Azt mondja \"idõt kérek\"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két éves kapcsolat, igaz a végén már nagyon szemét voltam, és a bnõm többször is mondta, hogy nem érzi hogy szeretem. Októberben egyszer szakítottam vele, közel 1 hónapig, akkor hetekig zokogott utánam, végül adtam neki még egy esélyt. Valentin napra még nagy szerelmesen ajándékot vett nekem, aztán összevesztünk és 1 hétig nem nagyon beszéltünk, majd lementem hozzá egy virággal, és közölte hogy nagyon szeret, nagyon hiányzok, de idõre van szüksége. Elhúzta még pár napig, múlthét kedden végleg lezártuk összebújva, bár én még nem akartam, mentem utána, de beláttam, hogy nagyon sok fájdalmat okoztam neki, pedig nagyon szeretett. Rá 1-2 napra már mással volt, vasárnap ki is tették iwiw-en, hogy kapcsolatban...
Oké, hogy lezár az ember egy kapcsolatot, de szinte még vége sincs, és már az embernek bele kell abba gondolnia, hogy nemsokára mással fog egy ágyban...
Nem tudom hogy lehet 1 nap alatt lezárni egy kapcsolatot, úgy hogy pár hete még halálosan szeretett, amit az anyukája is megerõsített. Igaz sok olyat tettem ami már tényleg nem azt tükrözi hogy foglalkozok vele és szeretem...
SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERÕSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com
Szerintem is az ilyen idõkérés, csak annak jele hogy nem meri a szemedbe mondani, hogy game over.
A lazítsunk a kapcsolaton megint más tészta.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az elsõ játék... Ambient Enjoy
Volt olyan esetem, hogy megkértem az akkori párom, ha esetleg találna nálam jobbat és úgy érzi boldogabb lenne vele nem kérek semmi mást, csak azt, hogy mondja el. Ne mástól tudjam meg, hanem tõle. Elsõízbõl. Na mi lett ebbõl? Magamnak kellett rájönnöm... pff... õszinteség kihalófélben :S
Az a legrosszabb, hogy ilyenkor a másik még reménykedik! Lásd témaindító esete, lásd én esetem stb.
de amint látom itt a pasik a nõket akarják rossz színben feltüntetni, holott valljuk be a pasik sem szentek. Ha már nem akarom a kapcsolatot és csak azért vagyok a másikkal mert tudom, hogy szeret, akkor is elmondom, hogyan látom a dolgokat, hiszen más érzéseivel nem játszhatok. Legalábbis mindenkinek így kéne felfognia... szerintem.
Egyébként akkor jön ez a gondolkodási idõt kérek dolog, mikor gyáva megmondani a másiknak, hogy kopjál le, mást akarok.
Mert a másik még nagyon szereti ..
Ha pár napon belül nem hiányzik neki a párja és nem megy vissza, abból már nem lesz semmi.
Ja és 30 éven felüli vagyok.
jogos, a nõk bonyolítják túl a dolgokat<#hehe>#hehe>
#78: am ez is igaz, csak tudod mi a baj, hogy pont azoknak a lányoknak hazudnak akik meg se érdemlik és hát jön az általánosítás ebbõl meg a "minden pasi hazug".
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Némi ötlet, tanács?
jah valszeg csütörtökön találkozunk, szombaton meg itt alszik, mert családi ünneplés van. Nos mostmár tényleg jól összekuszált a helyzet. :)
A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...
practitioner of the forbidden arts of death
http://goo.gl/gd6Zi5
Addig meg, hát, marad a pia, meg a bulik.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
.: mobilize.hu :.
/tanulság? ha már egyszer nem mennek jól a dolgok, valszeg game over, és az elsõ bekéredzkedõ nyálgép sajnos jó eséllyel ledumálja rólad a lányt/
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
http://gaborszantai.co.uk/
Mi a tanulság? Semmi értelme a szünetnek, mivel úgyis ez a vége. Másodsorban, meg készítsd fel magad a legrosszabbra, és akkor ha rossz ér, akkor nem csap annyira a földhöz. Mert nem fogsz mást érezni, csak haragot, hogy hazudtak neked, vagy hitegettek, vagy mert nem mert eléd állni.
Nem hittem hoyg ennyire könynen túllépek rajta, pedig tényéleg szerettem. És most? Most az eddig figyelmen kívül hagyott nõi érdeklõdést figyelembe kell venni, és pikk pakk talál az ember újat magának. Valószínû jobbat. Vagy nincs igazam? :D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ilyenkor jól jön egy-két ájulás a haverokkal...
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM