Koszova (Koszovó)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

guardian hero
Na és miért is hiányzik belõlem az alázat? Mibõl szûrted ezt le? Abból, hogy nem tetszik a himnuszunk?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

hykao
Amúgy megkérdezném a magyarkodó emberkéktõl, hogy azon kívül, hogy "kokárdáznak" és alkalmanként melldöngetve himnuszt énekelnek stb. valójában mit is tettek eddig a magyarságért, magyar nyelvért, magyar emberekért???

Szvsz pont nem a fent említett dolgoktól lesz nagy magyar valaki...mellesleg pedig nem egy nagy magyar valójában nem is magyar nemzetiségû volt, pl: Zrínyiék, Hunyadiak, Petõfi stb. stb...
Akkor egy kis alázatra (gyengébbek kedvéért ez nem egyenlõ pl. a megalázással, ez pozitív tulajdonság) tanítana, ami látszólag hiányzik belõled ^^

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Rockynhooo
épp az ,hogy neki nem olyan a mentalitása ,hogy sírjunk meg bánkodjunk a múlt miatt meg már megbünhõdtük a múltat , isten szánj meg minket kérlek stb! hanem ,hogy elõre ország népe gyõzelem vááár :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hykao
Na, és amúgy neked milyen a mentalitásod, mint embernek? Könnyû mondani: milyen az emberek mentalitása...csak épp ne feledjük, hogy te is egy vagy ezek közül az emberek közül... :)
Rockynhooo
nagyrészt egyet értek, hasonló a gondolkodásunk...

guardian hero
Az internacionálénak amúgy ezerszer jobb a dallama, igen.

Egyébként ha elmennék ebbõl az országból, az nem a tré himnusz miatt lenne, azt pont leszarom. Sokkal inkább azért, mert az embereknek pont olyan a mentalitása, mint a himnuszunknak.

"Megbûnhõdte már e nép
A múltat s jövendõt!"

És? Akkor mi van? Szerintetek a jóisten kiállít egy biankócsekket csak a mi kedvünkért, hogy innetõl már csak jó történhessen velünk? Egyébként pont leszarom, mennyit szenvedett "a magyar nép" a történelem során, velem speciel inkább jó dolgok történtek életem eddigi 26 évében (pláne ha azt nézem, mennyi embernek sokkal szarabb a sora az egész világban), úgyhogy nem fog sírni a szám 50-100-200 éves "sérelmek" miatt. Ha holnap történik velem valami rossz, azt is inkább megpróbálom elfelejteni, vagy jóra fordítani, mert a múlton túl sokat rágódni nem érdemes, amíg nem jelenik meg Christopher Lloyd a házad elõtt egy DeLoreannel...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Himnuszt megvédeném, mert bánt ha valaki bántja. Nincs szebb és nem is kell. 2 sorában minden benne van:

"Megbûnhõdte már e nép
A múltat s jövendõt!" (hmm, mindez Trianon elõtt volt)

Az okosabb ember pedig tudja is értelmezni. (Mellesleg ateista vagyok.) Akinek meg nem sikerül az nem is fog hiányozni.

Témához: Én nem ismerném el Koszovó függetlenségét.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Rockynhooo
Himnusz télleg nem egy nagy valami , nem bejövõs számomra!
én is azt tervezem ,hogy elhúzok 1-2 éven belül! de azt sosem fogom elfelejteni ,hogy Magyar vagyok!

89
"Ezt a himnusz témát nagyon unom, a miénknél trébbet még nem hallottam"

"El lehet menni Magyarországról.... itt lehet bennünket hagyni. Tessék, lehet menni..."
Gondolom az internacionálé jobban tetszett <#mf1>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Solten
És Csehszlovákia :)

Saor Alba

Animefox
Aha, találd ki hogy mi van még nekem? Egy szaros konzolból rájösz hogy én jól élek mi? Nagyon szeretek játszani és havi fizetéseimbõl aprólékosan összegyûjtöttem rá a lóvét. Rákötöttem utána a leszakadt hangszórós 1996-os 55 centis Grundigra. szekrény hiányában a parkettán van a konzol. kéne egy új ágy is de a ps3 fontosabb volt.
De ismerek valakit aki vett zsír új mercit és garázs sincs. Nem mintha a háza nem egy putri lenne....
Ki mire költi azt a kis összeget amit összekapart ugye?

