?(((