85
  • giga123
    #85
    Remélem lesz sorozat belőle mert jónak tűnik. Valamelyik nap játcottam végig a Knight Rider 2-ő játékot régi játék de el lehet vele szórakozni.ÉS a filmet már várom.
  • MaSzKa
    #84
    miről beszélsz?

    pontiac firebird trans am volt az régi eredeti be
  • skodatuning
    #83
    ne tessék kötözködni mert sírni fogok
  • skodatuning
    #82
    nah

    katonai titok
  • skodatuning
    #81
    nyilván nem ismerjük a 2008as modellt, mert még senki se látta, katonai titok. http://images.google.hu/images?gbv=2&hl=hu&q=ford+mustang++2008+&btnG=K%C3%A9pek+keres%C3%A9se

    a formavilágról beszélek, az újról a vak is látja, hogy egy mustang, a régiről nem tudtuk micsoda, mert akkora változás volt az 1 évvel korábbi kiadáshoz képest...
  • Beast Machine
    #80
    leülhetsz.
  • spike0007
    #79
    Az alapot idén gyártják sorozatban ezt egy Jay Lenos videóban láttam! Az átalakított verzió meg teljesen egyedi van belőle kb. 3-4 db a pilot miatt és még készül pár ha beindul a sorozat!!:) Szerintem nagyon jó választás volt a Mustang a Trans Am már öreg járgány! Camaro meg mikor nekiálltak még Prototipe volt! A Ford Mustang 2008 Shelby GT 500 Kr nagyon jó verda gyönyörű szép autó!:) Mondom ezt úgy hogy imádom a Trans Amet is!
  • spike0007
    #78
    Mindenki ismeri! Aha! Ezt a szériát idén kezdik gyártani sorozatba! De mindenki ismeri!:))
  • MaSzKa
    #77
    annyit azért elmondanék mindenkinek ezek a Mustáng és más amerkai autó elavult szarok a hátsó tengely ugyan olyan merev mint a régi zsigulikba azt is Fiat volt és 1964-be az év autója, szóval jó régi konstrukció
    az auró aerodinamikája és fogyasztása is a 60-as éveket idézi
    egy szóval az amerikaiautó szarok és egyáltalán nem megbízhatók

    mikor a régi sorozat ment kinézetre a Pontiac az jővőbe mutatóan nézett ki szemben a mostani forddal

    tele van ez minden féle reklámmal

    hasselhof meg igencsak megöregedett most néztem végig az összes epizódót 90-et szám szerint

    nézzétek meg az 1. részt a 2008-as után szembetűnő lesz a változás hogy megy az idő:-(
  • Smithie
    #76
    Én szívesebben látnék egy Trans AM-et(Pontiac),mint egy nyavajás Ford-ot... Persze ez az én véleményem,senki ne vegye sértésnek,jók a Fordok is!
  • skodatuning
    #75
    ezzel az autóval az lehet a baja mindenkinek, hogy amikor az eredeti sorozat kijött 1982ben, akkor az a firebird újnak számított, tehát még amerikában is tátott szájjal néztek rá, hogy wow, micsoda kocsi.mondhatni az új autó piacra bevezetése volt...ezt a mustangot meg már mindenki ismeri, semmi újdonság nincs benne.
    (mondjuk a seggem a földhöz verném ha bármelyik itt állna a garázsban)
  • windoki
    #74
    Bár a filmet még nem néztem meg, de az az alsó 4 ködlámpa minek kell? :-)
    Meg ezek a Lada kockalámpák... Az eredeti Pontiac sokkal menőbb volt, még ha kipörgésgátló nem is volt benne. Bár ennyi "turbo boost" után biztos nem maradt egy ép régi KITT se a világon, így érthető a váltás.
  • Beepitettember
    #73
    "Emlékeztek a Knight Rider c. sorozatra, amelyikben David Hasselhoff szerepelt meg egy beszélő autó?
    Tudjátok, honnan jött a beszélő autó ötlete?
    A producer megnézte Hasselhoffot játék közben, és azt mondta: - Miért ne írjunk az autónak néhány sornyi szöveget?"
    - Jay Leno
  • spike0007
    #72
    Le fogják majd adni nálunk is biztos a pilotot de sztem majd csak akkor ha má több rész is lement amerikában az új sorozatból! Szóval még várnunk kell!
  • tompka
    #71
    És mikor? remélem még ebben az évben. Remélem októberig leadják.
    ha a tv-ben nem is de a moziban hamarabb adják.
  • winnie
    #70
    miért ne lenne? persze, hogy lesz.
  • tompka
    #69
    Nem lesz ez a film magyarországon a tv-ben??
  • Zsoltika 007
    #68
    Nem lehetséges. Amúgy meg ha valakinek fagy a win akkor ő béna vagy a gépe szar. :)
  • tompka
    #67
    "A kesztyűtartó Apple billentyűzetet rejt, megnyugodhatunk, nem Microsoft termékkel van dolgunk, KITT nem fog nanotechnológiai átalakulás közben lefagyni."

