Tarolt a Knight Rider
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jump in 😊 ez az igazi.
\"The voices are back... Excellent.\"
Májköl mondja:
"KITT nyisd ki az ajtót!"
Mire KITT:
Katt...
😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
KITT, adj egy ötöst!
\"Majdnem párom lett!\"
Ott a szó! 😄 Mi a koleszban nézzük a srácokkal a régit, heti egy részt bírunk, de hülyére röhögjük magunkat az biztos! 😊
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
- "KIT KERES ??!!"
erre Májkül:
- Mi ??!! KIT keres ??!!
<#beka2>#beka2>
Ki nem szarja le a Visztát?
Kiváncsian várom a sorozat többi részét is 😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Persze h sokan megnézték a pilot-t, mert egynek oké, meg nosztalgia, meg minden, de hétrõl hétre?
Ugyan már régen volt, de emlékeim szerint KITT szülõatyja az eredeti sorozat elsõ részében meghal. Tévednék?
Ez milyen kritika? Akkor most bukás, mert csak a Prison Break szintjét éri el?
Annyira azért nem kell tapsolni az új KR-nek, hiszen, még csak a pilot jött ki, lehet abból még bukás rendesen.
Az autó valóban csúcs, nem mondanám én sem semmitmondónak. Az azért érzõdik a pilotból, hogy sok trükköt még nem mutatott meg a járgány, biztos vannak még trükkje az átalakuláson, és a vezetéknélküli hálózatokba való betöréseken kívül is.
Kicsit zavart a pilotban az értelmetlen fegyverarzenál. Mintha verébre ágyúval mentek volna a "profi" gonosztevõk. Persze azért nem írtam le a sorozatot az elején, de nekem a Bionic Woman pilotja is tetszett (a 3. részt már csak félig néztem meg...)
A zene tényleg lehetne jobb is, de azért nem annyira rossz. Ütõs lett, de vesztett a hangulatából sztem.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Hát én a filmet még nemláttam, esetleg majd ma este megnézem,de ha olyan mint itt a képen akkor abszolút nem nevezném semmit mondónak, inkább brutálisnak mint valami erõgép.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...
Tetszett benne Kitt hangja meg talán még a technika blablabla is. Viszont nem értem hogy ha már Kitt külsejét sikerült ilyen semmitmondová teremteni akkor a zenét miért kellet szétcseszni. Valami hihetetlen szar lett. Az új Michael meg nekem egy kicsit olyan mint O'Neill után Shepherd. Akit tudja mirõl beszélek az érti mire gondolok. Megvárom a következõ részt mert szoktak csodák történni, de szerintem nem sikerült visszaadni a régi hangulatot ( és 1x sem ugratott Kitt 😞 ).