GDC '08: Ezt tudja az új Unreal Engine
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Poén, ahogy NEM tükrözõdik a játékos a vizen..
Jaja, mindenki orrba szájba liszencelt valami látványos játékmotort, most elérkezett a piac oda, hogy ha a sok szép csili-vili játékot el akarják adni, és visszakeresni a liszencdíjat meg a fejlesztési költséget, akkor KELL valami tartalmat is belerakniuk. 😊
Azért a tavalyi évben jópár "értelmes" játék kijött. Hogy mást ne mondjak pl. The Witcher, Bioshock, Timeshift. És még sorolhatnám. Nem tudom miért kell mindig benyögni ezt a "manapság csak a graf számít és szarok a játékok" szöveget. Nincs teljesen így...
az egy virtuális tükör <#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
hát az a fej az nagyon gagyira sikeredett szerintem
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
a rombolható környezeten kívül a többi felesleges fasság de majd meglátjuk a bf3 frostbite motorját <#vigyor1>#vigyor1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ha már animálnak, akkor ne csak szájmozgást. 0 mimika, a szemek meg sem rezzennek, elnagyolt vonalak, stb. Tanulhatnának japántól
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
Kicsit beteges az arcmozgás... xD
Van egy rombolható környezetes FPS játék, bár még az sem teljesen rombolható, ingyenes is, csak éppen PhysX kártya nélkül elég lassú tud lenni. Az is UE3 motort használ.
Most ezt a teljesen lerombolható környezetet miért csak demókon láthatjuk? Szerintem már a játékokba is beletehetnék, csak gondolom akkor drasztikusan lecsökkenhetne a játékidõ, de persze a szabadság és a játékélmény is jelentõsen megnõne.
Én akkor inkább játszok 6 órát egy játékkal, de az legyen már ilyen faszányos, teljesen rombolható környezet.
Én akkor inkább játszok 6 órát egy játékkal, de az legyen már ilyen faszányos, teljesen rombolható környezet.
Annak a faszikámnak az arca olyan volt mintha be lett volna tépve. 😄
Engem valahogy annyira nem érdekelnek ezek a "fejlesztések" mert a grafika már az egekben van, viszont egyetlen értelmes gémet nem tudnak csinálni manapság...
A tömeggyártás megy a gémiparban is, és a filmiparban is.
Amcsi halálra van ítélve...
Engem valahogy annyira nem érdekelnek ezek a "fejlesztések" mert a grafika már az egekben van, viszont egyetlen értelmes gémet nem tudnak csinálni manapság...
A tömeggyártás megy a gémiparban is, és a filmiparban is.
Amcsi halálra van ítélve...
DBZ is My Favourite
Tényleg nem. A sok egyforma vagy közel hasonló karakter létrehozása meg már a Radeon X800, GF6 szériától lehetõségként ott volt. Azt hiszem a CryEngine 2.0-ba is be van építve valami ilyesmi, hogy tud variálni pl. arcokat meg kisebb elemeket nagyon hasonló karaktereken. De a lényeg, hogy fejlesztik a motort folyamatosan, egyre vadabb dolgokat láthatunk, persze egyre újabb vas kell majd alájuk. 😊
Nem új csak frissített verzió... Végre kezdik megmozgatni a shader modell 3.0-t meg talán az x360 stream out képességét, kb ennyi...
shaken, not stirred