Tarolt a Knight Rider

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem lesz sorozat belõle mert jónak tûnik. Valamelyik nap játcottam végig a Knight Rider 2-õ játékot régi játék de el lehet vele szórakozni.ÉS a filmet már várom.
MaSzKa
mirõl beszélsz?

pontiac firebird trans am volt az régi eredeti be

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

skodatuning
ne tessék kötözködni mert sírni fogok<#vigyor2>

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;

skodatuning

skodatuning
nyilván nem ismerjük a 2008as modellt, mert még senki se látta, katonai titok.<#vigyor1> http://images.google.hu/images?gbv=2&hl=hu&q=ford+mustang++2008+&btnG=K%C3%A9pek+keres%C3%A9se

a formavilágról beszélek, az újról a vak is látja, hogy egy mustang, a régirõl nem tudtuk micsoda, mert akkora változás volt az 1 évvel korábbi kiadáshoz képest...

Beast Machine
leülhetsz.

...vágod?

Az alapot idén gyártják sorozatban ezt egy Jay Lenos videóban láttam! Az átalakított verzió meg teljesen egyedi van belõle kb. 3-4 db a pilot miatt és még készül pár ha beindul a sorozat!!😊 Szerintem nagyon jó választás volt a Mustang a Trans Am már öreg járgány! Camaro meg mikor nekiálltak még Prototipe volt! A Ford Mustang 2008 Shelby GT 500 Kr nagyon jó verda gyönyörû szép autó!😊<#eljen> Mondom ezt úgy hogy imádom a Trans Amet is!

Mindenki ismeri! Aha! Ezt a szériát idén kezdik gyártani sorozatba! De mindenki ismeri!😊)

MaSzKa
annyit azért elmondanék mindenkinek ezek a Mustáng és más amerkai autó elavult szarok a hátsó tengely ugyan olyan merev mint a régi zsigulikba azt is Fiat volt és 1964-be az év autója, szóval jó régi konstrukció
az auró aerodinamikája és fogyasztása is a 60-as éveket idézi
egy szóval az amerikaiautó szarok és egyáltalán nem megbízhatók

mikor a régi sorozat ment kinézetre a Pontiac az jõvõbe mutatóan nézett ki szemben a mostani forddal

tele van ez minden féle reklámmal

hasselhof meg igencsak megöregedett most néztem végig az összes epizódót 90-et szám szerint

nézzétek meg az 1. részt a 2008-as után szembetûnõ lesz a változás hogy megy az idõ:-(

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Smithie
Én szívesebben látnék egy Trans AM-et(Pontiac),mint egy nyavajás Ford-ot...<#szomoru1> Persze ez az én véleményem,senki ne vegye sértésnek,jók a Fordok is!<#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

skodatuning
ezzel az autóval az lehet a baja mindenkinek, hogy amikor az eredeti sorozat kijött 1982ben, akkor az a firebird újnak számított, tehát még amerikában is tátott szájjal néztek rá, hogy wow, micsoda kocsi.mondhatni az új autó piacra bevezetése volt...ezt a mustangot meg már mindenki ismeri, semmi újdonság nincs benne.
(mondjuk a seggem a földhöz verném ha bármelyik itt állna a garázsban<#buck>)

Bár a filmet még nem néztem meg, de az az alsó 4 ködlámpa minek kell? :-)
Meg ezek a Lada kockalámpák... Az eredeti Pontiac sokkal menõbb volt, még ha kipörgésgátló nem is volt benne. Bár ennyi "turbo boost" után biztos nem maradt egy ép régi KITT se a világon, így érthetõ a váltás.

Max 200 bet?, nem tartalmazhat HTML vagy UBB kódot és 2 soremelés a megengedett.

"Emlékeztek a Knight Rider c. sorozatra, amelyikben David Hasselhoff szerepelt meg egy beszélõ autó?
Tudjátok, honnan jött a beszélõ autó ötlete?
A producer megnézte Hasselhoffot játék közben, és azt mondta: - Miért ne írjunk az autónak néhány sornyi szöveget?"
- Jay Leno <#taps>
Le fogják majd adni nálunk is biztos a pilotot de sztem majd csak akkor ha má több rész is lement amerikában az új sorozatból! Szóval még várnunk kell!

És mikor? remélem még ebben az évben. Remélem októberig leadják.
ha a tv-ben nem is de a moziban hamarabb adják.

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

miért ne lenne? persze, hogy lesz.
Nem lesz ez a film magyarországon a tv-ben??

Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit

Zsoltika 007
Nem lehetséges. Amúgy meg ha valakinek fagy a win akkor õ béna vagy a gépe szar. 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

"A kesztyûtartó Apple billentyûzetet rejt, megnyugodhatunk, nem Microsoft termékkel van dolgunk, KITT nem fog nanotechnológiai átalakulás közben lefagyni."

