877
  • John Cena
    ugyan ez csak a 30fekvőtt helyetteítjük húzochodással meg ilyen Medicin labda hajítással jaa tanár mit mondott a medicin labdára XD(tesitanárom
    Medicinlabda = TömöttlabdaXD)
  • somdav95
    Mostanába eléggé rámszáltak a tanárok a hajam meg a ruháim miatt.
    Első eset:
    -Dávid gyere előre gyorsan az első padba a hajaddal együtt. ( pofáztam mint mindig xD )
    - Miért tanárnéni valami nem tetszik??
    ( két héttel előtte kaptam ofőit, már inkább nemmondott semmit :D)

Második:
    -Dávid kint a boxer-ed már megint.
    -Jól áll az nekem tanárnéni
    ( ezen röhögött )
  • bardocz
    A tanér már feladta rég,úgy hetedikben kb.
    A tesicuccot meg mi is benthagyjuk,egyedül a nadrágot kell hazahoznom,mert ez az egyetlen olyan,ami jó edzéshez,és pont tesi napján van.
  • Mike
    laza
  • Gando
    Mi egész tesiórát végigröhögjük, persze közben csinálgatunk valamit, és oltjuk egyfolytában a tanárt :D

• bardocz
    Mi is ezt csináljuk:D

Évente kétszer megcsinálunk valami feladatot,és vége:D
    Á,ilyen hogy nyomjunk le 30 fekvőt,nem létezik:P Bemegyünk a terembe,a fél csoport kimegy focizni még ilyenkor is,a normálisabbja bent marad,és kosarazik,vagy csak nem csinál semmit.
  • John Cena
    hehe:D ez jóó:D
  • Cat 02 #830
    Ez sztem tipikus infós poén de

- Tanárúr, magától kikapcsolt a gépem
    - Tőlem aztán nem
  • Mike
    :DDDD

még annyian sem haltak meg egyébként
  • Mike
    :)
    dehogynem
    soxor elég
    akár többre is viheti, mint a tanár
  • Mike
    miket meg nem csináltok
    a mi időnkben mindenki fetrengett, meg nem azt csinálta amit kellett, amikor kiosztották a 10*x darab fekvőtámaszt csináltak vagy 3-mat, nem vitték haza a tornacuccot, hadd legyen minél büdösebb, -20 centire dobták a súlyt, stb
  • pirosBoci
    -A volt egyetemi tanáromat is Szili nek hyták, nme szerettem az öreget, ezért megbuktatlak...
  • Kicsikiraly
    föcitanárral a karácsonyról beszélgettünk.

-Egyébként Rudolf, a rénszarvas is egy marketingfogás, ezt is csak azért találták ki hogy reklámozzák a...
    -...szarvashúst? :O

:D
  • bardocz
    Nálunk töritanár,japánok megtámadták hadüzenet nélkül az oroszokat,amúgy a japánoknak volt egy ilyen szokásuk:DD
  • Jimmyke
    Sztálin-rezsim 2. VH előtt, orosz tiszti kar nyirbálása.

Töri tanár, haláli pókerarccal: Frunze öngyilkos lett, hátba lőtte magát, ami rendkívüli hajlékonyságról tett tanubizonyságot.

Majd megszakadtam :D
  • bardocz
    Kötélmászás volt múlt héten.Namost van egy gyerek,akit a 3 évvel fiatalabb hugom minden létező sportban,amiben mozogni is kell elverné.Gyerek felugrik a kötélre,és kb esik is vissza,mert nem tudja megtartani magát.Utána egy gyúrós gyerek lazán felmászik,ő meg elkezd a tanárnak hisztizni,hogy dehát ő gyúr,meg izmos,azért tud felmászni!Tanár meg pókerarccal:maga meg egyest kap.
    Így leírva lehet ne olyan vicces,de ott meghaltam:D
  • KILLER2
    Vannak mondatok, amik leírva egyáltalán nem vagy csak minimálisan viccesek, viszont az adott szituációban, amikor elhangzott szétröhögi rajta magát az ember.
  • Braveheart
    Nálunk (ne kérdezzétek hogy hol, tökmindegy) elhangzott egy ilyen mondat:
    "A rendőr sapka nélkül nem sapka"
    Az eredeti mondat: A rendőr sapka nélkül a bűnözők játékszere.

Hát, volt röhögés... lehet itt nem hangzik poénosan de nekünk az volt :D
  • cucma
    ez a Showder klubban volt.
  • LordAdam911
    ték
  • John Cena
    ez jóó:D
  • Blacksheep333
    Haver felelt, kapott egy 0 -ást (ez is egy jegy, ami csak az átlagod rontja) utána a tanár ellenőrzi a háziját arra meg kap egy 1 -est. Erre a gyerek megszólal:
    -Ez az! Javítottam!
  • John Cena
    ma srác nálunk lent műhelybe ott anyázik a haverjára stb. azt tanár rá ordít mi a Büdös fasszopó kurva annyáért beszélsz iylen kibaszott csúnyán?XD
  • LordAdam911
    asD:AS:DAS:D:SA:D::D:D:D::DSA:D:D:SD:S:D:D:D:D
  • LordAdam911
    csakmert nálunk is van egy géczi nevű férfi földrajztanár o.O
  • hunbasser
    ahh,matektanár mit nyomott múltkor...:D:D:D

ír fel valamit a táblára,utána meg menne a tanterem végébe és közben ásít egy lány,erre ilyet szól: látom te is túl sokat wowozol.
  • LordAdam911
    ehh:D
  • hunbasser
    nem :D
  • LordAdam911
    nem KLG véletlenül sátoraljaújhelyen? o.O
  • LordAdam911
    a mi sulinkba is van :O
  • John Cena
    ez jóó:D:D
  • bardocz
    Fú ma angolon sírtunk a nevetéstől.
    Könyben volt egy olyasmi mondat,hogy xy loves marry,but marry loves Dick.Mi már rángatóztunk,a tanár meg nem értette,felolvasta,fogta a fejét,és baaazmeeeg,najó,hagyjuk a fenébe ezt a mondatot:D
  • zeli
    ez fos
  • Cat 02 #804
    Jegybemondás.
    Béla ?
    5-ös
    Sára ?
    4-es
    Mennnyiii ?
  • PJack
    még a szmájlit is odaírta baszki :DD
  • SouD
    oktató jön reggel: "széklet vizelet rendbe?", "szukák elmentek már?" (full köcsög a tanár :D)

"úgy vigyorogsz mint akit baszni visznek"

• vivi950724
    Nekünk 1x a német tanár azt mondta, hogy halkabban ordítsatok! xD Jót aszaltunk.
  • John Cena
    ték
  • zeli
    :D
  • John Cena
    ma szintén nagyot alkotott a társadalom ismeret tanárunk fogyatékosságról volt szó azt mondja gyerekeek gyerekeek lehet hogy msot rólatok van szó ebeben atémában de ne lázadozzatok:D akkora 1 szemét de jó arc!:D