Animefox
A kérdésed is arra utal hogy szentül azt hiszed: "máshol se jobb"....

hát,sajnállak is,rosszúl élsz itt mi? azért van PS3-ad :)

Animefox
Kár hogy kihagytam és nem írtam be ide hogy a magyar elõszeretettel okol másokat. Igen felelõsség alól könnyû kibújni, úgy vélem mindannyian tehetünk errõl ami itt folyik, ehhez kevés pár embert okolni. Jómagam kollektív bûntudatot nem a holocaust véget érzek, hanem a saját országom sorsa miatt.
Nemzetiséget váltani, ezt mondanom kicsit dúrvára sikeredett, de azért el húzok innen és elfelejtem múltamat és hogy ki voltam. Másra vágyok, nem erre....

guardian hero
Ezt a himnusz témát nagyon unom, a miénknél trébbet még nem hallottam. Mondjuk jellemzõ a magyar mentalitásra, de én speciel nem fogok egy olyan istenhez rinyálni némi alamizsnáért, akiben nem is hiszek. Amit el akarok érni, azért teszek, és megdolgozok érte, nem valami felsõ hatalomtól várom, hogy megkönyörüljön rajtam.

guardian hero
Jó utat a Kínai "Demokratikus" Népköztársaságba!

hykao
Hogyan fogsz nemzetiséget váltani? Újraszületsz vagy, hogy? :)))
Mellesleg kíváncsi lennék valójában mennyi az "eredeti magyar" benned?! :) (...de ha 160 centis vágottszemû vagy, akkor nem szóltam... :PPP)
modellmaker
És hová szeretnél elmenni, ahol nem ez van?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

hykao
Jugoszlávia volt az... :)
hykao
Azért nem tudsz, mert már régesrég beolvadtak más nemzetekbe vagy pedig kihaltak... :)
Solten
Yugoszlávia volt az.. Ilyen mesterségesen összetákolt többnemzetiségû országoknak nincs jövõje.

Saor Alba

modellmaker
xDDDD

Bocs, hogy kinevetlek, de "az a jópár ***ög a parlamentben,azok tehetnek róla" mondaton csak azt tudok. Azért ez nem ilyen egyszerû, és nem 15-20 éve kezdõdött. -.-

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

egy kicsit OFF,de ezt muszály:
1.hidd el,én is divatosan öltözködöm,és próbálok is úgy viselkedni
DE március 15.-én engem nem érdekel hogy ciki vagy nem ciki,én felveszem a kokárdát,és ÉNEKLEM a Himnuszt
2.a jóIsten ideteremtett,és hiddel,én sem tudom elfogadni azt ami ebben az országban van,de errõl nem te,nem én,és nem is a magyar ember tehet,hanem az a jópár ***ög a parlamentben,azok tehetnek róla! csak ennyit akartam mondani

Animefox
Én is épp most igyekszek nemzetiséget váltani mert itthon a biztos pusztulás és nyomor várna rám. Persze nem igazán emiatt húzok el, elsõdleges ok hogy svábok és külföldi telepesek vásárolnak fel mindent és kissemiznek az otthonomból. Zs*dók irányítják az országot és õk tanítják gyermekeinket a rosszra. Belénk nevelnek egy bizonyos ideológiát, életmódot, itthon már csak a pénz és a külsõdlegesség dominál ergo kocsi, ruha, trend, házak, ingatlan, ismeretség. Magyarországon van egy bizonyos "kör", na most te bent vagy kint állsz. Az utcán zombik sétálnak és ha hozzájuk szólsz, akkor téged néznek hülyének. Itthon mindenki mindenkit hülyének néz.
Csak a saját érdek számít. Mindenki mindenkit becsap és kihasznál. Nem tudok egy embert akinek ne lenne hátsó szándéka. Még az egyértelmû dolgok is köntörfalazva vannak....
Komolyan az utcán nem merek végig menni és máár kés van a hátamban. Ciki a hazaszeretet, ciki a kokárda, ciki a himnusz, utoljára is egy cigánnyal énekeltem himnuszt mert a magyarok csak tátogtak vagy bambán idegesen néztek elõre...
persze itt pesten nem is várhatom hogy egy hórihorgas fürtös együtt érezzen velem, vagy talán a nagytöbbségbe tudható 3 méter magas lófejü tejfelszõkék.
A város ahol a lekisebb cipõ 43-as...

Rockynhooo

0Fritz0
Ki mondta, hogy énekli? :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

grat,igazi magyar vagy,ez igen:S akkor mért élsz itt?mért énekled a himnuszt március 15.-én?