Képzeljük el. K.I.T.T éppen turbó sebességgel megy és egyszer csak kékhalál. xD
Nem hiába Apple lett a támogató. Ma mic terméket látnánk, akkor félnénk hogy lene fagy 😄
Amúgy lehetséges ilyen nano féle dologra? Lehetséges a mai teknikával vhogy ilyet csinálni?

Zsoltika 007
El vagyunk maradva, de ennek számos oka van. Inkább az a baj hogy nem kifelé megyünk belõle hanem lefelelé. 😞 De nem szeretem ezt a témát, úgyhogy off.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Az már más kérdés hogy kinek kell olyan csaj akit a kocsid érdekel... 😊

Lehet hogy ott egy Mustang tömegtermék, és nem néznek meg, de itt ritka, és akár egy csajt is leveszel a lábáról. <#vigyor2><#nevetes1>

Teljes mértékben igazad van. De hogy valami nálunk megbámulni való az nem csak attol lehet hogy Magy. Orsz. fejletlen, hanem pl. kevesebbet hoznak be belõle mint akármilyen más eszközbõl legyen autó, vagy stb... Egy Mustangból lényegesen kevesebbet hoznak be az országba, mint egy Opelbõl, és ezért ritka. Egyébként jól tetted hogy kiköltöztél én is ki akarok. <#eljen>

Értelek OK <#worship> De a fejlett országok <> Magy.orsz. tény ellen ugye nincs kifogásod. <#conf>

Rincewind
"Nem azt mondta hogy f*stalicska sz*r. Hanem hogy odakint nem néznek rá úgy mint te itthon."

Igy is van. Otthon biztos sok olyan dolog van, amit az emberek megbamulnanak, de USA-ban vagy mas fejlettebb orszagban az emberek elsetalnak mellette anelkul, hogy egyaltalan eszrevennek egyszeruen azert, mert a mindenapi eletuk resze. Ilyen egy Mustang is. Raadasul nem tudom, hogy otthon mi a helyzet, de itt (USA-ban elek mostmar lassan 4 eve) egy auto, ami 20 ezer dollar alatt meg lehet kapni ujonnan, az egyaltalan nem szamit draganak, sok kimondottan olcso.
Rincewind
'97 Dodge Dakota SLT, single cab (truck parti vagyok 😊.

Mellesleg en nem azt mondtam, hogy a Mustang egy rossz auto, de a teny az teny: a Mustan egy kozepkategorias tomegauto az USA-ban(!), akar tetszik valakinek akar nem. Ha valaki otthonrol nezte a filmet, akkor persze biztos kuriozumnak tunik, de Magyarorszag amugy sem tartozik bele az elsodleges nezotaborba... ^^
Zsoltika 007
" Nem mindegy hogy tömegtermékké nõtte ki magát !!?? Szerintem mindegyikõtök elfogadná magának."

Nem mondtam hogy nem fogadnám el! El hát! 😄
Csak arról volt szó hogy ugye mondták hogy nem kellett volna ennyire feltûnõ típust választani. Erre írta rena11 kicsit bunkózva hogy mire veri. Én meg csak próbáltam megértetni vele is hogy nem azért írta mert õ felvág, hanem mert kint más a helyzet. Erre te meg jöttél és próbáltad a számba tenni a hülyeséged ami az idézetben van.

Nem kell itt vitatkozni a Ford Mustangról. Nem mindegy hogy tömegtermékké nõtte ki magát !!?? Szerintem mindegyikõtök elfogadná magának. Igy is rohadt drága de inkább örülni kéne hogy nem annyi mint egy Ferrari, és nem (annyira) gazdag ember is vehet magának egy olyan autót amivel elvileg full gazdag embereknek kéne hogy járjni. ²²Nem azt mondta hogy f*stalicska sz*r. Hanem hogy odakint nem néznek rá úgy mint te itthon." Ez a helyzet mi nem ugy nézünk a dolgokra mint egy fejlettebb országban élõ ember. Mer M.O az egy elmaradott sz...r ország Gyurcsánnyal az élén. Apropó ! Nem ide tartozik de tudtátok hogy a BKV "ÚJ" Volvó buszait Svédországban már rég kb (5 éve)lecserélték és nálunk újnak számit. Persze jobb mint a 30 éves Ikaruszok. Szóval minket az Euban nagy elmaradottság jellemez persze ez is jobb hely mint pl. Etiópia.

adam first
Ha jól emlékszem, anno a régi Knight Rider is egy 2 órás pilottal nyitott, az a rész sikeres lett és utána következett a sorozat. Én mondjuk, nem örülök ezeknek, a feldolgozásoknak, ennyi lenne a kreativitás Hollywoodban, most már ne bukjon meg a sorozat, de kár erõltetni. Ez ugyanolyan, mint ha érkezne egy Miami Vice, Magnum feldolgozás /akkor magamhoz is nyúlnék/. A jól bevált receptet miért kell elbaxni. Ennyire 0 fantázia és kreativitás lenne, manapság az álomgyárban.