    Képzeljük el. K.I.T.T éppen turbó sebességgel megy és egyszer csak kékhalál. xD
    Nem hiába Apple lett a támogató. Ma mic terméket látnánk, akkor félnénk hogy lene fagy :D
    Amúgy lehetséges ilyen nano féle dologra? Lehetséges a mai teknikával vhogy ilyet csinálni?
  • Zsoltika 007
    #66
    El vagyunk maradva, de ennek számos oka van. Inkább az a baj hogy nem kifelé megyünk belőle hanem lefelelé. :( De nem szeretem ezt a témát, úgyhogy off.
  • Zsoltika 007
    #65
    Az már más kérdés hogy kinek kell olyan csaj akit a kocsid érdekel... :)
  • USAMEN POWER
    #64
    Lehet hogy ott egy Mustang tömegtermék, és nem néznek meg, de itt ritka, és akár egy csajt is leveszel a lábáról.
  • USAMEN POWER
    #63
    Teljes mértékben igazad van. De hogy valami nálunk megbámulni való az nem csak attol lehet hogy Magy. Orsz. fejletlen, hanem pl. kevesebbet hoznak be belőle mint akármilyen más eszközből legyen autó, vagy stb... Egy Mustangból lényegesen kevesebbet hoznak be az országba, mint egy Opelből, és ezért ritka. Egyébként jól tetted hogy kiköltöztél én is ki akarok.
  • USAMEN POWER
    #62
    Értelek OK De a fejlett országok <> Magy.orsz. tény ellen ugye nincs kifogásod.
  • Rincewind
    #61
    "Nem azt mondta hogy f*stalicska sz*r. Hanem hogy odakint nem néznek rá úgy mint te itthon."

    Igy is van. Otthon biztos sok olyan dolog van, amit az emberek megbamulnanak, de USA-ban vagy mas fejlettebb orszagban az emberek elsetalnak mellette anelkul, hogy egyaltalan eszrevennek egyszeruen azert, mert a mindenapi eletuk resze. Ilyen egy Mustang is. Raadasul nem tudom, hogy otthon mi a helyzet, de itt (USA-ban elek mostmar lassan 4 eve) egy auto, ami 20 ezer dollar alatt meg lehet kapni ujonnan, az egyaltalan nem szamit draganak, sok kimondottan olcso.
  • Rincewind
    #60
    '97 Dodge Dakota SLT, single cab (truck parti vagyok :).

    Mellesleg en nem azt mondtam, hogy a Mustang egy rossz auto, de a teny az teny: a Mustan egy kozepkategorias tomegauto az USA-ban(!), akar tetszik valakinek akar nem. Ha valaki otthonrol nezte a filmet, akkor persze biztos kuriozumnak tunik, de Magyarorszag amugy sem tartozik bele az elsodleges nezotaborba... ^^
  • Zsoltika 007
    #59
    " Nem mindegy hogy tömegtermékké nőtte ki magát !!?? Szerintem mindegyikőtök elfogadná magának."