így van nincs nálunk szolgaibb nép

Animefox
Ellopott magyar területeket nem kell félteniük, mi még adnánk is nekik kárpótlásul hogy koszovót elvesztették. Adjuk oda Szegedet... nem tudok egy nemzetet se akik ilyen sunyi semmire se való meghunyászkodók lenénnek mint mi, és még finoman szóltam, (kivétel a magyar hazafi nacionalisták kik miután megunják a tüntetést hazamennek, vagy netán csak éhesek vagy hugyálniuk kell)

emlékesztek a koreai háborúra?itt is kezd olyan lenni mint ott,USA-Orosz harc,csak kicsiben,szerbiát támogatja Oroszország,Koszovót meg az USA,és ha tovább folytatják a szerbek a vandalizmust,akkor elõfordluhat,hogy az oroszok is küldenek katonákat szerbiába,és kezdõdik a harc....de bár ne történne semmi :(:(

PrasCo
...és akkor mellé még "megsúgom" azt is, hogy egyetlen egy magyar Nobel-díjasunk van, aki 100%-osan magyarországi munkáért kapta a Nobel-díját, Szentgyörgyi. Ehhez is fûznél kommentárokat?
Punker
"Szerbia egy antant kontstrukció volt abban a formában, amiben úgy-ahogy mûködött.

A kör bezárult, 100 év sem kellett, és egyedül az elllopott magyar területek maradtak a kezükön. Ezt is tönkreteszik majd, mind minden mást.

Azzá váltak, amik voltak mindig is: szolganép az erõsebb ellenfél oldalán, rabolva, fosztogatva a gyengébbet."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Csirke4
"és akkorra lehet úgy lesznek a nyugatiak vele, hogy baranya új gazdáinak szebb a szeme vagy akármi, és jól szentesítik, mint anno trianont :)"

Te is nagyon értelmes dolgot írtál. Ez tudod már nem a középkor. <#idiota>
YakooZa

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Palinko
igen
nandorb
te temerini vagy?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
Lattad a diakok mentek tuntetni,a tanarokat kuldtek,ossze tortek mindent elmentek tegnap a templomuk ele es aztan usd..

nandorb
nem biztos az se de koszovot semmi felekep nem kapjak vissza

Palinko
Megmutatták milyen barmok akik törték.

megcsinálták,hogy még legalább 1000 évig nem leszünk euban
nandorb
mint ha semmi se tortent volna ugy viselkednek de nem tom mi haszon volt abbol hogy osszetrotek a McDonaldsot

Palinko
Itt Temerinben nagyon nyugi van. 1 feliratot nem láttam, jó, hogy normális emberekkel vagyok körülvéve :) A suliban sem lehetett tapasztalni semmit, úgy veszem észre nem nagyon érdekeli a fiatalokat érdekelne a véleményük, de nem igazán etikus ezt feszegetni szerintem...
modellmaker
Persze, hogy kéne!

Ahogy joebacsi megfogalmazta:

"az ország szuveneritását végsõ soron mégis csak a hadsereg biztosítja, akármennyire is ultrafelvilágosult b*szottmodern világban élünk..."

(attól még egy hadsereg jól jönne, mert ha lesz itt vmi komolyabb természeti katasztrófa akkor lehetõleg ne a román Vasgárda vonuljon be "segíteni"... barátilag...

modellmaker
Az egy dolog, hogy NATO tagállam vagyunk, az meg egy másik dolog, hogy a szerzõdésben vállalt kötelezettségeinket nem vállaljuk, és ezért inkább harcoló alakulatokat küldenek Afganisztánba, az meg egy harmadik dolog, hogy ha itt a környéken vki elkezdene hepajkodni, akkor semmi esély nem lenne arra, hogy túléljük. Nem azért mert nincs hadsereg, csupán azért mert átjáróház a terület ahol az ország fekszik.

Bandee1987
Na, végülis szerb tüntetõ volt az, aki halálra égett

Azért az oldal alján lévõ videót nézve nem szívesen lennék ott rohamrendõr.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

immovable
minket úgyis ütközõ zónának használnának sztem, mi vagyunk a határ nyugat fele, ausztria már nyugat, mi sajna nem
Luxemburg ellen képtelen lenni bármit is tenni a "HON'védelem...

joebacsi
nem azzal van a gond, hogy ezek ellen a nagyhatalmak ellen nem tudunk mit tenni, hanem hogyha megbuzzan valamelyik hevesebb szomszéd, és kitalálja, hogy mondjuk baranya õsi szláv/albán/román/tót (slota-ból ugye ezt is ki lehet nézni :)) föld, azellen se tudnánk mit tenni...persze nato meg minden, de mire megmozdulnának, már rég átgyalogoltak a fél országon, és akkorra lehet úgy lesznek a nyugatiak vele, hogy baranya új gazdáinak szebb a szeme vagy akármi, és jól szentesítik, mint anno trianont :)

az ország szuveneritását végsõ soron mégis csak a hadsereg biztosítja, akármennyire is ultrafelvilágosult b*szottmodern világban élünk...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"