Király volt a film,nekem nagyon tetszett! Alig várom már a folytatást!😊<#eljen>

Eleg csak a Pontiachoz hasonlitani az uj autot mar akkor erosen jellegtelen.
fv82
Hát ehez képest nincs is annyira túloptikázva, nekem is kicsit irreálisnak tûnt pedig elõször.

\"Majdnem párom lett!\"

Zsoltika 007
Ez olyan mint az opel astra classic mindenhol azt látsz, észre se veszed de lehet egy elmaradott országban meg az hú de jó. Kb ilyen kint a mustang is. Nem azt mondta hogy f*stalicska sz*r. Hanem hogy odakint nem néznek rá úgy mint te itthon.

neke dmilyen autód van?
csak mert ha neked nem feltünõen jó ato akkor bitosan ferrarival van viperel járhatsz
egyépként feltünõen körbevigyorognám a fejem ha ilyenem lehetne

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

Az a fekete csaj lezbi a sorozatban?

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Rincewind
"Az lenne a logikus ha nem lenne ilyen feltünõen jó autó."

Ford Mustang egyaltalan nem feltunoen jo auto. 4-5 eve a piacon van mar, sot kimondottan olcso tomegautonak szamit. Alap felszereltseggel nem GT-t mar meg lehet kapni 16-17 ezer dollar korul nagyobbb kereskedotol. Hasznaltautokereskedok is tele vannak vele. Nehany evvel ezelott USA-ban barmerre neztel minden masodik auto Mustang-volt (mostmar szerencsere normalizalodott a helyzett). Annak idejen mikor kijott a kocsi nekem is nagyon tetszett, de olyannyira tomegtermek lett belole, hogy elvette a varazsat az autonak. Persze egy Mustang GT 500-ast elfogadnek...

Azért az Apple is a támogatók listáján van <#vigyor2>
rögtön kiszúrtam. 😊

item
Nekem tetszett... <#vigyor2>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Megnéztem a filmet és a véleményem: jöhet a sorozat. bár nem tekintem igazi Knight Rider-nek csak egy hasonló folytatásnak, de azért elmegy. Jó volt látni újra David Hasselhoff-ot mint Michal Knight. lácci rajta hogy már nem illene bele a sorozatba ,mert "öreg". hallom a 25évvel ezelõtti történetet nem felejtette el. az a bizonyos Wilton Knight "Egy ember képes változtatni"

az autó kérdésén fennakadóknak:
arra nem gondoltatok, hogy a Ford elég erõs támogató lehetett ahhoz, hogy eldöntse, hogy milyen autót futtat?

http://gaborszantai.co.uk/

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Két dolog egészen bizonyos: 'nem egy dokumentumfilm', s az animációk sem hollywoodi költségvetéssel készültek. Hogy finoman fogalmazzak... 😊
tihs

Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D

tihs
ránézésre is elavultnak néz ki vagy 30éevesnek

Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D

BaliBoy
Számomra, olyan 'megnéztem és jóvan' volt ez a rész. Nem dobtam el magam tõle. De egyébként nem volt rossz. Ez a nanotech nekem bejött. (Crysis RulZ 😄)
Az autó sem rossz. Jól néz ki, de mégsem ilyen autó illik KITT-hez. Én egy jóval áramvonalasabb autót választottam volna, amire ha rá néz az ember a sebesség jut az eszébe. Mint a pontiac. A Mustang meg ugyebár 'muscle car', egy vadállat. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

MaSzKa kitiltva
sztem a régi részbe a poénok is jók
most is röhögök rajtuk olyan vicces 😄

szal vissza a régit pls!

MaSzKa kitiltva
most nézem a legelejétõl a régi igazi KR-t

sztem még most is fasza
régi rajaongó vagyok

de mikor megláttam ezt a fos szélcsatornát a mesébe se látott fos ford-ot
tudtam hogy az 1. részén többet biztos nem fogom nézni

májkül nélkül szart se ér a sorozat

most járok a 3évad végénél
sztem nagyon jók a részek fõleg a Góliát és Karr részek jöttek be 😄

"kit, megtudnád mondani, mennyi az idõ?"(az órájába mondva...
"kit, gyere a hátsó bejáraton!!! ááááá!"
Oldal 1 / 2Következő →