    Nem mondtam hogy nem fogadnám el! El hát! :D
    Csak arról volt szó hogy ugye mondták hogy nem kellett volna ennyire feltűnő típust választani. Erre írta rena11 kicsit bunkózva hogy mire veri. Én meg csak próbáltam megértetni vele is hogy nem azért írta mert ő felvág, hanem mert kint más a helyzet. Erre te meg jöttél és próbáltad a számba tenni a hülyeséged ami az idézetben van.
  • USAMEN POWER
    #58
    Nem kell itt vitatkozni a Ford Mustangról. Nem mindegy hogy tömegtermékké nőtte ki magát !!?? Szerintem mindegyikőtök elfogadná magának. Igy is rohadt drága de inkább örülni kéne hogy nem annyi mint egy Ferrari, és nem (annyira) gazdag ember is vehet magának egy olyan autót amivel elvileg full gazdag embereknek kéne hogy járjni. ²²Nem azt mondta hogy f*stalicska sz*r. Hanem hogy odakint nem néznek rá úgy mint te itthon." Ez a helyzet mi nem ugy nézünk a dolgokra mint egy fejlettebb országban élő ember. Mer M.O az egy elmaradott sz...r ország Gyurcsánnyal az élén. Apropó ! Nem ide tartozik de tudtátok hogy a BKV "ÚJ" Volvó buszait Svédországban már rég kb (5 éve)lecserélték és nálunk újnak számit. Persze jobb mint a 30 éves Ikaruszok. Szóval minket az Euban nagy elmaradottság jellemez persze ez is jobb hely mint pl. Etiópia.
  • adam first
    #57
    Ha jól emlékszem, anno a régi Knight Rider is egy 2 órás pilottal nyitott, az a rész sikeres lett és utána következett a sorozat. Én mondjuk, nem örülök ezeknek, a feldolgozásoknak, ennyi lenne a kreativitás Hollywoodban, most már ne bukjon meg a sorozat, de kár erőltetni. Ez ugyanolyan, mint ha érkezne egy Miami Vice, Magnum feldolgozás /akkor magamhoz is nyúlnék/. A jól bevált receptet miért kell elbaxni. Ennyire 0 fantázia és kreativitás lenne, manapság az álomgyárban.
  • spike0007
    #56
    Király volt a film,nekem nagyon tetszett! Alig várom már a folytatást!:)
  • Lame
    #55
    Eleg csak a Pontiachoz hasonlitani az uj autot mar akkor erosen jellegtelen.
  • fv82
    #54
    Hát ehez képest nincs is annyira túloptikázva, nekem is kicsit irreálisnak tűnt pedig először.
  • Zsoltika 007
    #53
    Ez olyan mint az opel astra classic mindenhol azt látsz, észre se veszed de lehet egy elmaradott országban meg az hú de jó. Kb ilyen kint a mustang is. Nem azt mondta hogy f*stalicska sz*r. Hanem hogy odakint nem néznek rá úgy mint te itthon.
  • Rena11
    #52
    neke dmilyen autód van?
    csak mert ha neked nem feltünően jó ato akkor bitosan ferrarival van viperel járhatsz
    egyépként feltünően körbevigyorognám a fejem ha ilyenem lehetne
  • gabr
    #51
    Az a fekete csaj lezbi a sorozatban?
  • Rincewind
    #50
    "Az lenne a logikus ha nem lenne ilyen feltünően jó autó."

    Ford Mustang egyaltalan nem feltunoen jo auto. 4-5 eve a piacon van mar, sot kimondottan olcso tomegautonak szamit. Alap felszereltseggel nem GT-t mar meg lehet kapni 16-17 ezer dollar korul nagyobbb kereskedotol. Hasznaltautokereskedok is tele vannak vele. Nehany evvel ezelott USA-ban barmerre neztel minden masodik auto Mustang-volt (mostmar szerencsere normalizalodott a helyzett). Annak idejen mikor kijott a kocsi nekem is nagyon tetszett, de olyannyira tomegtermek lett belole, hogy elvette a varazsat az autonak. Persze egy Mustang GT 500-ast elfogadnek...

  • tompka
    #49
    Azért az Apple is a támogatók listáján van
    rögtön kiszúrtam. :)
  • item
    #48
    Nekem tetszett...
  • tompka
    #47
    Megnéztem a filmet és a véleményem: jöhet a sorozat. bár nem tekintem igazi Knight Rider-nek csak egy hasonló folytatásnak, de azért elmegy. Jó volt látni újra David Hasselhoff-ot mint Michal Knight. lácci rajta hogy már nem illene bele a sorozatba ,mert "öreg". hallom a 25évvel ezelőtti történetet nem felejtette el. az a bizonyos Wilton Knight "Egy ember képes változtatni"
  • G_ArchAngel #46
    az autó kérdésén fennakadóknak:
    arra nem gondoltatok, hogy a Ford elég erős támogató lehetett ahhoz, hogy eldöntse, hogy milyen autót futtat?