877
-
#837 ugyan ez csak a 30fekvőtt helyetteítjük húzochodással meg ilyen Medicin labda hajítással jaa tanár mit mondott a medicin labdára XD(tesitanárom
Medicinlabda = TömöttlabdaXD) -
#836 Mostanába eléggé rámszáltak a tanárok a hajam meg a ruháim miatt.
Első eset:
-Dávid gyere előre gyorsan az első padba a hajaddal együtt. ( pofáztam mint mindig xD )
- Miért tanárnéni valami nem tetszik??
( két héttel előtte kaptam ofőit, már inkább nemmondott semmit :D)
Második:
-Dávid kint a boxer-ed már megint.
-Jól áll az nekem tanárnéni
( ezen röhögött ) -
#835 A tanér már feladta rég,úgy hetedikben kb.
A tesicuccot meg mi is benthagyjuk,egyedül a nadrágot kell hazahoznom,mert ez az egyetlen olyan,ami jó edzéshez,és pont tesi napján van. -
#834 laza -
#833 Mi egész tesiórát végigröhögjük, persze közben csinálgatunk valamit, és oltjuk egyfolytában a tanárt :D
-
#832 Mi is ezt csináljuk:D
Évente kétszer megcsinálunk valami feladatot,és vége:D
Á,ilyen hogy nyomjunk le 30 fekvőt,nem létezik:P Bemegyünk a terembe,a fél csoport kimegy focizni még ilyenkor is,a normálisabbja bent marad,és kosarazik,vagy csak nem csinál semmit. -
#831 hehe:D ez jóó:D -
Cat 02 #830 Ez sztem tipikus infós poén de
- Tanárúr, magától kikapcsolt a gépem
- Tőlem aztán nem -
#829 :DDDD
még annyian sem haltak meg egyébként -
#828 :)
dehogynem
soxor elég
akár többre is viheti, mint a tanár -
#827 miket meg nem csináltok
a mi időnkben mindenki fetrengett, meg nem azt csinálta amit kellett, amikor kiosztották a 10*x darab fekvőtámaszt csináltak vagy 3-mat, nem vitték haza a tornacuccot, hadd legyen minél büdösebb, -20 centire dobták a súlyt, stb -
pirosBoci #826 -A volt egyetemi tanáromat is Szili nek hyták, nme szerettem az öreget, ezért megbuktatlak...
-
#825 föcitanárral a karácsonyról beszélgettünk.
-Egyébként Rudolf, a rénszarvas is egy marketingfogás, ezt is csak azért találták ki hogy reklámozzák a...
-...szarvashúst? :O
:D -
#824 Nálunk töritanár,japánok megtámadták hadüzenet nélkül az oroszokat,amúgy a japánoknak volt egy ilyen szokásuk:DD -
Jimmyke #823 Sztálin-rezsim 2. VH előtt, orosz tiszti kar nyirbálása.
Töri tanár, haláli pókerarccal: Frunze öngyilkos lett, hátba lőtte magát, ami rendkívüli hajlékonyságról tett tanubizonyságot.
Majd megszakadtam :D
-
#822 Kötélmászás volt múlt héten.Namost van egy gyerek,akit a 3 évvel fiatalabb hugom minden létező sportban,amiben mozogni is kell elverné.Gyerek felugrik a kötélre,és kb esik is vissza,mert nem tudja megtartani magát.Utána egy gyúrós gyerek lazán felmászik,ő meg elkezd a tanárnak hisztizni,hogy dehát ő gyúr,meg izmos,azért tud felmászni!Tanár meg pókerarccal:maga meg egyest kap.
Így leírva lehet ne olyan vicces,de ott meghaltam:D -
#821 Vannak mondatok, amik leírva egyáltalán nem vagy csak minimálisan viccesek, viszont az adott szituációban, amikor elhangzott szétröhögi rajta magát az ember. -
Braveheart #820 Nálunk (ne kérdezzétek hogy hol, tökmindegy) elhangzott egy ilyen mondat:
"A rendőr sapka nélkül nem sapka"
Az eredeti mondat: A rendőr sapka nélkül a bűnözők játékszere.
Hát, volt röhögés... lehet itt nem hangzik poénosan de nekünk az volt :D -
cucma #819 ez a Showder klubban volt. -
#818 ték -
#817 ez jóó:D -
#816 Haver felelt, kapott egy 0 -ást (ez is egy jegy, ami csak az átlagod rontja) utána a tanár ellenőrzi a háziját arra meg kap egy 1 -est. Erre a gyerek megszólal:
-Ez az! Javítottam! -
#815 ma srác nálunk lent műhelybe ott anyázik a haverjára stb. azt tanár rá ordít mi a Büdös fasszopó kurva annyáért beszélsz iylen kibaszott csúnyán?XD -
#814 asD:AS:DAS:D:SA:D::D:D:D::DSA:D:D:SD:S:D:D:D:D -
#813 csakmert nálunk is van egy géczi nevű férfi földrajztanár o.O -
#812 ahh,matektanár mit nyomott múltkor...:D:D:D
ír fel valamit a táblára,utána meg menne a tanterem végébe és közben ásít egy lány,erre ilyet szól: látom te is túl sokat wowozol. -
#811 ehh:D -
#810 nem :D -
#809 nem KLG véletlenül sátoraljaújhelyen? o.O -
#808 a mi sulinkba is van :O -
#807 ez jóó:D:D -
#806 Fú ma angolon sírtunk a nevetéstől.
Könyben volt egy olyasmi mondat,hogy xy loves marry,but marry loves Dick.Mi már rángatóztunk,a tanár meg nem értette,felolvasta,fogta a fejét,és baaazmeeeg,najó,hagyjuk a fenébe ezt a mondatot:D -
#805 ez fos -
Cat 02 #804 Jegybemondás.
Béla ?
5-ös
Sára ?
4-es
Mennnyiii ? -
#803 még a szmájlit is odaírta baszki :DD -
#802 oktató jön reggel: "széklet vizelet rendbe?", "szukák elmentek már?" (full köcsög a tanár :D)
"úgy vigyorogsz mint akit baszni visznek"
-
vivi950724 #801 Nekünk 1x a német tanár azt mondta, hogy halkabban ordítsatok! xD Jót aszaltunk. -
#800 ték -
#799 :D -
#798 ma szintén nagyot alkotott a társadalom ismeret tanárunk fogyatékosságról volt szó azt mondja gyerekeek gyerekeek lehet hogy msot rólatok van szó ebeben atémában de ne lázadozzatok:D akkora 1 szemét de jó arc!:D