Koszova (Koszovó)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Szvsz pont nem a fent említett dolgoktól lesz nagy magyar valaki...mellesleg pedig nem egy nagy magyar valójában nem is magyar nemzetiségû volt, pl: Zrínyiék, Hunyadiak, Petõfi stb. stb...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Egyébként ha elmennék ebbõl az országból, az nem a tré himnusz miatt lenne, azt pont leszarom. Sokkal inkább azért, mert az embereknek pont olyan a mentalitása, mint a himnuszunknak.
"Megbûnhõdte már e nép
A múltat s jövendõt!"
És? Akkor mi van? Szerintetek a jóisten kiállít egy biankócsekket csak a mi kedvünkért, hogy innetõl már csak jó történhessen velünk? Egyébként pont leszarom, mennyit szenvedett "a magyar nép" a történelem során, velem speciel inkább jó dolgok történtek életem eddigi 26 évében (pláne ha azt nézem, mennyi embernek sokkal szarabb a sora az egész világban), úgyhogy nem fog sírni a szám 50-100-200 éves "sérelmek" miatt. Ha holnap történik velem valami rossz, azt is inkább megpróbálom elfelejteni, vagy jóra fordítani, mert a múlton túl sokat rágódni nem érdemes, amíg nem jelenik meg Christopher Lloyd a házad elõtt egy DeLoreannel...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
"Megbûnhõdte már e nép
A múltat s jövendõt!" (hmm, mindez Trianon elõtt volt)
Az okosabb ember pedig tudja is értelmezni. (Mellesleg ateista vagyok.) Akinek meg nem sikerül az nem is fog hiányozni.
Témához: Én nem ismerném el Koszovó függetlenségét.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
én is azt tervezem ,hogy elhúzok 1-2 éven belül! de azt sosem fogom elfelejteni ,hogy Magyar vagyok!
"El lehet menni Magyarországról.... itt lehet bennünket hagyni. Tessék, lehet menni..."
Gondolom az internacionálé jobban tetszett <#mf1>#mf1>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
De ismerek valakit aki vett zsír új mercit és garázs sincs. Nem mintha a háza nem egy putri lenne....
Ki mire költi azt a kis összeget amit összekapart ugye?
Nemzetiséget váltani, ezt mondanom kicsit dúrvára sikeredett, de azért el húzok innen és elfelejtem múltamat és hogy ki voltam. Másra vágyok, nem erre....
Mellesleg kíváncsi lennék valójában mennyi az "eredeti magyar" benned?! :) (...de ha 160 centis vágottszemû vagy, akkor nem szóltam... :PPP)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Saor Alba
Bocs, hogy kinevetlek, de "az a jópár ***ög a parlamentben,azok tehetnek róla" mondaton csak azt tudok. Azért ez nem ilyen egyszerû, és nem 15-20 éve kezdõdött. -.-
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
1.hidd el,én is divatosan öltözködöm,és próbálok is úgy viselkedni
DE március 15.-én engem nem érdekel hogy ciki vagy nem ciki,én felveszem a kokárdát,és ÉNEKLEM a Himnuszt
2.a jóIsten ideteremtett,és hiddel,én sem tudom elfogadni azt ami ebben az országban van,de errõl nem te,nem én,és nem is a magyar ember tehet,hanem az a jópár ***ög a parlamentben,azok tehetnek róla! csak ennyit akartam mondani
Csak a saját érdek számít. Mindenki mindenkit becsap és kihasznál. Nem tudok egy embert akinek ne lenne hátsó szándéka. Még az egyértelmû dolgok is köntörfalazva vannak....
Komolyan az utcán nem merek végig menni és máár kés van a hátamban. Ciki a hazaszeretet, ciki a kokárda, ciki a himnusz, utoljára is egy cigánnyal énekeltem himnuszt mert a magyarok csak tátogtak vagy bambán idegesen néztek elõre...
persze itt pesten nem is várhatom hogy egy hórihorgas fürtös együtt érezzen velem, vagy talán a nagytöbbségbe tudható 3 méter magas lófejü tejfelszõkék.
A város ahol a lekisebb cipõ 43-as...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A kör bezárult, 100 év sem kellett, és egyedül az elllopott magyar területek maradtak a kezükön. Ezt is tönkreteszik majd, mind minden mást.
Azzá váltak, amik voltak mindig is: szolganép az erõsebb ellenfél oldalán, rabolva, fosztogatva a gyengébbet."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Te is nagyon értelmes dolgot írtál. Ez tudod már nem a középkor. <#idiota>#idiota>
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
megcsinálták,hogy még legalább 1000 évig nem leszünk euban
Ahogy joebacsi megfogalmazta:
"az ország szuveneritását végsõ soron mégis csak a hadsereg biztosítja, akármennyire is ultrafelvilágosult b*szottmodern világban élünk..."
Azért az oldal alján lévõ videót nézve nem szívesen lennék ott rohamrendõr.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
az ország szuveneritását végsõ soron mégis csak a hadsereg biztosítja, akármennyire is ultrafelvilágosult b*szottmodern világban élünk...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"